4071
-
#3711 Milyen nehézség? Az első kettőn nem kell kinyirni senkit se, csak a legnehezebbiken. De a legkönyebben meg amúgyis simán meglehet csinálni. Csak jó helyre kell bújni, és onnan kinyirni őket sorba,:D
Jah de hardon se kell mindenkit, a lényeg hogy a szervereket szétbazd, és berohanj a kinyilt ajtón. -
Indigo #3710 Mi a @#&ß$¤ß$£-ér' nem csinálja végig azt a kibaszott kombót, amikor pirosan felvillan a fegyver, és jobb egérgombot nyomok!?!? Áhhh... -
Indigo #3709 Szerintem igen. Végigtoltam az összes Commandos részt, de ott nem sűrűn fordult elő, hogy csapkodtam az egeret. Itt meg... :) -
#3708 Türelmes eber vagy? Szerintem nem annyira:D -
Indigo #3707 ÁÁÁÁÁÁÁÁ gyűlölöm ezt a szemét szutyok szart!!! Miért kell közelharba bocsátkoznom a kommandósokkal!?? És ha már kell, akkor miért nem csinálták ezt meg normálisan!? Ilyen kibaszottul idegesítő játékkal még nem találkoztam, komolyan mondom. Türelmes ember vagyok, de ez már kiborít.
De mostmár azért sem hagyom abba. Az utolsó pályán járok. -
#3706 LOL
Na fiúk, hajrá, lesz mit fogni a csajon
Izé megyek hegedülni...:P -
#3705 izé, vérpocok* sry -
#3704 Hajrá, hajrá :D
várpocok: epic fail -
#3703 És már a 2. rész sztorija is megvan. Faith, bűntudatot érezve főnöke és barátja Merc halála miatt, az evésbe temetkezik és súlyos táplálkozási rendellenesség alakul ki nála. De mozogni azért még jól tud.
-
#3702 Aha, hát nem tom, de az h nézett volna ki, h megállok 1 secre? :D
Am már rájöttem mi volt a baj, nem teljesen a szélétől ugrottam el, és ezért nem kapta el, VAGY ami már ezzel 1ütt 3.adjára fordult elő velem, h a helikopter vmiért felemelkedik, amire oda érek :S
de am, reménykedhetsz, ha nem is ez a pálya,de még gondolkozok egy Chapter 1 visszavágóban ^^ -
#3701 Amúgy elfelejtettem írni, most hogy újra néztem a vidit feltűnt a hiba mm h miért nem kapta el a helikoptert. Akkor tudod elkapni a helikoptert, ha amikor átmész a rácson v min, akkor jön elő a helikopter, nálad viszont egyértelműen késett, meg kellett volna állnod 1 secre.
Sajnos ez is bugos mint a ch9nél amikor Jacknifeot lerúgja Faith, ha ott is sietsz, nem kapja el a helikoptert.. -
#3700 Igen sajnos láttam már 2-3 órája, csak nem itthon voltam és nem akartam ott kommentelni...
Hát velem még ilyen nem fordult elő, mármint a helikopteres eset.
