Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
A "minden elsõre sikerült" dolgot a training pályára értettem, nem az egész játékra. És amúgy szerintem pont ez a lényege az egésznek, hogy nincs egy kis idõd sem körülnézni, hanem rohannod kell... nekem ez adta meg a hangulatot. De nem tom, én még nem nagyon hallottam olyan panaszokat, hogy nem lehet megtalálni az utat, amerre menekülni kell, erre találták ki a Runner Vision-t, és az szerintem mindig láthatóan megmutatja az utat... max a kicsit elgondolkodtató részeknél akadnak el az emberek, én is agyaltam nem kicsit egy-kettõn.

Amúgy ezt leszámítva, és azt, hogy nagyon ki kell centizni az ugrásokat, nagyon jó lenne. Szép, hangulatos, izgalmas, és tényleg, végre valami ÚJ.

Ha eredeti lenne, akkor is idegesítõ játéknak tartanám.
Most pl az irodaházból menekültem a rendõrök elõl, és sokszor az útvonal sem egyértelmû, hogy merre kell menni, és egy szusszanásnyi ideje sincs az embernek, hogy szétnézzen vagy mérlegelje a lehetõségeket, mert addigra szétlyuggatnak... Ha harmincszor nem haltam meg csak ezen a pályán, akkor egyszer sem. Hát ez minden, csak nem szórakoztató.

Amúgy nagyon ügyes játékos vagy, ha neked minden elsõre sikerült. Gratulálok!

Atkamon
Hát nem tom, itt veled lesz a probléma, mert nekem pl minden szinte elsõre sikerült... az meg, hogy az Xbox gombokat írja ki, szintén nem volt jelen nálam, nekem a billentyûzet gombokat írja... ha nem warez verzió lenne, neked is a gombokat írná...

Sikerült végre. Az irányításnál láttam már jobbat...

Fél centire van az arcomtól az a kibaszott csõ, ott csúszok lefelé elõtte, de nem kapja el... Most vagy én vagyok ennyire béna, vagy tényleg ennyire elbaltázták az irányítást?

Pedig amúgy tetszene, elég hangulatos.

Messi6502
Képernyõ közepén van egy kis pötty, azt irányítsd arra a csõre, akkor el kell kapnia

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Fõleg úgy, hogy mindjárt uninstallálom az egészet a francba...

Nekifutásból ugrok, egy másik épület oldalán kiálló csövet kellene elkapnom, de hiába ugrok oda, nem kapja el...

Messi6502
Rohadt játék már...annyi baj van vele..
Most betölti fõmenüt, utána "lefagy" folyamatosan 1 fps-t ír ki, és nem tudok semmit csinálni. Ezt azon a gépen játssza el, ahol, ha kiveszem fps korlátozást, 180 körül van az fps-m....

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Messi6502
Huha, akkor még messze vagy a végétõl 😄

Köszönöm!
Azt hittem egy gombhoz köti az egyensúlyozást 😊
Egyébként most végeztem az oktatórésszel, ami kb 3/4 órámba telt, mert ez a szar csak a kontrolleres irányítást hajlandó megtanítani, aki billentyûzetrõl nyomja, az le van szarva 😞

Messi6502
Szeva!
A-D gombokkal egyensúlyozol.

Üdv!
Melyik gombot kell megnyomni ahhoz, hogy megtartsam az egyensúlyom?
A játék azt írja, hogy "LS hogy megtartsd az egyensúlyodat a gerendán". Teljesen logikus ugye, hogy PC-n mindenki x-box kontrollerrel nyomja... Én sajnos olyan maradi vagyok, hogy FPS-t jobban szeretem bill+egér kombóval játszani.

Messi6502
Én is tegnap tettem újra win-t.
Mentés meg minden elveszett, újra kellett vinnem a játékot + azokat a tt pályákat, amik feloldanak másikat, dög unalom volt.
Viszont valami gubancos mert 5 perc játék után, ha online vagyok, kidob a fõmenübe, hogy: Lejárt vmilyen idõm.. még ilyet se láttam 😄

CroftManor
Klasz. Fú ezt a levegõben való sidesteppet valszeg nem fogom megtanulni, túl bonyi 😄
Amúgy amióta újratettem a wint, és feltettem újra a játékot, bemásoltam a mentéseimet, nem tom mért, de egy csomó TT pályán lakat van :S pedig már párszor végigvittem a játékot

Nothing is True, Everything is Permitted

Messi6502
Nah feltöltötte, link

Messi6502
Hát ne rontsd el 😛
Amúgy én is ezért csináltam inkább tutorialt, persze maga a futás jobb, de nehezebb 😊
Válaszoltam kommentedre, jah és most töltök egy új vidit fel 😊

CroftManor
nekem is bejön a TT pályák után a speedrun, csak az a baj vele, h ha veszed frapsal, és elrontod vhol, akkor az egészet elõrõl kell kezdeni :S
Egy 50 mp-s TT pályán ez nem olyan nagy gond, de egy 4 perces pályánál már igen

Messi6502
Nah van még 1 😄, link

Messi6502
Egy kis glitch, link

snowkid16
Hi,
megvan valakinek ez a kép
Mármint ami a laptopon van, szeretném felragasztani a pc házamra XD

Messi6502
Nah megvan, remélem a vágások annyira nem feltûnõek link

Messi6502
Huha, hát ebbõl holnap lesz, most értem haza usziból, reggel 7kor mentem, eléggé kivagyok 😄 Viszont holnapra már biztos megcsinálom.
Nekem amúgy egész bejött most ez a speedrun, time trialok után 😊

CroftManor
Oké! Várom 😉 Am én is gondokoztam h kikéne próbûlnom magam Speedrunban is ^^

Messi6502
Jah jó 😊 Am megvan a Chapter 8 (Kate) pályán a világrekord: 3:52es idõ, majdnem cross-platform WR, csak xboxon ment vki 3:47et..😞
Nem baj, azért 7 és fél óra után ennyivel is megelégszem, hogy PC-n meglett. (+ PS3😄) Vidit nem csináltam róla, csak levette volna fps-t, de egy tutorialt holnap csinálok ^^

CroftManor
Minek linkeljem?<#vigyor0> Itt a kutyát se érdekli ^^

de milyen régóta és mennyire profi😊
Messi6502
Hogy-hogy nem linkeled az új vidijeid?

CroftManor
Azt akkor szokta csinálni, ha a fejezet lejátszására mész

Hopp, ezt nézzétek meg, KATT! <#merges2> Nem is tudtam, hogy ilyen is létezik. <#smile>

Atkamon
Volt egy olyan verzió, amihez volt táska, de amúgy google.

S2000
Sziasztok!

Ebbõl a játékékbõl készült díszdobozos kiadás,(karton tok etc.) vagy csak a "sima" dvd tokos létezik, amit mostanság láthatni a boltok polcain? Ha létezik, miben tér el? Esetleg képekkel szemléltetve...<#crazya>
Elõre is köszönöm!

Atkamon
Nekem pont ez tetszett benne nagyon, hogy egy ilyen tök jó nõi fõszereplõ van... Nem tom ebben mi a rossz... sok nerd...

snowkid16
Nem tudom, arra nem tértek ki. Ezek az infók még nagyon gyerekcipõben járnak.
Állítólag sok játékost megkérdeztek, hogy mi lenne jobb ha...
és a környezetet megosztva bírálták , meg a NÕI fõhõst. (Qva anyjukat, miért baj az, ha van egy nõi fõhõs?)
Reménykedünk, hogy a DICE dolgozói nem változtatnak.

Atkamon
Miért ne maradna meg?

Messi6502
Hát ebben sajna én se tudok segíteni..

snowkid16
Hali, már kérdeztem, csak újra raktam az ME-t. A hangnál, sokkal hangosabb a háttér >_< és elfelejtettem hogy kell, meg mit kell bögyörészni a dxdiagnál. Köszi a helpet: D
ui.: Tök jó a lesz ME2 csak nem biztos, hogy megmaradt Faith meg a környezet >_< Pedig pont ez a két dolog miatt tetszik nagyon.D

KaszaN
De én frissen raktam fel. Felraktam és egybõl az editort indítottam el. Belépek a játékba megyek hopp egyszercsak kimurdál. És nemtudom milehet a baj.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Messi6502
Olyan nekem is volt, de furcsa mód, nem a saját készítésû pályán, hanem pont ellenkezõleg, az alap pályákon.
Nekem újra kellett raknom a játékot, azóta jó.

KaszaN
Hát én mégcsak most tudtam meg! 😄 Nemfigyeltem mostanába, mert mondták csak a második részhez terveznek editort. Még elég rosz vagyok benne, valamit még be kell állítani mert ha belépek a pályámra, mindíg meghalok 10másodperc mulva. 😄 Ez nemtudom milehet.

Messi6502
Már kicsit régi 😊
Itt egy fórum, ahol van pár saját készítésû pálya, link

Meg youtube-on is van pár vidi róluk 😊

KaszaN
Haverok, ezt nemhiszem el, menten berosálok! Mióta álmodtam errõl és most ittvan! Mirror's Edge Pályaszerkesztõ!!!! <#nevetes2><#vigyor2><#taps><#wave>

KaszaN
Épp ezt mondom. Ott sem volt. Nemvolt semilyen törlõ funkció.

Messi6502
Közben találtam egy kis trükköt, a Stormdrains 3on, amivel a WR is meglett.
Sajna a teljes futást nem tudom felvenni, mivel a fraps szar..
link

Messi6502
Lehet én értelmezem rosszul, de a "se a telepítés és törléseknél nincs" arra vonatkozik amire te is írtál.

Tedd újra fel és úgy keresd meg a programok telepítése és törlésénél.

Programok telepítése és törlése. De vigyázz, el fog indulni a játék 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

snowkid16
Azta qva. Nagyon jó , köszi , én csak a PC gurut nézem. Ezaz Istenem, köszönöm 😄 XD

KaszaN
Hi
Valaki megtudná mondani hogyan lehet a játékot letörölni? Sehol egy uninstall exe se a telepítés és törléseknél nincs. Gondoltam akkor csak úgy letörlöm a mappát de a hejet még foglalja. De felakarom tenni még és tudni akarom hogy töröljem le. Köszi.

akyyy
csak a bolti verzióba lehet

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

feltettem a játék dvd-jén lévõ dx-et, frissitettem a legújabb driverre a vidkarim, és továbbra is azt írja ki a monitor : out of range 😞 (van rajta 1 kis ablak ami kiirja az aktuális felbontást.)
lehet vhol állítani a játék felbontását mielõtt elindul?

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.