Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Én nem használok keg-et.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ritka az a gunneres, amelyik nem használ keg-et.
Tippelhetek az abi beállításra: 5 shield, 5 FF, 5 legit, 1 ieg.?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

A soldier anyag nekem kimondottan tetszik! ( a többi kasztot nem igazán szeretem, nem tudom miért :-)) Jó lenne egyszer együtt gamelni national oldalon soldierként mondjuk egy only vv szerveren ! (meggyújtanánk néhány gunner segget ! 😄)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Elektrofrombc2
Még jó multkor felvettem néhány jelenetet a játékmenetembõl... Nézzétek meg ha unatkoztok 😛 Van még néhány a feltöltött videóim közül.

Gunner:

Soldier:

Ennél megjegyezném, hogy furcsa visszanéznem a régebbi videómat mert látszik, hogy próbáltam taktikázgatni, bújdosni stb (mint pl 01:20-nál, mármint rosszabbul is járhattam volna 😄). Az igazság az, hogy egyrészt elszomorít, mert most látom, hogy mennyire kijöttem a formámból. 😄 Na nem mintha mostanaba milyen sokat Soldiereztem volna...

Commando:

No de amúgy ezek az anyagok 2 nap alatt lettek felvéve, szóval nem kell nem tudom mit várni 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Bár tagadják, ám marketing szempontjából megéri nekik, hogy vannak csalóik, ugyanis õk is potenciális játékosok; rossz reklám is reklám.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Smithwarden
"100% csítermentes tudna lenni a multiplayer"
Ilyen multis jatek nem letezik sajnos.

"így sokkal több pénz folyna be a kasszájukba"
Abbol is jon be penz nekik rendesen, hogy idonkent kibannoljak a "penzes" csalokat es azok vesznek uj jatekot/accot/cuccokat, hogy tovabb csalhassanak masik karival.
Jo uzlet ez is.

"dehát így, ebben a formában nem érdemes multiplayer játékot venni"
Ha csalomentes multi jatekot akarsz, akkor tenyleg ne vegyel jatekot, mert ilyen nincs es valoszinu nem is lesz.
Es kb olyan minthogy a bunozest sem tudjak teljesen megszuntetni, mert logikusan a bonozok mindig egy lepessel a rendorok elott jarnak.
(Kiveve ha megsegit minket Tom Cruise a Precogokkal.) <#rolleyes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

tökéletesen igazad van.
bár ez nem ide tartozik, de összesen kb. 15 játékkal játszottam életemben (nem, az aknakeresõt nem számoltam bele), ezek közül mindössze kettõ van meg eredetiben, egyszerûen nincs pénzem 10.000 ft-os dolgokra, amikkel max. 7 napig játszok intenzíven, utána dobom a kukába. a kiadóknak/fejlesztõknek rá kéne jönniük, hogy szarjátékokat meg klónokat nem tudnak drágán eladni. az ea is mit csinál tulajdonképp? nagyjából semmit. kiadják ugyanazt a játékot más köntösben, más cukormázzal. undorító.
Narxis
Abszolút egyetértek!

Ibuki
Teljesen egyet értek veled.

Spirito Juve!

