26731
Battlefield Heroes
  • s9ns
    2 Day XP Boost
    2 Day VP Boost
    2 Day Stamina Boost
    20 Bandages
    20 Tonics
    20 Jeep Ram
    20 Jeep Jump
  • CAC
    Srácok mit ad egyébként a kód?
    Nem akarom addig aktiválni, amíg melóhelyen vagyok, ha időlimites a cucc.
  • CAC
    Köszi!
    Na látod, ezt sokkal jobban fogadja a nép, mint az aimbot linkelgetést. :)
  • s9ns
    Köszönöm szépen. Akkor majd vennem kell teljes áron, vagy majd csak kifogom még egyszer a clawból 1 hónapra. :)
    Sokkal jobban megy az sv-vel mint a The Uber Groundbreaker-el. :(
  • Pano
    Köszönöm szépen!
  • tevel
    Köszi!

13-ig jó, én várok péntekig a beváltással.
  • tomonor
    5-6 hónap a fordulási pont köbö
  • s9ns
    na, hi bennfentesek! :)
    nem tudjátok mennyi időnként lesz ismét egy fegyver akciós áron beszerezhető, ha épp elszalasztottam?
    vagy esetleg azt, hogy mikortól lehet sv98-at lopottként kapni?
    valaki, esetleg? :D
  • Ibuki
    Kösz ;)
  • jugen
    THX!
  • HUN WARRIOR2222
    82RJ-2WZR-RFN5-JM5R Új kód 200000 like
  • Pano
    Diamondback
  • harduplanfor
    Melyik tipusu razer egerrel nyomulsz? Pont ezen gondolkodtam, hogy kene venni valami jo kis jatekos egeret+billentyut.
    Az arany kozeput a lanyok laba kozott talalhato, es ha razerral, ha dildoval,de tartani kell a celt:):):):)
    Elsonek tesztelem az uj netet kedden,a tobbit meglatjuk. Sajna nem az a 14-17-es korosztaly vagyok, aki orult tempoban tudja kezelni a klaviaturat 1-9 gombig+iranyitas+chatel melle ket loves kozott:):):):)
  • Pano
    Erre nincs megfelelő recept, mert totálisan egyén függő a beállítás.
    Nekem pl azért komolyabb razer egerem van, aminek azért magasa a felbontása, 0.2-es senset használok vele, de mundjuk egy átlagos 800 dpi-s egéren a 0.2 sensel végig kéne húznod az asztalon, hogy mozduljon a célkereszt :D.
    Meg hát, szerintem fegyver függő is.. van amelyikhez ez a jobb, van amelyikhez az az egérsebesség. Az arany középutat kell megtalálnod, az meg érzésből kell menjen.
  • davis98
    :D
  • harduplanfor
    Remelem menni fog normalisan. Blasting elott bepakolok par keritest,es gyorsan telepitem:):):) Az a kedvencem amikor (eppen 90 koruli a pingem,sajna ritkan sikerul) uszotanfolyamra tudok kuldeni egy- ket merges jatekost, es lubickolasuk kozben erkezik hozzajuk a kaszas:):):)
  • davis98
    A célzást meg majd egy idő után "megtanulod". Nincs nagyon célzás gyakorló mód. Csupán csak játék közben tudod elsajátítani. :)
  • davis98
    Az utolsó kérdésedre a válasz nem. Nem sebez nagyobbat, én próbáltam már úgy is, hogy forgás közben, de semmi. Törekedj arra, hogyha van valami fal, kerítés, vagy bármi aminek neki tudod csapni, akkor azt ajánlom! És ha mákod van, akkor sikerül fél életét leblastolnod, vagy meg is ölnöd. ;)
  • harduplanfor
    A fene essen ebbe a mobil netbe! A pingem 180-as!WAAAAAAA!Ma nem tudok jatszani,talan ejfel korul. Kedden kotik vegre be az adsl-t. Alig varom....Ti allitottatok valamit a controls/mouse sensitivity/pitch stb. ertekeken? Nem tudom milyen "gyors" neten, alacsony pinggel jatszani,mert meg nem probaltam. A mult heten jartam egy helyen ahol szinte kiakadt a speedstest muszere. 50 Mbit-en ketyegett a net,es kemeny 6 pinget mert!!!180 vagy 6 igazbol nem is akkora difi...:)Sajna nem tudtam kiprobalnia jatekot, mert nem indult el.Gondolom a rendszerur letiltotta az online jatekokat.
    Amugy nagyon izgulok, h vajon "rendes" jatekos valik e majd belolem, es pontosan ott tudom e tartani az ellensegen a celkeresztet. Foleg a commandotol tartok, es a leget hasznalo gunnerektol. Oke,ellokom oket okollel,no de illik oket utana eltalalni:) Valakinek jo celzahoz tippje?
    Ha felugras elott nyomom meg a blasting strike-ot,es a levegobol ugras kozben eri az ellent, akkor elvileg nagyobbat sebez vagy messzebbre loki a tamadot?

