Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szar volt, elnézést.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Elektrofrombc2
Hm? 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Talán mert a polgármester fia vagy. Ez nem jutott eszedbe? 😄

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

byzhouse
érdekes mert én is MGL-t kaptam 2napra 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Elektrofrombc2
Amúgy az hogyan lehetséges, hogy én a feladat elvégzése nélkül (10 kör nyerése PPn) megkaptam a pólókat?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
MGL-t 2 napra. Ezenkivül asszem semmi mást 😊

bezzeg már van vagy 8 örök pulóverem : D

csak nem akar : )

byzhouse
ez a halloween supli dobhat fegyvert is

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

örök csipa= örökre egy sniper
ok azt csak a weapon commando supply dropból adhat 😄
dobhatna a suply a commandomnak valami örök csipát : D

Mi a feladat a mostani nyereményjátékban?

nagyon szépen köszönöm,ez volt a megoldás 😊

Nincs kiírva, de a követelményekben van olyan, hogy a jelszó hossza 6-16 karakter legyen (ez a látható) + legyen benne nagybetû és szám, de ezeket már nem írja sehol az oldalon.
Próbáld ki, hogy teszel nagybetût, számot is a jelszóba, valószínûleg az a baj.

mit gondoltok vajon miért van az hogy: küldök jelszó emlékeztetõt,megkapom emailba már kb mikorra 20x újra küldettem,aztán rányomok , uptade new password, ok akármit írok be semmi nem felel meg neki, must be 6-16 characters, hát ez bolond ?

Elektrofrombc2
Minden bizonnyal 😄

Ez a szétrohadó fejû múmia az igazi:

sajna ez nem az én stílusom Elektro:7 viszont én már vettem múmia maszkot az rohadt jó
Zero07
Én ma vettem észre.Úgy látszik a már a te hõsöd is szipuzza a földgázt. 😄

Ibuki
Bizony vannak 😉 Én kb tegnap elõtt vettem észre

Spirito Juve!

Pra
most vettem csak észre ,h pp-n szellemek is vannak 😄
több képbõl raktam össze , h lássam egyben 😊

HunTatyi
nekem nem az esetem... 6/10

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Zero07
Olyan, mint a 300 c. filmben a perzsa katonák. :p Amúgy tettszik. 8/10

Narxis
7

Jól nézne ki csak kicsit olyan bolhapiac feeling. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

davis98
Über faszányos 😄 11/10 !! Csak elég drága lehet 😄

nickname: doki09

Ibuki
10 😉 Nagyon jó lett.

Spirito Juve!

10

Elektrofrombc2
Ez nekem igy eléggé tetszetõs 😛 Ti mit szóltok hozzá? Osztályozzátok 10es skálán.<#smile>

a dr pepper cod használatá ért nem bannolnak
Ibuki
Nem igazán értek hozzá, úgyhogy ne halgass rám 😊

Spirito Juve!

miért bannolnának?? Egy csomó nyeremény játék van a bfh forumán amin azt lehet nyerni. amúgy az oldalukon nem találom h lehetne:S

Ibuki
Szerintem lehet, de nem ajánlom, mert ha lebuksz, bannolnak és kezdhetsz mindent elõlrõl... Én nem csinálnám<#wink>

Spirito Juve!

dr peper kóddal még lehet bf es cuccost szerezni?

Ibuki
Akkor a gépük túl öreg :/

Spirito Juve!

Narxis
Megy.

Ibuki
Egyik barátomnak régi windowsa van asszem XP vagy Vista. Azon megy?

Spirito Juve!

jugen
minddel

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Alien69
Vééégre sikerült pár kört nyomnom a PP pályán, de MINDIG a vesztes csapatba kerülök. Nincs szerencsém. <#shakehead>

yeah megvan a póló

HunTatyi
http://www.battlefield.hu/content/2011/10/21/BFH_SMS_payment_UJRA

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Ibuki
Megjött a skeleton =D

Spirito Juve!

Narxis
Van SMS fizetés de sehogy se jutok el addig, hogy beírjam a Tel. számom. Csak tölt egyfolytában...

Mondjuk marha jó, épp tegnap vettem bankkártyán... 😄

HunTatyi
én is chrome-ot használok <#email>

HunTatyi
koponay fej 2 napra
zacskófejek örökbe...

HunTatyi
Tegnap a szervereken karbantartási folyamatot végeztek...
érkezett egy új frissítés heroes-ra, ha azt telepíted akkor mûködni fog 😊

Elektrofrombc2
Hát kellene. Nekem chrome-al megy.

Pra
win 7 64bit mellett milyen mozillával megy a heroes?

halljátok felvettem pár szerót a kedvencekhez viszont valamelyikhez (vagy 3 hoz) azt írja ki h nem a megfelelõ verziószámom ... de bezeg más szeróra meg felenged

Ibuki
Ugyan azt kaptam, mint tegnap ://

Spirito Juve!

byzhouse
csak ne royalra adjon örökös cuccokat 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;