Egyet kell, hogy értsek.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ez a gerasniper is egy retardált láma lehet aki ebben a játékban éli ki magát mert a valódi világban egy visszamard szánalmas csökevény parazita ... Az ilyen nap mint nap elõforduló hányadék lények miatt fogom szerintem ismét abbahagyni ezt a játékot pedig nem lenne ez rossz ha tennének is ellenük valamit ha már egyszer veszi az ember a fáradtságot és bejelenti a cinkelést ... EA is egy szánalom hogy ilyen nyugodtan tûri ezt az egészet . Sokkal több ember venne eredeti játékot ha 100% csítermentes tudna lenni a multiplayer és így sokkal több pénz folyna be a kasszájukba dehát így, ebben a formában nem érdemes multiplayer játékot venni... inkább marad a warez, a szingült végigjátszom (tök ingyen) aztán mehet a levesbe az egész (pedig ha árulnának úgy játékot hogy csak a szingül kampány lenne játszható és a multi ki lenne belõle iktatva mondjuk fele annyi pénzért akkor áldozna rá az ember merthát annyit megérne némelyik játék szingüljeés akkor mégis hozzájárul az ember a fejlesztõk munkájához dehát ez sem így van sajnos). Nem a warezt kellene ilyen nagy hévvel üldözni és leézni hanem az olyan embereket (és nem hiszem el hogy nem lehetne õket megtalálni mert ez óriási mellébeszélés, kamu, szánalom ár megint...) akik ezeket a punbusterproof csíteket csináják . Szerintem ha ez nem lenne és a multiplayer "tiszta" lenne akkor sokkal több ember vásárolna eredeti játékot (pl. kizárólag a multiplayer miatt) ! Dehát mindenki s@rik a multiplayer társadalom fejére. Egy a lényeg : ne warezoljál mert az roppant csúnya dolog ! ... nevetséges. Ez az én véleményem errõl az egészrõl.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Nem érdekel. Remélem van egy csomó Battlefund-ja az accountján és azokat bukja a kis köcsök csaló láma ... Ha BANánt kap a seggébe akkor nekem már megérte ( jól kiröhögöm hogy mindent kezdhet elölrõl) ! Egyszerûen úúútálom az ilyen szánalom férgeket ...

Egy nagy büdös lópikulát csinál az EA bármit is. Ez a gerasniper nevû féreg 10 hónapja csal gátlástalanul, mindenféle retorzió nélkül.
Rengeteg reportot kapott már, mégis le sem szarja az EA. Az alábbi adatok alapján még egy értelmi fogyatékos idióta is belátja, mindenféle bizonyító videó nélkül is, hogy csal:

11758 kill ebbõl 10755 headshot (!!!), valamint 2537 blind fire (!!!). Ez utóbbi annyit tesz, hogy 2537 láthatatlan commandot lõtt lett..többek között engem is jó párszor.

Ha valakinek van egy kis ideje, indítson már egy szavazást a bf.com-on, hogy bannolják végre ezt fost.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

hidd el, ha arra van pénze, akkor undetected hack-re is van, illetve arra hogy visszajöjjön full BF gearben, és csak a szintjét veszítse el lényegében.

davis98
+1 xDxD

nickname: doki09

Ibuki
Ja az jó lenne,ha felrobbannának ezek a szemetek<#vigyor3>

Spirito Juve!

Megnéztem az összes katonáját ennek a gyereknek és elég vicces ... az összes katonája csaló és van neki vagy 7 db. Mindegyik felöltöztetve mint egy köcsög madárijesztõ ... remélem már nem sokáig trolloskodik az only vv szerókon mert már nagyon tele van a f...om vele.

igen, egy olyan motor f@sza lenne amire ha felül egy csíter egybõl felrobban 😄DD Csak néznének hogy ez most WTF ??? LOOOOOOL :-)))

Ibuki
Tomonor nekem tetszik ez a videód is. Szerintem vicces<#nevetes1>

Spirito Juve!

Ibuki
Hidd el én is így vagyok vele,de sajnos nem lehet mit tenni!<#boxer>Ha ilyen hülye hackerekkel és cheaterekkel találkozok,egyszerre felforr az agyvízem!<#duhos2>
De azért jó lenne egy oldalkocsis motor, nem?

Spirito Juve!

fog, de csak hónapokon belül.

én annak örülnék a legjobban ha ez sok szarházi qrva csíter már eltakarodna ebbõl a játékból örökre mert nincs olyan nap hogy ne találkozzak 3-4 ilyen szarházival mint pl ez az Sh4ckal ...
Hogy szakadt volna anyjába a feje az ilyen szánalmas nooob lámának .
A bejelentésnek van egyáltalán valami értelme? Fog történni valami vagy nagy ívben sz@rik az EA az egészre ?

