26731
Battlefield Heroes
-
#21285 Ennyit költöttél összesen amióta játszol? Nem hinném. -
#21284 Ritka ruhák,fegyverek. 1-et próbáltam,hátha szerencsém lesz és szerzek egy fegyvert,de hát nem jött össze. Zsákbamacska. Én többet nem veszek,mert amihez szerencse kell, az nem áll jól nekem. ;) -
tomonor #21283 16 000 forintból még nemigen kapok új gépet. -
tevel #21282 Mik vannak ebben a Cpt.Shop's Rarities-ben?
Vett már valaki? -
#21281 ilyenekert penzt adni :DDD -
kekipeti #21280 az rosz -
#21279 Lassan egy új gépre való is összejöhet egy-egy ilyen költekezésből. :) Bár még mindig nem kurvult el annyira ez a játék mint a Play4Free ahol már ability pontokat lehet venni. -
#21278 Óriási mennyiségű pénzzel. -
#21277 na hogyan? -
kekipeti #21276 hogyan szerezted meg őket??? -
tomonor #21275 Na megszedtem magam picit item téren.
-
#21274 Már 4-es szinten van ;) -
#21273 Nincs mit. :) Az esetben ajánlom neked a magasra fejlesztett PS ability-t! -
#21272 Kipróbáltam mindkettőt és arra jutottam,hogy a gyorsabb jobban passzol hozzám. ;) Köszönöm a segítséget. -
#21271 Jó ötlet, meg is csinálom. ;) -
#21270 szerintem inkább próbáld ki elősször mind a 2-t. Béreld ki egy-egy napra őket. Ha sűrget az idő akkor akár 1xre is vedd meg őket és használd 1xre őket. Igy rájössz majd melyik jön be jobban. -
#21269 Érdekes,mert eddig mindenki inkább a lassút javasolta. Nagyon sokat segítettél,köszönöm. Mivel én nem igazán a hegytetőkön várok,hogy jöjjön egy ellenség , inkább a Groundbakert választom ;)
Mégegyszer is nagyon köszönöm, sokat segítettél. -
#21268 Akkor a gyorsabb jobb mint a lassú? -
#21267 Eltérés szerintem csak azért van, mert skillesebb lettél egy idő után... -
tevel #21266 Gyakorlatilag, viszont az SVD-nek sokkal jobb hangja van...
:)
Látom dilemmában vagy, hogy milyen legyen.
Amikor csipát választottam,nekem nem az volt a fő szempont, hogy mekkorát sebez, hanem, hogy milyen hadviselést folytatok a commandoval.
A sharpsooterrel fel kell mászni a hegytetőre és várni, hogy arra jöjjön valaki, majd (pl. 1 gunnert) két lövéssel leszedni (headshot 85 DMG lol). Mivel messze van az ellenfél, nehezen talál el addig amíg újratölt a fegyver. Házak között, pl. VV-n vagy PP-n a lassúsága miatt nem igazán használom.
A groundbreaker kevesebbet sebez (pl. gunnerbe legalább 3 fejes kell), de sokkal gyorsabban tölt, középtávon vagy házak közt nagyon gyorsan lehet tüzelni vele, ott igazán hatékony.
A másik szempont, hogy milyen szintű ellenfelekkel játszol. Alacsony szinten ráér az ember célozgatni a sharpshooterrel, de lvl 30-asok ellen, ahol mindenki bandában és leg it-el cikázik, csak a groundbreaker.
Ezt csak azért írtam, mert mindenki bele van buzulva az M95-be meg az SVD-be.
Visszaszámoltam, hogy 1 óra alatt mennyit gyilkoltam M95-el meg Über Groundbreakerrel, és kb ugyanannyi jött ki.
Ezennel a vitát megnyitom ... XD -
#21265 Köszi. Az nagyon jó , mert sokkal olcsóbb. -
#21264 Elméletileg semmivel... -
#21263 Szerintetek az SVD mennyivel jobb a Stefan's Uber Sharpshooter-nél? -
#21262 azám... rettegj ha utadba kerül... hátranézni már túl késő -
#21261 http://battlefieldheroes.wikia.com/wiki/Deal_of_The_Day_2011
bár a hétfői még nincs frissitve -
#21260 Egyébként hétfőn mi volt a dotd? -
#21259 RoyalCsicska... :DDDD -
#21258 Akkor visszaszivom :D Következö update-ben valszószinűleg már kijavitják szerintem. -
DFAdirotor #21257 nem csak neki ilyen sokan panaszkodtak -
#21256 Lehetséges, hogy dögledezik a grafikusod. :P Próbáld a drivert frissiteni. -
#21255 Ha meg is kaptátok 2x a pontokat, ne hivjátok őket többet újra. -
DFAdirotor #21254 én a 24-est most :D -
#21253 na ez meg a másik .... léptétek már meg 2 szer a 6 os szintet egy és ugyan azon hőssel ? o.O WTF?
-
DFAdirotor #21252 ez angyon LOL : http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/112379 -
#21251 az ilyen grafikai hibáknak mi lehet az okozója ?? :/ ... mert sajna egyre sűrűbben fordulnak elő nálam... -.-
-
#21250 Mai frissítés már javítja ezt a skill bugot. -
#21249 tegyél rájuk heropointot ne maxold ki őket először, rakd be a slotjaidhoz majd maxold ki.látni nem fogod a menüben, de a játékban igen.nekem legalábbis így működik -
CAC #21248 Egész pontosan arról van szó, hogy az lvl 5-ös abik tűnnek el.
A szar az, hogy a bookmarkolt szervereim tökre még a régi verziót használják, igy egyikre sem tudok csatlakozni. :( -
#21247 Bug, már dolgoznak rajta. -
DDomo #21246 jó nagy fosba vagyok :(
eltünt a soldierem képességei közül a medic meg a blasting strike :(
de alapból az képeégek közül tünt el, szal azt jelzi ki h alapból nem is lehet neki blasting striket meg medicet venni
ez mi?