Szemüveges topik

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heló.
azért kellene szemüveget hordanom, mert szar a szemem.
azért szar a szemem, mert nem hordok szemüveget.
azért nem hordok szemüveget, mert a szemüveg egy szar.
Molnibalage
25 leszek hamarosan. 6 éves korom óta van. Kezdetben 0,5-ös volt (rövidlátó vagyok), de ez felment 1,5-1,75 környékére. Volt egy kb. 1-1,5 év amíg nem viseltem, mert a doki szerint nem kellett. Valamit nagyon elnézhetett, mert 1 év után azt vettem észre, hogy hamar kifáradok és nem látok jól. Na lett is egybõl 1,25 dioptria. Azóta csak minimálisan romblott.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nekem is van, túl sokáig, túl közelrõl bámultam a monitort. :)
Megszokni nem volt nehéz, lévén azzal látok, anélkül meg nem :)

HiPPoNaX
Egyaltalan nem biztos, hogy jo otlet nem hordani azt a szemuveget. Ha peched van, romlik a szemed nelkule, amivel aztan a kesobbiekben nagyon nem leszel kisegitve. Annyira meg nem rossz dolog a szemuveg, hogy valaki ne birja ki a viseletet (ha nem is allandoan, akkor legalabb akkor, amikor tenyleg igenybeveszi a szemet)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

kas123
nekem 7dikbe volt szemüvegem fél évig, és valahogy kinõttem (a doki szerint) így már nem kell hordanom :)(és tényleg jól látok:))

Nekem is pont ilyen van meg már 3 éve, eleinte nem hordtam, mert jobban zavart mint amennyit segített a látásban 0.5 volt és csak az egyik, aztán azóta sem mentem vissza órvos felé se, a szemûveget, meg egyáltalán nem hordtam, még nincsennek ilyen gondjaim, hogy nem látok az utca túloldalára, a buszok megkülömböztetésében már akadnak gondok, de nem azért mert nem látom, hanem mert ráírják, hogy 37/38 és én sose tudom melyik utvonalat fogja épp csinálni, de ez nem a szemûveg problémája.
Beast Machine
nekem fél éves korom óta kell szemüveget hordanom, 5/4,5-össel kezdtem, ez lement nemrég 3/2,5-re. Lassan egy éve nem hordom azonban, mert látok anélkül is jól - egyébként én kancsal voltam, azért kellett, plusz a bal szemem egy picit kevésbé van kinyílva, mint a jobb.

...vágod?

The Garrett
en is igy voltam vele, kb 2 éve kellett volna már szemüveget hordanom de csak idén csináltattam 1-t. :) (csak -1es de ez is rengeteget szamit)

Tök furcsa volt utanna hogy a buszról nem csak akkor tudtam hanyas amikor már majdnem a megállóban volt, meg hogy az utca túlsó vége valójában nem homályos. :D
Komolyan mikor megvettem rácsodálkoztam a világra és rájöttem milyen hülye voltam 2 évig. :P

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

gercse
nekem is van feles szemüvegem, el kezdtem még anno hordani, de csak rosszabb lett a szemem tõle..., le is raktam, azóta ugyanolyan, nem romlott (kopp kopp kopp)

5éve van szemüvegem, 1szer volt rajtam, szarabbul látok vele mint nélküle -.-

Airbus A380
Pedig nem valami fájdalmas egy szemüveg viselése. <#vigyor>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Nekem -5-ös a szemüvegem.

Hallottatok már cube márkájú szemüvegrõl? Mert nekem ilyen van de a neten semmitse találni róla. <#eplus2> Esetleg másnak is van?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Ez szerintem felelõtlenség.

Airbus A380
Sok külömbözõ oka lehet.

bodesz
nekem 2éve kéne szemüveket hordanom kb
nemvoltkedvem még orvoshoz sem elemenni xD
nemtudom hogy károsabb márha az szemüveggel v anélkül de 1 éve elmentem felírtak 0,5 v 0,75 ös szemüveget de nemvettem szemüveget
azóta se érzem úgy hogy nagyon kéne báááár lehet nemártana :o

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Shiwo
sokáig én se hordtam az utcán, de idõvel rájöttem, hogy szemüvegbe jobban lehet mustrálni a lenge öltözetü csajokat nyáron ,-P

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nekem általános 7-es korom óta van szemüvegem, eleinte -0,75-ös volt mindkettõ, de úgy 4 évvel késöbb már -1,75-ös lett..azóta nem romlott különösebben, a bal szemem romlott pár cilindernyit, de az nem komoly..amúgy pont most csináltattam szemüveget, mert a régi már elég karcos volt, és a munkahelyemen épp volt rá lehetõség, hogy ha új szemüveget csináltatunk, akkor árengedményt kapunk +8,5k-t fizet a cég...így most vettem egy új szemüveget..26k volt, sötétedik, elvileg karcolásoknak is jól ellenáll, s a monitor sugárzása ellen is véd valamennyit hivatalosan..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DaniX14
hali
én 4 éve vok szemüveges de nem hordtam csak suliba :S
de most hogy kontaklencsém van igy azt hordom de azt nem annyira szeretm mert néha tök szurós érzés a szememnek de néha meg jó..érdekes.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Üdv!

Azért hordok 4-5 éve szemüveget, mert nem látok élesen messzire(-1 dioptriás mindkét lencsém, így nincs nagy vész). Tulajdonképpen önszántamból csináltattam meg az elsõ keretem, és nem okozott semmilyen különös gondot a viselése. Ma már persze sokkal körültekintõbben vásárolok: fontos, hogy könnyû legyen, lehetõleg vékony keretes, illetve, hogy ne legyen széles a szára, mint a mai retro szemüvegeknek, mert abból nem igazán látni ki oldalra. Most egy közepes árfekvésû Versus-t viselek. Igazán strapabíró, ahhoz képest, hogy damilos. Egyszer véletlenül rátérdeltem, és legnagyobb döbbenetemre nem tört el, éppencsak meggörbült az egyik szára :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

me' trendi

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ForzaInter
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd

Yo, Bitch!

REALista
"Kinek miért van szemüvege?"<#wilting>
Na vajon miért?O_o

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Airbus A380
Kinek miért van szemüvege? Mióta van? Hogyan tûri? (ezt azér kérdem mert sokan nem bírják elviselni a szemüveget) És milyen a szemüvege? (ha tudsz tegyél be képet.

← ElőzőOldal 6 / 6