3646
www.facebook.com
-
#1360 sajnos csak egész szavakra lehet keresni, a töröl-re nem adja ki, csak a törölni-re -
#1359 óó köszönöm , csak mert nekem alul a kereső nem dobta ki ! -
#1358 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200101640&no=1027]#1027[/URL] -
#1357 hali . segítene nekem valaki hogyan tudom törölni erröl a fészbukról ? -
#1356 ezt én is beállítottam! ^^ -
#1355 "Nincs szívem letörölni embereket, de mutatkozni sincs kedvem velük..... :)" -
#1354 Köszönöm szépen! :) -
#1353 Account, Privacy Settings, Connecting on Facebook részben View Settings link, ott pedig See your friend list, átállítod Only Me-re. Ha a barátaid által küldött fal üzeneteket akarod elrejteni, akkor Account, Privacy Settings, Customize settings, Things others share: Can see Wall posts by friends, only me.
csak angolul tudom leírni, nincs kedvem átállítani magyarra -
#1352 nem lehet -
#1351 Halihó! Valaki tudna segíteni, hogy kell pontosan letiltani azt, hogy senki se láthassa a barátaimat az adatlapomon? Nincs szívem letörölni embereket, de mutatkozni sincs kedvem velük..... :) -
#1350 -
#1349 Nekem is.
Illetve órákkal később jelzi ki, ha új üzenetet kapok. :[ -
Dean Winchester #1348 én meg írtam egy postot :D
5 perc múlva nézem 50k feletti volt a like-k száma :DDDD -
#1347 forever alone
nekem most az 1-2 napja már elolvasott leveleket dobálja ki frissként minden egyes belépéskor (N) -
#1346 Egy senki vagyok a Facebook szerint. Köszönöm szépen! Bassza meg Márk bácsi. :)
-
#1345 nem, mindig ez van amint belépsz facebookra -
#1344 Ez nem akkor van, mikor valaki üzenetet ír? Már nem chaten, hanem amúgy. -
#1343 sg-nek is ezt a fost kellett lemásolnia -
#1342 +#1339
szóval globális probléma. abszolút nem használom a chatet. nem szoktam kilépni fb-ről, meg bezárni a böngészőt ha otthagyom a gépet pár órára, erre írogatnak, hogy minek vagyok ott, ha nem vagyok ott :D -
#1341 fhu ez az új cset újítás nagyon gagyi meg az üzenetek menüt így átvariálni. Hülye ötlet volt -.- -
#1340 már lassan 1 hónapja bug a fb-n... hiába van valaki offline módban, kb. percenként fellép, majd eltűnik egy pillanat múlva... több ismerősömmel is "teszteltük" és tényleg így van. -
Dean Winchester #1339 nekem múlt héten mondta egyik ismerősöm ,hogy látott a chaten kockulni :D mondom neki az kizárt , azt mondja de pedig ő látott!
Mondom kizárt mert sosincs bekapcsolva a chat :DDD -
#1338 másnak is olyan mostanában, hogy hiába vagyok chaten offline, mégis hol látnak, hol nem látnak rajta? -
#1337 Annyira igaz!
-
Dean Winchester #1336 thx -
#1335 üzenetek, fent facebook email igénylés.
messages, claim your facebook email. -
Dean Winchester #1334 megoldás? :D -
#1333 :OOOO
nekemis kell. Hogy?:D
szerk.: megvan. -
#1332 Yee, lett facebook emailem :D -
#1331 eléggé google+ utánzat gyanús:D -
#1330 Nocsak, végre a Facebook is fejlődik jó irányba:
http://www.facebook.com/settings -
#1329 XD De minden mást látok :D -
#1328 Letiltott. Lehet globálisan, de lehet csak téged :D -
ba32107 #1327 1. a falamon* -
ba32107 #1326 Sziasztok két kérdésem lenne:
1. ha van egy private event, akkor arra nem is írja ki, hogy attendolom?
2. sokszor láttam hogy ismeretleneknek az égvilágon semmi infó nem jelenik meg. Ezt szeretném én is, ki is kapcsoltam mindent amit ki tudtam, de ez még mindig megmaradt:
Contact Information
Facebook http://facebook.com/keresztnev.vezeteknev
Ezt hogy lehet eltüntetni? -
#1325 Miért nem látom egyik ismerősöm üzenőfalát és a többi fényképeit? A profilképeket mind mutatja, de a mást semmit sem... Még az információkat is, de a falat nem. -
#1324 okés. -
Dean Winchester #1323 igen
X - re klikk és lehet választani , hogy csak azt az egy postot tünteted el vagy az összeset -
#1322 De ő sztem az ismerőse összes postját letiltotta. Aztis úgy kell? -
#1321 Üzifalon láttam kiírva :D