4071
-
#3791 akkor kireáély, hardon, no lassítás, és nem piroslik semmi:D -
#3790 Amikor pirossá változik a rúd, jobb klikk... -
#3789 A reakció időre gondolsz?Hiába lassítom be vele,messzebbre tud ütni azzal a csővel és esélyem sincs... -
#3788 Úh kösz a gyors választ -
#3787 Idő lassít+kiütöd a fegyvert a kezéből. -
#3786 Üdv.
Elkap egy öltönyös nagy ló emberke,az ellen mit lehet tenni?
Kikerülni nemtom...vki help pls... -
#3785 Fúh volt egy olyan cikk, hogy magok kezelése, holnap utána nézek, rendben?:) -
#3784 Core i7 [email protected] de a procinak nincs köze hozzá tuti, azt én kizárnám. -
#3783 Nem tom, én is játszottam vele Win 7 64 biten is meg 32 biten is, és semmi bajom nem volt... igaz én nem physx-el. -
#3782 win7, szerintem elég labiris (a nem túl régebbi játékokhoz, magán vélemény) a 64bit meg megint bajos :S milyen procid van? AMD, Intel, 2-4 mag? -
#3781 Namost nekem nem laggol, hanem kifagy. Tehát megáll a kép és csak task managerrel tudom kilőni, aztán újraindítom és máshol fagy ki. A gép teljesen stabil tehát olyan érzésem van, hogy a physxel lehet gond(vagy passz).
Ezt arra alapozom, hogy annakidején 7800gt vel végigjátszottam már egyszer(physx nélkül).
Bár az is igaz, hogy akkor még xp 32bit volt és nem win7 64bit... -
#3780 Hali!
Az az igazság, hogy én minél többször tettem fel a játékot, annál többet laggolt. Semmit nem változtattam a gép configon se meg semmi, egyszerűen nem jöttem rá, hogy mi lehet a baja..
Végén az volt, hogy TT-t úgy futottam, hogy minden második volt csak jó, mert köbö percenként volt nagy lagg, addig meg kicsi.. -
#3779 Sziasztok!
Technikai kérdésem lenne. Új videókártyával gondoltam végigtolom mégegyszer physx-el is a játékot(olyan szép most, hogy besz*rás) viszont sajnos 2. pályán fagy, méghozzá mindig máshol. Új nvidia drivert felraktam(win7 64bit) illetve physxből is az újat. 1.01 patch van fenn és gtx285el próbálnám. Van valakinek ötlete mi lehet a gond? A gép stabil, csak ez a játék fagy ki. -
#3778 Vagy vedd meg a játékot :ppppppp -
#3777 Warez topikba mennyé:) -
Cris8 #3776 Sziasztok
Nekem is kellene a második liftöl a mentés, mert engem sem enged tovább!!
email: [email protected]
Előre is köszi -
#3775 Mirror's Edge DLC ajánlók, vélemények, segítség. Please! -
#3774 -
#3773 Köszönöm a segítségeket, kipróbálom. -
#3772 Vagy space+q+space és nem kell az egér mozgatás. Ami kézre esik úgy használd. -
tomcsa4 #3771 Ráfutsz a falra space-szel, majd az egérrel picit elfordulsz balra és space. Nem kell a Q (megfordulás). -
#3770 Egyébként az én pályám is teljesen kész van csak time trial pontokat kéne elhelyeznem de a fenese tudja hogyan. :S -
#3769 Pedig nagyon egyszerű volt. :D Emlékszem igen hamar rájöttem. Csak nemtudnám elmagyarázni. :D -
#3768 Valaki tudna nekem segíteni? Nem technikai, hanem játékbeli. Itt totál elakadtam, néztem Youtube-on videót is. Látni láttam, hogy merre és hogyan, de kivitelezni nem tudom. :S -
nagyi87 #3767 öcsém:P ebben a TaploDLC-ben a kockás pályát h lehet megcsinálni 1perc 20on belül?:D
nemtok rájönni pedig nem vagyok olyan béna:P -
#3766 A hangot a játékban tedd át Generic-software-re. De, ha min felbontáson megy szerintem más a gyíkja. -
Jokes #3765 nem müködik,de kössz a segitséget:) -
#3764 És azon belül Hang. És húzd a csúszkás a "Nincs gyorsítás"ra. -
#3763 Windowsban... Futtatás->dxdiag -
Jokes #3762 A játékban vagy a windowsba? Mert a játékban nem találom. Le screenshoot-olnád nekem légyszíves? -
#3761 Nálam a hangkártya a ludas. Dettó ez volt a bajom, már az első pályán mikor a vidit bejátszotta. Próbáld meg, hogy a DxDiagban teljesen kikapcsold a hangnál a hardveres gyorsítást. Nálam bevált. Gyengébb géppel is. -
Jokes #3760 Hello! van egy problémám a játékkal. Amikor betölti a pályát akkor kékhalállal kifagy a játék. Ha visszaveszem a felbontást 640x480-ra akkor megy a játék,de iszonyat ronda. igen felraktam a patchet. Jah, és a gépbe 8800GT SP3 meg egy 6400++proci AMD black edition v mi:P, szóval van valkinek valami ötlete mi lehet a baj vagy hogy mi hiányzik? Elöre is köszönöm. -
#3759 Néha képes vagyok elfelejteni mi mindenre képes egy számítógép, pedig én is használom elég gyakran a photoshopot, és most eszembe se jutott ;) -
#3758 Nincs olyan borító, én rajzolom/photoshop :D -
#3757 Te rajzolod vagy van olyan borító? :O -
#3756 Bocs azt kihagytam, hogy én most füzetborítókat csinálok magamnak. Szerintem ki fogjátok találni, hogy milyet csinálok :Ð -
#3755 Na, akkor belekezdek a város DLC-be xD. Nagyon kezdő lesz szerintem :D -
nagyi87 #3754 ok, kösz mindent;) -
#3753 Ezt én írtam. PC-re, max warezza töltheted le, úgy tudom, de az is lehet szintén ingyenes. de legalább is van pályaszerkesztő.
PS3-ra lett akkor ingyenes, ami miatt írtam azt a bejegyzést, xboxra meg perze továbbra is 6k. -
#3752 Szia, azért nem találtad, mert a cikkírója rosszul fogalmazott, tehát igen letölthető, de nem tudod használni, csak ha belepiszkálsz a játékba...
taplódlc-t sehova ne másold, az installer.bat-ot indítsd el majd nyomj egy 1-est és enter és feltelepíti.
Majd ha jól emlékszem egy 3-ast és akkor lesz mentésed is, amivel a szellemedet menti majd. De ott az installerbe le van írva. Illetve gondolom van readme fájl is!