4071
  • hanta
    Nekem egy Gigabyte GTX 260-asom van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Eddig semmi probléma nem volt vele, mint más Nvidia kártyáimmal sem.
  • Zozo76
    Kimerito valaszt adtal AKYYY :)
  • akyyy
    olvasgass teszteket, és vedd meg a legütösebbet,
  • snowkid16
    Sziasztok!
    Eljött a karácsony és nem tudok mit kérni, úgyhogy hozzátok fordulok!:)
    Van egy másfél éves gépem:
    Asus M2V-MX SE
    nvidia 9600GT Palit 512MB
    AMD athlon64 X2 6000+
    2x1 Gb 800Mhz RAM
    SL-500 500wattos táp.
    Én le szeretném cserélni a videókártyát, valami ütősebb NVIDIA-ra :) lehetőleg 35-40K felett ne legyen. GTS250-el mi a tapasztalat? Tudom, hogy ATI így,meg úgy, de tényleg nvidia a kívánságom.
    Előre is köszönöm srácok! :)
  • gviski
    Na ja úgy magyar lett :D hát csak magyarul kell használnom a steamet :D de fura most még :D
  • gviski
    Na megnézem, bár én a Steamet angolul jobban szeretem használni :D
  • Optimus Prime
    Igen, szerintem alapból benne van már 2 éve minden EA játékban a magyar nyelv.
    Példa erre ez a játék. Én eBayen vettem full eredeti US kiadást, de a mappában ott a HUN mappa, doku és a stáblistán is ott a neve, aki a magyar verziót fordította. Bár előcsalni nem tudtam, bár számomra nem is fontos.
  • CroftManor
    Ha jól emléxem 9. Mindegyik dlc pálya megtalálható a you tubeos profilomban. Itt egy pár ha érdekel valakit: razzmatazz
    Chroma
    Flow
  • csoli31
    Én tegnap megvetem Steamen keresztül, és nálam magyar. Gondolom a Steamet be kel állítani magyarra, és akkor a játék is magyar lesz.
  • gviski
    Ez engem is érdekelne, hogy a Steam-es verziót hogy tudom magyarrá tenni :D
  • Bence94
    Én is most észrevettem.Engem az érdekelne, hogy van benne magyar nyelv vagy elő lehet csalni ? mert az adatlapon azt írja, hogy angol.valakinek steamről megvan ?
  • Rage47
    és ingyenes?:)
    hány map van benne?
  • Atkamon
    Van hozzá egy DLC, ami egy Map pack:D
  • Rage47
    Hi, 1000HUF most Steamen.
    Van hozzá vmi DLC, vagy Mappack egyébként?
  • tmisi
    Cső, azon a pályán, amelynek elején a nyomozó beszélget a csákóval felettünk, az épületbe beérve, ahol a piros lépcsőn kell felmenni, kiírja hogy szint betöltése és megáll nem megy tovább, de a menübe ki lehet lépni. Vártam már 5 percet akkor sem megy tovább. Januárban játszottam vele, akkor nem csinált ilyet. Mi lehet a baj? :/
  • BIZ0906
    Nincs mit :)
  • Anybody
    wááá THX :D:D:D
  • Zozo76
    Koszi, utana nagy nehezen nyomtam mindent, es atmentem azon a reszen. Most a metroban vagyok... :)
  • BIZ0906
    Patch fel és jó lesz. De a FAQ-ban benne van. :)
  • Anybody
    hello... az a problemám van hogy asszem az 1. vagy a 2. pályán ahol lő a helikopter és a végén van egy lift... ha bemegyek a liftbe akkor utána kidob a főmenübe és nem tudok továbbmenni... (sztem biztos volt má ez a gond de elég nehéz kikeresni, a megoldást is) vki pls help?:P
    THX!
  • Atkamon
    Nem tom XBox-on melyik gomb, de azt kell megnyomni, amivel elveszed a fegyvert az emberektől... PC-n ez a jobb klikk. Akkor nyomd meg, amikor pirossá válik a fémrúd.
  • Zozo76
    Sikerult elakadnom azon a reszen amikor kimegyek egy lepcson az epulet tetejere es egy oltonyos pasas ledob a tetorol. Utana mikor magamhoz terek, o is leugrik es egy vascsovel jon felem. Namost latom a YouTube-n hogy valahogy vedekezni kene, de egyszeruen nem jovok ra hogy hogyan kene. Mindig az a vegeredmeny hogy ledob a tetorol es game over. Valami kombinacio kene ott nyilvan, de fingom nincs mi. Ja en az XBOX360-as verzioval jatszom.

