Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
Dehogy néztem fényképet. A face-en többen irták, náluk is levont pénzt a mobil használatkor és a tesómnál is, õ sem nézi meg a képeket. Ennyien nem tévedhetnek. Akinek nincs pénz a telóján, az észreveheti, hogy felmegy a face-re vagy nem. De most jól müxik.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Mert megteheti és kell neki az info...

Rakd õket csoportokra és azoknak talán lehet állítani külön a dolgait.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A telszám azért, hogy igazoljam számukra, hogy tényleg én vagyok fent?
Hát ezzel még nem igazolom, mert bármilyen telszámot megadhatok.
Meg, most nem mindegy nekik, hogy a facebook.com/ után milyen azonosítót írok?

--
Olyat lehet Facebook-on, hogy egyes információkat rólam csak egyes barátaim lássanak az összes barátom közül?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Köszönöm! 😊

Lyukasbogrács
van egy profilképek mappa, amiket feltöltesz (mint profil) képet azokat idarakja. az aktuális profilképnél van egy olyan, hogy profilkép törlése, ez a többinél nincs ott. ez arra jó, hogy megint az alap kékháttérenfehércsávó, vagy darthwédernagyúr legyen kint, magát a képet nem törli a mappából. az összes többi képnél ott lesz a lehetõség, hogy újra profilképként állítsd be. ez a méretrevágásos dolog csak azoknál van, ahol meg vagy rajta jelölve (kivétel a profilképek mappa), ekkor csinál egy új képet a kivágott résszel és beteszi a profilképek mappába, mint ÚJ (profil)kép, így egyértelmû, hogy nem is lesz alatta lájk, meg komment.

Hm, csak más valahogy úgy csinálta, hogy egy régebbi profilképet állított be megint és ott megmaradtak a lájkok meg a kommentek. Ha így csinálom, akkor meg úgy veszi, mintha vadi új kép lenne.

Lyukasbogrács
Portré készítése az adatlapomhoz (méretre vágás)
ez lesz az, legfeljebb kivágod az egész képet. profilképeknél, pardon portréképeknél, meg lehet csak akkor hozza ezt ki, ha jelenleg nincs beállítva semmi (de van arra is gomb, hogy törlés, mint profilkép/portrékép). tök bénán van fordítva az egész, ezért használom inkább angolul.

Nálam csak ezek vannak:

MegosztásFénykép megjelöléseFénykép szerkesztéseFénykép törlésePortré készítése az adatlapomhoz (méretre vágás)

Lyukasbogrács
kiválasztod a képet, és jobb oldalt lent ott van, hogy Make this as profile pic, vagy Make profile pic (csinálj ebbõl profilképet), ez minden képnél ott van, amit feltöltesz, vagy meg vagy rajta jelölve.

Viktorr
Pontosan mire kell kapcsolni?

Hogy lehet megcsinálni, hogy egy régebben használt profilképet megint berakni?
Szal nem úgy akarom, hogy egy újat feltöltök, hanem a régit használnám megint a listából.

köszi, ehhez meg kell adni a telszámot?

miért? ezt nem értem

chhaya
account > account settings > username

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Hy !

Facebook-on hol van az az opció, ahol azt lehet beállítani, hogy mi legyen a saját facebook oldalam címe?
PL. ilyen, hogy facebook.com/felhasználónevem

Hol lehet ezt beállítani?, és mikor?, mert lehet, hogy nekem csak az elõbb nem jelent meg.

köszi

Jim Morrison
lehet megnézted valakinek a fényképét, és úgy tudom azért már von le pénzt. (az már nem 0.f...)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jhetedikj
Profil/adatvédelmi beállítások

anno 1987

Peetboy
A T-mobile szarakodik. Néha pénzt von le a mobil face használatáért. Vigyázzatok! Többen is észrevették ezt.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Viktorr
Hello !

Hol lehet kikapcsolni mindenféle értesítést magamról az ismerõsök felé?

Köszi! <#worship>

Lyukasbogrács
írj be egy @-t

Hogy lehet megcsinálni, hogy beírok valamit Állapotnak és valaki nevét odalinkelem, õ pedig kap róla értesítést?

chhaya
Profilom > Adatvédelmi beállítások > Tiltólisták

és sok-sok english lesson!

fergusonpapa
uristen..nehéz megnézni ezek után..

www.icewebhu

Newyorker
magyar a facém, ott? 😊

chhaya
Account > Privacy settings > Block lists

Newyorker
Egy kérdés!

Ha rámegyek a kezdõlapra, akkor ugye látom az ismerõseim "fõbb eseményeit", vagy a "legfrissebb" bejegyzéseit!

Ha rámegyek egy ismim pl bejegyzéséra és oda megyek a jobb sarkára a bejegyzésnek elõjön egy almenü:
- bejegyzés eltüntetése
- xy eltüntetése
- spamnek jelölöm

Itt ha ráklikkelek az "xy eltüntetésére" akkor ugye innentõl az õ bejegyzéseit nem fogom látni a kezdõlapomon.

A kérdésem az, ha én újból látni akarom azt hol tudom beállítani???

