Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wanndris
Ne vegyél M16-ot, nem éri meg, nekem van, de megbántam, a szuper írógép sokkal jobb!!! (legalábbis szerintem) de igazából csak a játékélmény más, de szerintem az M16 nem olyan jó, mint amennyire felfújják

Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin

Jogos. 😊 ...pongyolán tettem fel a kérdést.
Szóval fegyverstatisztikákban, hatékonyságban van e különbség?

Tudom, hogy megéri. Az LR pisztolyt és a gránátot meg is vettem. Ám úgy vagyok vele, hogy csak egyszer szeretnék fegyókért kiadni, akkor pedig olyat, ami jelenleg a legjobb.

Érdekes egyébként, mert a statisztikák alapján az M16 gyengébb, mert az kritikus esetén csak 15% plusz sebzést ad, míg az Írógép 20-at. Elméletileg a tûzgyorsaságuk is megegyezik (450 skulo/perc) mégis úgy éreztem, hogy az M16 jobb. Ellenben kétszer annyi BF-et nem hinném, hogy megér.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Elektrofrombc2
Rengeteg a különbség... másmilyen a hangja, a fegyver kinézete is más, meg minden 😄 najóóó el ne hidd 😄 Ha eddig is terveztél beruházni ilyesmire, akkor most tényleg rohadtul megérné megvenned a SR SMG-t

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Szerintetek az M16 és a short range super smg között mennyi a különbség? Most 50%-kal olcsóbb a super smg. Megéri rá beruházni?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

ez nem a boku hibája, inkább az EA-jé. Nem tudom, hogy direkt váltogatják-e euróról dollára a fizetõ eszközünket, de az zavarja be a boku-t.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Ha jobban utánanéztél volna, akkor megtalálhattad volna a választ: elhalasztották jövõ év elsõ negyedére a váltást.

HunTatyi
http://www.battlefield.hu/album/1672/grafikai_bug

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
Ez is egyre aggasztóbb ... <#shakehead><#csodalk>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
szégyen ez a boku.. mindig akkor szarják el mikor 50% off a fefgyver pakkok <#falbav>

Alien69
Ettõl én még nem tudom, mirõl is van szó. <#nemtudom><#help><#smile>

bali24
Mikor lesz változtatás Battlefunds terén? Csakmert elvileg ma kellett volna megváltoznia. Aki nem tudná mirõl beszélek ITT VAN a link.

Igen, azt.

CAC csak azt próbálta mondani, hogy a boku nálunk csak akkor mûködik, ha dollárral fizethetünk.

Ahányszor eddig vásároltam 2000 HUF-ért mindig 1200 BF-et kaptam. Amikor dollárról visszaáltak eurora és visszatért boku barátom, ez akkor sem változott.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Abszolúte nem.
A jó hír, hogy amikor a drága euróban adják meg az árakat, akkor nem szokott mûködni az sms payment. Tehát, ha egyszer sms-ben fogsz fizetni, akkor feltehetõen usd alapú lesz az árképzés. 😊

Smithwarden
Egy ismerosomnek akarok segiteni Battlefunds vetelben.
Most ujra csak Euroban lehet fizetni vagy van valamilyen megoldas, hogy Dollarban is lehessen?
Ugye nem mind1, hogy 230-as vagy 315-os a szorzo van a vegosszegnel. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nekem valami 500-40, de az 2009-ben volt, mikor még be lehetett állítani a ticketek számát 9999-9999 -re 😄

Tudom, meg elég kitartónak is kell lennie az ellenfélnek.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

HunTatyi
úgy h csak 4 en vagytok bent a szerveren nem észveszejtõ dolog ilyen statot elérni... fõleg ha még kisebb szintuek is nálad esetleg kevesebb tudással rendelkeznek

Nekem ez a rekordom, de ilyen csak egyszer van egy életben:

Szerintem a töménytelen helyesírási hibától kiakad rendszeresen a pc-d. 😄

http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
talán ebben meg van amikell
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=253726
Képzeld el nem "csíteltem"-.-'..restartoltam már meg minden vagy 5x befrissítettem..
restart nekem bejött
olyan megoldás hogy csiteltél 😄
Sziasztok!!Már elegem van a pbbõl..
Fa*kivan..Állandóan rákell frissítsek mielõtt elindítom és kb sose jó 1nap 1-2óra elmegy arra hogy belépek kidob pb 22es hibával utána kikell lépjek meginn befrissíteni meginn kidob..Milyen megoldás van erre???..
Köszi! Õ, mi a neved a játékban?
Ibuki
Ügyes vagy, jól játszassz! Így tovább! <#taps><#eljen><#wave>

Spirito Juve!

