Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
a gépem adatai
p4 2.4 ghz 4gb ram 128as vid kari ezen futna a game???
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
pl a Menekülés Speedrunomban is van, csak amikor megnyomtam a space-t, akkor nem ugrott nagyot és leesett.
Nothing is True, Everything is Permitted
A mapot meg várom 😊
Oks ma átállitom a mapot, mongyuk 10megát feltölteni a szaros netemmel el fog tartani egy darabig, ja de azért olyan 47 alatti idöd legyen playground 1en me ,ég a végén felülirod a pályámmal a legjobbadat😊
Nekem a max mid-air jump sebességem 96 v98 volt már kicsit régebben, pedig mennyit próbáltam 100 fölé jutni, de sose jött össze 😄
Egyébként wallrun-kick-jump-al h állsz? 1 vididben sem láttam, pedig naon fasza mozdulat. Sajna 12kmph/nál nem lehet nagy tovább gyorsulni vele😞
ismerem a trükköket, felakartam tenni ezt is you tubera, csak hát eddig még nem jött össze.
Messi, átállithatom h más pályát irjon felül.
Nem vagyok egy Pzypher, de azért elég jó köröket futottam a páylákon, néha WRt is döntöttem... de a Te pályád az kifogott rajtam. Sztem nehézke lett egy csöppet. A végére sose tudtam feljutni. 😞
Meg én is, de maga a játékot hiába rendeltem meg ea oldalán már majdnem 2 hónapja, azt nem aktiválta, csak a dlc-t..pech...mondjuk pénzt levette, szal még telefonálgatnom is kellett, hogy hibásan vettek le majd 8k ft-ot, mert az alap game nem aktiválódott...
Más, elsõ custom mapod is dlc feelinges csak nagyobb hangsúly van fektetve a skillre, ezért tetszett is az a map 😄
Második is jó, csak pont az edge pályán aktiválja magát, amelyik a kedvencem, szóval mindig másolgatnom kell 😛
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Taplonaplo, minek feltörni a DLCket? Vedd meg, nem oylan drága, én is megvettem annó. Messi megmondja ^^
snowkid: nekem van 9 mapfile-om amik felülirják az office (iroda) pályát szal az idö nem baszodik el, de szükséged van 1 halom másik fájlra is a DLCböl. Addig sokra nem mész velük amig nincs meg a DLC.
Mióta újra raktam wint azóta csinálja ezt...
1. megnyitni az editorban
2. megérteni h mi szerint mennek a time trial trackek (és maguk a custom pályák) a játékban
Aki egy time trialt össze tud rakni ezt is meg tuggya csinálni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ati HD3850-em van. PhysX-et letöröltem, de akkor is ezt csinálja.
:3