26731
Battlefield Heroes
-
#26291 Neem! :)
Arra gondolok ,h a warfighter fegyvert elméletileg lehetne használni úgy is ,h egy gombnyomással leadjon több lövést is.
De a rapid tűz gombot nem veszi be a heroes opcióként.
Makroval meg tudom oldani (ki is próbéltam), de makrozni meg tilos (elméletileg).
-
tomonor #26290 Hogy érted? Hogy meg van-e? -
#26289 Tomonor,
Neked sikerült már rapid fire-t használnod heroesban?
-
#26288 Van egy kialakult billentyű rendszerem, minden játékban azokra bindelek :)) -
#26287 Most senkinek.
Van valami gáz.. bolt sincs ha megnézed.
gondolom javítják hamar.
(am durva ,h a space a blast :D ) -
#26286 Ez mi a jó édes....
Ott egy HP-om, de semmihez nem engedi hozzárakni!
-
tomonor #26285 Hát öööh, holnap beengedik az összes bétára jelentkezett játékost. Aztán szerintem nem kell neki egy hét, és publikus lesz. A következő promócióval fogják összefuzionálni a publikus megjelenését. -
tevel #26284 Akkor még jó, hogy a kuporgatott funds-omat az utolsó supreme XP boost-ra ellőttem (talán megérzésből), így nekem már nem kell, mind a 6 hősöm 30-as.
Ez a warrom beta meg meddig fog tartani? -
harduplanfor #26283 Nos sracok, koszonom az egyuttmukodest, segitseget. Nekem elegem lett ebbol a cegbol (allando idiota valtoztatasokbol), es az egesz elcseszett penzhajhasz vilagbol. Fizettem egy szervert es a jatekosok panaszkodtak a laggra. (sok connection problem nem csak nalam) Fizettem a telenornak a netert, de naprol napra rosszabb a net minosege. Par nap mulva a szerver meg fog szunni, mert aki nem kepes normalisan szolgaltani az ne akarjon tolem lovet beszedni. A telenoros kifizetett negyedevem hamarosan lejar, es mar kapjak is a felmondast. Elegem lett mindenbol es ilyen feltetelekkel nem fogok ezen szolgaltatasok igenybevetelevel jatszani. Itt az ingyenes netvadasz altal fogott net. Majd neha felkuszok a gamera es nem erdekel a bazi nagy laggolas, mert ez legalabb ingyen van. Mindenkinek tovabbi sok sikert kivanok! -
tomonor #26282 Még mindig van xp boost és lesz is, csak máshogy lesz beszerezhető. A warroom alapjába fog adni xp boostot állítólag, de az is lehet hogy supply dropokba teszik majd. Szerintem viszont lesz valami új rendszer, amivel eggyütt lesz pakolva, és természetesen drágább lesz, mintha egyedül vennéd meg.
Mondjuk én sosem vettem xp boostot, szerintem hülyeség. Mindenesetre kint volt a figyelmeztetés a főoldalon, hogy el fogják távolítani, szal magadat okolhatod, hogy nem olvastad el :p -
#26281 Hot deals azért akad bőven. Az XP boost meg szerintem nem lett végleg kiszedve, max ideiglenesen. Legalábbis remélem, mert 22-23 felett fejlődni rohadt nehéz anélkül. -
gtronic #26280 és ez miért volt jó nekik ? hogy még nehezebb legyen fejlődni és tovább maradjanak a játéknál ? ... na mind1 ... meg látom hogy az itemek fele is eltünt ami 1-2-3 hónapja volt, a punk szett is hot deals is alig van .. -
#26279 Nem tudom én sem, múltkor kérdeztem én is amikor megjelent a hír, hogy kiveszik, de nem válaszolt rá senki. -
gtronic #26278 mióta nincs xp boost van és vp boost ? és mi okból ? -
#26277 Arra is azt hazudták anno ,h limitált cucc. Attól még nem limitált ,h kurva drága, meg ,h most "csak ilyen kevés darab van" . -
#26276 Van megint ocsmány dínófej 80.000 fundsérT :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#26275 Értem, köszi, -
tomonor #26274 De, eléggé. Ám a jól kinéző szetteket azokból tudod összehozni. -
#26273 Jogos-jogos. Ebbe mondjuk nem gondoltam bele.
