Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ennyi erõvel nem tetszik egy ismerõsömnek az adatlapján valami, és írok angolul hogy az a szöveg engem sérteget, leveszik? na ne röhögtess már , muhahahaha😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

jhetedikj
ha angolul bejelenti, sztem leveszik neki

anno 1987

akyyy
magyaroknak nem veszik le mert nem tudnak magyarul😄

Emobarby
sziasztok!ha bejelentek más adatlapján egy bejegyzést amin engem mocskolt.az mennyi idõ amire leszedik?

Én 3 hónapig voltam "hibernálva", utána visszaléptem és minden ottvolt, a bejegyzések, ismerõsök stb.
Szal nincs is olyan, hogy végleges törlés.

szabii98
yeah, köszi 😊

I met God. She's black

Beállításokban van valami olyasmi, hogy jelszó és ott mutatja mindenhova.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Tigristank
Meg: Eszközök -> Beállítások -> Biztonság -> Mentett jelszavak

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

szabii98
Üdv!
Szokásomhoz híven, elfelejtettem a Facebook jelszómat. Okés, nem lenne gond mivel automata a belépés, de mi lenne ha újra raknám a gépet? Na de a gondom az, hogy telóról szeretnék FB-zni, viszont oda kell jelszó is. A jelszó emlékeztetõ nagyon be van halva, már 2 napja nemküld semmit...megoldás van?:S esetleg a mozzila fájljai közt meglehet találni a jelszót?

I met God. She's black

Prody
Köszi 😞 Nem tudod mikorra várható?

precision
mert akkor kb mindenkit le kéne tiltanom
és nyilván ha már ennyire zavar a dolog (nem mondom azt, hogy nem bennem van a hiba) akkor felesleges egyáltalán fent lennem az oldalon

már eleve herótom van attól, hogy a "lájk" szó így kiejtés szerint leírva bekerült a köznyelvbe és haverjaim már élõ beszédben is használják
meg hát tényleg túl sok volt a teljességgel felesleges információ, ami engem egy picit sem tud érdekelni
a sok idióta már az fb -n éli a szociális életét, élõben már nem is nagyon találkoznak az emberek, csak megbökik egymást a fészbúkon meg lájkolják egymás posztjait a wallon, neadjisten bejelölik egymást ilyen naptáras meg kiscicás fotókon 😊

Bazinga!

Tigristank
Miért nem tiltod akkor le az üzenõfalról a sok hülyeséget? :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

precision
ez megnyugtató... 😊
de kötve hiszem, hogy visszamegyek

Bazinga!

Ha 2 hét után, de ha most visszalépsz olyan, mintha el se mentél volna.

precision
deaktiválásnak hívják asszem
nem látszom sehol, mintha nem lennék regelve
de ha belépnék a jövõben a mail+pass párosommal akkor visszakapnám az accountomat, persze csontüresen, képek és ismerõsök nélkül, üres wall -al

Bazinga!

Adaaam
Hibernáltad magad? Vagy már törölni is lehet?

everything's better with music

precision
na.
f*szomkilett már ettõl a "lájk" f*szbúkos nemzedéktõl, meg hogy mindenki mindenféle senkit nem érdeklõ dolgot kiposztolt a falra... a sokmillió hasztalan kvízrõl meg tesztrõl nem is beszélve (a "melyik ismerõsöd fingik a legnagyobbat volt a "legjobb" 😊)

szal letöröltem magam a francba

Bazinga!

akyyy
Nekem is. epic fail😄

HöfEE
Elszóltam magam, elsõre valóban mûködik DE! Rájöttem, hogy mikor nem, és ez egészen elképesztõ, kicsit vicces is. Bejelentkezek fb-re, ilyenkor okés a profilom rá tudok kattintani bejön akármenniyszer is próbálom. Viszont ha megnyitok mellé 4 lapfült más oldalakkal, és mind a 4-et megnézem majd visszaváltok FB-re, akkor már "page not found"! Ez hihetetlen... Elpróbáltam többször is, akármikor megnézek 4 más lapfült és visszaváltok fb-re nem jön be a profil. Ez meg mi a franc lehet?!

HöfEE
Most már nekem is mûködik. Gondolom ez valami általános bug lehet amit nem vernek nagy dobra, csak ha valaki szól érte helyrerakják.

Nekem jó a link.

