26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #22491 A karaktered elveszett, mert már Restricted, azaz korlátozott tesztelő környezet lett belőle. -
#22490 Tegnap kb 0.5 másodpercig be tudtam jelentkezni, rendesen látszott a felhasználó név a fenti sávban, majd az oldal gyorsan tolt egy reloadot és visszaállt alaphelyzetbe. Pedig ott is van egy 23-as karakterem ... kár érte. -
tomonor #22489 PTE már nincs többé :) -
harduplanfor #22488 Egyebkent amiota a fistinget felhuztam otos szintre, a jatek valamivel elvezhetobb. Csak nekem erhetetlen mikent tudnak mas jetekosok egyetlen oklozessel megmurvaltatni. Nekem ez a legritkabb esetben sikerul es ha igen, akkor is csak a gyenge kezdo commandosnal. Soldiert, netan gunnert meg soha sem sikerult egyetlen utessel elkuldeni az orok vadaszmezokre.
Azert lassan alakul az oklozes dolog, szoval egy dogosebb csajt mar tudnek oklozni...HEHEHE....i wasnt me:):):) -
harduplanfor #22487 Koszi az infot. Altalaban igy szoktam tenni a gyogyitasnal,mar ha talalok valakit a kozelben. Korabban irtam rola,h tobb esetben annyira nincs egyutt a csapat, h mindenki kulon kolbaszol. A national szervezettebb, foleg magasabb szintu jatekosoknal.
-
#22486 Na Taki pont te értesz egyet aki úgy játszik h jó messze elhúzódik mindenkitől azt jóttesz magán -
taki0003 #22485 ja -
#22484 Legfontosabb info elmaradt, ha már így belementetek az alapokba. Soldierel igyekezz mindig akkor healelni, amikor csapattársaid is vannak a közeledbe, így nem csak azt XP-t kapod el amennyit töltöttél az életerején, hanem magadnak is jóval többet töltesz az életerődön, így akár 1HP-ról is felhúzhatod magad maxra egyetlen healeléssel! -
#22483 Na látod én meg még erről nem halottam. :D -
#22482 Volley Shot. Elszállt :)) -
harduplanfor #22481 A commando ellopta a login oldalt.:) Mi a pixxat csinalnak ezek? -
DFAdirotor #22480 nekem se megy -
#22479 muhhhaha, 1 percig volt login oldal most megint elment, mi a fene van?
http://www.facebook.com/bfheroes -
#22478 de nincs login, bahhh -
#22477 csak nekem nem megy? az egész oldal elérhetetlen... de PTE UP! -
tevel #22476 300 tickettes szerveren voltam. XD
Meglett a sniper mastery IV. -
tomonor #22475 Az utolsó patch óta. -
mióta van CTF es PP ? o.O -
harduplanfor #22473 Igaz!A vegen valaki kikukazza a Tier1-et, es Zambo Jimbeam mintajara ongyilkos lesz vele,a kaptarba meg mehetek en a felelosseg miatt...:):):):)
A 6.erzekem szerint tartok a pisztolytol,foleg a lagok miatt.
A BB.szokott segiteni a commandonal,de a lag miatt ritkan sulnek ropogosra.Altalaban 1-2 talit szednek be tolem,utana eltunnek... -
tevel #22472 Persze, pontatlanabb mint egy lr pisztoly. :)
De mint írtam cikázó ellenfél (leg it-es ,elixires) ellen hasznos, ami szerintem magasabb szinten sűrűn előfordul.
Az 30-ból 15x, az 50%-os találati arány: egész jó.
Egy leg it-es gunnert lr pisztollyal 8-ból 4x eltalálsz-e vajon?
-
taki0003 #22471 lg smg egy nagy szar 30 golyobol 15 ha betalál 12-20 sebbez -
tevel #22470 Dehogy megy a Tier1 M16 a kukába!
