Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

""Pl. valaki emlitette mennyit kell varnia ha egy barathoz akar csatlakozni"

Értem én, hogy ez kellemetlen, de nem kivédhetetlen probléma, és nem is olyasmi, amit problémaként lehetne felhozni."

Az a baj, hogy -ahogy az elmúlt napok kommentjein is látszik- néha egy karakterrel sem egyszerû csatlakozni. Ha baráthoz akarunk, akkor ez plusz egy rizikófaktor.

Sajna ez a hálózati kód hibája.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

"Pl. valaki emlitette mennyit kell varnia ha egy barathoz akar csatlakozni"

Értem én, hogy ez kellemetlen, de nem kivédhetetlen probléma, és nem is olyasmi, amit problémaként lehetne felhozni.

"Masoknak a funds playerekkel akad gondja, ami szerintem jogos valahol."

Nem; ez ebben a játékban éppen hogy már nem jogos, mert a p2w aspektus teljesen átjárta a játékot. Itt már képletesen mindenkinek van valamije, ami jobb a másiknál, ám gyakorlatilag senki sem tesz szert olyan durván nagy erõre némi erõsebb fegyverrel - az ügyes játékosok az alap fegyókkal épp úgy fognak aprítani, mint a prémiumokkal.

"Korabban kevesebb kimaxolt ember jatszott a szervereken."

Ez egyáltalán nincs így. Mi több, régen, amikor még én kezdtem játszani nem volt se szint, se rang indikátor a játékosok felett. A matchmaking máshogy mûködött, nem szint, hanem ELO szerint rakta be a játékosokat, így teljesen kevert lett az egész játékos bázis - 10-es szintûek harcoltak 25-ösökkel. A 30-as, vagy ahhoz közeli játékos ritka volt, ha akadt, akkor a többi játékos nem fújolta, hanem csodálkozott, hogy van ilyen játékos is már.

Ez a tisztelet persze idõvel kihalt, most már annyira a legalján tartunk a dolognak, hogy egy szimpla halál után mér csalónak nevezik a játékost.

"Rengeteg a cheater amely szinten kellemetlen."

Régebben is rengeteg volt, most is az, az is lesz. Amíg a pb nem mûködik rendesen, addig csaló ellen effektív fegyver nem lesz.

"No es a 30-as mando kerdes orok slager marad a nooboknak/atlagos jatekosoknak."

Ezt nem értem. A mandó osztály valóban erõs egy picit, de nem megölhetetlen.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Csipkelodesi szandekot ne veljel ebben a hozzaszolasban. Annyit szerettem volna erzekeltetni, hogy masnak is vannak gondjai a jatekkal. Pl. valaki emlitette mennyit kell varnia ha egy barathoz akar csatlakozni. Masoknak a funds playerekkel akad gondja, ami szerintem jogos valahol. Korabban kevesebb kimaxolt ember jatszott a szervereken. Rengeteg a cheater amely szinten kellemetlen. No es a 30-as mando kerdes orok slager marad a nooboknak/atlagos jatekosoknak.
Pano
Lehet én értettem félre, de kicsit csipkelõdõnek éreztem a hsz-ed. Csak annyit fûznék hozzá, hogy -a neted kivételével- te tudsz ezek ellen tenni, én meg nem.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Bedoglott ma a szerver es nyomott egy restartot. Gondoltam teszek egy probat es engedelyeztem 1-30-ig a limitet es a 3 mando/team limitet. Par perc telt el a restart ota. Szerinted kik csatlakoztak? Full 30-as bagazs. Harom 30-as mando jott elsonek. Biztos nem taliztak szervert.
Gondoljuk at, hogy a nooboknak (mi) es az atlag jatekosoknak szukseguk van egy 30-as mando tevekenysegere? Marpedig ok vannak tobbsegben. Mindenki szenved valamitol. En a lassu nettol, az instabil kapcsolattol es legfokeppen a "team killektol". Nem tudom mi a jo szo ra, amikor nem 3-an 4-en jonnek a zaszloert, hanem 6-7-en egyszerre!!! A csajom es idos oregem nincsenek felkeszulve erre. Kinyirok a tamogatasukkal 26-ot, de ok ketten nem csinalnak 10-et ilyen tulerovel szemben. Nem azert fizettem a szerverert, hogy ne tudjunk kenyelmesen jatszani. Nem gyozom kidobalni az embereket, mert sehol nem tudom allitani a belso teamek/friendek limitalasat. Szerintem egy baromi nagy szo, hogy egy lany jatszik a pasijaval ilyen jellegu jatekot es az oregemtol, hogy ennyi idosen nekiallt gamelni. Nem akarom kedvuket szegni. Szoval mindekinek megvannak a sajat gondjai. Remelem holnap konnyebben talalsz szervert.
Pra
Nem vagy túl szerencsés.

