33
  • dez
    Na, megjött a fő-fő anti-PS3 FUDDER is... :P
    Aki csak ír, de sosem olvas. Mindegy, azért leírom, hátha egy hónap múlva újra erre eszi a fene. :P
    Majd te fogod megmondani, hogy kinek mikor éri meg megvenni...
    Miről beszélsz, mit nem vesznek? Világszinten ugyanannyi fogy, mint Xbox360-ból.
    Ugyanannyi memória van a PS3-ban, mint az Xbox360-ban, optimálisabb kiosztásban: vram a GPU-nak, és alacsony latencyjű, gyors ram a Cellnek. Ne gyere azzal, hogy a 256 mega kevés a grafikának, a programnak meg elég lenne itt keveseb is. Mert mindkét chip látja a másik memóriáját.
  • kvp
    Amire vege lesz a ps3 elettartalmanak addigra talan mar nyereseges is lesz a konzol, sot van egy kis esely, hogy addigra lesz ra annyi jatek, hogy erdemes legyen megvenni. Szerintem akkor van gond egy konzollal, amikor mar akkor sem kell az embereknek, amikor mar olcso. A technologia mindharom konzolnal elegge elmaradott, de hat ezert is olcsobbak egy mai jobb pc-nel. (a ps3-ra nehez fejleszteni es keves a memoria, az xbox360-bol allandoan kisul a videochip, a wii pedig egy olcso jatek, ami jatszani valo, tehat csak a jatekosok 90%-anak tetszik, a maradek 10% jatek helyett az sg.hu-ra szokott irogatni) :-)

"mi élvezet van abban hogy a köldökébe dugják a joypadot?"

Ez egy tipikus japan kepregenyelem. Az alapfeltetelezes az, hogy a tobbi i/o portot a user szamara kell fenttartani.
  • craesh
    ÉN EZT NEM ÉRTEM!!!

mi élvezet van abban hogy a köldökébe dugják a joypadot? :D
    kicsit lejjebb kellett volna nem? :))))))))
  • Alwares
    Lesz ez még olcsóbb is! PS2 is elég sokat változott megjelenés óta...
  • Zodd
    Csak rángatni kell fölfelé :).
  • spydee
    segítsetek gyerekek!!!! melyik gombbal veszi le a melltartót??!!
  • barnie1990
    Itt Erdélyben kb. 90-100ért lökik az ember után.Kár,hogy most nincs pénzem. :(
  • Lame
    Mennyire sajnalhatja a Sony, hogy nem adhatott el neked vesztesegesen egy PS3-at, hogy utana soha tobbe ne hozz nekik semmit hasznot, mert ugyse veszel egy eredeti jatekot sem.
  • ATi0021
    Szívesen elfoganám azt a "f.." !!! Főleg hogy 1 hónap és itt a GTA IV. Na akkor hol lesz a PC???
  • Narxis
    Ne beszélj hülyeségeket.
  • xizor
    PS3al lehet szerintem a legjobban hosszú távra tervezni, lesz ott még elég profit.
  • Oblivion 5
    Hát igen a PS3 egy fos!
    Pc Forever!!!
  • dez
    Hülyeségeket beszélsz. Nyilván nem láttad még őket belülről. A többi alaplapi alkatrész ugyanaz, sőt a WiFi és Bluetooth alpanelokat jobbakra is cserélték (nagyobb hatótáv). A hűtés nem "vacakabb", csak egyszerűen kisebb, mert a 65 nanos Cell sokkal kevesebbet fogyaszt.
  • dez
    De igen, a PS/PSone-t viszi (az eleve szoftveres volt):

"Playable Software for PLAYSTATION 3

Find out which PlayStation software is supported by PLAYSTATION 3.

PlayStation / PS one format software
    PS one titles are playable on PLAYSTATION 3 through software emulation and this is available on all PLAYSTATION 3 models. The vast majority of PS one format software titles are playable, including PS one classic titles downloaded from the PLAYSTATION Network, but full compatibility is not guaranteed.

PlayStation 2 format software
    Compatibility of PS2 titles is largely achieved through a combination of software and hardware depending on the particular PLAYSTATION 3 models, and this is supported by the PS3 system software.

