Szemüveges topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért kellene szemüveget hordanom, mert szar a szemem.
azért szar a szemem, mert nem hordok szemüveget.
azért nem hordok szemüveget, mert a szemüveg egy szar.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Megszokni nem volt nehéz, lévén azzal látok, anélkül meg nem :)
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
...vágod?
Tök furcsa volt utanna hogy a buszról nem csak akkor tudtam hanyas amikor már majdnem a megállóban volt, meg hogy az utca túlsó vége valójában nem homályos. :D
Komolyan mikor megvettem rácsodálkoztam a világra és rájöttem milyen hülye voltam 2 évig. :P
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Hallottatok már cube márkájú szemüvegrõl? Mert nekem ilyen van de a neten semmitse találni róla. <#eplus2>#eplus2> Esetleg másnak is van?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
nemvoltkedvem még orvoshoz sem elemenni xD
nemtudom hogy károsabb márha az szemüveggel v anélkül de 1 éve elmentem felírtak 0,5 v 0,75 ös szemüveget de nemvettem szemüveget
azóta se érzem úgy hogy nagyon kéne báááár lehet nemártana :o
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
én 4 éve vok szemüveges de nem hordtam csak suliba :S
de most hogy kontaklencsém van igy azt hordom de azt nem annyira szeretm mert néha tök szurós érzés a szememnek de néha meg jó..érdekes.
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Azért hordok 4-5 éve szemüveget, mert nem látok élesen messzire(-1 dioptriás mindkét lencsém, így nincs nagy vész). Tulajdonképpen önszántamból csináltattam meg az elsõ keretem, és nem okozott semmilyen különös gondot a viselése. Ma már persze sokkal körültekintõbben vásárolok: fontos, hogy könnyû legyen, lehetõleg vékony keretes, illetve, hogy ne legyen széles a szára, mint a mai retro szemüvegeknek, mert abból nem igazán látni ki oldalra. Most egy közepes árfekvésû Versus-t viselek. Igazán strapabíró, ahhoz képest, hogy damilos. Egyszer véletlenül rátérdeltem, és legnagyobb döbbenetemre nem tört el, éppencsak meggörbült az egyik szára :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Na vajon miért?O_o
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!