Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://imageshack.us/f/171/screen001py.jpg/
Hero neve: BhuerleSR a Felhasználó pedig: Bhuerle
olvasgassatok... 😛
Egymillióan a magyar esportért!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
A cuccok pedig ízlés kérdése, személyenként változik.
Én linkeltem ide anno videót a gerasniper nevû magyar, nat commandoról, aki így csalt, és a múltkor is találkoztam ilyennel. Az egyetlen megoldás az azonnali quit a szerverrõl ebben az esetben.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
100%-ossan csak úgy tudsz rájönni, hogy valaki csaló-e, hogy mandó vagy mégpedig 5lvl-es stealthel (kivéve ha valamilyen nagy, nyilt téren öl meg), ezenkivül ha tisztában vagy azzal, hogy milyen efektek hatására láthatott meg egy pillanatra is talán. Nem akarlak hülyének nézni, mármint lehet, hogy ezeket mind tudod, mint pl a keg efectje mikor beszinez lilára vagy magasabb szintû elixier esetében halvány csikot húzol magad után, vagy pl mögötted valami füst/robbanás keletkezet, minek hatására bevillanhatott a sniperod az idõre (ez esetben szoktak engem legsûrûbben le cheaterezni, de olyankor tényleg meglátod az ellent). Ezenken kivül van még egy rakat. De vannak tényleges játék bugok is...tomonor régebben mutatott itt egyet, mikor azt hiszem avarik vagy valaki más, a pályán egy bizonyos mandót látott teljes egészben még akkor is mikor az stealthben volt.
Persze vannak olyanok is, akik wh-t nem használnak csak aim-ot. Szerintem ezeket a legnehezebb kiszúrni. Volt 1x egy gunner aki ellen játszottam és nem is használt legitet. Akkoriban késsel játszottam (természetessen 5lvl-es stealth-el) és akármikor rátámadtam teljessen közelrõl az mindig le tudott lõni, de olyan szinten hogy a második szúrásra már idõm sem volt. Szerintem annak egy lövedéke sem tévesztett célt... én pl még ilyenkor sem szoktam lecsiterezni õket, hanem próbára teszem õket, azaz elõttük rohangálok és nézem, hogy na ugyan rámlõl e 😊 Ez például b*szott se 😄
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Teljesen változó, hogy milyen ellenfelekkel játszottam, a lényeg, hogy csak royallal nyomultam. Kvázi csak a natosok csalásaival szembesültem. 😊
Ettõl függetlenül tényleg többször találkozom a közösben a csalós natosokat anyázó kommentekkel. De hát ezek elég szubjektív dolgok ugye.
Ellenben több csíter van náluk. Szóval ha szeretsz egyenes derékkal veszteni, akkor royal. 😄
Tippek, meg ilyesmik. 😄
Én úgy értettem, hogy a náci ruhák jönnek be. Nem a Hitler féle embereszmény...
Még a kalózos ládákból kellene pár, hogy meglegyen a papagáj. Általában nem költök ennyit ruhákra, de ez a kalózos nagyon tetszik.
Én is vettem valamikor 1-2 hete BF-et, de azóta sem költöttem el. Tulképpen csak azért, hogy támogassam a fejlesztõket. Tudom nem az én kis 2000 forintom viszi majd elõre az EA-t, de mindig megveszem a nekem tetszõ progikat, amikor eddig süllyed az áruk.
Ennyire szerintem azért nem jó játék a BFH, hogy ennyit áldozzak rá. 😊
Battlefield.hu[HUN][RANKED] Admin
Spirito Juve!
Spirito Juve!
-Bid on items you want (+20%)
-List your first auction (+20%)
Ez a 2 van még amit meg kéne csinálni de nem megy <#fejvakaras>#fejvakaras>
Várom a válaszokat. <#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]