26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    Szerintem a töménytelen helyesírási hibától kiakad rendszeresen a pc-d. :D
  • taki0003
    http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
    talán ebben meg van amikell
  • taki0003
    http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=253726
  • Marteentf2
    Képzeld el nem "csíteltem"-.-'..restartoltam már meg minden vagy 5x befrissítettem..
  • taki0003
    restart nekem bejött
  • DFAdirotor
    olyan megoldás hogy csiteltél :D
  • Marteentf2
    Sziasztok!!Már elegem van a pbből..
    Fa*kivan..Állandóan rákell frissítsek mielőtt elindítom és kb sose jó 1nap 1-2óra elmegy arra hogy belépek kidob pb 22es hibával utána kikell lépjek meginn befrissíteni meginn kidob..Milyen megoldás van erre???..
  • Bhuerle
    Köszi! Ő, mi a neved a játékban?
  • Ibuki
    Ügyes vagy, jól játszassz! Így tovább!
  • Bhuerle
    Mai napi lezárás: Másfél óra játék, 8-as szint, CM-t sikerült 5-ösre fejlesztenem, a következő a BS lesz. Kb. ilyen 10-ez ölés arany pályánként. Észre vettétek, hogy elég sok mindent most leárazta/fognak?
    Meg, hogy November 11- és 10% BF-t kapsz! DE persze megnéztem és nem lehet rendelni SMS-ben. Pedig nekem 35% többet adnának, mert van egy kezdő bónuszom is. További szép játékot mindenkinek, holnap jelentkezem!
  • Zero07
    Nem biztos. Max. ha long-range fegyver lesz :p
  • tevel
    Nem a sebzésről beszélek, a pontosságról. Közel hozom scope-al, de feleslegesen, mert nem találja el, egyszer sem. Középtávra, ami 20-30m-re van, meg minek scope?
    Én a használhatóságáról gondolkodom. Nagyon jó dolog lenne a scope, de így használhatatlan a BFH-ban.
    Ilyen lesz ez a burst fire mod is. Jól hangzik, aztán amikor idekerül meg nagypicsaszar lesz. :)
  • Narxis
    Dehát nem beszélhet róla!!! Megfigyelik! :)
  • Zero07
    Te pedig nem játékmegváltoztató mechanizmusról "beszéltél", hanem csak a szokásos sejtelmes,ködös megfogalmazásodat adtad tudtunkra, amiből kb. semmi nem derült ki.
  • Zero07
    PTE-n a scoped ak volt, hogy 30-at is sebzett, de általában annyit, mint egy lr pisztoly. De mondjuk egy mid-range fegyvertől ne várj szerintem orbitális sebzéseket long-rangere.
  • Zero07
    Burst fire modeot úgy képzeld el, mint ahogy pl. a Famasnál is:egy lövés-3 golyó,és ne úgy mint egy sörétes puskát.A burst fire mode lassú de pontos és halálos.
  • Bhuerle
    A türelem rózsát terem. Szerintem még az a jó, hogy újítanak valamit...
  • tevel
    Ezek nagyon szép szavak, jól is hangzanak a fegyver leírásnál. Csak én emlékszem arra még, hogy a scope-os fegyverek mennyire jók voltak még PTE-n long range verzióban. Aztán amikor bekerültek a játékba...
    Az a legnagyobb baja (a szar pontosság mellett), hogy scopolás közben csak egy helyben tudsz állni, így simán kinyír a veled szemben ugráló ellenfél.
    Ennek az újnak meg a rövid sorozat lesz a veszte, ahogy elektro mondja.
    De majd kipróbáljuk, ha lesz.
  • Elektrofrombc2
    Most nem azért, de mióta számitott a heroes-ba az, hogy guggolva lőssz, ugrálva, futva vagy csak simán álva? Azaz, nem teheted pontosabbá a fegyveredet (kivéve FF), még azzal sem, ha pontozva lőssz. Tehát vagy alapból pontossabbak lessznek az új fegyók, vagy kb annyit fognak érni mint a scope-os változatok... sőt abban az esetben talán még rosszabbak is, mert nem birsz majd nagy sorozatokat lőni, ami közelre elengedhetetlen. Van ugye még egy opció, az hogy a lövékek, nagyobbat fognak sebezni, viszont pontatlanság hiján megint ugyanott vagyunk, ha meg 2nek a kombinációja lessz, akkor lessz egy tényleg OP fegyó...
  • Zero07
    @tevel:hát te hülye vagy :D burst fire mód-op sebzés+gl=faszaa
  • tevel
    Tulajdonképpen ennek az új fegyvernek lesz-e értelme, mert a jelenlegi grenade launcher sem túl hatásos.
  • tevel
    És ezek lesznek?
    M16-203 Battle Rifle
    AK74-30 Battle Rifle
    Gondolom csak új skin lesz a régieken?
  • tomonor
    Nem, nem ez. Ezek az új szettek. Én játékmegváltoztató mechanizmusról beszéltem.
  • Ibuki
    Húú ez, de jó lesz! Várom! ;)
  • Zero07
    azt nem postolt a faszi
  • Elektrofrombc2
    Muti honnan :P akarom a kepeket is latni.
  • Narxis
    omg
  • Zero07
    Ez?

