Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snowkid16
Eh köszi most már megy, de hülye vagyok XD Böngészõkhöz nem értke, a többi jöhet XD
extra sensory: ATI karid van? Akkor le kell venned a PhysX-et az Opciók>Kép vagy nem tudom hogy van neked. xD
Most olvasom hogy 9.1-es drivered van. Ne csodálkozz, hogy a drága (mint pénzben) nem megy :s. ATI radeon karival, legyen az csúcskategóriás, nem indul a PhysX. Ugyanis csak nVidia GeForce kártyákon indul a 8 ezres szériától. Asszem a PhysX ilyen lengõ, lebegõ stb dolgok számítása, nem? A GPU számítja ki , így leveszi a terhet a CPU-ról, ami jelentõs gyorsulás. Ezért szaggat nálad, mert nem NVidia karid van. ATI sajnos nem támogatja a PhysX-et.

c64-el elõfordul hogy beszaggat

(egyébként meg kapcsold ki a physyxet vagy hogy írják)
extra sensory
Én most kezdtem el a játékot és ott tartok, hogy Faith kijön az irodából és elkezdik üldözni a kommandósok. És innentõl kezdve:

...teljesen beszaggat a játék, sztem még 10 fps-sel sem megy. Játszhatatlan lesz. Egészen idáig semmi probléma nem volt vele de ettõl a résztõl elkezdi ezt csinálni. Nem is tudok továbbjutni emiatt. <#szomoru1> Valakinek van ötlete? A gépem túlteljesíti a javasolt követelményeket, driverbõl azt hiszem a 9.1 van fenn, és XP-m van. Nem értem, eddig nem volt semmi gond vele. V.ki tapasztalt ilyet ennél a résznél?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Messi6502
Igen, ez az.
Köszi 😉

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Messi6502
Régen ismertem 1 jó oldalt( eltünt könyvjelzõim közül) ami lemérte a géped configját és a választott játék adatait majd kimutatta mivel lehet baj, ha esetleg valaki ismeri az linkelje már be, hátha segít exTrem-nek

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

exTrem
Ne hogy már 7800gtx ne legyen neki elég 😊, más játék pl. Crysis amihez atomeromu kell elfut majdnem maxon 25-28fpsel ...

Messi6502
Akkor ne mondjak semmit?😊
Amúgy én úgy tudom, akkor van az, ha gyenge..

exTrem
Srácok eredeti a játékom és a beállításoknál nem tudom állítani az élsimítást mert ki van ütve ... Ne mondjátok azt, hogy gyenge a videókártyám mert nem az ... Ha valaki tudna segítei nagyon szépen megköszönném 😊

CroftManor
D4rkw15h 😊 Tudom ki Õ
no problem 😉

Nothing is True, Everything is Permitted

Messi6502
Jah hát ott volt 1 gyerek, aki próbált okoskodni 😉
De sry érte 😊

CroftManor
Mármint azt ahol azt irtad a Factory-nál, h botched it now only XD

Messi6502
nm 😊

CroftManor
Aporpó, kösz a kedves kommentet XD

Messi6502
Erre gondolt szerintem: klikk

CroftManor
"MODDB-n szétnézhettek"
Hol? XD

SZilaJMaGGoT
Nemtudom tudtok e róla, hamarosan várhatók custom mapok, ugyanis rájöttek, hogy unreal szerkesztõvel, hogyan készíthetnek mirrors edge mapokat... MODDB-n szétnézhettek a további részletekért, továbbá letölthetitek a freeway nevû elsõ custom mapot(aminek még nincs túl sok értelme... :/)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

CroftManor
Ja hogy tõlem? XD
Õersze h lesz! Már most is van kettõ feltöltve nekem

Én is várom az AC 2-t, remélem majd abból is lesz pár jó kis vidi. 😛

Depridol
töröld a cookiekat

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

CroftManor
Jaja 😊 Mivel készül az AC 2
Köszi, ez volt az utolsó, már nem birok jobb köröket futni sajnos.. elfáradtam <#rolleyes>

Kicsit off, de látom újra elért az Assassin's Creed hatása. 😄 Egyébként a vidi bejön, imádom õket. 😄

CroftManor
Utolsó ME TT vidim
Burfield
Természetesen a többi vidi megtekinthetõ a profilomon, ha vkinek segítség kellene...

snowkid16
Ááá siker, IE-vel sikerült, pedig nem töltöttem frissítést, köszi a tippet 😊
Kicsit megijedtem, mert a "romákra" nem éppen "megfelelõ" szavakat használtam 😄.
Lesz bankkártyám, meg fogom venni a Pure Time Trial mapot 😄

akyyy
Nézd meg másik böngészõvel. Vagy írj emailt az SG-nek. Nekem a letöltés oldal van letiltva, semmit nemtudok letölteni. (demo, patch, videó, programok)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

snowkid16
Basszus, le lett tiltva az otthoni IP-m :S
Most suliból írok, mit csináljak? Nem hozza be a Fox az sg-t :S Mikor belépek semmi, írjátok légyszíves ide hogy mit csináljak :SSSS Tiszta xar.

