Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barnabyka
Nyereményjátékok. Így is valószinüleg rá kell fordítanod egy kisebb összeget, de legalább a saját célközönségedet tudod megcélozni vele. :)

The Coach and Horses

Sziasztok!

A fenti linken található oldalt kellene felfutatnom, persze pénz ráfordíása nélkül.
Mik a legjobb tippek?

Elõre is köszi!
videobaby
szuper :)

Köszönöm szépen, megoldottam

videobaby
pl. ccleanerrel tudod törölni. az tisztítóprogi, ott úgy állítod be mit takarítson, ahogy akarod.

Sziasztok! Facebookon ha bejelentkezésnél a mentett email címeket törölni akarom hogy ne jelenjenek meg,akkor azt megtehetem a böngészõm törlése nélkül? Nem szeretném hogy eltûnjenek a könyvjelzõk, és a gépet sem szeretném visszaállítani. Van erre valami megoldás? Elõre is köszi

videobaby
de kaksi lett. most ez tûnik szokatlannak. egybe van a hírlevél és a cset. a fene ette meg.

Klon
jó neked. az enyém is visszaálhatna :D

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Nekem visszaállt a régi kinézetre! :D

★★★★★

videobaby
megint lesz valami újításuk. napok óta ott van a jelzés,hogy a mi igényeinket vették figyelembe, blabla. enyémet biztos nem, mert nem igényelem a változtatást.

Barnabyka
Ez ha minden igaz a használt felbontáson múlik.

Klon
nah, nekem kb 1 órája van változás, de nem pont olyan mint a #3277-ben lévõ linken. A fejléc olyan, de az oldalsó fekete sáv nincs ott. Helyette olyan mint régen, csak az ikonok másak/modernebbek...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

videobaby
pont ilyen nekem is pár hónapja. megszoktam, megszerettem. eleinte volt hidegrázós, amíg meg nem ismertem.

Ingman12
https://developers.facebook.com/blog/post/2013/03/07/get-to-know-the-new-design-for-news-feed/

Nem igazán használom, szóval nem nagyon érdekel.

chhaya
Szerintem nekem már régóta az újabb kinézet van, ami miatt most mindenki tiltakozik, de tetszik is.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

videobaby
örüljetek, majd lesz nektek is. türelem, akkor meglátjátok mik változtak és eldöntitek, hogy tetszik-e, vagy sem.

chhaya
Nálam sincs, de senki nem tudja pontosan elmondani, hogy mi változott. :D

Klon
nálam nincs semmi változás. sõt, ha angolra állítom, akkor sincs :D

tigeroo
már itt is van. pont mikor megszokjuk akkor mindig jön egy új UI
SzirmosSzisza
Mármint a graph search ami lassan fél éve elérhetõ?:D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

acsati
én igen, de ahogy láttam, már hasonló lesz nemsokára a magyar design is
Azt tudtátok, ha us angolra átállítjátok a nyelvet, akkor új desing lesz és jobb keresõ?
videobaby
amikor egy ismim átmenetileg jegelte magát, attól nekem megmaradtak a kommentjei,meg amiket megosztott nekem. csak a személyes dolgai, képei tûntek el. bár az is lehet, hogy csak kavar volt és ez valami hiba miatt történt és dukenak van igaza.

A privát üzenetek nem törlõdnek, viszont news feedeknél meg cinkes lenne, ha szintén nem törlõdnének, mert a post alá történõ kommentelés érdekes lenne.

Melyikõtök biztos a dologban?:)

Fresh Duke
Ha deaktiválod magad, akkor minden posztod, kommented és likeod eltûnik, amíg nem aktiválod újra a profilod.

A heavy cost. I pay it gladly.

videobaby
megmarad, mert aktív voltál, mikor kiraktad.

Ha deaktiválom a profilomat, akkor a posztolt cuccaim eltûnnek más emberek newsfeed-jébõl?
Másként: ha posztolok valamit aztán deaktiválok, akkor másoknál megmarad a poszt, vagy törlõdik?

CroftManor
Jó ezt nyilván nem tudom, de azért megváltoztattam a jelszavam, hátha.

Nothing is True, Everything is Permitted

videobaby
a hírfolyamban magára a hírek fülre kattolsz, legördülõben ott lesz, hogy legutóbbi események (egy óra jellel jelzik). máshogy nem lehet állítani.

megas
És átmenetileg hogyan tudom állítani?

Don\'t worry, be HOPI!

