26731
Battlefield Heroes
  • Snexi
    de volt amikor ilyen-olyan akció keretében kaptam
  • tomonor
    Sose lehetett.
  • dave9004
    jó sok hacker van. hogy találok normális hackermentes szerókat v magyar szerókat?
  • Snexi
    lehet most valahogy battlefundot szerezni ingyen?
  • tomonor
    Nincs olyan, hogy legjobb. Jelenleg 5+1 fajta mesterlövész puska van, amelyik típus jobban bejön, azt használod.
  • gtronic
    emberek,miért mindenki psv vagy mi a neve zöld színű csipát veszi commandonak ... nekem tier 1 elite m32 vagy milyen van és nekem az sokkal jobb tetszik :))

még is melyik a legjobb távcsöves akkor ?
  • Pano
    Így már világosabb :) Köszönöm!
  • tevel
    Ha felénél csatlakozom (egyáltalán meddig tart egy ilyen?), akkor naponta 50000 pontot kell gyűjtsek hogy meglegyen a 25k average?
  • bali24
    Valaki tudja hogy mi volt a tegnapi és tegnapelőtti Dotd és milyen árban voltak?
  • tomonor
    Az az értelme, hogy itt teljesen mindegy, hogy a játékban nyersz vagy vesztesz, ugyanannyi ponttal fogsz hozzájárulni az országodhoz, mert csak a sebzés pontokat, a heroic momenteket, a csapatmunkádat, a játékmóddal kapcsolatos célkitűzések elfoglalását és hogy a meccs végéig ott maradtál-e, ennnyit figyel. Nincs köze se a kdr-hez, se a wlr-hez, se elo-hoz. Csak, színtiszta csapatmunkás, PTFO-s játékélményt hírdet, és ha esetleg az általad támogatott országot győzelemig viszitek, nem csak az epizodikus háborút nyeritek meg, de kaptok medált is. A vesztesek a töredékét kapják a nyereménynek.

Az arany nyertesek ezúttal kapnak:
    -2000 VP-t
    -4db kincsesláda kulcsot
    -2 napig tartó Premium hozzáférést
    -Az első epizodikus medált

Az arany vesztesek kapnak:
    -500 VP-t
    -2db kincsesláda kulcsot
    -1 napig tartó Premiumot

Nagyjából 25000 ponton kell tartani az avg. score/day-t, ám ahogy telik az idő, ez a szám csökken, tehát játszanod kell, hogy fenntartsd.

