Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frissitsd a legujabbra a vidkarid meghajtojat, ha igy sem megy, akkor
vegyel egy kicsivel erosebb vidkarit 😊
a napokban beszereztem a játék Reloaded verzióját, letöltöttem az Nvidia oldaláról a legújabb Physx verziót. mégias az történik, hogy miután elindítottam a játékot nagy fekete képernyõ fogad -> hang van kép nincs. a feladatkezelõ szerint a progi megy, de mégsincs képe. találkozott már vki ezzel a problémával? mi lehet a megoldás?
a gépem: amd 6000+, 2GB ram, Nvidia 8500GT 512MB, WinXP SP2
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
A Mirror's Edge bár nem volt olyan sikeres, mint ahogy az EA szerette volna, megérdemel egy második részt.
Így nyilatkozott az EA nagyfõnök a minap. Patrick Soderlund elmondta, hogy bár nagyon fájlalják a Mirror's Edge viszonylag gyenge szereplését, a franchise jó, és nem hagyják parlagon heverni.
Az EA tisztában van azzal is, hogy a Mirror's Edge messze nem volt tökéletes, de majd a következõ részben kijavítanak minden hibát. Soderlund közölte, hogy a folytatás bizonyosan érkezik, de hogy mikor arról fogalma sincs. Egyelõre egy kis csapat dolgozik csak a játékon, de amit összehoztak, az nagyon ígéretes. Sajnos többet nem árult el, így nem tudni milyen platformokra érkezik, és hogy körülbelül mikor számíthatunk rá.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
mi van ezzel a játékkal ?!
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Mindenesetre durvának hangzik.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Am mind1, csak zavar, hogy semmi munkával több pénzt szerez az EA mint amikor alap játékot kiadta."
Arra vonatkozott, hogy DLC-n szinte semmi munka nem volt, game editorral te is megtudod csinálni, DE ezzel több pénzt keres mint a normálisan elkészített játékkal.
Azt meg, nem tudom honnan veszed, hogy elvárnám, hogy ingyen csinálják, legalábbis én egy szóval nem mondtam.
Mondatod utolsó felére meg annyit, hogy se a minõsítést, se a személyeskedést nem szeretem.
Am mind1, csak zavar, hogy semmi munkával több pénzt szerez az EA mint amikor alap játékot kiadta.
Tudom nem ide, de hát itt vannak kedves emberek 😄
A vidi nekem is tetszik ^o^
Olyan problémával találkoztam a hajos küldinél hogy nem akar se futni se ugrani! Vki esetleg találkozott már ilyennel???
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Faith visszamegy az idõben
Nothing is True, Everything is Permitted
Úgyhogy nem tom mi lehet a baj
Croft: Már aki ért ehhez, én videószerkesztéssel, ahogy van, hadilábon állok 😄
Atkamon: Megpróbáltam, de úgyis levesz 15-20 fps-t, amivel pont annyira laggol be, hogy kezdõ sidesteppet is elrontsam..

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Van akinek már mindene megvan.
<#merges2>#merges2>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Suliból írok, info versenyre készülök, és a tanár gépén vagyok XD. Nem veszi észre, hogy itt vagyok. Forintba a Pure Time Trial Pack mennyi? Valószínû megveszem, lesz bankkártyám :p

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
ezentúl ha lesz alkalom, így nyomom ;-)
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A lengõ dolgok még ATI kártyával sem szaggatnak be, pl a Szélen pályán a folyosón van egy olyan mûanyag lengõ izé, az ment nekem, az üvegtörések azok, amik nagyon lelassítják.