Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a shot
Feltetted a DirectXet ami a dvd-n van?
Frissitsd a legujabbra a vidkarid meghajtojat, ha igy sem megy, akkor
vegyel egy kicsivel erosebb vidkarit 😊

R0zs0máK
Vedd meg az eredetit...😉

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

sziasztok

a napokban beszereztem a játék Reloaded verzióját, letöltöttem az Nvidia oldaláról a legújabb Physx verziót. mégias az történik, hogy miután elindítottam a játékot nagy fekete képernyõ fogad -> hang van kép nincs. a feladatkezelõ szerint a progi megy, de mégsincs képe. találkozott már vki ezzel a problémával? mi lehet a megoldás?
a gépem: amd 6000+, 2GB ram, Nvidia 8500GT 512MB, WinXP SP2

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

Messi6502
Nagyszerû!

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Atkamon
Éjjenéjjen! Nagyon várom! Nagyon sok lehetõség van ebben a címben még, remélem ki is használják!

grebber
Mirror's Edge - Készül a folytatás!

A Mirror's Edge bár nem volt olyan sikeres, mint ahogy az EA szerette volna, megérdemel egy második részt.

Így nyilatkozott az EA nagyfõnök a minap. Patrick Soderlund elmondta, hogy bár nagyon fájlalják a Mirror's Edge viszonylag gyenge szereplését, a franchise jó, és nem hagyják parlagon heverni.

Az EA tisztában van azzal is, hogy a Mirror's Edge messze nem volt tökéletes, de majd a következõ részben kijavítanak minden hibát. Soderlund közölte, hogy a folytatás bizonyosan érkezik, de hogy mikor arról fogalma sincs. Egyelõre egy kis csapat dolgozik csak a játékon, de amit összehoztak, az nagyon ígéretes. Sajnos többet nem árult el, így nem tudni milyen platformokra érkezik, és hogy körülbelül mikor számíthatunk rá.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Takimate
ööö... izé.
(kösz😊

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Atkamon
Eredeti?

Takimate
dehát basszus... végigjátszom egy fejezetet és visszadob a fõmenübe és kezdhetem elölrõl...
mi van ezzel a játékkal ?!

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Messi6502
Soha nem játszottam vele, így azt nem tudom kommentelni.
Mindenesetre durvának hangzik.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

akyyy
És mit szólsz a Halo Wars-os DLC-hez, mely az égvilágon "semmit" nem tartalmazt és 800 ms pontba kerül??? 2 mega az egész! kb 3500 Ft.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Messi6502
Látom a félreértés már megy.

"Am mind1, csak zavar, hogy semmi munkával több pénzt szerez az EA mint amikor alap játékot kiadta."
Arra vonatkozott, hogy DLC-n szinte semmi munka nem volt, game editorral te is megtudod csinálni, DE ezzel több pénzt keres mint a normálisan elkészített játékkal.

Azt meg, nem tudom honnan veszed, hogy elvárnám, hogy ingyen csinálják, legalábbis én egy szóval nem mondtam.
Mondatod utolsó felére meg annyit, hogy se a minõsítést, se a személyeskedést nem szeretem.

akyyy
te meg elvárod, hogy ingyen csináljáka játékokat neked. de majd ha felnõsz, átérékeled az egészet, persze ehez munka is kell.

Messi6502
Alap gémért se kell fizetni, ha szerzel hozzá cracket, mégis 12k-ér adják.
Am mind1, csak zavar, hogy semmi munkával több pénzt szerez az EA mint amikor alap játékot kiadta.

Atkamon
Még jó hogy kell... Azt gondoltad, hogy 7, vagy hány euróért megkapod az egész játékot plussz a DLC-t? Akkor nem 12ezer lenne a boltokban a DLC nélküli játék...

Messi6502
pff, ha csak a dlc-t veszem meg, akkor else indul a játék, kell eredetibe a normális game is?...

Messi6502
Na hát csak összejött egy videó a rekordomról, már 4 napja csináltam, úgy tessék nézni 😉 link

snowkid16
Valaki tudna nekem csinálni Avatart az sg-re ?😄 (Alexander Rybak)
Tudom nem ide, de hát itt vannak kedves emberek 😄
A vidi nekem is tetszik ^o^

Atkamon
Aha... warez topic...

Béla9248
Hali!
Olyan problémával találkoztam a hajos küldinél hogy nem akar se futni se ugrani! Vki esetleg találkozott már ilyennel???