Én Tomonor véleményétől eltérően a pisztoly helyett inkább a long range SMG-t ajánlom. Nem kell annak távcső, pontos anélkül is annyira mint a pisztoly. Én azért szeretem, mert cikázó célpontot könyebben eltalálok vele, mint a pisztollyal. Legfőképpen akkor jó ha laggol a gép, mint a pl. te esetedben.
Kevesebbet sebez a pisztolynál? 15 HP-t levesz ez is, és van egy nagy előnye: a BB ability használható távoli lövés közben is, a messze kuporgó commando-t így simán felgyújtod egy sorozattal és már mehet a sütőbe campingelni. XD -
harduplanfor #22469 Na akkor megtalaltad mi lehet a bibi.:)Koszi!Sajnos nincs sok tapasztalatom a pc-s online jatekokkal. Egyebkent en is a netre gyanakodtam, ezert rendeltem egy adsl-t. Sajnos csak 5Mbites lesz..... -
tevel #22468 Tudtommal a rangtól nem függ a sebzés, tehát nem sebez többet.
A level minél magasabb annál nagyobb az esélyed lövés közben egy kritikus sebzésre. Ezt felfoghatjuk úgy, hogy többet sebez. -
tevel #22467 16000 -
#22466 Jah most láttam, hogy mobil neted van. Na, az játékra totál alkalmatlan! :)
Szóval ott lesz a gond. -
#22465 Igazából túlzottan egyén és játékstílus függő, hogy milyen fegyver jó neked, neked kell kitapasztalni mivel tudsz játszani, melyik van segítségedre.
Pl én a commandomnak Stefan távcsövest vettem, ami ugyan sokkal többet sebez egy lövésre, mint a többi, de nagyon elránt. Ha leadsz egy lövést eléggé elrántja a távcsövet és újra a teljes célra kell vinni. Sokan pl ezért nem tudnak vele rendesen játszani és utálják, nekem meg bejött és jobban tudok vele célozni, mint a gyorsabb és nem elrántó mesterlövész puskákkal.
Soldieremnek egy AK-ja, van, sokan esküdnek rá, hogy az egyik legjobb fegyver, de én pl utálom, bánom már, hogy megvettem, de az alap fegyónál jobb. Szóval, csak te tudod eldönteni neked mi a jó. -
#22464 Ott leginkább a vidi kari, ami kifogásolható, mert ezek az integráltak nem képesek valami nagy teljesítményre, hiába az új generációs chip rajta. Super low-ba viszont elvileg nem kéne gondot okoznia, valamint inkább ablakos módban próbálj meg játszani.
Nem tudom, hogy a notin miként netezel, de én pl Wifivel nem játszanék, mert ingadozó lehet a jelerőssége, lefedettségtől függetlenül. Ha játszol inkább a kábeles megoldást javasolnám arra az időre, az stabilabb. -
harduplanfor #22463 jah,es a Tier 1 Elite M16- nak a tavcsovet sehogyan sem lehet hasznalni soldierkent igaz?Akkor ez a fegyver mehet a kukaba? Milyen long range pisztolyt vegyek helyette? Melyik a legprofibb? Nem lesz gond a celzassal, h ha ennyire gaz az SMG-vel?:)
Van egy Pilfered AK-74 es egy M16 SMG a keszleten. Melyiket tartsam meg SR SMG-nek? -
harduplanfor #22462 Pano,Smithwarden,Tomonor!
Hat fiuk koszi a tippeket es a biztatast:) Igazatok lehet,poenosabban kell felfognom,es nyugisan,no meg uj dolgokat kiprobalni....