Prody: Magyarországon nem elérhetõ.

HöfEE
Látsz te ebben a szóban: hofeesrac, vagy a lenti linkben bárhol is nagybetût? Nem is lehetett máshogy megadni a nevet csak kisbetûvel és a rendszer is leellenõrizte, hogy elérhetõ e a kívánt név. Mindenesetre most küldtem bugreport-ot a facebook help centeren keresztül, screenshottal lépésrõl lépésre leírva. Kiváncsi vagyok mit kezdenek vele.

akyyy
Néhány webcím érzékeny lehet a kis- és nagybetûkre.

HöfEE
Az mitõl van, hogy beállítottam facebookon magamnak egy nickname-t, hogy egyszerû URL-el is meg lehessen nézni a profilom, de amióta ezt megcsináltam nemhogy más nem tudja megnézni a profilom, hanem én magam sem! Rámegyek az adatlapomra és: "The page you requested was not found."
amúgy ez lenne az url:
link

Prody
Miért nem megy a Places iPhoneról? Unable... Kulfoldon ment pedig.

jhetedikj
megcsináltam szépre mégis

anno 1987

Jim Morrison
3napja csak ezt latom fb on 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

hali
a Photo Stalker alkalmazást ismeritek? mûködik? nem para a használata?
jhetedikj
Ez is komoly 😄

nincs most kedvem gimp-el szórakozni...

anno 1987

TommyC
Nekem ez jött ki:

(nemtom FB-ról lehet-e linkelni)

dixitque deus fiat lux

jhetedikj
Disambiguation - Prepared to see them misunderstood

anno 1987

TommyC
1 - Menj az angol Wikipédiára, kérj egy Random article-t. A cikk címe lesz az új zenekarod neve.
2 - Menj a quotationspage.com-ra, itt is Random Quotes. A legutolsó idézet utolsó 4-5 szava lesz az elsõ album címe.
3 - Következõ megálló: flickr.com.... Explore... last seven days. A harmadik kép, bármi is az, lesz az album borítója.
4 - Fotosoppal, vagy akármivel (Paint, Gimp, stb) készítsd el a borítót.
5 - Linkeld be/töltsd fel a kész képet

dixitque deus fiat lux

Rámegyek ismerõsökön belül az összes ismerõs megjelenítésére, de semelyiknél sem írja ki, hogy várna a visszajelölõsre :S
Egyenként meg elég sok idõ megnézni 😞

Lyukasbogrács
szóval ha eltûnik a gomb, akkor visszajelölt, de ha meg nincs az ismerõsök között, akkor nem fogadta el.

Lyukasbogrács
account > edit friends (ismerõsök szerkesztése), és a listában ahol az van, hogy waiting reply, vagy waiting friend request, azok még nem fogadták el, de a bejelölt személy profilján is a gomb szürkére vált, úgy is ki tudod deríteni.

Meg lehet valahogy nézni, hogy kik azok, akiket bejelöltem, de még nem fogadták el?

matthias92
az!

gabber_saviola
bazz megvan, ott van, hogy "csoportból kilépés" 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
egyik ismeros csinált egy csoportot, onnan hogyan tudok kilépni?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

tommygear
facebookon bal oldalról már nagyon régen eltûnt nekem a Csoportok menüpont így mindig keresgélnem kell, nem tudjátok hogy lehet visszavarázsolni oda?? egyszer bekléptem egy csoportba és azóta nem jelenik meg
Lyukasbogrács
vagy az új médiatörvény, cenzúra mindenhova

precision
esetleg Fekete Pákó pont belelógott a képbe amikor készült

Bazinga!

Lyukasbogrács
elromlott a fényképezõgépük, vagy spórolnak az energiával

precision
õk áttértek a sötét oldalra és/vagy túl csúnya a fejük, hogy felvállalják nyilvánosan

Bazinga!

jhetedikj
a facebook megjelöli kik a sötétek

anno 1987

West Balkán ?

fixon
Most mi az, hogy egy csomó embernek sima fekete kép van a profilképeként?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Adaaam
Régebben ha egy eseménynél néztem hogy kik vesznek részt akkor midig az ismerõseimet rakta elõre, most meg össze-vissza vannak ismeretlenekkel vegyesen. Nem lehet ezt valahogy visszaállítani?

everything's better with music

Jaja, szédül szegény 😄