4071
  • Atkamon
    Volt egy olyan verzió, amihez volt táska, de amúgy google.
  • S2000
    Sziasztok!

Ebből a játékékből készült díszdobozos kiadás,(karton tok etc.) vagy csak a "sima" dvd tokos létezik, amit mostanság láthatni a boltok polcain? Ha létezik, miben tér el? Esetleg képekkel szemléltetve...
    Előre is köszönöm!
  • Atkamon
    Nekem pont ez tetszett benne nagyon, hogy egy ilyen tök jó női főszereplő van... Nem tom ebben mi a rossz... sok nerd...
  • snowkid16
    Nem tudom, arra nem tértek ki. Ezek az infók még nagyon gyerekcipőben járnak.
    Állítólag sok játékost megkérdeztek, hogy mi lenne jobb ha...
    és a környezetet megosztva bírálták , meg a NŐI főhőst. (Qva anyjukat, miért baj az, ha van egy női főhős?)
    Reménykedünk, hogy a DICE dolgozói nem változtatnak.
  • Atkamon
    Miért ne maradna meg?
  • Messi6502
    Hát ebben sajna én se tudok segíteni..
  • snowkid16
    Hali, már kérdeztem, csak újra raktam az ME-t. A hangnál, sokkal hangosabb a háttér >_< és elfelejtettem hogy kell, meg mit kell bögyörészni a dxdiagnál. Köszi a helpet: D
    ui.: Tök jó a lesz ME2 csak nem biztos, hogy megmaradt Faith meg a környezet >_< Pedig pont ez a két dolog miatt tetszik nagyon.D
  • KaszaN
    De én frissen raktam fel. Felraktam és egyből az editort indítottam el. Belépek a játékba megyek hopp egyszercsak kimurdál. És nemtudom milehet a baj.
  • Messi6502
    Olyan nekem is volt, de furcsa mód, nem a saját készítésű pályán, hanem pont ellenkezőleg, az alap pályákon.
    Nekem újra kellett raknom a játékot, azóta jó.
  • KaszaN
    Hát én mégcsak most tudtam meg! :D Nemfigyeltem mostanába, mert mondták csak a második részhez terveznek editort. Még elég rosz vagyok benne, valamit még be kell állítani mert ha belépek a pályámra, mindíg meghalok 10másodperc mulva. :D Ez nemtudom milehet.
  • Messi6502
    Már kicsit régi :)
    Itt egy fórum, ahol van pár saját készítésű pálya, link

Meg youtube-on is van pár vidi róluk :)
  • KaszaN
    Haverok, ezt nemhiszem el, menten berosálok! Mióta álmodtam erről és most ittvan! Mirror's Edge Pályaszerkesztő!!!!
  • KaszaN
    Épp ezt mondom. Ott sem volt. Nemvolt semilyen törlő funkció.
  • Messi6502
    Közben találtam egy kis trükköt, a Stormdrains 3on, amivel a WR is meglett.
    Sajna a teljes futást nem tudom felvenni, mivel a fraps szar..
    link
  • Messi6502
    Lehet én értelmezem rosszul, de a "se a telepítés és törléseknél nincs" arra vonatkozik amire te is írtál.

Tedd újra fel és úgy keresd meg a programok telepítése és törlésénél.
  • Cat 02 #3576
    Programok telepítése és törlése. De vigyázz, el fog indulni a játék :D
  • snowkid16
    Azta qva. Nagyon jó , köszi , én csak a PC gurut nézem. Ezaz Istenem, köszönöm :D XD
  • KaszaN
    Hi
    Valaki megtudná mondani hogyan lehet a játékot letörölni? Sehol egy uninstall exe se a telepítés és törléseknél nincs. Gondoltam akkor csak úgy letörlöm a mappát de a hejet még foglalja. De felakarom tenni még és tudni akarom hogy töröljem le. Köszi.
  • akyyy
    csak a bolti verzióba lehet
  • hematit1976
    feltettem a játék dvd-jén lévő dx-et, frissitettem a legújabb driverre a vidkarim, és továbbra is azt írja ki a monitor : out of range :( (van rajta 1 kis ablak ami kiirja az aktuális felbontást.)
    lehet vhol állítani a játék felbontását mielőtt elindul?
  • a shot
    Feltetted a DirectXet ami a dvd-n van?
    Frissitsd a legujabbra a vidkarid meghajtojat, ha igy sem megy, akkor
    vegyel egy kicsivel erosebb vidkarit :)
  • R0zs0máK
    Vedd meg az eredetit...;)
  • hematit1976
    sziasztok

