Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, hogy ez kellemetlen, de nem kivédhetetlen probléma, és nem is olyasmi, amit problémaként lehetne felhozni."
Az a baj, hogy -ahogy az elmúlt napok kommentjein is látszik- néha egy karakterrel sem egyszerû csatlakozni. Ha baráthoz akarunk, akkor ez plusz egy rizikófaktor.
Sajna ez a hálózati kód hibája.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Értem én, hogy ez kellemetlen, de nem kivédhetetlen probléma, és nem is olyasmi, amit problémaként lehetne felhozni.
"Masoknak a funds playerekkel akad gondja, ami szerintem jogos valahol."
Nem; ez ebben a játékban éppen hogy már nem jogos, mert a p2w aspektus teljesen átjárta a játékot. Itt már képletesen mindenkinek van valamije, ami jobb a másiknál, ám gyakorlatilag senki sem tesz szert olyan durván nagy erõre némi erõsebb fegyverrel - az ügyes játékosok az alap fegyókkal épp úgy fognak aprítani, mint a prémiumokkal.
"Korabban kevesebb kimaxolt ember jatszott a szervereken."
Ez egyáltalán nincs így. Mi több, régen, amikor még én kezdtem játszani nem volt se szint, se rang indikátor a játékosok felett. A matchmaking máshogy mûködött, nem szint, hanem ELO szerint rakta be a játékosokat, így teljesen kevert lett az egész játékos bázis - 10-es szintûek harcoltak 25-ösökkel. A 30-as, vagy ahhoz közeli játékos ritka volt, ha akadt, akkor a többi játékos nem fújolta, hanem csodálkozott, hogy van ilyen játékos is már.
Ez a tisztelet persze idõvel kihalt, most már annyira a legalján tartunk a dolognak, hogy egy szimpla halál után mér csalónak nevezik a játékost.
"Rengeteg a cheater amely szinten kellemetlen."
Régebben is rengeteg volt, most is az, az is lesz. Amíg a pb nem mûködik rendesen, addig csaló ellen effektív fegyver nem lesz.
"No es a 30-as mando kerdes orok slager marad a nooboknak/atlagos jatekosoknak."
Ezt nem értem. A mandó osztály valóban erõs egy picit, de nem megölhetetlen.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Gondoljuk at, hogy a nooboknak (mi) es az atlag jatekosoknak szukseguk van egy 30-as mando tevekenysegere? Marpedig ok vannak tobbsegben. Mindenki szenved valamitol. En a lassu nettol, az instabil kapcsolattol es legfokeppen a "team killektol". Nem tudom mi a jo szo ra, amikor nem 3-an 4-en jonnek a zaszloert, hanem 6-7-en egyszerre!!! A csajom es idos oregem nincsenek felkeszulve erre. Kinyirok a tamogatasukkal 26-ot, de ok ketten nem csinalnak 10-et ilyen tulerovel szemben. Nem azert fizettem a szerverert, hogy ne tudjunk kenyelmesen jatszani. Nem gyozom kidobalni az embereket, mert sehol nem tudom allitani a belso teamek/friendek limitalasat. Szerintem egy baromi nagy szo, hogy egy lany jatszik a pasijaval ilyen jellegu jatekot es az oregemtol, hogy ennyi idosen nekiallt gamelni. Nem akarom kedvuket szegni. Szoval mindekinek megvannak a sajat gondjai. Remelem holnap konnyebben talalsz szervert.
Próbálkozás:
1.- Limit, kick
2.- Limit, kick
3.- Limit, kick
4.- Limit, kick
5.- Bennmaradok, 2 perc múlva kick, mert kellett a helyem egy VIP-nek.
6.- Limit, kick
7.- Limit, kick
8.- Bennmaradok, 2 hacker a natoknál. Wicked Wake, pisztollyal kilõ a túlpartról állandóan mind a kettõ, fullos stealth mellett. Oké, kilép.
9.- Limit, kick
10.- Limit, kick
11.- Bennmaradok, 10 perc után megjelenik ismét egy hacker.
Ez aztán a játékélmény a pénzemért! Váó! Van egy olyan érzésem, hogy egy ideig hanyagolom a BFH-t.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Amúgy várunk ott szeretettel minden játékost.
Kicsit elszaporodtak ugyan a gyerkõcök, némelyik egy értelmes mondatot nem tud megfogalmazni, de sokan vagyunk a normálisabb fajtából is 😊 .
Ja és pörög a csoport mint a gép.
Szal ha gondoljátok...
Hírózok
Az alatt a 32 perc alatt engem is dobott be szerverre, de vagy üres volt, vagy 2-3 ember volt csak rajta.
5perc alatt iztos talalok valamit. Vip szeroimra nem szivesen megyek mandoval.
Sajnos amíg nincsen beépített szerver keresõ, addig ilyen közvetetten lehet csak ezt megoldani.
In space no one can hear you scream.
Fölösleges pénzkidobás, mindkettõvel csak célozni kell. Ez olyan, mint amikor elsõ örök ruhaként megszereztem az alpiner szettet annó. Sokkal jobbnak éreztem a játékomat, pedig csak néhány ruha volt rajtam.
Viszont nagyon "short distance"-be, szinte close combat-be kicsit gyengébbnek érzem az alaptüzét, mint az m16-nak, de a másodlagos ezt kompenzálja és oda is erõssé válik.
Vagy csak én vagyok a balf*sz és nem tudom kezelni az m16-ot 😄
Statisztikailag ugyanaz mint az uber sr smg. Amit érzel, az csak placebo.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Bár azt mondják, h a sebzése m16-Ak meg ,h reskin+másodlagos tûz, de én valahogy úgy érzem ,h ez nem igaz. Valahogy máshogy sebez ez a fegyver, m16-ak felett adja a dmg-et.
Nehezen hiszem ,h ez pszichés csak. Próbáltam duálban a fegyvereket.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Legalábbis én erre tudok tippelni. A helyedben elküldeném a logokat a szerver supportjának.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Main error log file deleted!
SendRecieveCommand:An existing connection was forcibly closed by the remote host
RCON Failed! --> Failed to connect to server, check server IP, admin port and that your server is online.
SendRecieveCommand: ERROR: No connection!
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.