26731
Battlefield Heroes
-
CAC #21445 Mivel kb évente (najó) félévente tévedek BFH-zni/ide, ezért annyira nem érzem magam hülyének, ha nem vagyok naprakész. Ellenben -ahogy Tomonor is írta már- ritka nagy tuskó vagy. ;)
Egy idézet, csak Neked:
"A mamám mindig azt mondta, hogy mindig az a hülye, aki mondja."
- Forrest Gump -
tomonor #21444 Nem gazdag egyáltalán. Easy csak egy kisebb divíziója EA-nak, akik minimális fizetést kapnak DICE-hoz képest, arról nem is beszélve, hogy a grafikus motort a DICE fejlesztette, és már évek óta külön válltak teljesen. A motor hibáit pedig nincs joguk javítani, ergó nincs joguk a motorhoz nyúlni egyáltalán. -
#21443 Engem ez egy kicsit kiakaszt,hogy ilyen gazdag cég tulajdonában áll és teljes képernyőről nem bírja, csak kisképernyőről. Na,de ez legyen a legnagyobb gond. -
tomonor #21442 nem, nem bírja, azért kell előbb alt+enter. -
#21441 Ja, úgy gondoltam,hogy teljes képernyőről Alt+Tab-ot bírja-e ? Nálam már többször is előfordult,hogy lefagyott,sőt tegnap teljesen meggyogyósodott. Néha viszont bírja. -
tomonor #21440 előbb alt+enter, majd aztán alt+tab. -
#21439 Nektek bírja az Alt+Tab-ot a játék ? -
#21438 xD -
#21437 ÚÚÚÚ hát kész vagyok. Trololol -
DFAdirotor #21436 :D a föld művesek jó emberek uff :P ezen még mindig szakadok :D -
taki0003 #21435 ne hazudj ÁRMÁNDÓ tudjuk hogy te voltol :D TROL -
DFAdirotor #21434 lol taki
am ne rajtam vezesd le a dühödet te szerencsétlen nem én vettem el az SMS paymentet :D -
taki0003 #21433 a föld müvesek jó emberek -
tomonor #21432 ...a bunkó értelemben, nem a földművesben. -
tomonor #21431 Én meg elmondom neked, hogy paraszt vagy. -
DFAdirotor #21430 elmondom neked te hülye hogy azok már majdnem egy éve a storeban vannak
FAIL... -
CAC #21429 Az arctic cuccokra gondolsz? Most jöttek ki. -
taki0003 #21428 ezek re az uj szutyokok fegyok ra kiváncsi leszek -
tomonor #21427 Az csak placebó. -
CAC #21426 Köszi a választ!
Pont olyan véleményére voltam elsősorban kíváncsi, aki mindkettőt használta. Megyek és veszem is a Super Typewritert. :) -
#21425 Ne vegyél M16-ot, nem éri meg, nekem van, de megbántam, a szuper írógép sokkal jobb!!! (legalábbis szerintem) de igazából csak a játékélmény más, de szerintem az M16 nem olyan jó, mint amennyire felfújják -
CAC #21424 Jogos. :) ...pongyolán tettem fel a kérdést.
Szóval fegyverstatisztikákban, hatékonyságban van e különbség?
Tudom, hogy megéri. Az LR pisztolyt és a gránátot meg is vettem. Ám úgy vagyok vele, hogy csak egyszer szeretnék fegyókért kiadni, akkor pedig olyat, ami jelenleg a legjobb.
Érdekes egyébként, mert a statisztikák alapján az M16 gyengébb, mert az kritikus esetén csak 15% plusz sebzést ad, míg az Írógép 20-at. Elméletileg a tűzgyorsaságuk is megegyezik (450 skulo/perc) mégis úgy éreztem, hogy az M16 jobb. Ellenben kétszer annyi BF-et nem hinném, hogy megér.
-
#21423 Rengeteg a különbség... másmilyen a hangja, a fegyver kinézete is más, meg minden :D najóóó el ne hidd :D Ha eddig is terveztél beruházni ilyesmire, akkor most tényleg rohadtul megérné megvenned a SR SMG-t -
CAC #21422 Szerintetek az M16 és a short range super smg között mennyi a különbség? Most 50%-kal olcsóbb a super smg. Megéri rá beruházni? -
tomonor #21421 ez nem a boku hibája, inkább az EA-jé. Nem tudom, hogy direkt váltogatják-e euróról dollára a fizető eszközünket, de az zavarja be a boku-t. -
tomonor #21420 Ha jobban utánanéztél volna, akkor megtalálhattad volna a választ: elhalasztották jövő év első negyedére a váltást. -
#21419 http://www.battlefield.hu/album/1672/grafikai_bug -
#21418 Ez is egyre aggasztóbb ... -
#21417 szégyen ez a boku.. mindig akkor szarják el mikor 50% off a fefgyver pakkok -
#21416 Ettől én még nem tudom, miről is van szó. -
#21415 Mikor lesz változtatás Battlefunds terén? Csakmert elvileg ma kellett volna megváltoznia. Aki nem tudná miről beszélek ITT VAN a link. -
CAC #21414 Igen, azt. -
tomonor #21413 CAC csak azt próbálta mondani, hogy a boku nálunk csak akkor működik, ha dollárral fizethetünk. -
tevel #21412 Ahányszor eddig vásároltam 2000 HUF-ért mindig 1200 BF-et kaptam. Amikor dollárról visszaáltak eurora és visszatért boku barátom, ez akkor sem változott. -
CAC #21411 Abszolúte nem.
A jó hír, hogy amikor a drága euróban adják meg az árakat, akkor nem szokott működni az sms payment. Tehát, ha egyszer sms-ben fogsz fizetni, akkor feltehetően usd alapú lesz az árképzés. :) -
#21410 Egy ismerosomnek akarok segiteni Battlefunds vetelben.
Most ujra csak Euroban lehet fizetni vagy van valamilyen megoldas, hogy Dollarban is lehessen?
Ugye nem mind1, hogy 230-as vagy 315-os a szorzo van a vegosszegnel. :p -
tomonor #21409 nekem valami 500-40, de az 2009-ben volt, mikor még be lehetett állítani a ticketek számát 9999-9999 -re :D -
tevel #21408 Tudom, meg elég kitartónak is kell lennie az ellenfélnek. -
#21407 úgy h csak 4 en vagytok bent a szerveren nem észveszejtő dolog ilyen statot elérni... főleg ha még kisebb szintuek is nálad esetleg kevesebb tudással rendelkeznek -
tevel #21406 Nekem ez a rekordom, de ilyen csak egyszer van egy életben: