Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
Talán csurran-cseppen valami karácsonyra 😛

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Narxis
Remélem lesznek, írjatok!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

szerintetek lesz még BF kódok??? ha tudtok akk irjatok

HunTatyi
az biztos 😄

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Narxis
Guner ftw!

HunTatyi
az ujatek mod valoban nem rosz bar elege a gunerek vanak a kp ban... most a szervereken levo jatekosok fele ezzel a kasztal van....
ezzel az uj rpg vel pedig sztem nagyon OP lett a gunner kaszt

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Egyelõre csak VV.

A crimson és azure fire csak reskin, vörös/kék a sárkány feje.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Jó kis régi capture the flag. Bevezethették volna korábban is, mert tényleg dob a játékon.
Van minden pályán vagy csak VV-n?

Egyébként a Sárkány fegyókkal kilockolható Azure és Crimson fire cuccokról van valami infõ?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ibuki
Nekem nagyon bejön az új játékmód 😄

Spirito Juve!

Köszi!
Csekkolom.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

megvan már látom

Buki, ez a 2kód meddig jó? 😄

csak nyíltan 2x36-ot tud az ellenre sebezni egy viszonylag hosszú terepen. Gondold át újra.

davis98
Tankok ellen persze hogy rossz, de emberek ellen nagyon hatásos annyi balisticot toltam xD 111 et is sebzett 2 emberre 😄

nickname: doki09

Ibuki
Próbáld ki! A Facebook oldalukon kódok jelentek meg 1 napi használatra (Dragon's Fire)
National : 8QPW-K9SW-JD9V-7URK
Royal : 9FMF-FVV7-2J2C-H6UD

Spirito Juve!

egy nagy szar az uj rpg kiprobaltam és hülye aki meg veszi 😄
Egyébként azt nem tudjátok, hogy a Dragon's Fire az jobb, mint a bazooka? Ergo ezt vegyem meg, vagy a Super bazooka-t?

Ibuki
Nem kell ezért fizetni. Nem tudom,miért nem mûködik nálad. Esetleg másik böngészõvel próbáltad már ?

Spirito Juve!

Régebben nekem is engedett smile-kat használni, de egy ideje ez eltünt, ki tudom választani az ikont, de a szövegben nem jelenik meg.
Ezért te külön fizetsz, vagy csak én vagyok ilyen süsü?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ibuki
Az új játék mód nagyon kafa lesz <#nevetes1><#taps>

Spirito Juve!

Narxis
Need ez a sárkány cucc.

Ejj, ez a sárkánycucc nagyon komolyan néz ki!
Egyetlen bajom van a patchekkel...utána sokáig nem elérhetõek a bookmarkolt szerverek, mert nem frissítik õket idõben. :S

Mondjuk a bfh.hu szervere általában kivétel. 😊

a mostani update egy amolyan új feature amirõl beszéltem annó.

jaj de TROL vagy ZSOTIKA 😄
Zero07
sztem jelentkezz a bölcsészetre -,-'

Tom röhögni akarok tudsz néhány ilyet linkelni?
am CAC okos enged szamár szenved ( okos voltál én meg ideges)
fyi, házigazda jogköre csak arra terjed ki, hogy kommenteket töröl és változtathatja a banner html összetételét. Tudom, mert én is az vagyok.

Bármi egyéb büntetõpontot/kizárást az igazi modik adnak. Na nekik aztán tényleg lehet nyalni, sõt... Megy is a téma a saját fórumokban.

Nézd, a házigazda kiléte és az értelmi fogyatékod között nincs összefüggés.

Én a témával kapcsolatban már nem nyilatkoznék többet. Innét kezdve nálam ignorálva vagy.
Szép napot!

Narxis
lol, mi van itt?😄

nem kell nyalni a répának nem õ a szerkesztõ
ha nyalni akarsz valakinek akkor az legyen Elektro
Mivel kb évente (najó) félévente tévedek BFH-zni/ide, ezért annyira nem érzem magam hülyének, ha nem vagyok naprakész. Ellenben -ahogy Tomonor is írta már- ritka nagy tuskó vagy. 😉

Egy idézet, csak Neked:
"A mamám mindig azt mondta, hogy mindig az a hülye, aki mondja."
- Forrest Gump

Nem gazdag egyáltalán. Easy csak egy kisebb divíziója EA-nak, akik minimális fizetést kapnak DICE-hoz képest, arról nem is beszélve, hogy a grafikus motort a DICE fejlesztette, és már évek óta külön válltak teljesen. A motor hibáit pedig nincs joguk javítani, ergó nincs joguk a motorhoz nyúlni egyáltalán.

Ibuki
Engem ez egy kicsit kiakaszt,hogy ilyen gazdag cég tulajdonában áll és teljes képernyõrõl nem bírja, csak kisképernyõrõl. Na,de ez legyen a legnagyobb gond. <#wink>

Spirito Juve!

nem, nem bírja, azért kell elõbb alt+enter.

Ibuki
Ja, úgy gondoltam,hogy teljes képernyõrõl Alt+Tab-ot bírja-e ? Nálam már többször is elõfordult,hogy lefagyott,sõt tegnap teljesen meggyogyósodott. Néha viszont bírja. <#wilting>

Spirito Juve!

elõbb alt+enter, majd aztán alt+tab.

Ibuki
Nektek bírja az Alt+Tab-ot a játék ?

Spirito Juve!

davis98
xD

nickname: doki09

Ibuki
ÚÚÚÚ hát kész vagyok. Trololol <#eplus2>

Spirito Juve!

😄 a föld mûvesek jó emberek uff 😛 ezen még mindig szakadok 😄
ne hazudj ÁRMÁNDÓ tudjuk hogy te voltol 😄 TROL
lol taki
am ne rajtam vezesd le a dühödet te szerencsétlen nem én vettem el az SMS paymentet 😄
a föld müvesek jó emberek
...a bunkó értelemben, nem a földmûvesben.

Én meg elmondom neked, hogy paraszt vagy.

elmondom neked te hülye hogy azok már majdnem egy éve a storeban vannak
FAIL...
Az arctic cuccokra gondolsz? Most jöttek ki.

ezek re az uj szutyokok fegyok ra kiváncsi leszek
Az csak placebó.

Köszi a választ!
Pont olyan véleményére voltam elsõsorban kíváncsi, aki mindkettõt használta. Megyek és veszem is a Super Typewritert. 😊