Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mitõl van az, hogy sem kommentelni, sem lájkolni nem tudok semmit az FB-n? ha feleségem profiljával lépek be, azzal is ue. a helyzet, tehát a tiltás kizárható.
Firefoxot használok, IE-vel és mobilról is tökéletesen mûködik.
mi lehet a böngészõvel?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vivimos por ti, vence por nosotros.
ha sima chatbe nem is jó, probáld üzenetekben, ott egybõl ott kell lennie az xnek,
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
van arra beállítási lehetõség, hogy ha chat-en linket küldök, akkor ne tegyen index képet hozzá csak magát a linket?
egyszerûen tényleg minden lehetséges dolgot próbáltam... de semmi...
igazából már azért lényegtelen mert csináltunk egy új fiókot neki. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
de megvolt a jelszó sõt email csere is... ill. 3-4napig fel is volt függesztve... most újra aktiválta magát... kíváncsi vagyok a fejleményekre....
egyébként arra van vmi magyarázat hogy maga a profil odala is teljesen máshogy néz ki mint ahogy a többi ismerõsömé és az enyém?
próbáltam visszaállítani de sehol nem láttam ilyen menüt...
A heavy cost. I pay it gladly.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Tesóm facebook fiókját felfüggesztette mert folyamatosan postolt likeolt és eseményekre invitált minden ismerõsét úgy hogy tesóm be se volt jelentkezve.
viszont ennek ellenére, felfüggesztett fiókkal a is volt hirfolyamban olyan dolog amit megosztott, ill. új invitálás is volt.
a gép nem vírusos, valamint bnõje is használja uazt a gépet és az Õ fiókjával nincs semmi gond.
Tevékenységi naplója tele van like-olásokkal holott tegnap mindent kipucoltunk...
Mi lehet erre a megoldás? hagyja a csába' és csináljon új regisztrációt?
No és ha kinyomom a chat-et, akkor attól még kaphatok Messages-be üzeneteket? A chatkinyomásnak csak annyi a lényege, hogy az állapotomat nem látják, vagy akkor a teljes üzenetküldés blokkolva van?
Ha géprõl lépek ki (a böngészõbõl), akkor min. 5 percig még online mutat, aztán az ikonom ott marad beláthatatlan ideig, az online zöld négyzet nélkül.
Ha gépen használom a Messengert, akkor kilépés után még 15-20 percig is online mutat.
Na mindegy.
Azt egyébként meg lehet valahogy nézni, hogy az adott pillanatban az ismerõsök közül épp ki online anélkül, hogy én magam 'online' nem lennék? Afféle rejtett mód, vagy inkognitó, ilyesmi. A 'turn off chat' ugye nem megy, mert igaz, hogy mások nem látnak, de én sem õket.
telóról bejelentkezés után akár 15-25 percig is ott lehetsz online. aztán játssza el amit írtam. ill. ha frissít az illetõ elõbb mutatja, hogy nem vagy fenn.
Ha felmegyek FB-re és lejövök, akkor utána még mennyi ideig hagy "bejelentkezve", például chat-en? Másszóval mennyi ideig marad még ott az ikonom az ismerõseimnek, mintha online lennék?
Esetleg ha lelépek, akkor az ikon ott marad, de a zöld 'online' rublika eltûnik? Vagy az is ottmarad?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

na mind1 az összes applications-t töröltük fb-on belül...
hátha így jó lesz.
kis naív
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
mert 80%ban mobilról(androidról) lép be...
valami más megoldás?
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
"van egy ismerõsöm aki folyton küld meghívásokat saját tudta nélkül mindenféle oldalra úgy hogy elvileg Õ azokat az oldalakt nem like-olta...
ezt hogy tudja megállítani?
köszi "
valamint folyton olyan dolgok vannak kipostolva az oldalára amit se nem likeolt se nem osztott meg.
köszi
A következõ problémával fordulok hozzátok:
Pár napja felvett egy barátom FB-n. Az elsõ perctõl kezdve komoly probléma van az üzenetküldéssel. Amit én küldök neki asztali számítógéprõl, az ilyen fél napokat késik, vagy meg sem érkezik egyáltalán. Amiket õ küld, az megérkezik kb instant, csak azt vettem észre hogy nehezen töltõdik be nekem.
Amit még észrevettem az az, hogy ha kölcsön kérem egy ismerõsöm androidos telefonját, és azt használva küldök üzenetet, akkor az azonnal megérkezik és látja is.
Amiket az asztaliról küldök neki, azt írja az fb, hogy 1-2 órával késõbb látta, de ez nem felel meg a valóságnak ismerõsöm szerint, mintha meg sem kapná.
Senki neki se nekem nincs hasonló problémája mással.
Ötletek?
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az miért van, hogy a most recent-nél nem lehet visszanézni normálisan mindent? Értem ezalatt, hogy nem jelenít meg minden személy/oldal által írt kommentet az üzenõfalon, csak nagyon keveset. Pedig az összes frissítés opcio be van állítva fontosabb oldalaknál. Most is kb egy órával ezelõtti hírrel kezdõdik a most recent, utána pedig már 3 órával ezelõtt és nem sokkal utána már a tegnapi nap híreit hozza be..
Yo, Bitch!
elnézést az offért nem hozzáértõ vagyok
██
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"