Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Rakd õket csoportokra és azoknak talán lehet állítani külön a dolgait.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Hát ezzel még nem igazolom, mert bármilyen telszámot megadhatok.
Meg, most nem mindegy nekik, hogy a facebook.com/ után milyen azonosítót írok?
--
Olyat lehet Facebook-on, hogy egyes információkat rólam csak egyes barátaim lássanak az összes barátom közül?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ez lesz az, legfeljebb kivágod az egész képet. profilképeknél, pardon portréképeknél, meg lehet csak akkor hozza ezt ki, ha jelenleg nincs beállítva semmi (de van arra is gomb, hogy törlés, mint profilkép/portrékép). tök bénán van fordítva az egész, ezért használom inkább angolul.
MegosztásFénykép megjelöléseFénykép szerkesztéseFénykép törlésePortré készítése az adatlapomhoz (méretre vágás)
Szal nem úgy akarom, hogy egy újat feltöltök, hanem a régit használnám megint a listából.
miért? ezt nem értem
Facebook-on hol van az az opció, ahol azt lehet beállítani, hogy mi legyen a saját facebook oldalam címe?
PL. ilyen, hogy facebook.com/felhasználónevem
Hol lehet ezt beállítani?, és mikor?, mert lehet, hogy nekem csak az elõbb nem jelent meg.
köszi
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
és sok-sok english lesson!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha rámegyek a kezdõlapra, akkor ugye látom az ismerõseim "fõbb eseményeit", vagy a "legfrissebb" bejegyzéseit!
Ha rámegyek egy ismim pl bejegyzéséra és oda megyek a jobb sarkára a bejegyzésnek elõjön egy almenü:
- bejegyzés eltüntetése
- xy eltüntetése
- spamnek jelölöm
Itt ha ráklikkelek az "xy eltüntetésére" akkor ugye innentõl az õ bejegyzéseit nem fogom látni a kezdõlapomon.
A kérdésem az, ha én újból látni akarom azt hol tudom beállítani???
KÖSZÖNÖM
van egy kis problémám, és a segítségeteket szeretném kérni. 3 napja nem kapom meg az értesítéseket ; hiába rakok fel új profil képet, a régi marad kint (de néha az új is megjelenik) ; képet is hiába töltök fel, nem jeleníti meg az albumokban, csak ha szerkesztem azokat ; és az adatlapomon is a 3 nappal ezelõtti bejegyzéseket látom csak, de néha az újabbak is megjelennek...
erre keresnék megoldást!
elõre is köszönöm!
fry day fry day sálálálláláá
Utána megnéztem telefonról is és ott meg ott van az összes hozzászólás, látom.
anno 1987
anno 1987
everything's better with music
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
itt beállíthatsz mindent, részletesen le van írva.
Ezen az újtípusú profilom hogy lehet letiltani egy albumot hogy nelássák bizonyos személyes ? :S Sehol nem találom -.-
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
anno 1987