a napokban beszereztem a játék Reloaded verzióját, letöltöttem az Nvidia oldaláról a legújabb Physx verziót. mégias az történik, hogy miután elindítottam a játékot nagy fekete képernyő fogad -> hang van kép nincs. a feladatkezelő szerint a progi megy, de mégsincs képe. találkozott már vki ezzel a problémával? mi lehet a megoldás?
    a gépem: amd 6000+, 2GB ram, Nvidia 8500GT 512MB, WinXP SP2
  • Messi6502
    Nagyszerű!
  • Atkamon
    Éjjenéjjen! Nagyon várom! Nagyon sok lehetőség van ebben a címben még, remélem ki is használják!
  • grebber
    Mirror's Edge - Készül a folytatás!

A Mirror's Edge bár nem volt olyan sikeres, mint ahogy az EA szerette volna, megérdemel egy második részt.

Így nyilatkozott az EA nagyfőnök a minap. Patrick Soderlund elmondta, hogy bár nagyon fájlalják a Mirror's Edge viszonylag gyenge szereplését, a franchise jó, és nem hagyják parlagon heverni.

Az EA tisztában van azzal is, hogy a Mirror's Edge messze nem volt tökéletes, de majd a következő részben kijavítanak minden hibát. Soderlund közölte, hogy a folytatás bizonyosan érkezik, de hogy mikor arról fogalma sincs. Egyelőre egy kis csapat dolgozik csak a játékon, de amit összehoztak, az nagyon ígéretes. Sajnos többet nem árult el, így nem tudni milyen platformokra érkezik, és hogy körülbelül mikor számíthatunk rá.

info: Gamestar
  • Takimate
    ööö... izé.
    (kösz:)
  • Atkamon
    Eredeti?
  • Takimate
    dehát basszus... végigjátszom egy fejezetet és visszadob a főmenübe és kezdhetem elölről...
    mi van ezzel a játékkal ?!
  • Messi6502
    Soha nem játszottam vele, így azt nem tudom kommentelni.
    Mindenesetre durvának hangzik.
  • akyyy
    És mit szólsz a Halo Wars-os DLC-hez, mely az égvilágon "semmit" nem tartalmazt és 800 ms pontba kerül??? 2 mega az egész! kb 3500 Ft.
  • Messi6502
    Látom a félreértés már megy.

"Am mind1, csak zavar, hogy semmi munkával több pénzt szerez az EA mint amikor alap játékot kiadta."
    Arra vonatkozott, hogy DLC-n szinte semmi munka nem volt, game editorral te is megtudod csinálni, DE ezzel több pénzt keres mint a normálisan elkészített játékkal.

Azt meg, nem tudom honnan veszed, hogy elvárnám, hogy ingyen csinálják, legalábbis én egy szóval nem mondtam.
    Mondatod utolsó felére meg annyit, hogy se a minősítést, se a személyeskedést nem szeretem.
  • akyyy
    te meg elvárod, hogy ingyen csináljáka játékokat neked. de majd ha felnősz, átérékeled az egészet, persze ehez munka is kell.
  • Messi6502
    Alap gémért se kell fizetni, ha szerzel hozzá cracket, mégis 12k-ér adják.
    Am mind1, csak zavar, hogy semmi munkával több pénzt szerez az EA mint amikor alap játékot kiadta.
  • Atkamon
    Még jó hogy kell... Azt gondoltad, hogy 7, vagy hány euróért megkapod az egész játékot plussz a DLC-t? Akkor nem 12ezer lenne a boltokban a DLC nélküli játék...
  • Messi6502
    pff, ha csak a dlc-t veszem meg, akkor else indul a játék, kell eredetibe a normális game is?...
  • Messi6502
    Na hát csak összejött egy videó a rekordomról, már 4 napja csináltam, úgy tessék nézni ;) link
  • snowkid16
    Valaki tudna nekem csinálni Avatart az sg-re ?:D (Alexander Rybak)
    Tudom nem ide, de hát itt vannak kedves emberek :D
    A vidi nekem is tetszik ^o^
  • Atkamon
    Aha... warez topic...
  • Béla9248
    Hali!
    Olyan problémával találkoztam a hajos küldinél hogy nem akar se futni se ugrani! Vki esetleg találkozott már ilyennel???