Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC-n meg idei, szóval nálam ebben az évben áll ringbe a tobbi játékkal.
Qwerty4
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
Az utolsó fejezet azért más volt, valamivel porgõsebb, megmentette a már teljesen unalomba fulladt játékot.Ez a dolog egy kicsit változtatott az osszképen pozitív irányban.
Qwerty4
Van aki fizet is a warezért<#nyes>#nyes>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
ajaj, megint fogok kapni xD
Ilyen Dzsiájdzsós bazi nagy ugrásokat szoktak csinálni az elsõ helyen lévõk. Írni fogok EA-nek, hogy ellenõrizzék csak szépen az elsõtõl az ötvenediket XD
bár, vannak bene apró trükkrök, amikkel meg lehet csinálni, csak olyan kézmozdulatott kell csinálnom, hogy tuti elrontom valahol😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem, ez fuós, ugrós, menekülõs, tetszés szerint lövöldözõs játék automobilok nélkül (mert azzal nehéz falon futni)
Racism is a weapon of mass destruction!
Ebben a játékban lehet jármûvet vezetni?
-.-
patchel
és igy nincs leirva faqban amugy
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
(mielõtt kérdezünk, ezt elolvassuk általában, hiszen azért van)
rspct
mi lehet a baj?
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
egyébként próbáljátok ki, hogy sima ugrás után a levegõben nyomtok egy fordulás. szép max payne-es vetõdés lesz belõle <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Szóval ennyit errõl.
[merlinw.org]
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
De most végre sikerült.Én se tudom hogyan, de osszejott.<#smile>#smile>Remélem ilyen vagy ennél húzósabb rész nem lesz tobbet.
THX.
UI.:elromlott az ö betû a billentyûzetemen, azért hiányoznak...
Qwerty4
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Én is a falon próbáltam végifutni, mégse jott ossze, folyton leestem jobb lesz asszem mégegyszer végigcsinálni a traininget.
Qwerty4
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu