Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na megszedtem magam picit item téren.

<#hehe>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ibuki
Már 4-es szinten van 😉

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Nincs mit. 😊 Az esetben ajánlom neked a magasra fejlesztett PS ability-t!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Ibuki
Kipróbáltam mindkettõt és arra jutottam,hogy a gyorsabb jobban passzol hozzám. 😉 Köszönöm a segítséget.

Spirito Juve!

Ibuki
Jó ötlet, meg is csinálom. 😉

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
szerintem inkább próbáld ki elõsször mind a 2-t. Béreld ki egy-egy napra õket. Ha sûrget az idõ akkor akár 1xre is vedd meg õket és használd 1xre õket. Igy rájössz majd melyik jön be jobban.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Ibuki
Érdekes,mert eddig mindenki inkább a lassút javasolta. Nagyon sokat segítettél,köszönöm. Mivel én nem igazán a hegytetõkön várok,hogy jöjjön egy ellenség , inkább a Groundbakert választom 😉
Mégegyszer is nagyon köszönöm, sokat segítettél.

Spirito Juve!

Ibuki
Akkor a gyorsabb jobb mint a lassú?

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Eltérés szerintem csak azért van, mert skillesebb lettél egy idõ után...

Gyakorlatilag, viszont az SVD-nek sokkal jobb hangja van...
😊
Látom dilemmában vagy, hogy milyen legyen.
Amikor csipát választottam,nekem nem az volt a fõ szempont, hogy mekkorát sebez, hanem, hogy milyen hadviselést folytatok a commandoval.
A sharpsooterrel fel kell mászni a hegytetõre és várni, hogy arra jöjjön valaki, majd (pl. 1 gunnert) két lövéssel leszedni (headshot 85 DMG lol). Mivel messze van az ellenfél, nehezen talál el addig amíg újratölt a fegyver. Házak között, pl. VV-n vagy PP-n a lassúsága miatt nem igazán használom.
A groundbreaker kevesebbet sebez (pl. gunnerbe legalább 3 fejes kell), de sokkal gyorsabban tölt, középtávon vagy házak közt nagyon gyorsan lehet tüzelni vele, ott igazán hatékony.
A másik szempont, hogy milyen szintû ellenfelekkel játszol. Alacsony szinten ráér az ember célozgatni a sharpshooterrel, de lvl 30-asok ellen, ahol mindenki bandában és leg it-el cikázik, csak a groundbreaker.

Ezt csak azért írtam, mert mindenki bele van buzulva az M95-be meg az SVD-be.

Visszaszámoltam, hogy 1 óra alatt mennyit gyilkoltam M95-el meg Über Groundbreakerrel, és kb ugyanannyi jött ki.

Ezennel a vitát megnyitom ... XD

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ibuki
Köszi. Az nagyon jó , mert sokkal olcsóbb.

Spirito Juve!

Elektrofrombc2
Elméletileg semmivel...

Ibuki
Szerintetek az SVD mennyivel jobb a Stefan's Uber Sharpshooter-nél?

Spirito Juve!

HunTatyi
azám... rettegj ha utadba kerül... hátranézni már túl késõ <#eplus2><#eplus2><#hamm>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
http://battlefieldheroes.wikia.com/wiki/Deal_of_The_Day_2011

bár a hétfõi még nincs frissitve

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Elektrofrombc2
Egyébként hétfõn mi volt a dotd?

Narxis
RoyalCsicska... 😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Elektrofrombc2
Akkor visszaszivom 😄 Következö update-ben valszószinûleg már kijavitják szerintem.

nem csak neki ilyen sokan panaszkodtak
Elektrofrombc2
Lehetséges, hogy dögledezik a grafikusod. 😛 Próbáld a drivert frissiteni.

Elektrofrombc2
Ha meg is kaptátok 2x a pontokat, ne hivjátok õket többet újra.

