Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
Üdv!
mitõl van az, hogy sem kommentelni, sem lájkolni nem tudok semmit az FB-n? ha feleségem profiljával lépek be, azzal is ue. a helyzet, tehát a tiltás kizárható.

Firefoxot használok, IE-vel és mobilról is tökéletesen mûködik.
mi lehet a böngészõvel?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Android Messenger egy-két napja nem írja ki bizonyos emberek neve alatt az utolsó bejelentkezés dátumát (valakinél kiírja). Mitõl függ, hogy kinél írja ki és kinél nem? Esetleg nem lehet az az oka, hogy szándékosan így hagyták, hogy frissítsen mindenki újabbra?

Jim Morrison
pár napja? én a bétára feliratkoztam (asszem), már 1 hónapja igényli (nem tudtam hogy a végleges ezek szerint ilyen lassan jött), de azóta nem is frissítettem, nem értem minek nekik. Fõleg úgy, hogy a messenger is kér, mert azzal lehet smst is küldeni, és szinte kötelezõ azt is használni ha fb üzenetet akarunk küldeni...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

adam46
Mert figyelnek ezek már mindent. Nem tudom miért kell a facebooknak a sms-eink között kotorásznia, de kicsit kezdünk túlesni a ló túloldalára.
Casillas
vajon a pár napja kijött mobil fb app frissítés miért kér hozzáférési engedélyt az sms-ek olvasásához, és a wifi kapcsolat állapotának megváltoztatásához? eddig ilyen nem volt benne.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

adam46
Hogy kapná be az az okos aki kitalálta az üzenet megjelenítõs okosságot. Eddig, ha rákattintottam felül a kis üzenet ikonra, majd egy beszélgetésre, akkor átdobott a beszélgetõs belsõ oldalra, most meg felhozza kis ablakba. Nem tudom mi értelme volt ennek, mikor erre már volt egy funkció jobb oldalt.
acsati
ja igen azt tudom, úgy szoktam, de akkor nincs egyszerûbb módja gondolom 😊
akyyy
kicsit vársz és betöli megosztósba, de ott lesz egy x is , arra katt, és akkor csak link lesz.

ha sima chatbe nem is jó, probáld üzenetekben, ott egybõl ott kell lennie az xnek,

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

acsati
sziasztok
van arra beállítási lehetõség, hogy ha chat-en linket küldök, akkor ne tegyen index képet hozzá csak magát a linket?
Ha nem választottam Trusted Friends-eket, és account recovery-t akarok végrehajtani, akkor honnan veszi az ehhez a mûvelethez szükséges embereket? Random választ hármat, vagy elõre kiválasztottak híján én döntöm el, hogy ki lesz az a három?

ezt is próbáltam nem ez volt a gond...
egyszerûen tényleg minden lehetséges dolgot próbáltam... de semmi...

igazából már azért lényegtelen mert csináltunk egy új fiókot neki. 😊

chhaya
Nekem a fejlécem néz ki másképp attól függõen, hogy magyarra vagy angolra van állítva a nyelv. 😊 Talán nála is ez lehet.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

az benne a poén' hogy egy estét töltöttem el azzal hogy mindent kipucoltam az oldaláról az összes like-olt dolgot... de mindent szó szerint... valamint letiltottam a Hír24/7 oldalt ami folyton postolt helyette...

de megvolt a jelszó sõt email csere is... ill. 3-4napig fel is volt függesztve... most újra aktiválta magát... kíváncsi vagyok a fejleményekre....

egyébként arra van vmi magyarázat hogy maga a profil odala is teljesen máshogy néz ki mint ahogy a többi ismerõsömé és az enyém?
próbáltam visszaállítani de sehol nem láttam ilyen menüt...

Fresh Duke
Igen, olyan velem is volt. Használtam egy alkalmazást egy ideig, de semmi gond nem volt vele. Aztán 1-2 év múlva kitalálta, hogy úgy osztja meg a horoszkópomat, hogy az nálam meg se jelenik. 😄 (És köze nem volt az alkalmazásnak a horoszkóphoz.)