KÖSZÖNÖM

ajem kisa
Nálam is ugyanez van, de szerintem most igazán fullon van a szerver...

xBobtailx
sziasztok!
van egy kis problémám, és a segítségeteket szeretném kérni. 3 napja nem kapom meg az értesítéseket ; hiába rakok fel új profil képet, a régi marad kint (de néha az új is megjelenik) ; képet is hiába töltök fel, nem jeleníti meg az albumokban, csak ha szerkesztem azokat ; és az adatlapomon is a 3 nappal ezelõtti bejegyzéseket látom csak, de néha az újabbak is megjelennek...
erre keresnék megoldást!
elõre is köszönöm!

Lyukasbogrács
a fb is cache-el, és adatbázisába is késleltetve ír, csak így tud annyi tagot kiszolgálni, hogy ne égjenek szét a szerverei és ezért lassuljanak be, mint a csiga. az a néhány másodperc (vagy percnyi) "átfutási idõ" ahhoz kell, hogy lemezre kerüljenek a módosítások, vagy elévüljenek a gyorsítótárazott adatok/elemek. ezért tud még most is mûködni, kiszolgálni azt a 500 millió aktív felhasználót.

Megtörhetetlen
meg egyébként is nagyon lassú néha a FB hiába írom meg, kell neki egy x perc átfutási idõ mint a leveleknél is :S hiába már k**va sok a tag .S

fry day fry day sálálálláláá

jhetedikj
egy kilépés,belépés oldotta meg végül is, ctrl+F5 nekem nem reagál semmit

köszi

anno 1987

Lyukasbogrács
töröld a cache-t, vagy ctrl+f5

jhetedikj
Miért van az, hogy van egy személy akinek kommentáltam az egyik állapotát, de ha megnézem Fb-n olyan mint ha nem írtam volna oda semmi vagy törölte volna?

Utána megnéztem telefonról is és ott meg ott van az összes hozzászólás, látom.

anno 1987

Lyukasbogrács
ban, del
aki kitalálta

tommygear
ez párszor nekem is bejött, nemtom mi akar ez lenni
tigeroo
ASD:AS?D:AS?DAS😄?DSa
jhetedikj
Ez az üzenet a Facebooktól van. Az utóbbi idöben sok panasz volt fb-re, hogy egyre müködik. A következök az okok: fb-re egyre többen jelentkeznek be, és sokan vannak akik nem használják már. Ezzel az üzenettel kiakarjuk találni, hogy TE tényleg rendszeresen használod e a facebookot. Ezért következö a kérésünk: küldd el ezt az üzenetet minimum 16 embernek. Aki ezt az üzenetet a következö 2 hét alatt nem küldi el, megmutatja nekünk, hogy a facebookját nem használja és lelesz törölve a facebookról, hogy több hely legyen. Tehát küldd el ezt tovább a barátaidnak, és kérd meg öket is, hogy küldjék el az üzenetet.<#wilting>

anno 1987

precision
stílusos...

Bazinga!

Adaaam

(kép humoros topicból)

everything's better with music

Adaaam
Ha likeolsz valamit akkor egy pillanatra átvált Szar !-ra, ez mi? Ezt a facebook csinálja vagy betelepült valami alkalmazás? Csak azért csodálkozok, mert én nem szoktam semmi alkalmazást használni.

HöfEE
Najó ez a facebook help support(már ha lehet annak nevezni)egy nagy kupac trágya! 1 hete bejelentettem a problémámat amit lejjebb itt is ecseteltem, ennyi idõ alatt nem voltak képesek annyit reagálni, hogy oké vettük dolgozunk rajta. A kérdezz felelekes help centerbe is írtam, de nem hogy választ nem kaptam, inkább kitörölték a kérdésemet! Szánalmas.

akyyy
én eleve csak az aklamazások miatt vagyok fent

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tigeroo
jó de attól még mások látni fogják nem? én attól félek 😄D
Lyukasbogrács
az egész fb egy nagy fertõ az alkalmazások (meg játékok) terén, már alig látni emberektõl bejegyzést, nincs sok ismerõsöm, de ha legörgetek 2-3 oldalt 90%-a (ha nem több) alkalmazás, meg hogy ezt-azt like-olt, meg értelmetlen esemény, ami a világ másik végén lesz. tiszta antiszoc. környezet.

itt beállíthatsz mindent, részletesen le van írva.

Adaaam
Tiltottam az alkalmazást, azóta nem látom.

tigeroo
én meg azt szeretném kérdezni hogy ezt az új igen/nem játékot nemlehet valahogy csípõbõl letiltani hogy ne küldjenek semmi faszságot az adatlapomra?
Jagumo
Csáó

Ezen az újtípusú profilom hogy lehet letiltani egy albumot hogy nelássák bizonyos személyes ? :S Sehol nem találom -.-

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

jhetedikj

anno 1987

jhetedikj
Van egy olyan minden ismerõs adatlapján, hogy "Személy jelentése/tiltása" ott több lehetõség is van kiválasztani, ami nem tetszik. Szerintem ez lesz a megoldás erre.

anno 1987

tigeroo
gondolom kap róla értesítõt.

amúgymeg lehet van magyar support, kitudja...