Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
Szóval fegyverstatisztikákban, hatékonyságban van e különbség?
Tudom, hogy megéri. Az LR pisztolyt és a gránátot meg is vettem. Ám úgy vagyok vele, hogy csak egyszer szeretnék fegyókért kiadni, akkor pedig olyat, ami jelenleg a legjobb.
Érdekes egyébként, mert a statisztikák alapján az M16 gyengébb, mert az kritikus esetén csak 15% plusz sebzést ad, míg az Írógép 20-at. Elméletileg a tûzgyorsaságuk is megegyezik (450 skulo/perc) mégis úgy éreztem, hogy az M16 jobb. Ellenben kétszer annyi BF-et nem hinném, hogy megér.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
A jó hír, hogy amikor a drága euróban adják meg az árakat, akkor nem szokott mûködni az sms payment. Tehát, ha egyszer sms-ben fogsz fizetni, akkor feltehetõen usd alapú lesz az árképzés. 😊
Most ujra csak Euroban lehet fizetni vagy van valamilyen megoldas, hogy Dollarban is lehessen?
Ugye nem mind1, hogy 230-as vagy 315-os a szorzo van a vegosszegnel. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
talán ebben meg van amikell
Fa*kivan..Állandóan rákell frissítsek mielõtt elindítom és kb sose jó 1nap 1-2óra elmegy arra hogy belépek kidob pb 22es hibával utána kikell lépjek meginn befrissíteni meginn kidob..Milyen megoldás van erre???..
Meg, hogy November 11- és 10% BF-t kapsz! DE persze megnéztem és nem lehet rendelni SMS-ben. Pedig nekem 35% többet adnának, mert van egy kezdõ bónuszom is. További szép játékot mindenkinek, holnap jelentkezem! <#wave>#wave>
Én a használhatóságáról gondolkodom. Nagyon jó dolog lenne a scope, de így használhatatlan a BFH-ban.
Ilyen lesz ez a burst fire mod is. Jól hangzik, aztán amikor idekerül meg nagypicsaszar lesz. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az a legnagyobb baja (a szar pontosság mellett), hogy scopolás közben csak egy helyben tudsz állni, így simán kinyír a veled szemben ugráló ellenfél.
Ennek az újnak meg a rövid sorozat lesz a veszte, ahogy elektro mondja.
De majd kipróbáljuk, ha lesz.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
M16-203 Battle Rifle
AK74-30 Battle Rifle
Gondolom csak új skin lesz a régieken?
Bushido Set - Royal:
Bushido's Sabaton
Bushido's Cuisse
Bushido's Cuirass
Bushido's Faceplate
Bushido's Helm
Bushido's Gauntlets
Bushido's Sword Set
Samurai Set - National:
Samurai's Tabi
Samurai's Haidate
Samurai's Do
Samurai's Menpo
Samurai's Kabuto
Samurai's Tekko
Samurai's Daisho
Some free (as reward) or bought supply drops:
Royal/National Bento Box
info:Get one free Royal/National Bento Box each day until ???, so unless it’s the last day make sure you come back tomorrow for more.And don't forget that you can buy as many more as you like!
What you can get: Trial items from the Bushido and Samurai sets, supply drop exclusives, and regular items and useful widgets!
Also find some new weapons in files:
Dragon's Fire
Dragon's Crimson Fire
Drake's Fire
Drake's Crimson Fire
Info:
Fires a large cannonball with a big bang. Don’t forget to make tactical use of the cannonball's bounce property!
M16-203 Battle Rifle
AK74-30 Battle Rifle
Info:
With a 3 round accurate burst fire capability and an added under slung grenade launcher it can tackle all combat situations!
Sensei's Striking Edge
Sato's Cold Steel
Info:
Cut, slice, and dice with the symbolical weapon from the far east. Be sure to make every swing hit as the attacks are slow but long and powerful!
Ám ne várjatok rá, legalábbis ne a közeljövõbe várjátok.