26731
Battlefield Heroes
  • jugen
    A név egyezhet? Nem tudtam...
  • Ibuki
    Ma meg lett az első cucc, amit örökbe kaptam a claw-ból :D Kalóz pisztoly National-nek :D
  • tomonor
    Nem lehet. Amit látsz az két kulon jatekos ket kulon accon
  • HUN WARRIOR2222
    Két gépről talán lehet
  • jugen
    Hogy lehet egyszerre ketten ugyanazzal a karakterrel játszani?

• tomonor
    A kommandóknak az a legnagyobb baja, hogy nem választották ketté külön késelős és mesterlövész kasztra. Mi több, a snipereknek NEM lenne szabad láthatatlannak lennie.

Ugyan még orvosolható lenne, ha a sniper puskák aktiválása megtörtné a stealth-et, még ha csak pár ezred másodpercre is.
  • tomonor
    most lesz egy katana buff, de most se használhatatlan.
  • HunTatyi
    igen csak a mandónak az az egy seggbemászó képessége van amiért többen is elkezdik... láthatatlan míg a többi kaszt ha erős is, látod és nem érhet az a f***ság h 15 hp-nál elkezded nyomni a bandage-t és egy ilyen kis mitugrász a semmiből megdöfköd, lő. Míg ha már látod h gunner v soldier tudod h így is úgy is meghalsz annyi hp-val és nem pazarolsz ilyen vackot.

meg a háborús alapokat figyelembe véve melyik gyp-s katona tudta ezt h láthatatlan ?!... persze a lényeg itt már rég nem a valóság :D:D
  • Pra
    Ez a katana használható? jobb mint a kés vagy mi? lehet PB-zni?

csak úgy érdekel... meséljetek...
  • taki0003
    O:
  • Zero07
    *Felkelő
  • Zero07
    Hát jah a feleklő nap szülöttje már csak katanával tolja.
  • Zero07
    Clawból scoped sof ak örökre.. végre van egy pózer fegyverem :D
  • Pano
    Mpst pl a 6. csatlakozásnál járok és mindig kick commando limit miatt.
  • Pano
    Jaja :)
    Egyébként ettől a Commando limittől tudok a falnak menni, unom, hogy legalább 3x kell csatlakoznom mire kapok egy olyan szervert, ami befogad.
    Csak a legnagyobb képmutatásnak érzem ezt, mert ilyen erővel a gunnereket is le lehetne tiltani, mert ha 3-4 egyszerre megindul a maga közel 200 hp-val, tonicokkal stb, na azt állítsd meg.
  • jugen
    köszi!
  • CAC
    Én egy dolgot szeretek a PB-ben a Post Mortem-et. Az mindig jó kedvre tud deríteni. :)
    Egyébként is használok PB-t.
  • Pano
    Értem, köszi :)
    Amúgy nézegettem a BFH fórumot, sokan azt írják, hogy pl a poisoned blade a leghasználhatatlanabb ablitity és semmi értelme. Szerintem azért elég jól osztogatja az XP-t, szted?
  • tomonor
    Playstyle és fegyver függő, nekem egy lr pistolyom és egy katanám van, ahhoz lvl 5 stealth és lvl 4 elixir ment eddig.
  • Pano
    Azt én soldieremhez kaptam még anno, de csak 1 napra. Ahhoz illett :D

Ha mandóval tolod, te tudsz a #22413 hsz-re valamit javallani, ha megkérlek?
  • Pano
    Én egy usanka sapkát kaptam örökbe még 2 hete kb. De 2,5 akkora a hősöm feje tőle. Ilyen erővel kitehetnék egy céltáblát, hogy ide lőjetek :D
  • tomonor
    Nekem adtak egy strandpapucsot örökbe. Kár hogy nem illik a mandómhoz.
  • CAC
    Azóta nekem sem. Szerintem az elején mások voltak az esélyek. Most szinte mindig valami gagyi maszkot kapok 1 napra, tonicot, tűzálló nacit. Ez utóbbiak hasznosak, de pl én nem szoktam tonikolni. Ettől függetlenül örülök én mindennek, nem nézem az ajándék ló fogát. :)

Most meg úgy vagyok vele, hogy mivel kevés időm van játszani, csak akkor ülök gép elé, ha ismét húzok magamnak egy xp boost-ot.

Egyébként megnéztem, még 8 napig jó a boost, de nem xp volt a 30 napos, hanem vp. Szóval eddig egy 7 napos meg egy 1 napos jött xp-ből össze.
  • Pano
    Mióta hajtok már egy XP boostra, bezzeg nekem sose akar összejönni :D
  • Elektrofrombc2
    1 hete volt nekem is pont ilyen esetem :)
  • CAC
    Na nekem ebből a tekintetből oltári mákom volt. Kifogtam egyik nap egy 1 hetes xp boostot, másnap meg egy 1 hetes sarge stamina boostot...meg is lett a lvl30. :)

Egy másik profilomon meg 30 napos xp boost lett, de azt nem használom. Gondoltam, hogy eladom, mert van benne pár ezer BF meg az összes dr ötker, ja nem pepper set.
    3 Nat kari van az accon.
  • Narxis
    :DDD
  • tevel
    Vajon miért NEM érzem olyan nagy ajándéknak a hétfő délelőtti 1 napos XP Boost nyereményt?
  • Pano
    Hát, is-is. Igazából map függő, hogy melyik vagyok. Mert vannak "tömött" kis mappok, ahol azért annyira nem jó snipázni.
  • Pano
    Köszi, kipróbálom.

• kekipeti
    Valamiért nem adja meg a MyWebFace - Downloados-at :/
  • davis98
    Nekem nincs....
  • tomonor
    Van egy ingyenes...
  • davis98
    Az a baj, hogy fizetni kell értük :S Nem ingyenesek :(
  • CAC
    Szerintem nem. Mivel sniper, és nem késes, ezért annyira nem fontos a stealth, ellenben PS-re kéne neki többet raknia.
  • tomonor
    Van most néhány új sponsorpay offer, valaki csinálja őket?
  • HunTatyi
    lvl 4 v 5 stealth, 1 elixire, 1 mt,többi ps -ra
  • HunTatyi
    igazi kocka palánta :D
  • Pano
    Sziasztok!

Szeretném megkérdezni tőletek, hogy adott egy 16-s commando, 8 ponttal. Ti hogyan osztanátok el és mire, hogy hasznos legyen és termeljen jól xp-t a további fejlődéshez?
    Úgy kéne kalkulálni, hogy Stefan-t használok, az azért önmagában is sokat sebez.
    Köszi!
  • kekipeti
    Köszi! :D