• Naberiuss
    I told to myself ...

xD
  • davis98
    A mai nap szerencsém volt. Claw-ból megkaptam az "Im watching you" emote-ot örökre :D Amit amúgy is megakartam egyszer venni. :D
  • kekipeti
    LOL! :D
  • Narxis
    Helló! :D Jó újra látni.
  • Elektrofrombc2
    Van benne valami :D
  • tomonor
    ha azt hiszed, hogy ezzel ki tudod játszani a bant, nagyot tévedsz.
  • HUN WARRIOR2222
    Jó napot!!
  • taki0003
    statot igy kell javítani :D
  • Pano
    NApok óta claw-ban "jármű javító kézikészüléket" nyerek, már van 290 db.. rohadtul nem hasznos nekem, utálok tankkal, repcsivel mászkálni.. kiakadok már.
  • Pano
    Egyetértek, én is vagyok így sokszor ezzel, hogy tényleg csak kikapcsolni az agyamat indítom el. Viszont ügyelek, hogy más kikapcsolódását lehetőleg szándékosan ne csesszem el. Persze, fő profilban mandóként ez nehéz, mert biztos sokszor idegeket feszítek meg, de akkor is :DD
  • tevel
    Azok AFK-sok.
    Éppen telefonálnak, pisilnek, vagy kimennek borért, stb.
    De erre a kis időre sem akarják elhagyni a pályát, mert félnek, hogy nem lesz hely, és tudnak visszalépni, mire végeznek.
  • harduplanfor
    Talan meg nem hallottak a figurak a telekocsi akciorol:):):):)
    En meg azt nem ertem mi a fenet keres 1-2 neha 3 lablogato ember a jaetekban, akik semmit nem csinalnak egesz vegig csak keresik a lapustetut az alsojukban.Itt nem azokrol beszelek, akik a jatek utso pillantaban csoppenek be,es ezert erik el a nulla pontot.
  • harduplanfor
    Persze ertem mire celzol,es ugy gondolom szuper dolog ha valaki lazulaskent szeretne eltolteni par kellemes orat,de mi a fenenek akar surun eltavozni az elok sorabol? Amennyiben egy kicsit taktikazna, netan hasznalna a fejet,akkor elvezetesebb lehetne szamara a jatek. Egy pelda: V.Vil.ban a Road Block a legfontosabb hely. A 3/1. kor elejen celszeru megprobalni ezt elfoglalni elsonek. Az ellenseg szinten negyon jol tudja mire megy ki a jatek, ezert o is ezt a "varat" akarja bevenni. Rogton latszik mi a palya,mert ha a jeep-ben utazo/megerkezo 3 embert az ellenseg kb.5 masodperc alatt szetkapja,akkor nincs mirol beszelni. Ok,meg lehet probalni a 2.kor elejen gyorsan oda szaguldani. Amennyiben az eredmeny u.a,akkor teljesen felesleges a 3.korben u.ezt a szisztemat eroltetni, hanem inkabb egy eros vedelmi rendszert kell kidolgozni. Oldalrol jol bevedeni+mloveszekkel megtamogatni. Persze lehet,h tevedek es menni kene mint egy okor, no meg felstocolni a hullakat az egig:):):):)ahogy a Bud Spencer filmekben lattuk a rossz fiukkal szembeni demokratikus attitudoket:):):)
  • Narxis
    :DDD
  • jugen
    Én attól kapok még hurutot, mikor elviszik egyedül a csapatszállító gépjárműveket :)
  • tevel
    Lehet ezt más szemszögből is vizsgálni.
    Például úgy, hogy ezt a játékot arra találták ki, ami a neve: játékra , szórakozásra.
    Ezért a játékosok többsége rendeltetésszerűen kikapcsolódásra használja, nem a sikerorinetált egójának kielégítésére (lásd: victory felirat a kör végén). A lövöldözős játékokban a többség egyáltalán nem a megoldandó feladatotot látja, vagy bonyolult taktikai megoldásokon gondolkodik, hanem munka vagy tanulás után egy kicsit hentel, kiereszti a gőzt.
    Ne várj ennél többet és nem fogsz csalódni.
  • harduplanfor
    Ebbol lesz a fincsi pattogatott kukorica anyag katona:):):)
    Ma az utso jatekom helyszine a v.vil.-ben volt. Jottek a natik rendesen, es nem tunt fel nekik h ok 8-an vannak es erosebbek egyutt. Nem vedtek a zaszlot, hiaba kertem!Egyesevel indultak utnak,az nem erdekelte oket,h en 3 emberrel kuzdok rohadt fos pinggel megaldva. Persze, h altalaban lenyomtak. Mondjuk nem mindig tudtak. Azutan meguntam,h nem jon senki vedeni a zaszlot es kileptem.
  • Pano
    Public game-be ne várj klán szintű csapatjátékot, nem igen törődnek az emberek ilyenekkel, maximum ha az érdekük úgy kívánja (a kedvencem amikor soldierrel vagyok, lelövi akivel éppen küzdök és utána ott pattog előttem, hogy medic kell neki, ha megkapja meg ott hagy :D).
  • harduplanfor
    Oksa! Akkor keressek valami hasonlot,es vagjam neki az ellent hatha derekbe torik a karrierje?:):):) Egyebkent szerintem a legnagyobb gond a lag nalam,es hogy ritkan kerulok jo csapatba.pl.Lattam,h az ellenfel eros,ezert beirtam a team uzenobe: a maradjunk egyutt szoveget,es h probaljunk elsonek pl. a malmot elfoglani. Hallgattak ram? A fenet...egyesevel,kettesevel rohantak bele az oldalt meghuzodo ellenseg 3-4-5 -os csoportjaiba. Nehanyan jeleztek,h gyogyitsam oket, de mar nem vartak 3 masodpercet es barom modjara szaladtak tovabb turbo fokozatban, egyenesen az ellenseg karmaiba......nagyon bosszanto
  • Elektrofrombc2
    Úgy, hogy pl nekiröppensz egy karónak, fának, üres (vagy ellenséges) járműnek, ezenkívül még 101 dolog van aminek nekicsapodva szinte biztos a halál.
  • tevel
    008 4Netplayers-en volt, elmentettem a bookmarkot, de ma már nem állították át. :(
    Pedig 2 kört is toltunk AA-n.