Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az nem OST, csak egy maxi album. Volt már párszor, de köszi.

[merlinw.org]

Béluska74
Mirror's Edge OST

[url=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=3270&nev=Mirror%27s_Edge_OST_]Mirror's Edge OST[/url]

If you give a little love you can get a little love of your own

0Fritz0
Akkor marad a mostani zene és este beteszek egy másik képet balra.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Vajon a Lisa Miskovsky - Still Alive c. szám 5:09-es változatát jó minõségben honnan lehetne beszerezni, nem tudja valaki? Amúgy a terv-banner király azzal a zenével, szerintem a remix nem illik a játékhoz, de ez csak én vagyok.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

ProGabe
szerintem ne legyen rajta 2x a csaj, amúgy jöhet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
Izlések és pofonok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Azok ilyen "elsõ benyomás"-díjak ^^

PSN ID.: Beegabor

kirol
Pedig a videókban ott volt mennyi díjat nyert, hogy milyen eredeti, meg minden.

grebber
Full átlagos!

Next PC upgrade: 2022

kirol
És ez jó, vagy rossz?

grebber

Next PC upgrade: 2022

TechnoPrisoner
elég jó,de szerintem is az original zene mehetne alatta vagy az ének nélküli,mixek sem rossza a benny benassi fõleg,de nem az a fíling😊

Az idei év egyik legjobban várt játéka volt számomra. Nem csalódtam benne. Szép volt jó volt, de rövid volt.
Atkamon
Szerintem jó lenne, de szerintem ne mix menjen:S Nem mehetne a sima? Vagy még esetleg a régebbi ének nélküli verzió?

0Fritz0
Most próbálgattam a flash-t és lenne igény ilyen „zenés banner-re”?
A Benny Benassi Mix is mehet alatta.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DarkSector
mielõtt belegubancolódnál.
errõl tudtam rég.
csakhogy az elején még demo-ról beszéltünk ezügyben ez meg a full véglegesre vonatkozik.
de nembaj. én benéztem a 2 hónapot te meg demo helyett a full-t.
egál.

remélem elsimítva az ügy. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
sorry
igazad van.

snowkid16
Amúgy tényleg errõl szól minden, már õk is lázban égnek 😄

snowkid16
"hiszen futárként inkább két lábát veti be mind a küzdelemben" 😄DD

snowkid16
Az 2 hónap 😄

DarkSector
félre értettél.
még csak a csúszásról sem volt szó.
ki mondta ezt a 2 hetet?
vagy hol olvastad?

javítva 😊
tep
"sodrottam" az sodródtam akart lenni

\"SLICE of LIFE\"

snowkid16
<#worship><#worship>szuper<#worship><#worship>, úgy kell, hadd erõsödjön az ME csapat.

bertino
áhám.
ok.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

snowkid16
Igen, ifjú titán vagyok, eltaláltad, amúgy szerintem az NFS MW után lett magyar fordítás 😄. Király lesz, értek angolul, járok versenyekre meg minden, de akkor is kár lenne kihagyni, meg ugyebár hadarják a szöveget a szereplõk, szvsz megfogja érni azt 😊

de ezt én írtam <#hawaii>
bertino
hát én ezt inkább el se olvasom, elég marhaságot hordtak már össze ezen az oldalon...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

x360as teszt akit érdekel...

és ezt nem atért linkeltem be,hogy szitsam a pc vs box vitát hanem csak a gémrõl csevegek.
amennyi szöveg van benne sztem tök felesleges a magyarosítás....amúgy jó gém,csak van benne egy két marha idegesítõ rész...,de majd meglátjátok....sztem 85%reális rá...
MerlinW
Igen, Magyar felirattal jelenik meg. Ahogy minden minden PC-s EA játék a jövõben.
(a konzolos kiadások nem mind lesznek magyarok)

"nem nagyon találkoztam EA-s játékkal aminek nincs magyar nyelve"
Ifjú titán lehetsz, mert csupán másfél éve fordít az EA Magyarra.

[merlinw.org]

snowkid16
Tudja valaki, hogy PC-re lesz magyarítás az EA-tõl? Konzolokra nincs <#mf2>. 75% teszek arra, hogy lesz, mert végülis ez EA. és nem nagyon találkoztam EA-s játékkal aminek nincs magyar nyelve 😄

snowkid16
Ez az, csak józan paraszt ész kell -.-. Le lehet nyugodni -.-

Snexi
azért nincs szó róla mert 2 hónapot késik a demó is,minek beszéljenek róla?

DarkSector
Én nem hogy értem, de számon is szoktam tartani.
pc-s demo-ról még csak nem is volt szó.

megkérdezheted..a konzol topicban,itt ne spoilerkedj!!
snowkid16
Normális*. NFS MW-NFS PS hez is volt demó. stb..

snowkid16
Nem érted, MINDEN NOMRÁLIS (NEM MESTERLÖVÉSZ SZINTÛ JÁTÉKOK) pl. EA, UBISOFT...Cöhh, olvass plz.

megkérdezhettem hány chapter van?
illetve az 5ik után amikor a piros lépcsõházba kell felmenni akkor mit kell csinálni...fent az állványon emberkék vannak 4en a lépcsõknél meg hordok és azt mondja a feladat az ablakon bejutni vhogy a bal olladon,de mindig lelõnek....
tep

\"SLICE of LIFE\"

DarkSector
Jah jah...
minden játékkal így volt eddig is.<#miaz>

snowkid16
Jaja -.-' Kis kárörvendõ 😄, méghogy pc-re nem lesz, minden normális játékhoz adnak ki demót a megjelenés elõtt.

MerlinW
Ha konzolra készítettek demo-t(mert arra ), PC-re is fognak, hidd el.
Egyébként nem tudom mi alapján ontod itt a "tényeket"..

[merlinw.org]

DarkSector
mert nem lesz.
majd meglátod.

tombnál legutóbbis 2-3napot csúsztattak, de itt szó sem volt, hogy lenne pc-re demo. Ezért nincs is szó csúszásról.
Vagy van hivatalos info?

na már itt is az emó -k 😄
Snexi
2 hónapot csúszik a pc-s változat akkor a emó miért ne csúszna?

DarkSector
Mert már kijött volna kb 1 hete.
most már csak a full lesz.
demo-ról le kell mondani.

monnyuuk én ma kaptam x-re meg a full-t, úgyhogy nekem nincsenek ilyen gondjaim.<#vigyor3>

Snexi
az hogy nem lesz mibõl gondolod?

igen..nincs és nem is lesz,ha minden igaz