Szemüveges topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
izgatott vagyok hogy megérkezik e az adatbankos órám :P
és akkor pusaaa
meg ha már látásjavítás, akkor odaírtam a két kontak(t)lencsést is, hátha valaki szemüveg mellett/helyett olyasmit választana.
amúgy egy topic akkor mûködik, ha írnak bele - ha felhozod, más meglátja, és esetleg ír bele. ha nincs újdonság, akkor nem fognak mások se foglalkozni vele (itt is kérdés, hogy mi lesz, ha minden érdeklõdõ leírja, hogy neki hány dioptriás a szeme és mennyire utálja-szereti)
és hogy on is legyek: 13 éves koromban lett szemüvegem, -1 - -1,5 dioptriával, aztán olyan kb. 21-22 éves koromra helyreállt annyira, hogy azóta nem hordom (bal szemre kellene kb. fél dioptria, a jobb viszont rendben van)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
mert nagyon rosszul látok
hétföre kész lesz a szemüvegem háth nagyin kiváncsi leszek mert félek hogy mit szolnak a barátaim
de arra is kiváncsi leszek hogy milyen a világ jó szemel
nem tudom mijen szemüveget irt fel cask arra emlékeszem hogy közölte velem hogy csak 30 % kosan látok és hogy valmi casládi betegség
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
ügyes vagy!
amúgy ezt vártam már melyik kezd el magarázni hogy "Van már ilyen topik"
...
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=968779822
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1053370089
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=988652849
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Kb 3 éve van szemüvegem,csak néha hordtam,akkor jöttem rá hogy hordani kellene mikor motorra tettem le a jogsit és a táblákat csak akkor láttam ha alatta áltam xD
Egyébként - 0.5ös
Nekem nincs vele bajom,bár elég idegesítõ hogy mindig tisztítani kell pár óra után mert utána nem látok ki belõle -.-
nekem már kiskoromtól van szemüvegem és most nyáron ujra meg akarom mütetni a szemem
Mert egyszer már megmütötték hagyományosan,de most nyáron lézerest szertenék
Amúgy az a bajom hogy még egy kicsit kancsitok XXD
komolyan
és tudja vki hogy mennyire fáj a mütét(lézeres)?
elõre is thx
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nemtudom igaz e vagy nem de nemis izgat
suliba 2.padba ültettek sajnos :S és onnan azért látom a táblát ha kell
ha meg olyan órám van és hátra ülök akkor úgysem érdekel az óra :D
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
17 éves korom óta vagyok szemüveges (jogsi), elõször nem akartam meg féltem hogy milyen lesz aztán amikor megkaptam tökre örültem hogy végre jól látok:DD
http://goo.gl/gd6Zi5
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem egyébként kicsi koromba felirtak egy kurvaerõs szemüveget. Képeket kellett volna felismerni, és nem tudtam. Az a vicces, hogy utána anyukám is megnézte, és õ se tudta (nem azért mert nem látta). A szemüveg meg iszonyat ronda volt, és még menni is alig bírtam menni benne :-8
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
(késõbb aztán meg jöhet a lézeres szemmûtét)
A fényre sötétedés pedig nagyon ott van, ha kinn vagyok azt utcán akkor majdnem mindig sötétedik, attól függ mekkora a napfény, tisztára mintha napcsemüveg lenne.
LÁTÁSTRÉNING
Egy idézet az oldalról:
"A látástréningrõl
A szemüvegesség minden hiedelem ellenére gyógyítható, tehát a jó látás megtartható, sõt extralátássá fejleszthetõ. Az egészséges nézési szokásokat újra meg lehet tanulni, és akár életünk végéig szemüveg nélkül élhetünk."
de a szemészetre nem mer elmenni mer fél hogy kiröhögnénk a szemüvege miatt is(ami igaz is) de egyszer kajak én viszem el a szemészetre ha az annya se képes :D
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Amint megkaptam a szemüvegem, véletlenül (tényleg!) elhagytam, örültem neki mert utáltam akkor is, most is.
1 év múlva újra kaptam egyet, azóta nem-nagyon módosult a látásom. Mostanra a bal szemem: -0,75 a jobb szemem: -2,5-es. Furcsa adatok:P
A kontaklencsétõl bevallom õszintén félek.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S