26731
Battlefield Heroes
-
CAC #22611 Most utállak! :) -
#22610 én szinte minden 2. nap vmi widgetet kapok és sztem a fegyverek mellett azok érnek a 2. legtöbbet... talán még többet is... a wrench meg nem csak tankra és repülőre jó hanem autóra is... igazán hasznos tud lenni CTF mapon... az MGL meg csak gunnernek gagyi, soldiernek és mandónak kiváló fegyverek tudnak lenni menekülés szempontjából csak tudni kell a megfelelő alkalmazását ;) -
#22609 1hónapos boost :D -
kekipeti #22608 Nem paint-eztem, nem sok értelme lenne, szerintem -
#22607 Elég sokszor engem is szokott idegesíteni a claw, mert totál felesleges szarságokat kapok szinte mindig. Pl "jármű javító" widgetel már tele a padlás, kb 300 db van, de nem szeretek tankozni. Repülőt irányítani meg képtelen vagyok megtanulni valamiért, így nem is erőltetem :D.
Akkor ott van az a nyomoronc gránát vető.. ÁLLANDÓAN az jön, most őszintén.. annak a szarnak van valami értelme? Nem sok. Dinamittal többre megyek tank ellen, mint azzal. Távolra alig sebez valamit, közelre meg mire kiköpködöd 3x kinyírnak, meg elmozognak előle.
1 dolgot kaptam örökbe, egy usanka satyekot.. de az meg olyan ronda, mint a bűn, meg a hősöm feje 2,5x akkora, olyan, mint egy céltábla, hogy ide lőjetek :D -
#22606 mocskos marketing -
tomonor #22605 nem patkányság, hanem marketing. -
CAC #22604 Ne idegeskedj emiatt!
Én is tök szarokat húztam ki. Tán unlimited még nem is volt. Ám az 1 hetes xp boost kárpótolt mindenért. Az jobb, mint bármilyen fegyó. :)
Szóval ne keseredj el!
Az meg patkányság, hogy az új accoknak nagyobb a nyerési esélye. A karaktereim életútjának a 90%-ban nem volt vett, extra fegyóm. Ebből a tekintetből nem különböztem semmiben sem az új regektől, akkor ők miért kapnak nagyobb eséllyel normális, használható (nem hülye maszk, meg betűfestés) cumókat... -
#22603 Annak sincs értelme, hogy cheatelnek, mégis... -
tevel #22602 2012. január 22-én volt az SV98 akcióban 3599 Funds-ért (50%) -
#22601 Azért, hogy vásárló játékost csináljanak belőle. :) -
tevel #22600 Ha jól értem, akinek már van örökre vásárolt fegyvere, ruhája, emotja, az ugyanolyat nem nyerhet még egyszer.
Viszont nekem a ruhatáram, emote táram alig valami, mégsem nyerek soha semmit örökre. (az egyetlen noob clap a kivétel)
Miért van új accnak több esélye? -
DFAdirotor #22599 s0nar írtam neked egy PM-et a nagy karidra olvasd el PLZ :D -
tomonor #22598 Mert nem lenne értelme. -
#22597 najó...értem én, hogy elméletileg lehetséges meg minden, de csak én nem hiszem ezt el? :) Össze paintelem 5 perc alatt, akkor ő miért ne csinálhata volna úgy? :P -
tomonor #22596 nem rossz. Az új accoknak nagyobb a nyerési esélye az unlimited dolgokra. -
#22595 Hogy a viharba ne :D -
DFAdirotor #22594 Ezt most komolyan te mondod Doki :D :D -
#22593 netan naponta vallon sz*rja egy madar esetleg kutyaszarban alszik es kelesnel nem tud nem bele lepni -
#22592 az ilyen sirogorcsosokkel kell azt csinalni h jol rajukszallni es a tobbiekkel nemtorodve csak oket olni... lehetoleg hatbol :3 Te jot szorakozol rajta h milyen kis hisztis. es lehetoleg hamar tavozik ( ja es a mosolygos szmajli elhagyhatatlan miutan meglted akkor is es ha anyaz akkor is ;) )
kedvenc taktikam ilyenre pl :gunerrel teton kempelsz es mikor meglatod a kis aranyost moge ugrasz le es mar olvashato is mennyire oda van erted <3
am van egy ilyen Domino nevu magyar kemeny shavo is... aki megoli csak hacker lehet szte :D -
#22591 patkó van a seggeden öreg :D -
kekipeti #22590 Elég jó lett volna ha 1-re kapom mindet :D -
#22589 Nah menny ám a tudod hova :D Amúgy ezt mind 1 acc-ra ? gondolom nem :) -
kekipeti #22588 Ezt nézzétek! Magam se hiszem el még :DD -
kekipeti #22587 Ezeket kaptam örökre.
