Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A heavy cost. I pay it gladly.
A videóhívás funkció elérhetõ mobilon is, illetve mobil és pc között? vagy csak pc-pc, mobil-mobil kapcsolatnál mûködik?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
egyeseket már letiltott a facebook xD
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
El lehet valahogy érni, hogy amit üzenetet küldök ismeretlennek az ne az Egyéb mappába kerüljön?
Láttam jó cikket erre, hogy pár forintért lehetne úgy küldeni az üzenetet, hogy értesítést kapjon róla az illetõ. Viszont én nem látok ilyen opciót, mikor írnék üzenetet. Nekem nem hozza fel. Mit lehetne tenni? Vagy már nincs ilyen lehetõség?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Tegnap este írtam még a face-nek,annyit javított rajta hogy megjelent a kis nyíl.
De viszont még mindig nem látható,az ismerõseim osztásai,se a percrõl percre részben,se az idõvonalamon.
Tudna valaki segíteni,egy leírással,hogyan tudom elérni,megoldani,hogy újra megjelenítõdjön,és mûködõképes legyen?.
és üzenõfalra?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
azt kérdezném, hogy flash filet (swf) be lehet ágyazni valahogy facebookon?
a lényeg az, hogy saját munkámat akarom így feltölteni az albumomba, de úgy, hogy akiknek van flash telepítve, azok a tartalmat lássák...
Remélem érthetõ, h mit akarok 😊
Köszi

Facebook Api bejelentkezéssel kapcsolatos. Ha jól olvasom
★★★★★
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Fresh Duke:
Dolgozz már egy kicsit, hogy megnézhesd azt a képet.
A Mozillát is kipróbáltam, ott minden rendesen mûködik.
★★★★★
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ˆ kamionosjoe
Böngészõ típus, verzió?
★★★★★
A heavy cost. I pay it gladly.
Bazinga!
Nekem volt, hogy csak hónapok múlva tûnt fel..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ugye hogyha valaki nem ismerõsöm és küldök neki üzenetet és ki írja a rendszer hogy az egyébb mappába teszi mobilon azt is észre lehet venni ugye??
mert küldtem valakinek egy üzenetet és írta a rendszer hogy mivel nem ismerõsöm ezért az egyébb mappába teszi? Azt telefonról is észre lehet venni?
Vivimos por ti, vence por nosotros.