Kegyetlen jó idő lett volna, ha jól emlékszem 1,48 körül kaptad volna el a helikoptert. Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, pedig szép precíz futás volt, remélem csak a videó az utolsó (ezt se remélem ám), és te még játszol vele, bár tudom nem így van :(
Jön majd valamikor ME2 remélem arra azért vissza térsz, illetve olvasod néha napja a topicot és hátha megjön a kedved. -
#3699 Hát Messi, feldobtam utolsó vidimet. Ez tényleg az utolsó, sajnos ez van
Az a rohadt helikopter... -
#3698 na jó lett 1.1 patch kellett -
#3697 Én is megvettem az eredetit :)
és kééééészül a második rész is (Y) -
#3696 Hello az lenne a kérdésem, hogy az mitől lehet, hogy a 2. pályánál amikor üldöz a helikopter, bemegyek egy házba, a lifthez kell menni, benyomom a gombot, és a játék kidob a menübe, ha a játék folytatására megyek akkor az utolsó checkpointtól indul! segítsetek pls :( most vettem meg -
#3695 Ez ízléstől függ, ha érdekel vedd meg annyiért, nekem megérte eredeti áron is. -
#3694 meger ez a jatek 2300Ft-ot ? -
#3693 winr reinstall óta tűzfal és vírusirtó sincs a gépen, és így se jó :( -
#3692 Tűzfal? -
#3691 Nah mára abbahagyom, akármit csinálok ez a sz*r mindig kidob 5p után. Volt game reinstall, rendszer-visszaállítás, win reinstall partíció formázással, de semmi...Már 5letem se maradt :D -
#3690 DLC mapok nehéznek tűnnek, nem biztos, hogy ott is ilyen jól szerepelnék.:) -
taplonaplo #3689 én is drukkolok neked, kár h nem emgy a DLCd, mert ezt a német uralmat az eredménylistán meg kéne törni :) -
#3688 Hát akkor hajrá :D
Én meg most rakom újra ME-t, most már működhetne :) -
taplonaplo #3687 Ebben az a szomoru h ugy érzem h nem is veszett el sok dolog, mármint sztem 2nap alatt ujra meg vok mindennel :S -csak fel kell jönnie a srácnak akinél van 1 pár dolog.
Ennyi nem fog eltántoritani a pályakészitéstöl... sztem a legnehezebb rész az h megtervezd h mit han akarsz, és azt nem tudom letörölni 1 rossz .bat fileal :) -
#3686 Hát én nem tudom mekkora munka van benne, mm egy-egy map készítésben, de gondolom, hogy nem kevés :/ -
taplonaplo #3685 jah, de vhogy nem vok a hangulatban, nekem azé joval tovább tartana mert annyira nem vok jo és akad is ;P
Még jo h a texturák nem usztak el (mármint a kép fileok, van még munka velük az editorn belül böven), na ha azok is mentek volna tombolnék :D -
#3684 Nekem normálba 1,5h alatt megvolt, nem olyan hosszú az :D -
#3683 Nekem 5percenként dobálja, és a net közbe 100%on működik :D
jah, edgen is holtversenyben vezetünk, azér jó lenne ha 0,01al megelőzném majd vmikor vmelyik pályán. Mármint stormdrains3on én tartom egyedül wr-t, de attól még a kedvenc pályám az edge, meg a stormdrains2 (itt voltam először top20ba még régen:D), ezért is örülök, hogy ezen a 2ön megvan. + a Kate speedrunban :D -
taplonaplo #3682 mostmár mind1, sajna nem kültem el a teszteremnek a legfrissebb verziokat a mapokrol, ami a legjobban zavar h várhatom meg amig feljön h visszakülgyön nekem egy üres profilet, emrt az szent h én nem jáccom végig mégeccer ezt a játékot :D. -
#3681 Na igen csak óvatosan :D -
taplonaplo #3680 Jah én is megkaptam 1cer, gondoltam szakatt a netem v vmi, de csak 1cer.
EGyébként grat, ez a 2. holtverseny pZypherrel? -
taplonaplo #3679 haha, sikerült lebasznom az összes custom cuccomat a gépröl de rendesen xD
tapasztalat: ne szorakozz olyannal amihez annyira nem értessz, és backuppoj jo mesze a játéktol (a szomoru rész az h mindig csináltam biztonsági másolatokat a fájljaimrol...csak nem elég messzire:)) -
#3678 És a hiba amivel kivág...
-
#3677 Hagyd csak annyira nem fontos :)
-
taplonaplo #3676 hát ez nem néz ki vmi jol, a feltöltési sebesség nagyon csiga, a tetejébe pedig még agybaföbe szakad a net is =( -
taplonaplo #3675 hehe mirrorsedge2dn van(mindenenesetre volt) két WRem, nem mintha sokan jáccottak vona vele, na ez ami nem fog megtörténni az igaziban. -
#3674 Én is próbálkoznék új időket futni, de kidob a szaros EA...Pedig stormdrains 2n meglehetne WR illetve Playground3on is, ha összejönne a kötél elengedős-hasra érkezős manőver :D -
#3673 np :) -
#3672 Ebben a verzióban nem vok teljesen biztos, de próbáld ki a 2D-s változatát:
[De szemét vagyok...]