Ez még nincs frissítve, ugyanis nyertem még Wasted Eye-t, meg az előbb Nationalhoz strandpapucsot :D -
#22586 Apropó crying hack. Múltkor beírtam, aki lehackerezett, hogy kapcsolja ki a crying hackét és játszon. Mindenki röhögött, mint az állat, amikor meg nekiállt mégjobban sírni, hogy ő bizony nem hackel, én vagyok a hacker meg ő így meg úgy tisztán játszik, a fél szerver úgy röhögött, hogy kicsit sok lett az afk.. nem tudtak játszani :D -
#22585 Persze, mindenhol megtalálható -ahogy én nevezem- crying hacket használó gyermekek, meg a 0-ból és 1-ből izomvázat növesztett egyének. Csak a magyarok nagy része ebbe kimagasló tud lenni. -
tomonor #22584 Én a magyarokat eleve kerülöm online internacionális játékokban, pont a ilyen esetek miatt.
Na nem mintha a többiország más lenne. -
#22583 Ennek sajnos az az oka, hogy a magyarok nagy többsége nem valami "idős" (ha szabad így fogalmaznom)...nem csoda ha össze futsz ilyenekkel. Én is találkoztam a harcmezőn már pár effajta "vérpistivel". :S -
#22582 LOL :D
Szerencsére én ritkán találkozok ilyenekkel, ne foglalkozz vele. -
#22581 Nos...
Azért eléggé szoktam örülni, ha néha-néha összefutok egy magyarral valamelyik szerveren (akiről megállapítható, hogy az :D ).
Játszom, élvezem a játékot, jó szeró volt mert ritka fair play ment, jó fej volt mindenki, ment a poénkodás, + mondjuk 3 ember összetévedt egy késes commando ellen, akkor nem ment rá egyszerre mind a három a puszta kellős közepén, megvárták ki nyer. Szóval, az ilyen ritka mint a fehér holló. Véget ér a kör, egyszer csak észre veszem, hogy belerondítanak a chaten: "csürhe banda", "szégyentelenek".
Mondom ejha, oké. Ezzel még nem foglalkoztam. Elindult a másik kör. Erre az újonnan csatlakozott újmagyar (aki szintén commando volt) 2x kihoztam a stealt-ből markal, a második után meg elixirel nekimentem és késpárbajban leszedtem. Erre kapásból, látva, hogy magyar vagyok elkezdett engem kurva anyázni, meg mekkora egy tetű vagyok, meg markos buzi stb.
Jött a következő helyzet, volt 2 soldier, meg ő. Hárman. A két soldiert lekéseltem egymás után, aztán őt is. Na ekkor tutter bekattant, hogy én mekkora egy hacker nyomoronc vagyok, meg ne magyarázzam meg, hogy egy soldier egy döfés stb stb. Szóval, ment ott minden úgy, hogy egy rossz szót nem szóltam hozzá.
Szóval, az ilyen neveletlen tuskók miatt olyanok a magyarok megítélése, amilyen. Mert még oda is képes belerondítani meg hőbörög, ahova nem kéne, mert ritka jó a társaság és szóval az ég világon senki nem bántotta, csak éppen vesztésre áll a csapata.
Dióhéjban ennyi, amúgy hosszabb történet. -
#22580 tényleg :) ez miért nem jutott eszembe?... -
#22579 Írj neki privit heroesba. -
#22578 Ejnye, miért mit csinált? -
#22577 Remélem a JR.HUN hőssel játszó egyén olvassa az itteni fórumot, szégyellje el magát. Az ilyen tetvek miatt olyan a magyarok megítélése, mint amilyen. -
DFAdirotor #22576 nem hiszem :D -
#22575 Ja azt nem is néztem. :D lol -
CAC #22574 Ja, tök jó. 13. szinten 60 blind fire. Remélem hamar banolják! -
#22573 de igen, most lett 7 nap sv98! :)
Most az megy a lejáratig. Aztán meg a gunnerek mennek majd fel 30-ra.
Ha lesz sv98 akcióban (5-6 hónap múlva), akkor a sniperek. :D -
tevel #22572 Amolyan tanár-diák meccsben gondolkodsz? :)