A heavy cost. I pay it gladly.

chhaya
Az pl. nem hátrány, ha törli és letiltja azokat az oldalakat és alkalmazásokat, amiket lájkolt és mindenféle engedélyt adott nekik, hogy a fiókjához hozzáférjenek. Ismerõsöm közel fél évig osztotta meg napi szinten az aktuális horoszkópját úgy, hogy nem is tudott róla... Mert nem olvasta el, hogy mire nyomott okét.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fresh Duke
Nyitásnak változtasson jelszót.

A heavy cost. I pay it gladly.

Tudtok segíteni?

Tesóm facebook fiókját felfüggesztette mert folyamatosan postolt likeolt és eseményekre invitált minden ismerõsét úgy hogy tesóm be se volt jelentkezve.

viszont ennek ellenére, felfüggesztett fiókkal a is volt hirfolyamban olyan dolog amit megosztott, ill. új invitálás is volt.

a gép nem vírusos, valamint bnõje is használja uazt a gépet és az Õ fiókjával nincs semmi gond.
Tevékenységi naplója tele van like-olásokkal holott tegnap mindent kipucoltunk...

Mi lehet erre a megoldás? hagyja a csába' és csináljon új regisztrációt?

Peter1
kapsz üzeneteket. nekem is ki van kapcsolva a chat és kapok

Ide mit lehet írni?

Értem, kicsit körülményes a dolog.

No és ha kinyomom a chat-et, akkor attól még kaphatok Messages-be üzeneteket? A chatkinyomásnak csak annyi a lényege, hogy az állapotomat nem látják, vagy akkor a teljes üzenetküldés blokkolva van?

videobaby
egyik trükk, hogy kijelentkezel a csetbõl, majd belépsz egy játékba fbookon, aztán bejelentkezel. játék közben nem mutat online kapcsolatot a cset. te viszont látod, hogy kinek mi a státusza.

Nem szoktam kijelentkezni konkrétan, csak bezárom a böngészõt, vagy telefonon leállítom a Messengert.
Ha géprõl lépek ki (a böngészõbõl), akkor min. 5 percig még online mutat, aztán az ikonom ott marad beláthatatlan ideig, az online zöld négyzet nélkül.
Ha gépen használom a Messengert, akkor kilépés után még 15-20 percig is online mutat.

Na mindegy.

Azt egyébként meg lehet valahogy nézni, hogy az adott pillanatban az ismerõsök közül épp ki online anélkül, hogy én magam 'online' nem lennék? Afféle rejtett mód, vagy inkognitó, ilyesmi. A 'turn off chat' ugye nem megy, mert igaz, hogy mások nem látnak, de én sem õket.

videobaby
ha telóról vagy, akkor pár percig. aztán offline, majd 3-4 perc után újból online mutat 2-3 percre. géprõl amikor kijelntkezel máris offline mutat.
telóról bejelentkezés után akár 15-25 percig is ott lehetsz online. aztán játssza el amit írtam. ill. ha frissít az illetõ elõbb mutatja, hogy nem vagy fenn.

Sippie
hmm? ez most így mi? 😄
Üdv!

Ha felmegyek FB-re és lejövök, akkor utána még mennyi ideig hagy "bejelentkezve", például chat-en? Másszóval mennyi ideig marad még ott az ikonom az ismerõseimnek, mintha online lennék?

Esetleg ha lelépek, akkor az ikon ott marad, de a zöld 'online' rublika eltûnik? Vagy az is ottmarad?

Klon
En meg lattam, szexi kis no volt...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

SzirmosSzisza
404

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

precision
nem létezik ilyen...

Bazinga!

