4071
  • nagyi87
    nem müxik a linkem?:P nah mind1 http://www.gamer365.hu/blog_post.php?id=17222 itt volt:P
  • nagyi87
    helo! láttam itt pc-re ingyen letölthetö a hivatalos első dlc de nem találtam sehol:S
    valaki tudja honnan?
    és ez a taplódlc-t hova kell rakni a könyvtáron belül?
    köszi
  • Atkamon
    Kinn van a DLC-d mappája a dekstopomon, mindig elmosolyodok, amikor meglátom, hogy "TaploDLC" xD
  • Messi6502
    asd link
  • taplonaplo
    de te nem telepitöt használtál hanem manuális raktad fel.
    Mindenki másnak: http://www.filefront.com/14327703/TaploDLC.zip
  • CroftManor
    nálam megy ;)
  • taplonaplo
    messi, bevállalod h teszteld az installert? nekem megy rendesen, de jobb ha tudom h másnál is megy. Ha igen küld el az email cimed youtube üzeneten keresztül és emailbe átküldöm a dolgot
  • Messi6502
    Újra végignéztem őket, nekem az 1. a kedvencem ezek közül.
    Én szerintem:
    1: Blue flannel
    2: Red Tower
    3: elsőre a Sky jump jutott eszembe, aztán: rainbow

De már nagyon várom ám őket :)
  • Messi6502
    Az jó lesz :D
  • taplonaplo
    száguldás? én azért nem mondannám, ha tudnád mien lassan készültek el a mapok :D
  • taplonaplo
    Hát, ez csak 1 .bat fájl mivel nem igazán értek programozáshoz. Viszont ennek elönye h könnyü modositani h ha más is telepitöt akar a pályához, és most már sztem megy rendesen, de azért iet télleg nem akarok feltölteni anélkül h holt biztos nem lennék h bárki tuggya kezelni.
    1ébként én ma kezdtem hozzá a dologhoz és életembe nem cisnáltam még iet, szal annyira mnem hosszu h ha értessz is hozzá:)
    Jah egy kis bonusz: a pályák neve a játékban modositva jelenik meg (szal pontosan tudod meik pálya eredeti és meik saját), és saját szellemet is rögzithecc mivel beleraktam 1 cserélhetö profilet, szal lehet rendesen versenyezni ^^. Mostmár télleg jol állok ezzel:P
  • Bokafix2
    Hű ez aztán a száguldás...
  • Messi6502
    ok, az fain lenne ;)
    Nagyjából mennyi idő, telepítőt írni?
  • taplonaplo
    kicsit csuszni fogok, mert akarok 1 rendes setupot h 1cerübb legyen telepiteni és eltávolitani.
  • snowkid16
    Az elsőnek én ezt a nevet adtam mikor megláttam :).
    Blue Pressure :)
    Nagyon jók lettek ^w^
  • Atkamon
    Szerintem is ez a legjobb, tetszik, hogy nyitottabb, mint a többi.
  • taplonaplo
    és itt a harmadik, nekem ez a kedvencem :)
    vidi
  • taplonaplo
    na itt a második, ez sztem 1 kicsit tulságosan is bonyolult szal dobok a falra pár graffitit h irányiccsanak
    vidi
  • taplonaplo
    itt az elsö... éjjen a youtube, jol tejjesitett volt pár probálkozás mire felment
    vidi
  • Messi6502
    Már várjuk nagyon :)
  • taplonaplo
    Na készülnek vidik a pályákrol...ha minden jol megy ma feltöltöm öket. Már cska az van hátra h rárakjak vmi zenét - nekem ez nem igazán megy- meg persze feltölteni ami még okozni fog 1 kis agyvérzést a netemet és youtubot ismerve
  • snowkid16
    Nagyon jók :) Csak így tovább !
  • taplonaplo
    fantasztikus, a teszteremnek is ezen a héten kellet eltünnie -.-
  • Messi6502
    awesome! :D
  • KaszaN
    Ezt a tornyossat kipróbálnám. :D
  • taplonaplo
    Ey két kép...annyira nem jók:
    kép1, kép2, kép3. Remélem nem csesztem el a linkeket:S
  • snowkid16
    Jah, engem is nagyon meg fog húzni, nem tudok smink készletet venni :\
  • Messi6502
    Az bizony húzós lesz, nem tudom kitudok-e pengetni annyit, szerintem most elkezdek pénzt gyűjteni rá ;)
  • taplonaplo
    valahol a semmi és 0 között de az átváltás euroba 1:1 be lesz szal ugy számojj :)
  • snowkid16
    Köszi :) Várom a mapjaidat
    És hány dollár lesz :Ð? csak vicc xÐ
  • taplonaplo
    Jah, és naggyábol készen vannak... már cska az utolso simitásokat csinálnom (még sztem 1-2 napig:( ). DE shadenek is majdnem készen van a mapja ha jol tom
    Igen meg lehet oldani h lecseréld faith ruciját (de sajnos csak az editorba ment h faithet tejjesen lecseréjjem jacknifera:( ). Elvileg ez a vidi elmagyarázza (persze angolul) h h kell: http://www.youtube.com/watch?v=hysTeqJm6To&feature=fvsr
  • snowkid16
    Tudsz csinálni mapot? :o az jó :) Én moddolni szeretném Faith-et xÐ (ruháját,haját stb) Valakinek van ötlete?
  • Messi6502
    Végree....
  • taplonaplo
    ismerös :( nem elég h a felöltési sebességem 5-10KBps de a tetejébe még meg is szakad rendszeresen...
  • Messi6502
    Nekem meg majdnem 20x ad hibát a Youtube az új vidim feltöltése közben...Már röhej..
  • taplonaplo
    2 mapom gyakorlatilag kész van a 3bol, ha minden jol megy 7végére megleszek a mini DLC-mel:)
  • Messi6502
    Glitches
  • Messi6502
    Már youtube is keresztbe tesz a copyrightos szarságaival..
    link
  • Messi6502
    Mivel meguntam a szarakodást online módban, ezért kénytelen vagyok már, csak offline módban játszani, persze még próbálkozok, hátha megoldódik a probléma, de nem tudom...Amúgy offline módba szinte nem is laggolok, van is pár új rekordom, meg véletlen lehet találtam valamit, amivel letudok pár tizedet adni, minden mappon.
    Chasen végre valahára bementem 1 perc alá, itt meg a playground1-en vagyok a leglassabb, most már itt valamennyit legalább fejlődtem :D
  • Indigo
    Nah, vége. Lenyugodtam :D

Nem volt rossz játék, de lehetett volna jobb is... Persze majd a második rész megmutatja... (biztos...)

Ami tetszett:
    - a történet (csak lehetett volna tartalmasabb is, mert ez így elég karcsú - dehát ez már tendencia),
    - ugra-bugra, a gondolkodtatós részek (hogy merre és hogyan tovább). Persze csak amikor nem lőttek közben.......
    - a grafika: stílusos, kiváló koncepció alapján megtervezett a kinézet. Gyönyörűszép az egész.
    - a hangulatos (sokszor melankolikus) aláfestő zenék,

Ami nem tetszett:
    - azok az idegesítő részek, amikor mindenfelől lőttek rám,
    - közelharc (),
    - amikor nagyon ki kellett centizni az ugrásokat,
    - nagyon rövid, a kevés tartalmat azzal ellensúlyozták, hogy minden pályán minimum 20-szor kell meghalni, és újrakezdeni a sokszor nem is egyszerű szakaszokat...