A játék attól lesz izgalmasabb, hogy ez egy metajáték, é a háború valós menetét követi nyomon azokkal a játékosokkal, akik benne vannak.
  • Pano
    Én ennek a war roomnak nem igen látom az értelmét. Most ebben mi is az új játék és mitől lesz izgalmasabb?
    Számomra eddig nem több egy statisztikánál. Maga a játék ugyan az, ugyan azt kell csinálni, ugyan úgy mint eddig, csak az eredményeid megjelennek egy szép kis táblázatban és beszámítanak egy csoportos rankba/gyűjtőbe. Aztán ennyi.
    Lehet bennem van a hiba és nem látom át a lényegét, de ez a war room nem több egyszerű stat buzulásnál. Nem dobja meg a játék élményem semmivel.
  • Specnalz
    Srácok, nektek működik a war room? Mert nekem nem, most így meg nem tudom mondani, hogy mi van kiírva oda, de a lényeg, hogy nem tudok "warozni". 1x működött még első napon amikor open lett, de ennyi volt, azóta se tudok. Ebből jön az, hogy tudom mikor van war és mikor nincs. Amit én látok még az csak simán nem enged belépnem...
  • tomonor
    Nem nehezebb irányítani a többi BF játékokhoz képest, viszont egyhamar szétszedik a földiek. Körültekintőbben kell repülni vele, szabályszerűen bujkálni kell vele... Ami nem baj, mert elég jól sebez ahhoz képest.
  • Pano
    Földről viszont marha könnyű szétlőni :D
  • Narxis
    Elég nehéz irányítani.
  • Pra
    Ja AA-n is állítólag.
    Még nem volt lehetőségem kipróbálni.
    Ha BFes érzés irányítani, akkor el leszek vele.
  • tomonor
    AA-n is? :O
  • Graveth
    Tudtommal WW, SS, AA-n alapbol van.
  • tomonor
    Nem-nem, csak sima funder
  • Narxis
    mocsok prémiumos
  • tomonor
    Megvettem a pocket helit :DDDD
  • Zero07
    Könnyen felismerhető ki az igazi general c és ki nem. :) Az igaziakat ugyanúgy elismerik (és a legtöbbet ISMERIK is, pont amiatt, hogy sok idő=sok ember).
  • Pano
    Jah. Meg viszonylag nem is olyan vészes az ára, ha azt nézed mennyi minden jár hozzá.
  • Narxis
    Nem rossz...
  • Pano
    Na, kiderült miért lettek kivéve az XP boostok.
    Ma elindult a Premium Account "csomag".. érdekes mondjuk.
  • tevel
    Ja, bocsi. :)
    Az más helyzet, akkor valaki linkeljen már be ide egy branzone-s szerver bookmarkot, hadd legyen már mindenki general c-s.
  • tomonor
    Az a helyzet, hogy ezt a rang rendszert EASY sem gondolta komolyan, azért sem lépett fel a branzoneosok ellen. Tudtommal nem törölték senki bugos rangját sem, max azokét akik a Gen.C-n tovább vitték, és a játék csak a hivatkozási kódba tudta megjeleníteni azt.
  • tevel
    Ha szerinted ez nem csalás, akkor miért törölték a rankját annak aki 1 hét alatt general C-ig vitte? Előnyhöz persze nem jutnak, ugyanúgy ahogy a stattpaddinggal sem, csak annak a munkája, meg a beleölt ideje veszik kárba, aki normálisan megcsinálja. Lvl 30 után a következő lépés sokak számára az 50-es szint, aztán a legmagasabb rank elérése. Ez egy olyan cél, amelynek értéke van, elismerik. Általában mire eljut valaki erre a szintre, azért elég jó játékos lesz, rengeteg tapasztalattal, ezért gondolom, hogy meg is érdemlik ezt az elismerést.
    Manapság, meg amikor meglátok egyet, már írom is a chat-be: fake gen C? Persze az EA is balfék, mert hagyja, hogy a jól kitalált fejlődési rendszerét egy búgos szerver hazavágja.
    Remélem Anti, nem találtam be? ;)
  • Pra
    Mondjuk most valamelyik nap (te is ott voltál
    Anti) iszonyat mit leművelt az a kis magyar brigád a kecskéék vagy kik..
    ..nem ismerem őket. Nagyon szánalmasak voltak .
    Csak sírni meg anyázni tudtak kb.
  • Zero07
    Az ilyeneket csak vadászd és élvezd a műsort! :D
  • Pano
    Ja, arról nem is beszélve, amikor meg tudják, hogy én is magyar vagyok aztán engem kezd el oltani akárhányszor lelövöm.
  • Pano
    Én totál az ellenkezőjét tapasztalom, sajnos..
    Sokszor ki is lépek, ha magyar van a szerveren, mert merő szánalom ahogy magyarul kurva anyázik, meg faszozik meg össze-vissza káromkodik: hol angolul, hol magyarul. Meg a kör végén beirkálják, hogy kurva anyátok, meg szopjon le mindenki.
    Úgy néz ki, hogy a BFH-ba mindig a sötét oldalra tévedek :D
  • tomonor
    Én úgy vettem észre, hogy a magyar játékosoknak ebben a játékban jobb a magatartásuk a többiekhez képest.
  • Zero07
    Nem osztom a véleményed. A sok General C a bugos Branzone szervereknek köszönhető, semmi előnyhöz nem is jutnak a rangjukkal. Ezt a csalással párhuzamba állítani szerintem butaság. A magyar szerverek adminjai és a pro játékosok naponta beszélgetnek, játszanak egymással. Ez a teamspeakes közösség birtokolja az ismert magyar szervereket (ismert alatt azt értem, hogy tudunk a szerver létezéséről) és a csalókat az adminok úgyis kibannolják, mert gyorsan a fülükbe jut. (A GGC és a Punkbuster most is rosszul szűri a csalókat)
    A magyar Battlefield Heroes közösség minősíthetetlen magatartása pedig jól tükrözi a társadalmat.
  • Pano
    A hírnév már alapból bóvliban van.
    Elég csak megnézni, hogy a magyar játékosok hogyan viselkednek külföldi szervereken. Talán a legszánalmasabban mind közül (a legszebb amikor alapfokú angol tudással).
    Kivétel természetesen akad, de sajnos a számuk elenyésző.
  • tevel
    Ej-ej. Gondolom nem csak nekem tűnik fel, hogy a magyar játékosok között egyre több az 1-2-3-4 millio score-t elért general C rank-ú játékos? Van amelyik még lvl 30 sincs.
    Szomorú tendencia.
    Sajna aki megindul a lejtőn...
    Főleg ez a csoport jellegű előfordulás az aggasztó számomra, mert annak hire megy, ennyien előbb utóbb a pb-t és a ggc-t is ki tudják majd játszani, röhögve fognak magyar szervereken cheat-elni és akkor az amúgy is megtépázott kishazánk hírneve itt is a bóvli kategoriába kerül.
  • Pano
    Ha csak nem a Windows 8 a bug forrása.
  • Pano
    Ez a jelenség engem is idegesít. Nálam olyan is elő szokott fordulni, hogy a kattintást egyszerűen kihagyja. Van, hogy egymás után 2-re nem reagál, aztán 1 vs 1-ben ott oldalazok, miközben lőnek én meg mint a hülye semmi tüzelés.
    Próbáltam más egerekkel is, de ugyan úgy előjött. Szóval a hiba nem az én készülékemben van.
  • Pra
    Készítettem egyet ,de sajnos 48ms a max kattintási sebesség amit fogad az editor. Hiába kattintgatok iszonyat gyorsan a felvetelnel, jatek közben lassúnak tűnik.
    Amúgy működik.
  • tomonor
    Jaaah. Nem, nem próbáltam még. De nem hiszem, hogy az egerünk makróját ki lehetne akárhogy is szűrni csak a primary tűzzel. Csinálj egy saját makrót hozzá a makró editorban.