Sippie
hogyne 😄
Sziasztok! Szép napot! Segítségre lenne stökségem! Tudnátok nekem ajánlani sikeres, és hatásos facabook jelszó feltörõ programot? Fontos, és sürgõs lenn hogy valakinek megnézzem az üzeneteit... Elõre is köszönöm!

sz4bolcs
Valaki tudna segíteni? Hogy tudom beállítani az fb-m, hogy ne mutassa az ismijeimnek, ha egy idegen képéhez hozzászólok?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

elitehun
nektek is behalt a chat?
akyyy

akyyy
eddig a bal alsó sarokba volt ilyen esemény napló szerüség minden imserõsnél, ahol jelezte hogy az utobbi napokban mit like-olt, ki lett ismerõse, ilyenek. ez csak nálam tünt el vagy mindenkinél,?

vírus ellenõrzés után úgy néz ki hogy se a telo se a pc nem fertõzött...
na mind1 az összes applications-t töröltük fb-on belül...

hátha így jó lesz.

és szted azon nincs károkozó?
kis naív

köszi, megnézzük így mit lehet alkotni'

SzirmosSzisza
https://www.facebook.com/settings?tab=applications

itt nézd meg nincs-e valami gyanús.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

de mit virusírtani?
mert 80%ban mobilról(androidról) lép be...

valami más megoldás?

erieskrisz
virusirtás

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erre tud valaki valami okosat mondani?

"van egy ismerõsöm aki folyton küld meghívásokat saját tudta nélkül mindenféle oldalra úgy hogy elvileg Õ azokat az oldalakt nem like-olta...
ezt hogy tudja megállítani?
köszi "

valamint folyton olyan dolgok vannak kipostolva az oldalára amit se nem likeolt se nem osztott meg.

köszi

akyyy

Sziasztok!

A következõ problémával fordulok hozzátok:

Pár napja felvett egy barátom FB-n. Az elsõ perctõl kezdve komoly probléma van az üzenetküldéssel. Amit én küldök neki asztali számítógéprõl, az ilyen fél napokat késik, vagy meg sem érkezik egyáltalán. Amiket õ küld, az megérkezik kb instant, csak azt vettem észre hogy nehezen töltõdik be nekem.

Amit még észrevettem az az, hogy ha kölcsön kérem egy ismerõsöm androidos telefonját, és azt használva küldök üzenetet, akkor az azonnal megérkezik és látja is.

Amiket az asztaliról küldök neki, azt írja az fb, hogy 1-2 órával késõbb látta, de ez nem felel meg a valóságnak ismerõsöm szerint, mintha meg sem kapná.

Senki neki se nekem nincs hasonló problémája mással.

Ötletek?
matyi0323
Ha ugy van most beallitva az fb, hogy bizonyos emberek ne lassak amit uzenofalon megosztok ( tehat egyeni beallitas ) es ezt most atallitom nyilvanosra vagy minden ismerosre, akkor visszamenoleg is fogjak latni a megosztasokat vagy csak amit ezutan rakok ki? Illetve be lehet allitani, hogy csak az ezutanit lassak?!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

ForzaInter
Sziasztok!
Az miért van, hogy a most recent-nél nem lehet visszanézni normálisan mindent? Értem ezalatt, hogy nem jelenít meg minden személy/oldal által írt kommentet az üzenõfalon, csak nagyon keveset. Pedig az összes frissítés opcio be van állítva fontosabb oldalaknál. Most is kb egy órával ezelõtti hírrel kezdõdik a most recent, utána pedig már 3 órával ezelõtt és nem sokkal utána már a tegnapi nap híreit hozza be..

Yo, Bitch!

precision
átírod a kiterjesztést gifrõl jpgre

Bazinga!

Pyotr
oké, akkor ez az átnevezés ,hogy történik ?
elnézést az offért nem hozzáértõ vagyok

██

Klon
Azok amiket lattal, csak siman at vannak nevezve .jpg-re.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Pyotr
sziasztok, lenne egy olyan kérdésem,hogy láttam olyan gif képeket jpg formátumba beszúrva FB-re hogy azok mégis mozogtak.
pl ezt a képet hogy tudnám úgy jpgként feltölteni ,h ogy mégis gif-ként érvényesüljön?
http://warnet.ws/img5/780/gif/11.gif

██