26731
Battlefield Heroes
  • CAC
    Mivel kb évente (najó) félévente tévedek BFH-zni/ide, ezért annyira nem érzem magam hülyének, ha nem vagyok naprakész. Ellenben -ahogy Tomonor is írta már- ritka nagy tuskó vagy. ;)

Egy idézet, csak Neked:
    "A mamám mindig azt mondta, hogy mindig az a hülye, aki mondja."
    - Forrest Gump
  • tomonor
    Nem gazdag egyáltalán. Easy csak egy kisebb divíziója EA-nak, akik minimális fizetést kapnak DICE-hoz képest, arról nem is beszélve, hogy a grafikus motort a DICE fejlesztette, és már évek óta külön válltak teljesen. A motor hibáit pedig nincs joguk javítani, ergó nincs joguk a motorhoz nyúlni egyáltalán.
  • Ibuki
    Engem ez egy kicsit kiakaszt,hogy ilyen gazdag cég tulajdonában áll és teljes képernyőről nem bírja, csak kisképernyőről. Na,de ez legyen a legnagyobb gond.
  • tomonor
    nem, nem bírja, azért kell előbb alt+enter.
  • Ibuki
    Ja, úgy gondoltam,hogy teljes képernyőről Alt+Tab-ot bírja-e ? Nálam már többször is előfordult,hogy lefagyott,sőt tegnap teljesen meggyogyósodott. Néha viszont bírja.
  • tomonor
    előbb alt+enter, majd aztán alt+tab.
  • Ibuki
    Nektek bírja az Alt+Tab-ot a játék ?
  • davis98
    xD
  • Ibuki
    ÚÚÚÚ hát kész vagyok. Trololol
  • DFAdirotor
    :D a föld művesek jó emberek uff :P ezen még mindig szakadok :D
  • taki0003
    ne hazudj ÁRMÁNDÓ tudjuk hogy te voltol :D TROL
  • DFAdirotor
    lol taki
    am ne rajtam vezesd le a dühödet te szerencsétlen nem én vettem el az SMS paymentet :D
  • taki0003
    a föld müvesek jó emberek
  • tomonor
    ...a bunkó értelemben, nem a földművesben.
  • tomonor
    Én meg elmondom neked, hogy paraszt vagy.
  • DFAdirotor
    elmondom neked te hülye hogy azok már majdnem egy éve a storeban vannak
    FAIL...
  • CAC
    Az arctic cuccokra gondolsz? Most jöttek ki.
  • taki0003
    ezek re az uj szutyokok fegyok ra kiváncsi leszek
  • tomonor
    Az csak placebó.
  • CAC
    Köszi a választ!
    Pont olyan véleményére voltam elsősorban kíváncsi, aki mindkettőt használta. Megyek és veszem is a Super Typewritert. :)
  • Wanndris
    Ne vegyél M16-ot, nem éri meg, nekem van, de megbántam, a szuper írógép sokkal jobb!!! (legalábbis szerintem) de igazából csak a játékélmény más, de szerintem az M16 nem olyan jó, mint amennyire felfújják
  • CAC
    Jogos. :) ...pongyolán tettem fel a kérdést.
    Szóval fegyverstatisztikákban, hatékonyságban van e különbség?

Tudom, hogy megéri. Az LR pisztolyt és a gránátot meg is vettem. Ám úgy vagyok vele, hogy csak egyszer szeretnék fegyókért kiadni, akkor pedig olyat, ami jelenleg a legjobb.

Érdekes egyébként, mert a statisztikák alapján az M16 gyengébb, mert az kritikus esetén csak 15% plusz sebzést ad, míg az Írógép 20-at. Elméletileg a tűzgyorsaságuk is megegyezik (450 skulo/perc) mégis úgy éreztem, hogy az M16 jobb. Ellenben kétszer annyi BF-et nem hinném, hogy megér.

• Elektrofrombc2
    Rengeteg a különbség... másmilyen a hangja, a fegyver kinézete is más, meg minden :D najóóó el ne hidd :D Ha eddig is terveztél beruházni ilyesmire, akkor most tényleg rohadtul megérné megvenned a SR SMG-t
  • CAC
    Szerintetek az M16 és a short range super smg között mennyi a különbség? Most 50%-kal olcsóbb a super smg. Megéri rá beruházni?
  • tomonor
    ez nem a boku hibája, inkább az EA-jé. Nem tudom, hogy direkt váltogatják-e euróról dollára a fizető eszközünket, de az zavarja be a boku-t.
  • tomonor
    Ha jobban utánanéztél volna, akkor megtalálhattad volna a választ: elhalasztották jövő év első negyedére a váltást.
  • HunTatyi
    http://www.battlefield.hu/album/1672/grafikai_bug
  • HunTatyi
    Ez is egyre aggasztóbb ...
  • HunTatyi
    szégyen ez a boku.. mindig akkor szarják el mikor 50% off a fefgyver pakkok
  • Alien69
    Ettől én még nem tudom, miről is van szó.
  • bali24
    Mikor lesz változtatás Battlefunds terén? Csakmert elvileg ma kellett volna megváltoznia. Aki nem tudná miről beszélek ITT VAN a link.
  • CAC
    Igen, azt.
  • tomonor
    CAC csak azt próbálta mondani, hogy a boku nálunk csak akkor működik, ha dollárral fizethetünk.
  • tevel
    Ahányszor eddig vásároltam 2000 HUF-ért mindig 1200 BF-et kaptam. Amikor dollárról visszaáltak eurora és visszatért boku barátom, ez akkor sem változott.
  • CAC
    Abszolúte nem.
    A jó hír, hogy amikor a drága euróban adják meg az árakat, akkor nem szokott működni az sms payment. Tehát, ha egyszer sms-ben fogsz fizetni, akkor feltehetően usd alapú lesz az árképzés. :)
  • Smithwarden
    Egy ismerosomnek akarok segiteni Battlefunds vetelben.
    Most ujra csak Euroban lehet fizetni vagy van valamilyen megoldas, hogy Dollarban is lehessen?
    Ugye nem mind1, hogy 230-as vagy 315-os a szorzo van a vegosszegnel. :p
  • tomonor
    nekem valami 500-40, de az 2009-ben volt, mikor még be lehetett állítani a ticketek számát 9999-9999 -re :D
  • tevel
    Tudom, meg elég kitartónak is kell lennie az ellenfélnek.
  • HunTatyi
    úgy h csak 4 en vagytok bent a szerveren nem észveszejtő dolog ilyen statot elérni... főleg ha még kisebb szintuek is nálad esetleg kevesebb tudással rendelkeznek
  • tevel
    Nekem ez a rekordom, de ilyen csak egyszer van egy életben: