3646
www.facebook.com
  • videobaby
    nem lenne jó ismerősnek jelölni, mert ahhoz neki vissza kellene igazolnia az ismeretséget. amíg nem teszi, csak követője lehetnék. vagy mi. de letiltottam, hátha...
  • videobaby
    akkor letiltom :) köszönöm, ez biztos jó lesz :)
  • Fresh Duke
    Akkor csak tiltsd le szimplán. Ha meg az se jó, akkor oldd fel a tiltást, vedd fel ismerősnek, és #3316.
  • videobaby
    nem látom, hogy mikor elérhető, maga a listában jelenik meg folytonosan a neve, képe.
    köszi, megpróbáltam, nem lehet olyat csinálni:)
  • Fresh Duke
    Állítsd be chat beállításoknál, hogy ne legyél nála elérhető, és akkor nem fogod látni. (Már ha törölt embernél ilyet be lehet állítani.)
  • videobaby
    valaki tudna tippet adni, mit kellene csinálnom ezzel kapcsolatban? nem látszik állandóan a listában, de zavaró. a beszélgetéseinket is töröltem azóta, hátha alapon. akkor is ott virít időlegesen. nem vagyok a követője, ő sem nekem.
    (nem, nem csesztem el semmit.)
  • Jim Morrison
    Letöltöttem, jobb mint a semmi :D köszi
  • akyyy
    van olyan hogy az egész idővonalad lementése gépre, üzenetekkel együtt. emailben küldik el. azt irja nagyon nagy méretű, hát igen, vagy 100 mb :D

és abban benne van az összes üzenet, megnyitva pedig az egészet kilisázza, nem kell lefelé"görgetni se", és dátumot is kiír, beirod keresőbe hogy 2013 május 4, és látod az aznapi üzeneteket az illetőtől :D
  • Jim Morrison
    Esetleg ha vége a dolognak itt a közösségi portálok magabiztos hölgyei topikban láthatod
  • Fresh Duke
    Helyes. Büntetésből profillal együtt tessék elküldeni a képeket.
  • Jim Morrison
    tanultam a hibámból
  • Fresh Duke
    Amatőr...
  • Jim Morrison
    lebuktam :D én hülye eleinte nem mentegettem le (mindegyiket)
  • Barnabyka
    kaptál akt fotókat a hölgy ismerőseidtől?:D
  • Jim Morrison
    ja igaz, szóra lehet keresni, én vak ^^ mondjuk a legjobb az lenne, ha kilistázná azokat az üzeneteket, amikhez volt kép mellékelve.. ^^
  • chhaya #3305
    Szóra lehet keresni. Ha emlékszel mondjuk néhány konkrét szóra, amit akkor leírtatok, akkor arra rákereshetsz. Az eredményekből könnyebb kiválasztani a neked megfelelő időpontot, mint visszagörgetni, onnan meg már betölti neked az akkori beszélgetést. :)
  • Jim Morrison
    Nem lehet valahogy egy üzenetekben időkeresni? hogy mondjuk csak a másfél hónappal ezelőtti pár nap üzeneteit olvassam, ne kelljen visszagörgetnem 20 percen keresztül?
  • videobaby
    ebben? nem.
  • Fresh Duke
    Valamit elbasztál.
  • videobaby
    mitől van az, hogy töröltem ismerőst, de a csetlistán folyamatosan megjelenik azóta is? ha rámegyek a profiljára, nem vagyunk ismerősnek jelölve már.
  • Dodo55
    Hi, most kaptam másodszorra valami RTL(arab) írással regisztrációs megerősítő emaileket (rögtön 3-at).

Az előző alkalom pár hónapja volt, akkor annak ellenére, hogy nem erősítettem meg a regisztrációt, jelszóvisszaállítással be tudtam lépni a regisztrált fiókba (töröltem akkor, most egy más névvel lett regisztrálva a címem).

Ezúttal az email alján lévő "nem én regisztráltam" linkre nyomtam, majd a visszaélés jelentése után a következő üzenetet kaptam: "The email you entered has been disabled by an administrator."

