4071
  • taplonaplo
    bocs messi, du elvoltam meg kicsit megszállott lettem shard 2vel, (bárcsak nem ugrálna az a rohatt FPS 640x480on minden minimum beállitás mellet), szal csak most állok neki átállitani a mapot.
  • Atkamon
    Ja, csak előtte vegyen egy újat:D
  • hiper KOCKA
    Az a 128 megás kártya kétségtelenül a konfigod leggyengébb láncszeme... szabadulj meg tőle mielőbb.
  • snowkid16
    Az is függ, milyen nagy felbontásban játszol! :)
  • Atkamon
    Vagy pedig ez...
  • Messi6502
    link
  • adikakk
    hy all
    a gépem adatai
    p4 2.4 ghz 4gb ram 128as vid kari ezen futna a game???
  • Messi6502
    Ezért mondtam, hogy tedd be görgőre is :)
  • CroftManor
    pedig csináltam olyat is, csak nem mindíg jön össze.
    pl a Menekülés Speedrunomban is van, csak amikor megnyomtam a space-t, akkor nem ugrott nagyot és leesett.
  • Messi6502
    Én is shiftre gondoltam, de majd kipróbálom kattintással.
  • taplonaplo
    azaz shift alt helyett :S de nem volt vmi olyan h ha tul hamar kezdesz el fordulni nem megy, nem tom annyira nem emléxem de nekem mindig ment
  • taplonaplo
    ha jol tom alt+q+kattintgatás azt fordulsz
  • Messi6502
    Hát 45ös időm van, ami azért rossz, mert soha nem jön össze az, hogy mikor elengedi a kötelet akkor megforduljon és hátra essen, pedig tökre egyszerű alt+q+space ha jól emléxem, de sehogyse müxik :(
    A mapot meg várom :)
  • taplonaplo
    sztem a játékban nincs nagyon hely ahol lehetne annál többet csinálni, én editorban ledobtam 2 falat azt mehetett a moka :D
    Oks ma átállitom a mapot, mongyuk 10megát feltölteni a szaros netemmel el fog tartani egy darabig, ja de azért olyan 47 alatti idöd legyen playground 1en me ,ég a végén felülirod a pályámmal a legjobbadat:)
  • Messi6502
    Az jó lenne, ha mondjuk a playground1 helyére töltene be (ott úgyse vagyok vmi jó:D)

Nekem a max mid-air jump sebességem 96 v98 volt már kicsit régebben, pedig mennyit próbáltam 100 fölé jutni, de sose jött össze :D
  • snowkid16
    :D, mert új az avatarom :D, egyébként, megpróbálok majd ME-t csinálni, csak vizsgákra készülök...Parkourozni akarok...><
  • taplonaplo
    hehe ugyértem 120kmph
  • taplonaplo
    hát, az uccso párat nem kell tudnod mármint a mászkálosak, azokat ritkán használod, ha pedig valameik nem megy, itt az ideje begyakorolni:D
    Egyébként wallrun-kick-jump-al h állsz? 1 vididben sem láttam, pedig naon fasza mozdulat. Sajna 12kmph/nál nem lehet nagy tovább gyorsulni vele:(
  • CroftManor
    jó de azért én Január óta nyomnom vele, szal elvileg nem kéne h kifogjon rajtam. Szal nekem igenis hibátlanul kéne tudnom!
    ismerem a trükköket, felakartam tenni ezt is you tubera, csak hát eddig még nem jött össze.
  • taplonaplo
    Az arra megy h meg tudod egyáltalán csinálni, nem az h hibátlanul, még én se csináltam meg soha halál nélkül :). Gyak nem kell jo játékosnak lenni, csak tudni kell a trükköket, mert ez csak arrol szólt:)
    Messi, átállithatom h más pályát irjon felül.
  • CroftManor
    Egyébként sztem az első mapod a glitcherground (az az első ugye?) az nekem nehéz lett :D
    Nem vagyok egy Pzypher, de azért elég jó köröket futottam a páylákon, néha WRt is döntöttem... de a Te pályád az kifogott rajtam. Sztem nehézke lett egy csöppet. A végére sose tudtam feljutni. :(
  • Messi6502
    ehh, még vmi csak elfelejtettem, ingame neved?
  • Messi6502
    Jaja megvetted :)
    Meg én is, de maga a játékot hiába rendeltem meg ea oldalán már majdnem 2 hónapja, azt nem aktiválta, csak a dlc-t..pech...mondjuk pénzt levette, szal még telefonálgatnom is kellett, hogy hibásan vettek le majd 8k ft-ot, mert az alap game nem aktiválódott...

Más, első custom mapod is dlc feelinges csak nagyobb hangsúly van fektetve a skillre, ezért tetszett is az a map :D
    Második is jó, csak pont az edge pályán aktiválja magát, amelyik a kedvencem, szóval mindig másolgatnom kell :P
  • taplonaplo
    Te én nem jáccom a DLCn, de kellettek a mapok h hasonlo texturkat cisnáljak magamnak, és smegnézzem h csinálnak bizonyos dolgokat... és ehhez meg kellet nyitni editorba a mapokat. De ha már eccer megvolt editorban gondoltam mért ne nézzem meg mien a játékban...
  • akyyy
    mit drága, már ingyenes ps3-ra!!!!!!453453dfgsdffew ta
  • CroftManor
    Snowkid16, már fel se ismerlek ^^ Azé nézem, randi emg iylenek :D leesett. :)
    Taplonaplo, minek feltörni a DLCket? Vedd meg, nem oylan drága, én is megvettem annó. Messi megmondja ^^
  • taplonaplo
    egyébként jelenleg probálok DLC stilusba cisnálni pár pályát, ha másnem majd jáccol azon:)
  • taplonaplo
    bocs, foggalmam sincs messi:(
    snowkid: nekem van 9 mapfile-om amik felülirják az office (iroda) pályát szal az idö nem baszodik el, de szükséged van 1 halom másik fájlra is a DLCböl. Addig sokra nem mész velük amig nincs meg a DLC.
  • Csak77
    Csak 77...
  • snowkid16
    Hány éves vagy? :D
    A DLC verziójának a mapjait el tudod küldeni ? :)
  • Messi6502
    Arra tudsz megoldást, hogy mikor online vagyok, mért dob ki 5mp-ként, azzal az üzivel, hogy: az idő lejárt, a kapcsolat megszakadt?
    Mióta újra raktam wint azóta csinálja ezt...
  • taplonaplo
    alapvetöen 2 problémát kell megoldani
    1. megnyitni az editorban
    2. megérteni h mi szerint mennek a time trial trackek (és maguk a custom pályák) a játékban
    Aki egy time trialt össze tud rakni ezt is meg tuggya csinálni.
  • Messi6502
    map editorral a dlc pályákat lemásoltad, vagy hogy?:D
  • taplonaplo
    Kikérem magamnak, én csak pályátszerkesztettem ;)
  • Messi6502
    Kis hekker :)
  • taplonaplo
    Én inkább megbütyköltem a DLC kaloz verzioját. Kis energiabefektetéssel megy minden simán, egy 2. profillal pedig még szellemeket is lehet rögziteni :)
  • Csak77
    Akarsz randizni?
  • snowkid16
    Jó, akkor én is megvárom, hogy ingyenes legyen pc-n XD
  • snowkid16
    Hehe, nekem is elsőre minden sikerült, bár csiszoltam rajta, hogy a mozdulatok "menőbbek" legyenek :D és én lány vagyok xd
  • Atkamon
    Ipon-on.