This is available in PLAYSTATION 3 60GB (Model Number: CECHC03*) and as a result the majority of PlayStation 2 format software can be played with this model. Future PLAYSTATION 3 system software updates will continue to support the current PlayStation 2 software compatibility for PLAYSTATION 3 60GB.

However, PLAYSTATION 3 40GB (Model Number: CECHHO3*) is not equipped with these features and therefore PlayStation 2 format software cannot be played with this model."
    link
  • Tinman #19
    Nekem ez egy pöttyet furcsa, hogy Sony cikket HC MS fazon ír ^^

"A csökkenést két fő faktornak tulajdonítják: javult a selejtarány és csökkent a költség a Blu-ray meghajtókban használt lézereknél, emellett pedig a Cell processzorok 65 nanométeres változata is jobban megéri a gyártónak."

Egyszerűen olcsóbb, vacakabb alapanyaggal dolgoznak főleg a hűtést illetően, valamit rájöttek, hogy ennyiért eladhatatlan, főleg, hogy vajmi kevés a húzócím...
  • Mythic
    Álmodban. Ez csak a fogyasztóknak lenne jó, az meg hát melyik multit érdekli? Sokkal nagyobb haszon eladni kulon-kulon oket, hiába engedne meg tobbet a technológia meg nekunk is jó lenne.
  • schrank
    mit sírsz kiadnak majd olyan ßluray korongokat amin lesz 100 psx játék vagy 30 ps2 game
  • gam87
    40 gisásba semmi visszakompatibilitás nincs. 60 GB modell meg nagyon elfogyóban van. De abban se tökéletes a kompatibilitás. Mondjuk nekem az van és Burnoutok, Final Fantasyk és GTAk mennek rajta simán. PS1es játékok közül a legnagyobbak is. De azokat lassan le lehet tölteni PSStoreból.
  • mikloss
    Megbocsájtok!
  • dez
    Ja, a PSX kompatibilitás megmaradt.
  • dez
    Választhatsz, hogy az olcsóbbat veszed, amiből - az olcsósítás érdekében - kimaradt a PS2 eddig megvolt maradéka is; vagy a drágábbat, amiben benne van. Hol a probléma?
  • dez
    A 65nm-es chip feleakkora, mint ugyanaz 90nm-en.
    A kihozatali arány is sokkal jobb lett.

A kék lézerlednél meg drasztikusan javult a kihozatali arány.

A PS2 maradékát is hihagyták, és az alaplap nyákja is kisebb lett (a japán változatnál sokkal).
  • KarmaXXL
    Arról nem is beszélve, hogy az Emotion Engine kihagyása, és szoftveres emulálása után az új modellekből az egész PSX/PS2 kompatibilitást kiveszik... -ök
  • zola2000
    Én már rég vettem volna ps3mat, de amíg nincs chip, addig esélytelen a dolog.
  • gam87
    *gyártják
    sorry :S
  • gam87
    opeca, elhiheted, hogy a cellen meg a blurayen spórolnak! A Cell-t ők már nem gyártyák, úgyhogy az már olcsóbb. Bluray meghajtóból meg nem mindig a legújabbat rakják bele, hanem azt a már 1 éveset, ami valszeg szintén olcsóbb lett azóta.
    Darth Sith, a profit nem lehet túl nagy még mindig, mer ha utánaszámolsz szinte olyan áron adják, mint gyártják! De az üzletpolitikájukból látszik is, hogy hosszútávú és nem rögtön hatalmas összegek leakasztására gyúrtak rá.
  • opeca
    Hogyan?
    Mostantól 24 órába, 1 dolláros napi bérért gyártják a cuccost a szomszédba, vagy mi?

Mert azt a Cell procis, Blue ray-es hablatyot nehogymár elhiggye valaki:-)
  • Rocko
    akkor ő pierre woodmannel találkozik majd
  • dez
    Kovit? Akkor kicsit szakadtabb (és unottabb + uncsibb) lenne a lány is meg az ágy is..
  • dez
    600 dollárrol/euroról levitték 400-ra.
  • Kindred Blades
    Ja, felvették a Kovit
  • Alec
    látom újra is dizájnolták
  • Darth Sith
    És most, h a felére csökkent a gyártási költség, ugyanilyen áraon tartják majd a konzolt mint ma, hogy behozzák a dollárminuszokat, vagy vállalják a kisebb profitot és lejjebb viszik az árakat a nagyobb térhódítás miatt?