Bushido Set - Royal:
    Bushido's Sabaton
    Bushido's Cuisse
    Bushido's Cuirass
    Bushido's Faceplate
    Bushido's Helm
    Bushido's Gauntlets
    Bushido's Sword Set

Samurai Set - National:
    Samurai's Tabi
    Samurai's Haidate
    Samurai's Do
    Samurai's Menpo
    Samurai's Kabuto
    Samurai's Tekko
    Samurai's Daisho
    Some free (as reward) or bought supply drops:
    Royal/National Bento Box
    info:Get one free Royal/National Bento Box each day until ???, so unless it’s the last day make sure you come back tomorrow for more.And don't forget that you can buy as many more as you like!
    What you can get: Trial items from the Bushido and Samurai sets, supply drop exclusives, and regular items and useful widgets!

Also find some new weapons in files:
    Dragon's Fire
    Dragon's Crimson Fire
    Drake's Fire
    Drake's Crimson Fire
    Info:
    Fires a large cannonball with a big bang. Don’t forget to make tactical use of the cannonball's bounce property!

M16-203 Battle Rifle
    AK74-30 Battle Rifle
    Info:
    With a 3 round accurate burst fire capability and an added under slung grenade launcher it can tackle all combat situations!
    Sensei's Striking Edge
    Sato's Cold Steel
    Info:
    Cut, slice, and dice with the symbolical weapon from the far east. Be sure to make every swing hit as the attacks are slow but long and powerful!
  • tomonor
    Jönnek új dolgok, ne félj. Saját szememmel látom :)

Ám ne várjatok rá, legalábbis ne a közeljövőbe várjátok.
  • tevel
    Előbb utóbb erről is lehúzzák az összes bőrt, és akkor valami új kell a folytonosság miatt. A bevételek biztos folyamatosan csökkennek, ahogy a játékosok is.
  • Elektrofrombc2
    Hát, szerintem logikus, hogy ha már sok pénz összejön nekik a jövedelemből, akkor nem ölik azt bele ugyanabba a játékba, hanem csinálnak vele valami újat....
  • tomonor
    na nem mintha nem ugyanez lett volna a heroes esetében annó.
  • Narxis
    De rohadékok! Hát tőlem egy fillért nem kapnak. Legalábbis ott, bár gondolom mindegy, hogy Heroes-ban vagy P4F-ben költöm el. :D
  • Bhuerle
    Köszönöm! Azért egy páran jelöljetek be, hogy tudjunk együtt játszani.
  • Ibuki
    Grat, szép munka !
  • tomonor
    a változások a p4f-ben negatív hatással voltak, állítólag az easy egy új projecten dolgozik, és most a p4f játékosok pénzét használja, velük lehúzásával.
  • Bhuerle
    Kicsit belejöttem a játékba :P
    http://imageshack.us/f/171/screen001py.jpg/
  • Bhuerle
    Na szóval... National hadsereget választottam még hozzá soldier lettem.
    Hero neve: BhuerleSR a Felhasználó pedig: Bhuerle
  • Alien69
    Ha költesz rá egy kis pénzt, akkor több karaktered is lehet. Én spec mindegyikből csináltam egyet. Éppen milyen kedvem van, mit tapasztalok a pályákon, melyik oldalon megy éppen jobban. Van, amikor a royal oldal megy, van, amikor a nat, mert ugye lehet, éppen azon az oldalon vannak skilesebb emberkék, vagy jobb a csapatmunka. De van, amikor pályafüggő, mert én speciel a járműves pályákat erőltetem.
  • phiton
    http://www.battlefield.hu/content/2011/11/09/BFH_Valtozasok_kora
    olvasgassatok... :P