Mai napi lezárás: Másfél óra játék, 8-as szint, CM-t sikerült 5-ösre fejlesztenem, a következõ a BS lesz. Kb. ilyen 10-ez ölés arany pályánként. Észre vettétek, hogy elég sok mindent most leárazta/fognak?
Meg, hogy November 11- és 10% BF-t kapsz! DE persze megnéztem és nem lehet rendelni SMS-ben. Pedig nekem 35% többet adnának, mert van egy kezdõ bónuszom is. További szép játékot mindenkinek, holnap jelentkezem! <#wave>
Zero07
Nem biztos. Max. ha long-range fegyver lesz :p

Nem a sebzésrõl beszélek, a pontosságról. Közel hozom scope-al, de feleslegesen, mert nem találja el, egyszer sem. Középtávra, ami 20-30m-re van, meg minek scope?
Én a használhatóságáról gondolkodom. Nagyon jó dolog lenne a scope, de így használhatatlan a BFH-ban.
Ilyen lesz ez a burst fire mod is. Jól hangzik, aztán amikor idekerül meg nagypicsaszar lesz. 😊

Narxis
Dehát nem beszélhet róla!!! Megfigyelik! 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zero07
Te pedig nem játékmegváltoztató mechanizmusról "beszéltél", hanem csak a szokásos sejtelmes,ködös megfogalmazásodat adtad tudtunkra, amibõl kb. semmi nem derült ki.

Zero07
PTE-n a scoped ak volt, hogy 30-at is sebzett, de általában annyit, mint egy lr pisztoly. De mondjuk egy mid-range fegyvertõl ne várj szerintem orbitális sebzéseket long-rangere.

Zero07
Burst fire modeot úgy képzeld el, mint ahogy pl. a Famasnál is:egy lövés-3 golyó,és ne úgy mint egy sörétes puskát.A burst fire mode lassú de pontos és halálos.

A türelem rózsát terem. Szerintem még az a jó, hogy újítanak valamit...
Ezek nagyon szép szavak, jól is hangzanak a fegyver leírásnál. Csak én emlékszem arra még, hogy a scope-os fegyverek mennyire jók voltak még PTE-n long range verzióban. Aztán amikor bekerültek a játékba...
Az a legnagyobb baja (a szar pontosság mellett), hogy scopolás közben csak egy helyben tudsz állni, így simán kinyír a veled szemben ugráló ellenfél.
Ennek az újnak meg a rövid sorozat lesz a veszte, ahogy elektro mondja.
De majd kipróbáljuk, ha lesz.

Elektrofrombc2
Most nem azért, de mióta számitott a heroes-ba az, hogy guggolva lõssz, ugrálva, futva vagy csak simán álva? Azaz, nem teheted pontosabbá a fegyveredet (kivéve FF), még azzal sem, ha pontozva lõssz. Tehát vagy alapból pontossabbak lessznek az új fegyók, vagy kb annyit fognak érni mint a scope-os változatok... sõt abban az esetben talán még rosszabbak is, mert nem birsz majd nagy sorozatokat lõni, ami közelre elengedhetetlen. Van ugye még egy opció, az hogy a lövékek, nagyobbat fognak sebezni, viszont pontatlanság hiján megint ugyanott vagyunk, ha meg 2nek a kombinációja lessz, akkor lessz egy tényleg OP fegyó...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Zero07
@tevel:hát te hülye vagy 😄 burst fire mód-op sebzés+gl=faszaa

Tulajdonképpen ennek az új fegyvernek lesz-e értelme, mert a jelenlegi grenade launcher sem túl hatásos.

És ezek lesznek?
M16-203 Battle Rifle
AK74-30 Battle Rifle
Gondolom csak új skin lesz a régieken?

Nem, nem ez. Ezek az új szettek. Én játékmegváltoztató mechanizmusról beszéltem.

Ibuki
Húú ez, de jó lesz! Várom! 😉 <#eljen><#taps><#vigyor2>

Spirito Juve!

Zero07
azt nem postolt a faszi

Elektrofrombc2
Muti honnan 😛 akarom a kepeket is latni.

Narxis
omg

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zero07
Ez?

Bushido Set - Royal:
Bushido's Sabaton
Bushido's Cuisse
Bushido's Cuirass
Bushido's Faceplate
Bushido's Helm
Bushido's Gauntlets
Bushido's Sword Set

Samurai Set - National:
Samurai's Tabi
Samurai's Haidate
Samurai's Do
Samurai's Menpo
Samurai's Kabuto
Samurai's Tekko
Samurai's Daisho
Some free (as reward) or bought supply drops:
Royal/National Bento Box
info:Get one free Royal/National Bento Box each day until ???, so unless it’s the last day make sure you come back tomorrow for more.And don't forget that you can buy as many more as you like!
What you can get: Trial items from the Bushido and Samurai sets, supply drop exclusives, and regular items and useful widgets!

Also find some new weapons in files:
Dragon's Fire
Dragon's Crimson Fire
Drake's Fire
Drake's Crimson Fire
Info:
Fires a large cannonball with a big bang. Don’t forget to make tactical use of the cannonball's bounce property!

M16-203 Battle Rifle
AK74-30 Battle Rifle
Info:
With a 3 round accurate burst fire capability and an added under slung grenade launcher it can tackle all combat situations!
Sensei's Striking Edge
Sato's Cold Steel
Info:
Cut, slice, and dice with the symbolical weapon from the far east. Be sure to make every swing hit as the attacks are slow but long and powerful!

Jönnek új dolgok, ne félj. Saját szememmel látom 😊

Ám ne várjatok rá, legalábbis ne a közeljövõbe várjátok.

Elõbb utóbb errõl is lehúzzák az összes bõrt, és akkor valami új kell a folytonosság miatt. A bevételek biztos folyamatosan csökkennek, ahogy a játékosok is.