Tomonor: Supply Drop nem nagyon zsákbamacska? -
tomonor #26272 Esetleg még suppy dropokból lehet jó cuccokat szerezni, igaz random az egész, de a ritkább tárgyak általában jól mutatnak, már feltéve, hogy az alap rucidhoz passzolnak a kapott tárgyak. -
tomonor #26271 Ez. -
#26270 Ez neked 14.000fundsba fájna.
Ráadásul semmi extra ez a szett.
inkább vegyél akcióban (DotD) 2szett ruhát és hozz ki belőle valami jobbat. -
#26269 A Nat soldierem még nincs rendesen felöltöztetve, nekiálltam pakolgatni és az alábbira jutottam. Szerintetek?
Még nem vettem meg, csak "tervezek".
-
#26268 Én sem, azért furcsálltam. Pedig még nem is a mandommal játszottam, hanem a soldieremmel. Nem értem sokszor miért vágnak ki állandóan, mert noobnak titulált fegyókat nem használok, ennyire jól meg azért nem játszom.
Azért van skillem, de ennyire durva nem.
Na mindegy.. úgy néz ki első számú közellensége vagyok ennek a játéknak. -
harduplanfor #26267 Hihetetlen mekkora f.s ez a progi. Haromszor csinaltam meg a mai jeep missziot, es mindig ujra be kell huznom mert nem erzekeli a teljesitest. -
tomonor #26266 Hát öööh, igen. Hacsak nem pici lag volt a szerver feldolgozási egységében, és nem rakott át a VIP-knak fentartott slotból téged. De olyanról még nem hallottam, hogy 3 szabad hellyel VIP miatt kivág :D -
tomonor #26265 Nekem sikerült egy egész antiszemita szerb klánt magamra haragítani
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=415563 -
#26264 ÖÖööö.. csak egy kérdés. Ha a csapatban még van 3 szabad hely, akkor hogy a fenébe vág ki a szerver azzal az indokkal, hogy VIP Seat Player?
Vagy megint egy adminnak csiptem a szemét? -
#26263 +1 -
harduplanfor #26262 :( -
#26261 Az az egész világban előfordul, de itthon tény és való, hogy az utóbbi 4-5 évben nagyon megugrott. Ez főleg abból a magyar "jó szokásból" is adódik, hogy szeretünk másra ujjal mutogatni. -
harduplanfor #26260 Erosen ajanlom nekik, hogy 1000 xer nezzek at mit csesztek el mar megint! Sajnos a rasszizmussal mi is talalkoztunk Mo-on. Idekint picit jobb a helyzet, de elofordul... -
#26259 Sajnos tudom, de muszáj volt valahol kiengednem a mérgem, bocsi, hogy ide ömlesztettem, de angolul lusta voltam megfogalmazni hivatalos fórumban :).
Igazából ilyen a kapitalizmus, amíg elvárt módon dől a lóvé, addig az ilyenekkel nem fognak foglalkozni. Igyekszem beletörődni, csak elpattan néha a cérna, hogy fizetek valamiért és elég kemény hátrányok érnek. Pedig kötve hinném, hogy az én pénzem kevesebbet érne, mint bárki másé. A lóvé, az lóvé. Ha bemegyerk egy színházba szórakozni, akkor az előadás megtekintése érdekében veszem meg a jegyet -mint mindenki-, hogy kikapcsoljak, s nem azért, hogy mondjuk 10 perceként kiküldjenek a nézősorból, mert mondjuk szemüvegem van.
Mindentől függetlenül, azért a véleményem leírnám, ha már belekezdtem.
Az EASY tudna ellene tenni, ha érdeke lenne, vagy akarna. Ugye a fenti okokból nem is fog, de tudna.
Amikor még 1999-ben elkezdtem az FPS játékok világát, nagyon rá voltam kattanva egyre (ez volt életem első játéka, amit én vettem meg :D ).
Ott is volt egy hasonló helyzet, mint ez, hogy 3rd part modok kezdtek el megjelenni a szervereken, amik ugyan hasznosnak indultak, csak a szerver adminok végett átlendült a ló túloldalára.