Jim Morrison
honnan tudod, hogy más nem próbál meg belépni a fiókodba?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CroftManor
Megpróbálom, de itt nem arról van szó, hogy valaki más próbálna belépni a fiókomba, csak arról, hogy melóhelyen a mobilomról facebookozok, otthon meg a gépemrõl.

SzirmosSzisza
Változtass jelszót szerintem, nekem legutóbb mikor ilyen volt, akkor kínai IP-vel próbáltak belépni a profilomba, akkor eléggé hasznos volt ez a fícsör :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

CroftManor
Nekem is ugyanez, ki van a képen? kvízjáték... de már nagyon unom, hogy havonta ezt játsza el velem.

precision
én kaptam ilyet már

képeken kellett felismernem ismerõsöket és utána békén hagyott...
szintén géprõl és mobilról használtam felváltva

Bazinga!

CroftManor
Kapott már valaki ilyen emailt a facebooktól?

A Facebook fiókodba mostanában olyan számítógéprõl, mobileszközrõl vagy egyéb helyszínrõl jelentkeztek be, amit elõtte még soha nem használtál. A Te védelmed érdekében ideiglenesen zároltuk a fiókodat mindaddig, amíg meg nem vizsgálod ezt a tevékenységet és meg nem bizonyosodsz róla, hogy senki sem használta a fiókodat a beleegyezésed nélkül.

Ebben csak az a röhej, hogy naponta lépek be a face-re a mobilomról, esténként meg a géprõl. Lehet, hogy ez kavar be neki?

akyyy
nem, az upside down az hogy fejjel lefele van minden szöveg a facebookon.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

videobaby
semmi értelme, csomó idõ volt, hogy egyáltalán megtaláltam amenükben amit akartam. mindent átpakoltak innen oda, onnan ide. teljesen elvesztem benne. ennyi volt az értelme. nekem magyar nyelvû, azt tudtam egyedül állítani.

akyyy
English (Upside Down)
na ennek kb mi értelme van?

nekem uk ba olyanmint magyarba, us-be újabb, az az ugy nevezett grapich searchos dizájn van, de ez az újabb, táblagépes dizájn sehol nincs.

valakinek meg már azmagyar. valakinke a grafisszörcs magyar. nekem meg semmi :(

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

videobaby
attól, amit kapsz. nem fogod tudni másra állítani. én 1 hétig próbáltam, nem lehet. ez van, adnak valamit és te meg örülsz. megszoktam, megszerettem. máshogy nem megy.
#3247 csak átmenetileg lehet állítani, mert önálló életet él az is és önkényesen visszaállítja a beállításodat. ezt is próbáltam, nem megy.

chhaya
Angolul használom, de az enyém nem ilyen. Igaz, most ahogy nézem, kicsit más az US és az UK angol is. Kipróbáltam magyarra állítva is, de az se ilyen nálam. Fogalmam sincs, mitõl függ ez. :D

precision
semmi baj nincs a timeline -al
a minden szart megosztó ismerõsökkel van gond :) ellenük pedig lehet védekezni

Bazinga!

Sziasztok! Szép estét! :) Mondok jobbat és egyszerûbbet a gondotokra :)

Régi Facebook adott böngészõre

Ezt töltsétek le,és még idõvonalatok se lesz. Én ezt használom elég régóta.

Ha valaki hirtelen nem merne a linkre rákattintani akkor írja be a keresõbe hogy TimeLine Remove.com

Remélem tudtam segíteni :)

megas
És arra van valamilyen gyógyszer, hogy ne fontosság szerint, össze-vissza listázza a dolgokat, hanem a frissességük szerint? A réginél be lehetett ezt ugye állítani, de itt még nem jöttem rá, hogy hogyan kell.

Don\'t worry, be HOPI!

videobaby
nekem már rég ilyen. nem lehet visszaállítani, mert ezt adják és úgy vannak vele, örülj neki. nagyon nehezen szoktam meg, de már használhatóvá vált.

acsati
hm eljut hozzánk is...? nekem még nem ilyen, de szerintem nem lehet majd visszaállítani. az angol fb régóta ilyen már
megas

Don\'t worry, be HOPI!

megas
Az új megjelenést valahogy vissza lehet állítani a régire?

Don\'t worry, be HOPI!

Jim Morrison
csak nekem nem jön be a facebook vagy fél órája?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
jesszusom, felmentem facebookra, és semmilyen oldal státusz nem volt, csak rendes állapotfrissítések szöveggel, semmi ilyen megosztotta xy képét, likeolta ezt a képet. Nagyon fura :D