Pano
Na, esti "játék".

Próbálkozás:

1.- Limit, kick
2.- Limit, kick
3.- Limit, kick
4.- Limit, kick
5.- Bennmaradok, 2 perc múlva kick, mert kellett a helyem egy VIP-nek.
6.- Limit, kick
7.- Limit, kick
8.- Bennmaradok, 2 hacker a natoknál. Wicked Wake, pisztollyal kilõ a túlpartról állandóan mind a kettõ, fullos stealth mellett. Oké, kilép.
9.- Limit, kick
10.- Limit, kick
11.- Bennmaradok, 10 perc után megjelenik ismét egy hacker.

Ez aztán a játékélmény a pénzemért! Váó! Van egy olyan érzésem, hogy egy ideig hanyagolom a BFH-t.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

5 szerveren vagyok, ebbõl az egyik nem jelenik meg a bookmark listában.

Pano
Köszi, egyszer már csatlakoztam, de pont a kis tinik miatt léptem ki, mert telenyomatták a csoportot totál érdektelen dolgokkal. Csak azzal volt tele a fal.

Pra
jaja sajnos.
Amúgy várunk ott szeretettel minden játékost.
Kicsit elszaporodtak ugyan a gyerkõcök, némelyik egy értelmes mondatot nem tud megfogalmazni, de sokan vagyunk a normálisabb fajtából is 😊 .
Ja és pörög a csoport mint a gép.
Szal ha gondoljátok...
Hírózok

Narxis
hoppá 😮

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pra
Igen!
Sajnos a fecebook csoportunk pár tagjáról is kiderült most, h "már próbálta"

Pano
Rettentõ sok mostanában a cheater 😞 Nagyon, de nagyon.

Pano
Én állandóan csak szívok és már nagyon unom.
Az alatt a 32 perc alatt engem is dobott be szerverre, de vagy üres volt, vagy 2-3 ember volt csak rajta.

Pra
Nehezebb mandoval szervert talalni, de 2-3, 4 probalkozas a max amivel szivni szoktam.
5perc alatt iztos talalok valamit. Vip szeroimra nem szivesen megyek mandoval.

Narxis
Jó de te mindenhol VIP vagy.

Én végig mandóval játszottam ma este o.O

Pano
Új rekord, jelenleg 32 perce keresek szervert magamnak, ahol beférek a commando limitbe. Vicc.

Sajnos ki kell várni a sort. Vagy menjetek egy olyan szeróra, ahol kevesen vannak még. Itt lehet keresgélni.

Sajnos amíg nincsen beépített szerver keresõ, addig ilyen közvetetten lehet csak ezt megoldani.

denevérember
Srácok hogyan tudok haverral játszani? Vagy én vagy Õ bemegy egy szerverre de mindig FULL és nem tudok sohasem rácsatlakozni... Állati idegesítõ. Nem lehet valahogy ezt megoldani?

In space no one can hear you scream.

Zero07
nailer=m16, super sr
Fölösleges pénzkidobás, mindkettõvel csak célozni kell. Ez olyan, mint amikor elsõ örök ruhaként megszereztem az alpiner szettet annó. Sokkal jobbnak éreztem a játékomat, pedig csak néhány ruha volt rajtam.

Pano
Nem tudom, én Pra-val értek egyet, mióta a te javaslatodra (is) megvettem a nailert sokkal jobb a statom és könnyebben terítek le mindenkit. Elõtte m16-ot használtam, az se volt rossz, de érezhetõ a különbség és sokkal több critical hitet tudok vele produkálni. Én se értem miért.
Viszont nagyon "short distance"-be, szinte close combat-be kicsit gyengébbnek érzem az alaptüzét, mint az m16-nak, de a másodlagos ezt kompenzálja és oda is erõssé válik.

Vagy csak én vagyok a balf*sz és nem tudom kezelni az m16-ot 😄

Nagyon rosszul teszed, ha nem használod ki a másodlagos tüzet, tulajdonképpen a lényeget hagyod ki a fegyóból.