A játékosok aktivitása elkezdett apadni, az eladások csökkentek és akkor lépett a kiadó. Jött egy "service pack" és a szervereket két részre osztotta: pure és non-pure. Az előbbi jelentette azt, hogy a játék csak a fejlesztők által kiadott módosításokat engedte a kódban, az utóbbit lehetett modolni, de csak a pure szerverek jelenhettek meg a szerver listában és azokkal mehettek versenyek.
A pure szerverekbe beletették az elterjedt modding saját változatát úgy, hogy az a játékosokat ne érinthesse túlságosan negatívan, de meg is maradjon az a lehetőség, amivel rengetegen éltek.
Ez remekül bevált, csak az volt a baj, hogy későn kaptak már észbe (3 évvel utána). Az elszállingózott játékosok egy részét ezzel vissza tudták csalogatni és a versenyek száma is megnőtt, de sose érte már el a megszokottat, csak szintbe tudta hozni. -
#26258 Igen, ahelyett, hogy kikapcsolnék még ez is felcseszi az agyam egy idő után. Mondjuk, ha leülök, hogy na, most van végre fél órám, kicsit levezetem a BFH-al a stresszt, abból negyed óra vagy több azzal telik el, hogy szerverről-szerverre ugrálok, vagy kivágnak. Persze, hogy elfogy a türelmem egy idő után. -
#26257 "s (sajnálatosan - néhányan elég rasszisták)."
:DDDDDDDDD Igen, ez nekem is feltűnt, hogy megy a niggerezés, zsidózás, nácizás :D -
tomonor #26256 lol
Az 1000-es hiba miatt nem voltak játékosok, nem a war miatt. A warroom pont, hogy idevonzotta még a legrégibb játékosokat is (sajnálatosan - néhányan elég rasszisták). -
harduplanfor #26255 A rosebb vigye el ezt a sok idiotat ennel a cegnel. Az uj frissetes es a warozas utan full instabil lett a rendszer es jottek az 1000-es hibakodok. Ez a ceg a dilettantizmus csucsat kepviseli. Arrol nem beszelve, hogy a varozas ota csokkent a jatekosok szama a szervereken. Szerintem be kene tenni meg ugy 50 uj terkepet es akkor egy evben egyszer talan lehetne egy ellenfelet talalni a masik oldalon. A no mando szerveren szoktak ilyenkor lenni. Most egy ember lezengett es gyorsan beirta a no killt amikor beleptem. Hova lettek pentek este az emberek? -
tomonor #26254 Ha még lenne is magyar felügyelet, nem tudnának mit csinálni. Az admin eszközök 3.-ik parti által készített programok, melyek nem tartoznak EASY fennhatósága alá. Magyarán ha még EASY be is tiltja a használatukat, attól még ugyanúgy ott lesznek minden szerveren. -
#26253 elég gáz. de ha meló után még azon stresszelsz hogy nem tudsz játszani, az nem tesz jót!
Ments le jó szervereket, vagy bérelj (persze az nem olcsó).
Nekem szerencsém van, el vagyok látva VIP tagsággal itt ott amott, de még a holland barátok is szokták jelezni pár kör után ,h jó lenne ha karaktert váltanék. Magyar szerveren is csak akkor mandózok ha nincs más ezzel a kaszttal. -
#26252 Volt egy 20 perces üzemzavar, de már jó.
Amúgy meg nagyon tele a faszom az egésszel, hogy a mando karakteremmel egyszerűen nem tudok már játszani. Hihetetlenül dühös vagyok.
Kár, hogy nincs magyar felügyeleti szerv, tuti kibasznám a balhét. Türelmes ember vagyok, de már nagyon tele a hócipőm, hogy bele öltem egy valag pénzt és egyszerűen nem tudok játszani, mert vagy mando limit miatt keresek orrba szájba szervert (amúgy is kevés időm jut a sok meló miatt és az erre szánt szabadidőm 3/4-ét erre baszom el, hogy szerverről szerverre ugrálok), vagy az admin vág ki.
Rohadtul elegem van.