Ha valamiert nem sikerulne benyomom az xboxot360-at es a ps3-at.:):)P6100 2.0 Ghz,dupla magos notival tolom,4GB ram,Ati Mobillity Radeon HD 5470 videokari,64 bit oprendszer win7,
Elkepzelheto a noti gyengesege????? Egyenlore inkabb internetre tippelek. Egy szaros commandot is kb 6-8 sec mire lelovok. Egy het mulva szerelik a 8Mbit-es netet. Jelenleg kb. 1.0-1.5 Mbit korul mertem a wifis mobilnetet.Addig kihuzom valahogy,paradicsom szinu fejjel:):):):) -
#22461 ééééés még mindig jutott eszembe, amit kihagytam :D
Vannak rangok, amiket az okozott sérülések pontszámai alapján kapsz. Ha jól emlékszem 30.000 után ugrasz egyet. Tehát: közlegény, hadnagy, százados stb stb. Minél nagyobb a rangod, sebezni is jobban tudsz.
Summa: a BFH nagyon komplex és összetett játék, ki kell ismerned. -
#22460 Ja igen, azt még hozzá tenném, hogy a soldier azért előnyös, mert azt lehet a leggyorsabban fejleszteni. Annak az az egyik nagy előnye. A legnehezebb a commando-t, na azért tényleg vért izzad az ember, mert abban nehezebben lehet XP-t gyűjtögetni, mint soldierel :) Talán ezért is szeretem annyira, mert kihívás. -
#22459 Szia!
Kérlek ne vedd sértésnek a következő kijelentésem, de kicsit megmosolyogtam az írásod. Take it easy, nyugi, nem kell idegeskedni. Megpróbálom a főbb dolgokat elmagyarázni neked, mert ahogy láttam sok mindent nem ismersz a játékban és nem ismered a "rendszerét" és a többi kasztot teljesen. Mondjuk, pár fogalmi tévedésed nem értem miért van, ha már 24-es szintre sikerült feltuningolnod magad.
Így elhiszem, hogy idegesítő, viszont megpróbálom orvosolni a hiányosságokat nagy vonalakban. Amiket előttem már írtak, azokat kihagyom.
" egyes jatekosok olyan gyorsan mozognak, hogy a kepernyon meg csak szemmel kovetni is nehez,nemhogy leloni,vagy utanunk rohanni"
Mindegyik kasztnak megvannak a maga képességei. A commando pl eleve gyorsabban mozog (commando a leggyorsabb, soldier a közép, gunner a leglassabb alapból), a commandonak és a gunnernek van "gyorsító" abilityje, amivel fel tudja gyorsítani a mozgását. Ha használják, persze, hogy hozzád képest nagyon gyorsnak tűnnek, mert sajnos a soldiernek nincs ilyen képessége (más néven ability). Viszont te cserébe tudsz akármikor öngyógyítani, nem kell külön venned. Nem is kell utána rohannod, ha gyorsan közeledik feléd, akkor csak használd a "blasting strike"-ot és lökd el magadtól távolra, így mire leér a földre, elmúlik ez a képessége és nyugodtan sorozhatod. Ahogy láttam ennek nem adtál még pontot, mindenképp adjál! Az alap ability soldiernél, sok mindentől megóv.
Tudnod kell használni az adott karaktered képességeit, ezt meg kell tanulni, hogy mikor melyikkel mit tudsz kivédeni és hogyan lehet előnyödre. Nem elég csak lőni, ez a játék többről szól annál.
" Szerintem teli vannak a szerverek felextrazott hackerekkel, es az "EA megbizott jatekosaival" akik jol lealaznak, h ezzel inspiraljanak a kulonfele plusz extrak megvetelere."
Emiatt mosolyogtam az írásodon, ezeket hagyd inkább, butaság :)) Sajnos, be kell ismerned, hogy a hiba a te készülékedben van, nem ismered a játékot és nem tudsz széles skálán játszani. Nem sértésnek írom.
