Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[url=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=3270&nev=Mirror%27s_Edge_OST_
If you give a little love you can get a little love of your own
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
A Benny Benassi Mix is mehet alatta.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
errõl tudtam rég.
csakhogy az elején még demo-ról beszéltünk ezügyben ez meg a full véglegesre vonatkozik.
de nembaj. én benéztem a 2 hónapot te meg demo helyett a full-t.
egál.
remélem elsimítva az ügy. 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
igazad van.
még csak a csúszásról sem volt szó.
ki mondta ezt a 2 hetet?
vagy hol olvastad?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
és ezt nem atért linkeltem be,hogy szitsam a pc vs box vitát hanem csak a gémrõl csevegek.
(a konzolos kiadások nem mind lesznek magyarok)
"nem nagyon találkoztam EA-s játékkal aminek nincs magyar nyelve"
Ifjú titán lehetsz, mert csupán másfél éve fordít az EA Magyarra.
[merlinw.org]
pc-s demo-ról még csak nem is volt szó.
illetve az 5ik után amikor a piros lépcsõházba kell felmenni akkor mit kell csinálni...fent az állványon emberkék vannak 4en a lépcsõknél meg hordok és azt mondja a feladat az ablakon bejutni vhogy a bal olladon,de mindig lelõnek....
\"SLICE of LIFE\"
minden játékkal így volt eddig is.<#miaz>#miaz>
Egyébként nem tudom mi alapján ontod itt a "tényeket"..
[merlinw.org]
majd meglátod.
tombnál legutóbbis 2-3napot csúsztattak, de itt szó sem volt, hogy lenne pc-re demo. Ezért nincs is szó csúszásról.
Vagy van hivatalos info?
most már csak a full lesz.
demo-ról le kell mondani.
monnyuuk én ma kaptam x-re meg a full-t, úgyhogy nekem nincsenek ilyen gondjaim.<#vigyor3>#vigyor3>