én a 24-est most 😄
HunTatyi
na ez meg a másik .... léptétek már meg 2 szer a 6 os szintet egy és ugyan azon hõssel ? o.O WTF?

ez angyon LOL : http://www.battlefieldheroes.com/en/groups/112379
HunTatyi
az ilyen grafikai hibáknak mi lehet az okozója ?? :/ ... mert sajna egyre sûrûbben fordulnak elõ nálam... -.-

Narxis
Mai frissítés már javítja ezt a skill bugot.

Zero07
tegyél rájuk heropointot ne maxold ki õket elõször, rakd be a slotjaidhoz majd maxold ki.látni nem fogod a menüben, de a játékban igen.nekem legalábbis így mûködik

Egész pontosan arról van szó, hogy az lvl 5-ös abik tûnnek el.
A szar az, hogy a bookmarkolt szervereim tökre még a régi verziót használják, igy egyikre sem tudok csatlakozni. 😞

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Narxis
Bug, már dolgoznak rajta.

jó nagy fosba vagyok 😞
eltünt a soldierem képességei közül a medic meg a blasting strike 😞
de alapból az képeégek közül tünt el, szal azt jelzi ki h alapból nem is lehet neki blasting striket meg medicet venni
ez mi?
Narxis
Patch Notes:
National machete critical damage fix.
Memory leaks fix.
Button to randomize appearance in the front end store
Play tutorial button in the front end store
Play button for emotes

Ibuki
Vagy az van amit taki ír, vagy ha 5 perc után sem megy tovább, akkor lehet, hogy valami frissítés hiányzik a gépedrõl.

Spirito Juve!

ja van egy olyan rész a telepitésnél aminél meg áll de 5 perc mulva elindul vagy több
Szevasztok!Nekem az a problémám hogy mikor fölakarom telepíteni a játékot a telepeítés elmegy félig és megakad és semmi nemtörténik STatus alatt ez van:FILE:MD5
Ibuki
Lehet,hogy nálam is ez a gond. Köszi 😊

Spirito Juve!

Akkor újratelepítem a Windowst és az majd jó lesz, már úgyis szerettem volna újratelepíteni <#vigyor3><#vigyor3>

ezt meg találtam, de magyarul nem lehetne? <#sir><#sir>

Narxis
Itt a megoldás: Klikk ide!

Üdv. Van egy nagyon nagy problémám, remélem tudtok segíteni. A BFH teljesen letöröltem a gépemrõl, remélem hogy jól. Aztán próbáltam feltelepíteni, de állandóan ezt írja ki: "An error occurred: Failed to write registry value: Installation Dir" És már újra is indítottam a gépet, de még úgy se. Lécci segítsetek. <#sir><#sir>

nekem most már mûködik <#vigyor2><#nyes><#vigyor>

davis98
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=277979

nickname: doki09

davis98
Én sem tudok belépni !! 😮

nickname: doki09

Wanndris
jól látom, hogy BFH-ba behoztak egy LogIn limitet? hányan lehetnek bent egyszerre?

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

redeem code-ok még nincsenek? <#conf><#conf><#conf>

Apropó, a rewardok nem tûntek el, hétfõig itt lesznek, csak beszart a rendszerük. Holnapra megcsinálják.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ibuki
Ja akkor nem csak nálam van így. <#falbav><#wow3>

Spirito Juve!

nekem sem mükszik 😄

Ezt írja ki a böngészõm ha rákeresek: Szerverhiba
A webhely problémába ütközött a(z)http://www.battlefieldheroes.com/en/ lekérése során. Lehetséges, hogy karbantartás miatt nem mûködik, vagy
helytelenül van konfigurálva.

Íme néhány javaslat:
A weboldal újratöltése késõbb. <#fejvakaras><#sir>

Nekem sem jó 😞( <#nemtudom> <#wilting>

HunTatyi
az mitõl lehet h ha megakarom nyitni az oldalt esetlewg play now ra kattintok akkor a heroes twitter oldalát hozza be ? <#falbav>