Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hehe>#hehe>
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Spirito Juve!
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Mégegyszer is nagyon köszönöm, sokat segítettél.
Spirito Juve!
😊
Látom dilemmában vagy, hogy milyen legyen.
Amikor csipát választottam,nekem nem az volt a fõ szempont, hogy mekkorát sebez, hanem, hogy milyen hadviselést folytatok a commandoval.
A sharpsooterrel fel kell mászni a hegytetõre és várni, hogy arra jöjjön valaki, majd (pl. 1 gunnert) két lövéssel leszedni (headshot 85 DMG lol). Mivel messze van az ellenfél, nehezen talál el addig amíg újratölt a fegyver. Házak között, pl. VV-n vagy PP-n a lassúsága miatt nem igazán használom.
A groundbreaker kevesebbet sebez (pl. gunnerbe legalább 3 fejes kell), de sokkal gyorsabban tölt, középtávon vagy házak közt nagyon gyorsan lehet tüzelni vele, ott igazán hatékony.
A másik szempont, hogy milyen szintû ellenfelekkel játszol. Alacsony szinten ráér az ember célozgatni a sharpshooterrel, de lvl 30-asok ellen, ahol mindenki bandában és leg it-el cikázik, csak a groundbreaker.
Ezt csak azért írtam, mert mindenki bele van buzulva az M95-be meg az SVD-be.
Visszaszámoltam, hogy 1 óra alatt mennyit gyilkoltam M95-el meg Über Groundbreakerrel, és kb ugyanannyi jött ki.
Ezennel a vitát megnyitom ... XD
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
bár a hétfõi még nincs frissitve
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A szar az, hogy a bookmarkolt szervereim tökre még a régi verziót használják, igy egyikre sem tudok csatlakozni. 😞
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
eltünt a soldierem képességei közül a medic meg a blasting strike 😞
de alapból az képeégek közül tünt el, szal azt jelzi ki h alapból nem is lehet neki blasting striket meg medicet venni
ez mi?
National machete critical damage fix.
Memory leaks fix.
Button to randomize appearance in the front end store
Play tutorial button in the front end store
Play button for emotes
Spirito Juve!
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A webhely problémába ütközött a(z)http://www.battlefieldheroes.com/en/ lekérése során. Lehetséges, hogy karbantartás miatt nem mûködik, vagy
helytelenül van konfigurálva.
Íme néhány javaslat:
A weboldal újratöltése késõbb. <#fejvakaras>#fejvakaras><#sir>#sir>