Statisztikailag ugyanaz mint az uber sr smg. Amit érzel, az csak placebo.

Azzal meg nem sikerult, de nemigen vagyok rajta az ugyon mert nagyon ritkan mandozom.
+81-et bead néha az SVD is.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ma van akcioban az MK1 Bad BOY. Azt hiszem lesz nemulass a playerekenek😊 Ma beszaladtam par percre mandozni es elhataroztam magam, hogy megjobban mevizsgalom mit tud ez a fegyver. Egyenlore +85-nel tartok vele. Ajjajj. Sunyi kaszt,inkabb ne.
Szerintetek ez a legjobb fegyver soldiernak? Egyszer kaptam egy napra ilyen gyilkologepet, de semmi extrat nem tulajdonitottam neki. Lehet, hogy a gyengusz net miatt nehezebben ervenyesult a normal smg-s tarsainal?
Pra
Nekem is megvan mindkét oldalon. csak alaptûzzel használom, jobb klick nálam foglalt 😄
Bár azt mondják, h a sebzése m16-Ak meg ,h reskin+másodlagos tûz, de én valahogy úgy érzem ,h ez nem igaz. Valahogy máshogy sebez ez a fegyver, m16-ak felett adja a dmg-et.
Nehezen hiszem ,h ez pszichés csak. Próbáltam duálban a fegyvereket.

Pano
A workbenches shotgun kiegészítések egy kalap sz**t nem érnek, legalábbis pisztoly esetében. Anno kaptam egyet a pisztolyomhoz, de használhatatlan. 4-5 hp-t ha lesebez.

Egyik workbenchelt alternatívás fegyó sem tud egyszerre lõni az alaptûzzel. Viszont a shotgun-pisztolyok tudnak (Coen's Combined Crusher, Barrel-o-Mania)

Az a jó a Leadstorm/Nailer-ben, hogy a Shotgun jól sebez, gyorsan újratölt, és tudsz egyszerre lõni a alap SMG-s tûzerõvel, és a Shotgunnal is(nem úgy mint a pisztolyok Workbench-es shotgun-lövésével).
Pano
Köszönöm!

Nailert/Leadstormot használom mióta megjelent, egyszer sem futottam bele olyan szerverbe, mely tiltotta volna.

Pano
Remek :\ Tudsz ajánlani valami jót? A nailt dicsérik, de elég restricted gyanús fegyónak látom, hogy tuti azok is tiltva lesznek a szervereken.

Ha a vaultban van, akkor pillanatnyilag nem.

Narxis
Ennyit az EA-ról.<#levele>

Pano
Akartam ma venni egy battle rifle-t, de bakker sehol nem találom a store-ba, be lehet ezt valahogy szerválni?

Apropó, ha meg akarjátok változtatni az ea fiókotok emailét, készüljetek fel angol tudással és emelt díjjal, ugyanis a hozzánk esõ legközelebbi szám elvileg a londoni EA CS-é, akik meg tudják változtatni.

Koszi! Azt fogom tenni. Ma mar 5x volt gond a kommunikacioval.
Minden bizonnyal ez az instabil netedre vezethetõ vissza. Ugyanúgy szakadozik a Xtianrcon és a szerver közti kapcsolat, mint ahogy te laggolsz játék közben.
Legalábbis én erre tudok tippelni. A helyedben elküldeném a logokat a szerver supportjának.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Igen a Xtianrcon logjabol olvastam ki.
Ezt az admin progi írja ki?

Pano
Hmm, ez tényleg feldobja. Köszi!!

Szerintetek miert szakad meg a kapcsolat? Kiirja a connection problemet es az osszes jatekos eltunik a szerverrol. Ma mar 3x csinalta.
Main error log file deleted!
SendRecieveCommand:An existing connection was forcibly closed by the remote host
RCON Failed! --> Failed to connect to server, check server IP, admin port and that your server is online.
SendRecieveCommand: ERROR: No connection!

Én látom az X-et.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ti se látjátok a képet, vagy csak én nem?
Bocsi, a képet nem rakta ki:
Szerintem egy Infiltrator's Slick Pants, és egy Top Dog's Belt feldobná(bocs, ha rosszul írtam volna):
Pano
Egy próbát megért 😄

royal karakterek dizájnáról engem inkább ne kérdezz.