"Erdekes modon volt amelyikbe egy komplet tar,45 golyo ment bele hatulrol,es amikor megfodult 1 masodperc alatt kinyirt,kozben az eleterejebol talan ha 20% fogyott"
A gunnereknek pl alaból több az életereje, 150. A soldiernek 110, a commandonak 80. A gunner a 150 HP-ra még tud páncélt pakolni (van ilyen abilityje) és közel 200-as HP-ja lesz. A commando-nak a fenn említett "gyorsító" képessége az elixir még szinttől függően plusz páncélt is ad neki az alkalmazás idejére.
A legjobb az ilyen esetekre az, ha a szemed sarkából nézed összecsapás közben az életerőd és ha kritikusra fogy, akkor nyomsz egy öngyógyítást és máris több az életerőd, ha meg fogyóban van a tárad, az újrtöltés ideéig használd a blasting strike-ot, azaz taszítsd el az embert a fenébe. S amíg repül mint a kismadár te újra töltesz és nyomhatod neki tovább. A HP szintedre mindig figyelj és tuningold felfelé, ha már ingyen vanés van ilyen lehetőséged ne indulj kevés életerővel tovább.
"A keget amivel turbo nelkul nincs sansz elugrani,tehat fizess paraszt "
Itt ismét képbe jön a nagyon fontos "blasting strike", mert vele el tudod magad mellől hajítani messze a keget és nem fog lesebezni vagy lelassítani. Látod, mennyi mindenre alkalmas? Ezért mondtam, hogy az mindenképp legyen!
"Egy fenet. 3-4-2 pontokat szokott adni foglalaskor. Direkt kifigyeltem nehany jatekost amikor egyedul foglalnak. Par emberkenek jo gyorsan felszaladt a kek csik...hogy csinaljak??? nem tudom...."
Ha egyedül foglalsz, akkor lassabb. Minél többen tartózkodtok a zászlónál, annál gyorsabban megy fel a csík. Ha a zászló még fehér, azaz a kör elején jártok, arra gyorsabban megy fel a tiétek. Viszont ha már mondjuk egy nat befoglalta, akkor az övét előtte le kell húzni, majd a tied fel. Ez már 2x annyi idő.
Szóval ne add fel és ne idegeskedj, tapasztald meg mélyebben a játékot. Ha már kezded megismerni, mit mikor kell alkalmazni, hogyan rákapsz az ízére és élvezni fogod nagyon.
Ha tudsz angolul, rengeteg leírást találhatsz a gugliba a különböző kasztok képességeiről és az azokhoz tartozó tanácsokról.
Bocsi, de most ennyire futotta tőlem, megyek lefeküdni:) -
#22458 Kezdj el masik karaktereket is, gunnert es kommandot is, hogy megtudd milyen abilityket tudnak hasznalni es hogyan lehet azok ellen vedekezni a soldiereddel.
Hiaba gyurod fel szintben az egyik karaktered, ha nem ismered a taktikakat.
Soldiernek nincs futasa es gyorsabb sem lesz soha (viszont ugye ott neki a heal), 24-esen ezt tudnod kellene mar regen.
Ha elkezd sprintelni korulotted egy gunner, akkor gyorsan el kell peldaul tapsolnod, mert csak kb kozelre jo a fegyvere, viszont tavolabbrol te vagy a nyero ellene.
A masik amit erdemes tudnod, hogy ahogy szinteket lepsz, hasonlo szintuekkel rak ossze a jatek, tehat egyre jobbakkal es hasonlo szintuekkel.
24-esen mar akar 30-asokkal is surubben, akik lehet tobb eve toljak a jatekot, emellett meg durvabbak, ha csapatban osszedolgoznak egymast segitve.
Ellenuk mar nem eleg, csak hogy siman celzol es losz, ahogy 1-15-os szintu kezdo szerveren.
Meg kell ismerni az egesz jatekot, hogy lenyomd oket vagy eselyed legyen ellenuk.
Az ilyen oszevissza vasarolgatott plusz cuccok nem sokat ernek, kevesen is hasznaljak oket.