CroftManor
Chroma javítva

CroftManor

CroftManor
Playgroun One 46:21

Messi6502
még jó hogy útvonalad-at akartam írni és elküldte, hogy útod 😄

Messi6502
Én csak a különbségeket írtam le és azt, hogy miért tartom azokat jó útvonalnak, ettõl független lehet a te útod gyorsabb 😉

CroftManor
Na msot megnéztem a te szellemeddel és tévedés, az elején amerre én megyek, az gyorsabb! megtudak elõzni egy kicsivel

Messi6502
Majd délután kipróbálom, most 1 darabig nem leszek gép közelben.

CroftManor
de sztem ha te arra mennél 0:40nélk, amerre én, összehoznál 55öt, mert arra rövidebb, a lépcsõ meg nem érdekes, sztem próbáld ki

Messi6502
Gondolom, azért mert te 40nél elmész balra, én viszont csak 43nál és lehet, hogy ott picit távolabb érkezem meg a kanyartól, ezért van idõm elmenni lépcsõhöz.

CroftManor
de amikor 40-nél leugrok a korlátra, ott nem tudok kikanyarodni a lépcsõhöz, mert túl közel van, a lendületem meg nagy

Messi6502
Hát ott az elején rögtön nem ott megyek, hanem a falra felugrok q + space utánna érkezésnél egybõl space és ott is van egybõl a hátsó vontató szalagon, onnan meg egybõl sidestep.
A második vidiben már láttam, hogy a fallfutást használod te is 17 secnél és onnan q+space, szerintem is gyorsabb mint a falmászás + q + space.
40nél nem kanyarodok el balra, hanem futok tovább egyenesen és az elsõ vidin 43nál 1 picit látható úton megyek el barra és úgy rá esek a korlátra.
44nél nem ugrok le, hanem elmegyek lépcsõhöz és úgy keritést egybõl átugrom, onnan kamerát már mozdítani se kell, mehet a sidestep.

Jah meg a végén a dobozokra való ugrásnál, próbáld meg a legfölsõt elkapni, mert akkor nagyobb lendülettel dobod fel magad.

CroftManor
Thx
és te másik utat használsz? Hol rövidítesz?

Messi6502
Szép kör 😊

CroftManor
Értem. Hát én is futottam most újat, de még így is lehetne rajta javítani
factory 57:34

Messi6502
Jaja, abban a körben szinte hibátlanul ment minden.
Jegyzeteltem a részidõimet és a legjobb részidõket összeadva is, csak 14 század másodperccel futhattam volna jobbat, ami 55.98 lenne.
Szóval az a köröm szinte hibátlan volt.

CroftManor
Lol, láttam az új rekordod 56? XD

CroftManor
csak ha elõtte sidesteppezek, akkor nehezebb ráugrani a dobozokra mert hamar odaérsz

Messi6502
xD

Én, amúgy soha nem is használtam a végén az oszlopot, elsõ futásomnál is dobozt használtam és régi idõmbe is az van, amit ideje lenne már megdönteni 😉

CroftManor
Egyébként ha megfigyeled, most is korlátra érdekztem XD

CroftManor
Pedig megoldható, nekem már sikerült párszor, csak hát frapsal kissé akad és így nehezebb megcsinálni, meg a végén, ha nem az oszlopon spacq q space-zek, hanem a jobb oldali dobozokon felugrok a korlátra, azzal is nyerek egy kis idõt.

Messi6502
Az nem csak, hogy kockázatos, de szerintem meg se oldható, hogy ott, úgy leugorj, hogy ne keljen kigurulnod az érkezésnél. Mármint elkanyarodsz balra, de ott nagyon-nagyon precíznek kell lenned, hogy korlátra érkezz, nekem élesbe sose jött össze, azért nem is próbálom azt.
Videóban se láttam, hogy valakinek menne élesbe..

CroftManor
Igen, meg van még egy rövidítés, csak kissé kockázatos:
0:44-nél ha balra kanyarodok el, akkor ott is tudok rövidíteni ott közelebb van a korlát

Messi6502
Az nekem is feltûnt!
Ehhez kapcsolódóan, ha nem ugrasz ott le hanem elmész a lépcsõ fele onnan egybõl átugorhatod a kerítést és nyomhatod is a sidesteppet.

CroftManor
Köszi 😊
Tudtam volna jobb idõt is futni, de a vége felé kissé kisodródtam a kerítés elõtt. 58 mp lett volna a cél.