4071
-
#3631 Ezt hol olvastad, gamestaba?:D -
#3630 Basszus most olvasom, hogy PS3-mon ingyenes lett a DLC T_T -
#3629 tárgytalan már. -
#3628 wxmsw28u_core_vc_custom.dll -re mi a megoldás?
Ati HD3850-em van. PhysX-et letöröltem, de akkor is ezt csinálja. -
#3627 Ezt ismeritek? :D
Tök jó szerintem:D -
Indigo #3626 Be van kapcsolva, de ha üldöznek, és kiérek egy tetőre, és onnan egy alacsonyabbra kell ugrani, az már nem látszik rögtön, keresgélni kell. Közben persze lőnek mindenhonnan, még helikopterből is, ha megállok végem, ha körbe körbe futkorászok, akkor is, és akkor a játékom átmegy kapkodásba, bénázásba, szerencsétlenkedésbe... Ha nem találom meg elsőre a helyes utat, akkor nagy eséllyel padlót fogok. Na ez az ami nagyon idegesítő. -
Indigo #3625 LOL, erre nem is gondoltam, pedig kézenfekvő volt :) -
#3624 Ha bevan kapcsolva a futárszem, meg ezek, akkor pirossal jelöli azokat a tárgyakat, pl ajtót, csövet, amerre menni kell. -
xido #3623 ekkora baromságokat ne mondj:)..bármilyen kontroller/kormány van bedugva,konzolgombokat ír ki..nem a warez hülyesége..ki kell húzni előtte a gépből,ami nem kell -
Indigo #3622 Eszméletlen jó játék lenne, csak ne lenne ekkora rakás szar bizonyos pontjaiban... -
#3621 A "minden elsőre sikerült" dolgot a training pályára értettem, nem az egész játékra. És amúgy szerintem pont ez a lényege az egésznek, hogy nincs egy kis időd sem körülnézni, hanem rohannod kell... nekem ez adta meg a hangulatot. De nem tom, én még nem nagyon hallottam olyan panaszokat, hogy nem lehet megtalálni az utat, amerre menekülni kell, erre találták ki a Runner Vision-t, és az szerintem mindig láthatóan megmutatja az utat... max a kicsit elgondolkodtató részeknél akadnak el az emberek, én is agyaltam nem kicsit egy-kettőn. -
Indigo #3620 Amúgy ezt leszámítva, és azt, hogy nagyon ki kell centizni az ugrásokat, nagyon jó lenne. Szép, hangulatos, izgalmas, és tényleg, végre valami ÚJ. -
Indigo #3619 Ha eredeti lenne, akkor is idegesítő játéknak tartanám.
Most pl az irodaházból menekültem a rendőrök elől, és sokszor az útvonal sem egyértelmű, hogy merre kell menni, és egy szusszanásnyi ideje sincs az embernek, hogy szétnézzen vagy mérlegelje a lehetőségeket, mert addigra szétlyuggatnak... Ha harmincszor nem haltam meg csak ezen a pályán, akkor egyszer sem. Hát ez minden, csak nem szórakoztató.
Amúgy nagyon ügyes játékos vagy, ha neked minden elsőre sikerült. Gratulálok! -
#3618 Hát nem tom, itt veled lesz a probléma, mert nekem pl minden szinte elsőre sikerült... az meg, hogy az Xbox gombokat írja ki, szintén nem volt jelen nálam, nekem a billentyűzet gombokat írja... ha nem warez verzió lenne, neked is a gombokat írná... -
Indigo #3617 Sikerült végre. Az irányításnál láttam már jobbat... -
Indigo #3616 Fél centire van az arcomtól az a kibaszott cső, ott csúszok lefelé előtte, de nem kapja el... Most vagy én vagyok ennyire béna, vagy tényleg ennyire elbaltázták az irányítást?
Pedig amúgy tetszene, elég hangulatos. -
#3615 Képernyő közepén van egy kis pötty, azt irányítsd arra a csőre, akkor el kell kapnia -
Indigo #3614 Főleg úgy, hogy mindjárt uninstallálom az egészet a francba...
