Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
A fenti linken található oldalt kellene felfutatnom, persze pénz ráfordíása nélkül.
Mik a legjobb tippek?
Elõre is köszi!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
★★★★★
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Nem igazán használom, szóval nem nagyon érdekel.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Melyikõtök biztos a dologban?:)
A heavy cost. I pay it gladly.
Másként: ha posztolok valamit aztán deaktiválok, akkor másoknál megmarad a poszt, vagy törlõdik?
Nothing is True, Everything is Permitted
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
képeken kellett felismernem ismerõsöket és utána békén hagyott...
szintén géprõl és mobilról használtam felváltva
Bazinga!
A Facebook fiókodba mostanában olyan számítógéprõl, mobileszközrõl vagy egyéb helyszínrõl jelentkeztek be, amit elõtte még soha nem használtál. A Te védelmed érdekében ideiglenesen zároltuk a fiókodat mindaddig, amíg meg nem vizsgálod ezt a tevékenységet és meg nem bizonyosodsz róla, hogy senki sem használta a fiókodat a beleegyezésed nélkül.
Ebben csak az a röhej, hogy naponta lépek be a face-re a mobilomról, esténként meg a géprõl. Lehet, hogy ez kavar be neki?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
na ennek kb mi értelme van?
nekem uk ba olyanmint magyarba, us-be újabb, az az ugy nevezett grapich searchos dizájn van, de ez az újabb, táblagépes dizájn sehol nincs.
valakinek meg már azmagyar. valakinke a grafisszörcs magyar. nekem meg semmi :(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
#3247 csak átmenetileg lehet állítani, mert önálló életet él az is és önkényesen visszaállítja a beállításodat. ezt is próbáltam, nem megy.
a minden szart megosztó ismerõsökkel van gond :) ellenük pedig lehet védekezni
Bazinga!
Régi Facebook adott böngészõre
Ezt töltsétek le,és még idõvonalatok se lesz. Én ezt használom elég régóta.
Ha valaki hirtelen nem merne a linkre rákattintani akkor írja be a keresõbe hogy TimeLine Remove.com
Remélem tudtam segíteni :)
Don\'t worry, be HOPI!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/