Veszel 2-3 jobb fegyvert egy karakternek es utana rengeteg taktika es a trukkok megtanulasa, ennyi kb az egesz. -
tomonor #22457 jó lenne, ha tudnál mutatni videót arról, hogy hogy játszol mert most ez a szöveg így mind szép és jó, de ha nem jól taktikázol, akkor le is fognak szedni. Gunnerek ellen 2 tanács: tartsd tőlük a távolságot és óvakodj a rakétáiktól. Ha egy sima rakétát bekapsz, a gunner felé kezdesz repülni. Ha egy drazooka rakétát kapsz be, az -30 hp normál esetben, és még jön egy belőle.
Mindenesetre, ha jól akarsz játszani, akkor döntened kell: Ha solozni szertsz, akkor veszel pisztolyt és messziről osztod a tárat, ha viszont csoportosuló teamplayer vagy, akkor sr smg + valami más, ám a pisztoly ígyis-úgyis ajánlottabb, mint az lr smg. -
harduplanfor #22456 Hello forumozok!
Remelem valaki tud segiteni a problemamon,mert kezdek becsavarodni a jatektol. Hogyan lehetne hossszabb ideig eletben maradni???Szoval nekem egy royal soldierem van. Sikerult kb. 1 honap alatt 24-es szintre felkuzdenem magam, de kezd betelni a pohar. Hiaba a 24-es szint a soldierem meg mindig tetu lassan mozog. Lehet nekem nincs mostanaban szerencsem, de szinte mindig olyan ellenfelekkel tesz ossze az automata, akik pl. messzirol 1 lovessel lelonek (elkapni oket szinte lehetetlen), vagy a gunnerjuk szoloban kb.2 masodperc alatt lekaszalja az emberem,vagy az elozoleg ellenorzott 6.erzekes lehetoseg utan a semmibol 2-4-en elokerulnek es jajjj.Gondolom a lassu katonam moge lopozni sima ugy.A pingem 93-140 kozotti. Amikor elkezdtem jatszani egy sima Charlies cooper geppityuval tobb embert szedtem le, mint most. Fegyverkent a Pilfered AK-74-et, es tavolra Tier 1 Elite m16-ot hasznalom.A masik M16 smg pihen,mert ugy vettem eszre, kozelre az AK-74 picivel jobb, mint a M16 SMG. Burning fire 5 pont,medic 5 pont,6.erzek 1 pont,fist 2 pont.Szoval itt tartok most, es tenyleg teli a tokom, hogy egyes jatekosok olyan gyorsan mozognak, hogy a kepernyon meg csak szemmel kovetni is nehez,nemhogy leloni,vagy utanunk rohanni. Probaltam a Captain csizmat hasznalni, de az olyan rovid ideig gyositja a katonam, h szinte semmire sem jo. Szerintem teli vannak a szerverek felextrazott hackerekkel, es az "EA megbizott jatekosaival" akik jol lealaznak, h ezzel inspiraljanak a kulonfele plusz extrak megvetelere. Altalban a royal gyakran veszit, viszont ha atmegyek egy national karakterre,akkor meg az az oldal veszit tobszor. Milyen erdekes nem, kedves EA???? Az viszont feltunik amikor royaleknal nyomom,h a nationalok sokszor jobban szervezettek,jobban zarjak a szogeket, figyelnek egymasra.Ettol fuggetlenul nagyon tetszik a jatek hangulata, grafikaja, viszont nem tetszik, h nem fair az egesz harcrendszer. En Battlefield 1942-on nevelkedtem,es ott mindenki egyenlokent harcolt. Nem tartom magam se jo, se rossz jatekosnak, de azert egy 24-es katonanak nem kene ugy hullania, mint a legynek. Probaltam valtogatni a taktikat, es fejre celozni,cikk-cakkozni,ugralni stb......semmi eredmeny, jonnek a nationalok es sec perc alatt lekapnak.Erdekes modon volt amelyikbe egy komplet