Tudok angolul, tudom mit jelent, a kérdés, hogy ez most azt jelenti sikeres volt a jelentés és rögtön letiltották az email címemet, hogy ne lehessen vele regisztrálni, vagy a jelentés sikertelen, mert az email címem már korábban le lett tiltva? Nem egyértelmű.

Hozzáteszem az email fiókom biztosan nem törték fel semmilyen módon, az előző megerősített regisztrációt a facebook rettenetes adatvédelmi hiányosságainak tudom be. Épp ezért is szeretnék mostmár biztosra menni, semmilyen formában nem szeretném, ha az adataim érintkeznének a szolgáltatással. Szerintetek ez a jelentés és az arra kapott (nehezen értelmezhető) visszajelzés elég, vagy érdemes lenne írnom nekik egy nyomatékos levelet mostmár, hogy egy esetleges visszavonásig (ha mondjuk egy becsületesebb, megbízhatóbb cég átvenné az üzemeltetést és gondoskodna az adatvédelmi borzalmak megszüntetéséről) megtiltom a cégnek minden velem kapcsolatos adat tárolását?
  • TomBond
    Igazából a születésnapok miatt kellene csak.
  • Fresh Duke
    Ööö... miért akarná ezt bárki is visszaállítani?
  • TomBond
    Valami lelte a facebook-om, és azóta nem látom a többiek születésnapját, és hogy ki mit like-olt. Hogyan tudnám ezt visszaállítani?
  • akyyy
    csajok
  • Molnibalage
    Miért van az, hogy az eltüntetett csoportok, amiket nem is én hoztam létre szürkén látszanak és nem lehet kitörölni...?
  • akyyy
    megujult a fecebookom. annyia nem zavaró, olyasmi mintha graph search lenne, de még nem az. csak az elrendezése hasonló. de nem is az uj mobilos téma van.

ami nagyon zavar viszont, az az hogy kb minden harmadik bejegyzés ajánlott bejegyzés, tehát nem is van lájkolva, mégis ott van. nagyon zavaró.
    meg nagyon összefolynak a bejegyzések.
  • precision
    "persze pénz ráfordíása nélkül"

az úgy nehéz lesz :) a jó marketinget igen is meg kell fizetni és meg fog térülni az ára
  • Barnabyka
    Én ilyenről nem hallottam, szerintem ez hülyeség. Ráadásul, így simán lehet nulla a pénzbeli ráfordítás, mivel kihozol egy ismerőst nyertesnek és kész is.. bár ez szerintem gusztustalan, de célravezető.
  • csicskakapitany
    Az állítólag tiltva lett a facebook-on, nem?
    Vagyis ha rájönnek, kitesznek, nem?
  • Barnabyka
    Nyereményjátékok. Így is valószinüleg rá kell fordítanod egy kisebb összeget, de legalább a saját célközönségedet tudod megcélozni vele. :)
  • csicskakapitany
    The Coach and Horses

Sziasztok!

A fenti linken található oldalt kellene felfutatnom, persze pénz ráfordíása nélkül.
    Mik a legjobb tippek?

Előre is köszi!
  • videobaby
    szuper :)
  • Mondeo19
    Köszönöm szépen, megoldottam
  • videobaby
    pl. ccleanerrel tudod törölni. az tisztítóprogi, ott úgy állítod be mit takarítson, ahogy akarod.
  • Mondeo19
    Sziasztok! Facebookon ha bejelentkezésnél a mentett email címeket törölni akarom hogy ne jelenjenek meg,akkor azt megtehetem a böngészőm törlése nélkül? Nem szeretném hogy eltűnjenek a könyvjelzők, és a gépet sem szeretném visszaállítani. Van erre valami megoldás? Előre is köszi
  • videobaby
    de kaksi lett. most ez tűnik szokatlannak. egybe van a hírlevél és a cset. a fene ette meg.
  • Klon
    jó neked. az enyém is visszaálhatna :D
  • kamionosjoe
    Nekem visszaállt a régi kinézetre! :D
  • videobaby
    megint lesz valami újításuk. napok óta ott van a jelzés,hogy a mi igényeinket vették figyelembe, blabla. enyémet biztos nem, mert nem igényelem a változtatást.