Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunTatyi
hát nagyon remélem h mihamarabb és eredményesen fognak semmit érni ezek az uj katyvaszok <#eplus2><#action> ... addig nem is nagyon fogom megnyitni a hirózt esetleg 1-2 napi misön keretében...

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

Elektrofrombc2
Volt 1napos redeem kód. Aki egy nap alatt megcsinált 400kill-t, az végülis aktiválhatta magának a Rewards menüben Dragon's Azure/ Crimson Fire-t...örökre. 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Egyébként ja. A gunnernek 2. legfontosabb szkilje így az IEG lett a legit után.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ingyen? Úgy emlékszem, hogy nem lehetett csak BF-bõl venni Dragon's Fire-t.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

ja én is ingyen csináltam csak kellethozza 3 havonta pénz és skill feláldozo barátok TROLO
és ez a dragon ball miatt már 4 ieg-m van és 1 kegem mert már nem használom a keget szoval egy nem anyira zavar csak ha más karival vagyok
december körül

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

davis98
No persze Cody barátom segítsége nélkül nem ment volna 😄

nickname: doki09

davis98
Én ingyen csináltam 😊 Meglett nekem is a 400 kill !

HunTatyi
erre az dragon szarságra kb mikor jöhet butítás?? mert vmi hihetetlen játékélvezhetõségi gyilkoló gépet csináltak belõle... es most téll olyan fegyver ami elképesztõen nagy elõnyhöz juttatja a fizetõs játékosokat az ingyenesekhez képest... -.- <#rinya>

\"Ha játszol megszűnik a világ...\" Admin: Battlefield.hu[HUN][RANKED] / Battlefield.hu[HUN][UNRANKED]

HunTatyi
elég lett volna nevét kiírni... van már olyan régi szett h mindenki ismeri

Nos, Dr Pepper kóddal, erre esett a választásom! 😄

Mondjuk fogadni mernék, hogy ez a féreg EA megvárja a dec 1-et a nerffel. Addig meg vegyék meg minél többen azt az unballanced szart. <#falbav>

HunTatyi
naggyon helyes <#worship><#taps>

Zero07
egy dolog amiben egyetértünk...mondjuk tényleg nem nagy tehetség drake's fire,kalózpisztoly és 5ff backscracther 😄

SZUPER 😄
Elektrofrombc2
legyengitik

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

mi az a nerf? ok google :S
Jövõhéten egy nerfen fog átesni a dragonball vetõ, csak szólok.

Naberiuss
Végtelenül utálatos fegyver az egyszer biztos!Épp ezért akartam megszerezni.<#eplus2>

és most nem Danira és Manyára gondolok 😊
azt a szar drake/dragon fire-t csak azok a noobok használják akik nem tudnak játszani hanem beállnak egy "gunnerrel" campelni és persze a büdös nyomkövetõs szarral csak löni kell valahova úgyis 50-et sebez akárhova bassza le a gránátos szart
fel vagyok háborodva a büdös Easy csak a pénzünkre megy nem érdekli hogy szar lesz a játék hanem csintak egy overpower RPG-t amivel még célozni se kell 😞 (Tom javits ki ha valamit rosszul tudok) 😄
davis98
Grat !

Naberiuss

Lesz még kép,Dani ((HUN).zZ(HUN)) is megcsinalta <#taps>

árfolyamtól függ

Ibuki
Vkinek van infója,hogy kb mikorra csinálják meg az sms-t ?

Spirito Juve!

Akkor jó, mert akkor fogom folyamatosan frissíteni az oldalt <#nevetes1><#papakacsint>

Ibuki
Ahamm <#banplz><#eplus2><#vigyor2>

Spirito Juve!

És tetszik? xD

Ibuki
Megnéztem

Spirito Juve!

Volt már aki megnézte?

http://bfh-kekipeti.ucoz.hu/?lrsJui

<#vigyor3><#hawaii>

Ibuki
Megjött a samurai szett, bonus BF akció is van, de az SMS payment természetesen nem mûködik...

Spirito Juve!

<#gonosz2><#sniffles>

mitõl?<#wilting>

HunTatyi
kímélj <#sniffles>

Bocsi, nem kell ezt komolyan venni 😄 csak, szükségem van 200 kreditre a listia.com-on, és ezért raktam ezt ki 😄

Asszem amíg nem lesz BOKU, addig nekem sem lesz Dragon's Fire-em.
Ez eléggé lehangoló.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Elektrofrombc2
a szelvény árának a tizszeresét természetesen 😄

Elektrofrombc2
hallod akkor rakj a nevemben is egy 200forintost (vagy nem tom felétek mennyiért kelnek 😛) ha nyerek valamennyit, vissza fizetem a tizszeresét!!! 😄

LOL

Pra
Lottóznom kéne a héten 😛

Elektrofrombc2
de =P

Pra

<#duma><#duma><#wilting>

Értem <#duma>

Narxis
Irigy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tomonor, miért mondod?<#fejvakaras><#conf>

Narxis
Karkand

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.