3646
www.facebook.com
  • videobaby
    menjen a fejléc alatt lévő lakatra, ott a további beállításokra katt. azon belül válassza ki az adatvédelemnél a ki láthatja a dolgaimat lehetőséget. ott állítsa át a csak ént nyilvánosra.vagy amit ő ott beállított magának.
    szerintem az a gondja.
  • mester1987
  • Mondeo19
    Sziasztok, szép napot! Egy kis segítségre lenne szükségem. Kiraktam a barátnőm kapcsolatba fészen, az én adatlapomon látszik az állapot, az ő adatlapján pedig csak ő látja, senki más, még az ismerősei sem. Hol lehet beállítani fészen hogy az ő adatlapján is látható legyen úgy ahogy nálam? Köszönöm!
  • El Gigante
    akkor az lehet a gond, köszi
  • Jim Morrison
    profilkép albumba szerintem csak úgy tudsz ha beállítod először profilképnek. Különben egy sima album lenne.
  • El Gigante
    hogyan a francba tudok képet feltölteni? Nem profilképnek, hanem csak a profilkép albumba. fél órája keresem bazmeg
  • tigeroo
    F12 és az elemek közül kikeresed a .jpg-t
  • Klon
    Keress rá: lájktörő
  • RelakS
    Ha valaki megoszt valami vackot, ami a megtekintéshez like-ot, vagy megosztást követel, azt hogy lehetne megnézni tényleges like vagy megosztás nélkül?
  • iceman94
    Sziasztok!

Nekem az lenne a problémám, hogy az egyéb kedveléseknél (other likes) jelenleg van kb. 450 oldal. Az a célom, hogy jelentősen csökkentsem ezt a számot! Ez sikerült is egy ideig, mert vagy 200 felesleges likeolt oldalt töröltem! Azonban most nem tudok megjeleníteni az egyéb lájkok oldalán csak kb. 2-3 tucat oldalt! Nem jelenik meg a lap alján, hogy "továbbiak megjelenítése" ...
    iPad-es FB-on még tudtam törölni párat, de most már ott sem jelenít meg többet! Ha szeretnétek, akkor tudok képet is feltenni róla, amennyiben esetleg nem volt elég érhető a mondandóm!

Ez a legkisebb probléma, de gondoltam kitörlöm azt, ami már nem kell... :)

Előre is köszönöm!
  • Jim Morrison
    perszee, csak trollkodtál :D

Azt hittem albumon belül kell beállítani, de ott nem találtam ilyen opciót :O
  • akyyy
    pff, rossz topik, nem ide akartam xD
  • akyyy
    be kell menni a szolgáltatóhoz és ott letiltani de ha újat igényelsz akkor az 5000 ft jó nagy szemétség
  • MR ME
    hol lehet letiltani h ne lássák a képeimet csak az ismerőseim, sehol nem találom :(

előre is köszi
  • tigeroo
    nem tudsz hozzáférni az adatbázishoz, a facebook ebből is él:D
  • precision
    van egy oldal, egy cég oldala, és szeretnék valahogyan rákeresni vagy kilistázni azokat akik ezt a céget/oldalt adták meg mint munkahelyük
    keresek valakit akinek nem tudom a nevét de tudom hol dolgozik
    névre való keresés után tudom hogy lehet szűrni munkahely alapján de nem tudok nevet... buktam? :)
  • MaRee
  • Jim Morrison
    hmm, átnevezték az oldalt. Jól gondolod, nem eredeti.
  • MaRee
    Akkor ez nem eredeti gondolom.
  • Jim Morrison
    Törölték, a tolvajkergetők által kiadott videóban azt mondták, hogy felfüggesztették, szóval lehet még létezik és visszajön 1-2 nap múlva. A kamu az egészben az új tolvajkergetők oldal, amit 1 óra alatt 14000 ember likeolt. Egy túlbuzgó egyén csinált egyet magának, hogy neki is legyen soklájkos oldala. (tolvajkergetokofficial asszem)
  • MaRee
    De tényleg törölték, akkor mi ebben a kamu?
  • Jim Morrison
    Ja, azóta (elég hamar) fény derült az igazságra. Nem is értem kinek bolt ez jó...
  • akyyy
    az csak kamu-oldal.
  • Jim Morrison
    Kíváncsi vagyok, mégis miért törölték a tolvajkergetőket, és miért(stílusért, amin azért nem csodálkozom, de hogy) pont most... Azt hittem a magyarok nem szólhatnak be nagy cégeknek, ezek szerint tévedtem. (egyébként már újra is indult)
  • tigeroo
    valószínűleg a gép botnetként üzemel. mielőbbi formázást és valami normális tűzfal használatát javaslom.
  • MaRee
    Valaki a hahaha.zip vagy akármi vírussal találkozott már? Barátnőm megnyitotta, most ő is küldözgeti mindenkinek, a gépén pedig azóta folyamatosan 70-80% a CPU és a memória használat. Spybottal próbáltam kiirtani de semmi, neten annyit irnak hogy vírusírtó.. De melyik a jó?
  • videobaby
    esetleg rakd a továbbiak fülnél a legördülőben a levélszemétbe. hátha.
  • chhaya #3333
    Hát ezt passzolom. :) Mondjuk azt sem tudtam, hogy lehetett régen az egyébbe pakolni az üzeneteket.
  • Sippie
    és olyankor mi van, ha újra érkezik tőle üzenet? Mert ha az egyébbe raktam, akkor oda is jött a további üzenet. Ha archiválom, és új üzenet jön az gondolom nem az archiváltba kerül bele, hanem a bejövőbe.
  • chhaya #3331
    Archiválni lehet, az nem jó?
  • Sippie
    régen volt olyan opció FB-n, hogy a bejövő üzeneteket bedobhattam az egyéb mappába, de most nem találom. Tudja valaki, hogy lehet mégis berakni, vagy ezt megszüntették?
  • Klon
    Koszi! Azthiszem, Duke-nak lesz igaza az en esetemben. Koszi!
  • Fresh Duke
    Én az alapbeállításokról beszéltem. Ahogy észrevettem, elég ritkán állítgat ezeken bárki is.
  • videobaby
    ez azért nem minden esetben van így. nekem pl. tegnap kijelezte az üzit, ami nem ismerőstől jött, csak az listában nem találtam, ezért néztem meg egyébben. nekem ott volt az időbélyegző is, amikor elolvasta a választ.
  • Fresh Duke
    Megkapja, de nem jelzi a FB, hogy üzentet kapott volna, ráadásul az egyéb mappába teszi; így, hacsak nem nézi rendszeresen, akkor csak is a szerencsén múlik, hogy 1x véletlenül észreveszi-e.
  • Klon
    Üdv!

Ha valakinek nem vagyok az ismerőse, akkor a neki írt üzenetet megkapja?
    Ill. ha megkapja és el is olvassa, akkor miért nincs ott, hogy "látta akármikor"?
  • Barnabyka
    Érdekes, mert ha törlöd a cookie-kat azt egy adott böngészőből törlöd szóval a másikban működnie kéne. szerintem más lesz a baj.
  • zzeN
    Hali!

Ma dél fele csináltam egy cookie, előzmény törlést és azóta nem jön be az FB. A "nem sokára elérhető" szöveg jön be. Próbáltam IE-vel, Operával de semmi, mobilon jó. Tipp?
  • trident
    Lehet beállítani a (saját) feltöltött videókat, hogy HD minőségben induljanak?
  • Fresh Duke
    Van mit, már untam a nyafogásod...