HunTatyi
én egy katonai hõlégballont favorizálnék 😄 😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Narxis
Ja az zsír lenne!

Ibuki
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én pl nagyon örülnék egy oldalkocsis motornak.Milyen jó lenne!<#eljen>

Spirito Juve!

Szerintetek ez a tag tényleg ekkora ûber vagypedig csíterretek szarházi e ?
Olyan szerón játszott ahol nála jóval magasabb szintû emberek játszottak
de azokat is mint a szart úgy lövöldözte õket lefelé ... The new Rambo is here ! :-S

Itt a statja : http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/245777611

0.o 0.o 0.o

Elektrofrombc2
Igeeen. Legitelve tudsz majd a vizen futni -.-'

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Banyek mióta mérgez a Troop trap?

Nem lesz, de ha lesz is akkor widget formába lesz elérhetõ.

SzLehel
vagy egy motorcsónak!

a mamám tanította!

Alien69
Vagy, választható lenne, mint BF4FREE-ben, hogy alap béz, vagy csatába rakjon. Máris sokkal fincsibb lenne.<#vigyor1>

Vannak hibái. Ha az egyik oldal megszerzi airfield-et, onnantól ha nincs csapatmunka, a másik fél nem jut tovább. Kéne repcsi vagy híd a legvégére, amivel át tudsz menni (úszáson kívûl), így érdekesebbre fordítva a meccs menetét.

Elektrofrombc2
Igen, egyik lejobb pálya szerintem. Legalábbis a jármûves pályák közül.

Alien69
Viszont qrva jól sikerült szerintem. Nekem legalábbis tetszik. <#hehe>

De, Wake Island, viszont nem lesz több map port. Ezt azért csinálták, mert most volt 2-éves BFH, és ez a nosztalgia ajándék.

Tegnap játszottam kicsit ezen az új mapon, szerintem nem rossz :-)
vannak benne érdekes helyek, dombok, gödrök, falak, stb . 😄
Ez amúgy nem a BF2-es Vék Izland mapp akar lenni BFH kivitelben?
Hamburger Hill is jó lenne BFH-ba ha már visszanyúlnak a srácok néhány map erejéig, vagy egy Karkand!
Nekem mindenesetre tecccik ! :-)

Narxis
Majd megpróbáljuk.

Kreáltam új videót. Nem biztos hogy érteni fogjátok mondjuk.

Csak egyszer kell megjegyezni végülis.

Grr1234
Így szebb. Akit érdekel úgy is ráviszi az egeret. :p

Alien69
Mit tudhat a "winter camo M21", vagy a "Pilfered SVD"? Legalábbis, az M95, és a tier1 elite M21-hez képest? <#nemtudom>

Elektrofrombc2
Csak azt nem értem, hogy miért nem írja bele a nevét 😄

Smithwarden
Tetszik az uj logod.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Alien69
Meg. <#hehe>

Grr1234
Rég voltam már BFH-n, a BFP4F-s medálokat megkaptátok már?

Elektrofrombc2
perfect

téháiksz! erre voltam kiv. ! ; ) (meg is vettem az ak-t! a séf ajánlatában most "csak" 840 bf :-) )

Normál fegyók és über fegyókat különböztetünk meg. Az übereknek nagyobb a crittelési esélye, és van bennük extra lõszer. A normál fegyók közé soroljuk a kezdõ sima fegyókat, a lopott variánsaikat illetve a Stylish fegyókat. Az összes többi über, vagy überek reskinjei, magyarán nem fognak többet tudni, csak máshogy néznek ki. Az AK és az M16 pedig dettó ugyanaz, csak az egyik nat oldalé, a másik meg a royaloké.

SzLehel
vehetsz natnak m16-ot,de az drágább.az ereje viszont ugyanakkora mint az ak-nak.

a mamám tanította!

ööööö, oké. natnak ak74 van akcióba de attól még veletek m16-ot is, nem? (nem akciósan) Arra lennék kiváncsi hogy melyik a jobb ! kápís?