Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vmi tipp?Milyen kombinációkkal lehet átjutni a bal oldali rudakra?
KÉP
Biztos felismeritek a helyszínt, mérgemben még shotot is el felejtettem készíteni errõl a konkrét helyrõl.De ha jobbra fordulok ott vagyok.
Szóval a kérdés hogyan lehet alul is mindig biztos oldal-fel ugrást végrehajtani illetve folül is, miután felmásztam?
Qwerty4
ezért szoktam az 50. hely körüliekel versenyezni a hûségen már olyan 57. vagyok 😄
10 másodperc alatt akkor se tudnám össze szedni ha egymás után jönnének a kapuk! milyen hülyeség már ez?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nekem nem mûködik se a beállítás,se maga a játék mentése.
Ez miért lehet?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
#2357: fõmenü/verseny/sprint v idõfutam
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Egyébként azt h ne legyenek pirosak a csövek meg ajtók, azt hogy kapcsolom ki? Mert most kikapcsoltam a figyelõszemet, vagy mit, meg a célkeresztet, de ugyanúgy pirosak a csövek <#rolleyes>#rolleyes>
Vki time trialozik? Így idõre sztem nehezebb teljesíteni a pályákat.
Nothing is True, Everything is Permitted
THx a helpet...<#eljen>#eljen>
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Hát minden szép és jó, de a 6. fejezetre elég unalmassá vált ez az egész.<#szomoru1>#szomoru1>
Azért még kiporgetem azt a pár pályát, egye fene...
Qwerty4
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Racism is a weapon of mass destruction!
xboxra nem igazán érdemes megtartani a játékot szerintem, amikro se multi nincs benne, a timre trialba meg sokat érek ha vhol a 17e-dik vagyok, hát nem vagyok egy szinten azokkal az amcsi kockákkal akik a boxukkal kefélnek:😄
ha meg valamikor késõbb ujra játszani akarok vele, akkor meg jól letöltöm --.-- ugyis pc-n magyar, szal pff.
igaz, nemsokára elvileg jön egy letölthetõ tartalom boxra, de azért is fizetni kéne vagy 5000-et, hát nem elég pénzt adtam igy is érte boxon? jóval drágább mint a pc, pedig sokkal kevesebbet tud😄
Valaki feliratozná magyarul a Hivatalos oldalon lévõ Training nevû videót? Nagyon tetszik, csak még annyira nem értem a kifejezéseket XD és nagyon örülnék ha telefonomon is rajta lenne.
Köszi szépen elõre is!
De ha valaki le tudná írni a szöveget az is elég lenne
Nekem nõvérem van, viszont én vagyok a jobb erõnlétben, sportoló vagyok, szóval inkább én menteném meg XD.
Végre egy olyan játék, amiben nem tudod a legelején, hogy mi lesz a vége.
Én is lány vagyok amúgy. xD
mire lesz ME2 ???
Pro Runner
Prologue Speedrun
Avagy megleltem a 30 rejtett csomagott, végigvittem a történetmódot hard fokozaton, és teljesítettem a prológ speedrun-t célidõn belül😄
Ramy ugye milyen aranyos volt a vége 😄. Vagy csak azért nekem ilyen, mert lány vagyok? :p