tar,45 golyo ment bele hatulrol,es amikor megfodult 1 masodperc alatt kinyirt,kozben az eleterejebol talan ha 20% fogyott....A tanknal szinten erdekes a sebzes, nekem 13-20 a tipikus ha pl egy emberre lovok, de forditott estben pikk-pakk lemegy az eleterom.A legtobb game nagyon rovid,es mire belejonne az ember mar vege.Nevetseges a tolteskor olvashato tanacsok kozott, h mar "kozep tavrol"-rol lojuk ki a gunnert, mert fogja dobalni a keget.A keget amivel turbo nelkul nincs sansz elugrani,tehat fizess paraszt EA bacsinak,ha soldierrel jatszol.A mai nap egy szuk utcak kozotti atjaroban (ahol nem lehet rafogni lagra,high pingre stb.)megprobaltam leloni egy gunnert,amelyik mar elotte beszedett par talcsit.Minden siman ment, neki!1 masodperc alatt hulla lettem,az elete semmit sem csokkent.Vasaroltam egy csomag Bruce brutal bladet.Hehhe!Enyhen vicces,h kb 5-6 meterrol 19-et sebez es 250 Funds ert-5x lehet hasznalni.A masik a Jacks detonating nevu robbano vacak,amelyet ha ledobtunk, nyugiban varakozhatunk amire az ellenfel megiszik egy teat es elsetal mire felrobban.
A zaszlo foglalas egy kulon moka. Az elejen azt hittem,ha majd erosebb lesz a karakterem hamarabb tudok foglalni. Egy fenet. 3-4-2 pontokat szokott adni foglalaskor. Direkt kifigyeltem nehany jatekost amikor egyedul foglalnak. Par emberkenek jo gyorsan felszaladt a kek csik...hogy csinaljak??? nem tudom....No es a csapda temarol eddig nem esett szo.A 120 eleterosre felturbozott emberem oriasit ugrott a levegobe es csodasan beszedett -70 hpt egy xviii general commandostol,akit szinten nem lehet elkapni. Jah kerem,lerakok akkor 10 csapdat,az mar 700 pont...Jo parszor belefutottam olyanba,h betesznek egy jatekba ahol mar csak egy indulasi pont maradt,es a kedves feltunigolt national jatekosok gyorsan megolnek 3x mire sikerul egyaltalan kilepni.A gunnereik ellepik a kornyezo hegyeket,a commandosok secperc alatt a nyakadon es annyi idod sem marad, h korbenezzel,mert mar meg is haltal. Egy grammnyi sanszod sincs mivel ok vannak 6-an 8-an,a royalbol pedig kb. 4.-5. ember amibol minimum egy ketto nem aktiv csak a labat logatja.Gratulalok annak aki ilyenre ir egy jatekot!Az anyjara kene raengedni 6-8 bortonviselt cigo kandisznot,aztan nesze neked itt a sanszod!!!
Minel inkabb megyek elore a rangletran, annal elvezhetetlenebb a jatek.
Most probaltam ujra, hatha szerencsem lesz.Egy royal gunner utan mentem es a national gunner beszorult egy haz moge,a royal utana en szinten.Mindketten lottuk,en 44-et gyogyitottam rajta,de mindekttonknek annyi lett kb. 3 masodperc alatt. Szoval osszessegeben a BF1942 azert sokkal realisabb,es jatszhatobb jatek volt.Ez az elso jatek az eletemben amire befizettem mert annyira lekotott,de az EA. ugy elvette a kedvem,h soha tobbet nem fizetek semmire,es igyekszem mindenkit lebeszelni rola. -
tomonor #22455 A kép hiteles, SaltyBalls pedig egy klán. -
tomonor #22454 A név nem egyezik. A játék nem képes a következő karaktert megjeleníteni a játékban, ám regisztrációkor elfogadja: | -
#22453 ezt 1 hónapja csinálhattam...
-
#22452 ki mondta hogy hiteles a kép?