Nekifutásból ugrok, egy másik épület oldalán kiálló csövet kellene elkapnom, de hiába ugrok oda, nem kapja el... -
#3613 Rohadt játék már...annyi baj van vele..
Most betölti főmenüt, utána "lefagy" folyamatosan 1 fps-t ír ki, és nem tudok semmit csinálni. Ezt azon a gépen játssza el, ahol, ha kiveszem fps korlátozást, 180 körül van az fps-m.... -
#3612 Huha, akkor még messze vagy a végétől :D -
Indigo #3611 Köszönöm!
Azt hittem egy gombhoz köti az egyensúlyozást :)
Egyébként most végeztem az oktatórésszel, ami kb 3/4 órámba telt, mert ez a szar csak a kontrolleres irányítást hajlandó megtanítani, aki billentyűzetről nyomja, az le van szarva :( -
#3610 Szeva!
A-D gombokkal egyensúlyozol. -
Indigo #3609 Üdv!
Melyik gombot kell megnyomni ahhoz, hogy megtartsam az egyensúlyom?
A játék azt írja, hogy "LS hogy megtartsd az egyensúlyodat a gerendán". Teljesen logikus ugye, hogy PC-n mindenki x-box kontrollerrel nyomja... Én sajnos olyan maradi vagyok, hogy FPS-t jobban szeretem bill+egér kombóval játszani. -
#3608 Én is tegnap tettem újra win-t.
Mentés meg minden elveszett, újra kellett vinnem a játékot + azokat a tt pályákat, amik feloldanak másikat, dög unalom volt.
Viszont valami gubancos mert 5 perc játék után, ha online vagyok, kidob a főmenübe, hogy: Lejárt vmilyen időm.. még ilyet se láttam :D -
#3607 Klasz. Fú ezt a levegőben való sidesteppet valszeg nem fogom megtanulni, túl bonyi :D
Amúgy amióta újratettem a wint, és feltettem újra a játékot, bemásoltam a mentéseimet, nem tom mért, de egy csomó TT pályán lakat van :S pedig már párszor végigvittem a játékot -
#3606 Nah feltöltötte, link -
#3605 Hát ne rontsd el :P
Amúgy én is ezért csináltam inkább tutorialt, persze maga a futás jobb, de nehezebb :)
Válaszoltam kommentedre, jah és most töltök egy új vidit fel :) -
#3604 nekem is bejön a TT pályák után a speedrun, csak az a baj vele, h ha veszed frapsal, és elrontod vhol, akkor az egészet előről kell kezdeni :S
Egy 50 mp-s TT pályán ez nem olyan nagy gond, de egy 4 perces pályánál már igen -
#3603 Nah van még 1 :D, link -
#3602 Egy kis glitch, link -
#3601 Hi,
megvan valakinek ez a kép [KATT]
Mármint ami a laptopon van, szeretném felragasztani a pc házamra XD -
#3600 Nah megvan, remélem a vágások annyira nem feltűnőek link -
#3599 Huha, hát ebből holnap lesz, most értem haza usziból, reggel 7kor mentem, eléggé kivagyok :D Viszont holnapra már biztos megcsinálom.
Nekem amúgy egész bejött most ez a speedrun, time trialok után :) -
#3598 Oké! Várom ;) Am én is gondokoztam h kikéne próbűlnom magam Speedrunban is ^^ -
#3597 Jah jó :) Am megvan a Chapter 8 (Kate) pályán a világrekord: 3:52es idő, majdnem cross-platform WR, csak xboxon ment vki 3:47et..:(
Nem baj, azért 7 és fél óra után ennyivel is megelégszem, hogy PC-n meglett. (+ PS3:D) Vidit nem csináltam róla, csak levette volna fps-t, de egy tutorialt holnap csinálok ^^ -
#3596 Minek linkeljem? Itt a kutyát se érdekli ^^ -
xido #3595 de milyen régóta és mennyire profi:) -
#3594 Hogy-hogy nem linkeled az új vidijeid? -
#3593 Azt akkor szokta csinálni, ha a fejezet lejátszására mész -
Csokis #3592 Hopp, ezt nézzétek meg, KATT! Nem is tudtam, hogy ilyen is létezik.