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

akyyy
jaja😄

Atkamon
Ja már látom, Beyond Good and Evil 2

Atkamon
Ezmiez? Ez kurva jó😄

Messi6502
Érdekes, nekem tetszik 😉

5c0rp330n
😮

akyyy
ezt láttátok már?

Faith visszamegy az idõben

Messi6502
Akkor egyetértünk, hogy a fraps sz*r, de nem igazán van más "minõségi" felvevõ..Pedig jó lenne egy 😉

CroftManor
Nekem meg ha benyomom a frapsot, teljesen megbolondul az egér, mivel vezeték nélkülim van<#rolleyes>és így sokkal nehezebb

Nothing is True, Everything is Permitted

Messi6502
Videón vissza nézem, nálam se mutatja, hogy laggolnék, de mikor benyomom, hogy vegyen fel, lemegy fps olyan 15öt és innentõl érzem is, hogy belaggol, pedig videó visszanézve nem mutatja, de én érzem, hogy nem úgy mûködik, mint fraps nélkül.

CroftManor
Akkor neked elvileg egy kicsivel jobb karid van mint nekem (8800 GT) nálam egyáltalán nem laggol ha felveszek vele, láthattátok a vidijeimet.
Úgyhogy nem tom mi lehet a baj

Messi6502
Hát nekem nvidia 9800 gt-m van, azzal se kéne nagyon bajlódnia..

Croft: Már aki ért ehhez, én videószerkesztéssel, ahogy van, hadilábon állok 😄

CroftManor
Az nem nagy gond, videószerkesztõvel arébb teszed a hangsávot a videó alatt

Atkamon
Igen, nekem is beszaggat amúgy frapstõl... HD 3870-em van pedig, az nem rossz azért szerintem... a másik problémám meg a fraps-el, hogy a felvett videón meg elcsúszik a hang...

Messi6502
Grat 😄

Atkamon: Megpróbáltam, de úgyis levesz 15-20 fps-t, amivel pont annyira laggol be, hogy kezdõ sidesteppet is elrontsam..

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Atkamon
Vegyél lejjebb a beállításokból... Vsync, Anti-Aliasing, ilyenek.

Messi6502
wáááá gyerekek, edge (szélen) 39.04el wr-t futottam, csak cheaterek vannak elõttem 😉 Vidit megpróbálok feltenni, de frapsel, eléggé laggolok...

Messi6502

Szasza20
Nemsok helyen akadtam el de itt merre kell menni? 😄

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

extra sensory
Sry, nem sikerült beszúrni.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

extra sensory
Ilyen lesz a táska? Nekem ez teccik. 😄

Van akinek már mindene megvan.

<#merges2>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

snowkid16
Mmmm, írtam egy levelet timbuk 2-nek, akik csinál(j)ták a Mirror's Edges tatyót és azt kaptam válaszul, hogy egyedi képet nem tudnak csinálni a táskára. Utána küldtem neki két képet, és rögtön írt is, hogy ezt meg lehet venni, csakhát 50 db kell minimum :S. Egy Large táska pedig 115$. Szóval ez nagggyyon drága lenne XD. Összekéne dobni a pénzt 😊). Valahogy csak sikerül megfûznöm :p

CroftManor
dúrván 2 ezer Ft.

snowkid16
Jaj de hülye vagy XDDD Faith néni XDDD
Suliból írok, info versenyre készülök, és a tanár gépén vagyok XD. Nem veszi észre, hogy itt vagyok. Forintba a Pure Time Trial Pack mennyi? Valószínû megveszem, lesz bankkártyám :p

A játék készségesen tájékoztatást nyújt a fegyverek állapotáról. : )))

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Faith néni megunta a menekülést...

ezentúl ha lesz alkalom, így nyomom ;-)

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

CroftManor
Egy kis emlékeztetõ <#vigyor>

SZilaJMaGGoT
Nekem nincs ilyen gondom, viszont nálam semmit nem ér az elsimítás... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Atkamon
Igen, mert ott még nincs akció...
A lengõ dolgok még ATI kártyával sem szaggatnak be, pl a Szélen pályán a folyosón van egy olyan mûanyag lengõ izé, az ment nekem, az üvegtörések azok, amik nagyon lelassítják.

extra sensory
Thx a segítséget. Megy most már rendesen. Azért nem vettem le a Physx-et, mert a gyakorlópályán, meg a játék elején nem szaggatott egyáltalán, pedig 1600x1200-ba nyomom. 😄