Ez az a resz, 8:00 utam van:

http://www.youtube.com/watch?v=3h59AxlNx6M&feature=channel
  • Optimus Prime
    Ne a Tescót nézd, ott még fél éve múlva se cserélik az árcímkéket. CDGalaxis.hu
  • hungary27
    tegnap a tescoban 12k volt:S
  • Optimus Prime
    Akkor vedd meg, most árazták le 4000-es Classicsbe.
  • lasat99
    Nem eredeti :( és nem lehet semmit tenni, hogy jó legyen?
  • Optimus Prime
    Az integrált hang miatt is lehet. Nekem eredeti, de először vagy 5x kaptam kék halált. :S
  • Atkamon
    Öh, eredeti?:) Ha nem, akkor azért van:)
  • lasat99
    Hello!
    Egy olyan problémám lenne hogy:
    A játékban nagyon hangosak a háttérzajok. Az autók a helikopterek meg ilyesmik. Windows XP-n ha leszedtem az audio gyorsítást akkor jó volt sőt tökéletes. De itt Windows 7-ben már nincs ilyen lehetőségem és nem tudom mit csináljak hogy jó legyen a hang. Google-be már rákerestem de még nem találtam normális megoldást.
    Ha valaki tud rá gyógyírt írja meg!
    Előre is köszönöm!
    Gépem:
    AMD Athlon64 x2 7850 BE
    Asus N2M-MXSE plus (integrált HD audio)
    Ati HD4850 Full Toxic
  • snowkid16
    első pont, igaz, ha még padokat látok, akkor is elkezdek rohangálni =D
    második pont, ha rendőrt látok, SÜN-t kiáltok és futok :D
    harmadik pont, tele van Faith-es képekkel a falam, cipőnyom azért nincs, mert nem hordok cipőt a lakásban. Viszont rajzolok én :D
    negyedik pont, ahhoz nem tudok hozzászólni
    ötödik p, nem járok pályaudvarra, a suliban elég táskát látok
    hatodik p, autóval járok suliba, pedig bicajjal szeretnék :(
    hetedik p, a második pont érvénybe kerül, és izgatott leszek :p
    nyolcadik pont, többemeletes lakásban lakok, csak a földszintenkilencedik pont, este mindig ME-zek, bár. amióta laggol minden játék hanyagolom, úgyhogy inkább edzésre megyek.
    tizedik, tizenegyeddik p, nem tudok hozzászólni
    utolsó p, ez bármilyen meglepő, igaz.

• pauly
    köszi!
  • Atkamon
    link

5:10-től...
  • pauly
    http://yfrog.com/1umirrorsj
    akkor itt a link,remélem ez működik. :)
  • Atkamon
    Nem látni a képet.
  • pauly
    Üdv!
    Itt hogy kéne továbbmenni? :)Próbáltam arról a ferde részről is ,de nem sikerült sehogy se.
    Köszi!
  • hiper KOCKA
    "- Hetente ki kell cserélni az ajtótokat."

• Atkamon
    Én nagyon szívesen mennék suliba háztetőkön, csak sajnos túl szélesek az utak, hogy át lehessen ugrani egy másik házra xD Pedig milyen jó lenne.
  • Optimus Prime
    LOL
  • Bokafix2
    lol... Utolsó qurva jó
  • Synchronous
    Nemrég találtam:

Amiből megtudhatod, hogy M.E. fanatikus vagy:

- Ha piros csöveket látsz a falon, ellenállhatatlan késztetést érzel hogy rájuk ugorj.

- Mikor rendőr közelébe érsz ösztönösen hasba rúgod, vagy kitekered a karját és a földre tepered.

- A szobáid fala és a plafon tele van a lábnyomaiddal.

- Hetente ki kell cserélni az ajtótokat.

- Pályaudvarokon és vasútállomásokon magára hagyott táskákra vadászol.

- A háztetőkön jutsz el iskolába, munkahelyre.

- Ha szirénát hallasz azonnal elkezdesz menekülni... ha senki nem üldöz akkor is.

- Ha több emeletes lakóházban laksz, sosem a lépcsőt vagy a liftet használod.

- Estére mindig pizzát rendelsz.

- Ha csomagod van valaki számára vagy levelet írsz, mindig magad viszed el a címzetthez.

- Minden helikopterre megpróbálsz felugrani.

- Ha ismeretlen helyen jársz, és nem találod a célállomást, akkor is ösztönösen a helyes irányba nézel.