3646
www.facebook.com
-
Dean Winchester #1320 te találtad ki? :D
-
#1319 Ráviszed egeret a postra és jobb oldalt felül kell lennie egy X-nek. -
#1318 hogykell?:D -
#1317 már meg van -
#1316 Az egyik ismerősöm kb. 5 percenként kirak valamit az üzenőfalra, gyakorlatilag vele van tele, le lehet ezt tiltani valahogy? -
#1315 Chuck Norris kitépett egy lapot a facebook-ból.
(én kérek elnézést, de ez muszáj volt :DDD) -
#1314 nem megy a facebook ;( -
#1313 néha eltűnik, frissíts vagy ilyesmi -
#1312 nekem még mindig ott van.. de menj rá akkor egy barátod profiljára, és akkor is írja jobb oldalt. -
alex88 #1311 hol lehet megnézni a bökéseket?eltűnt a jobb oldalról. -
#1310 Másnál is elő szokott fordulni, hogy eltűnnek a megnyitott chat ablakok? Én úgy vettem észre, hogy akkor lép ki a beszélgetésekből, ha a Chrome-ot leteszem tálcára huzamosabb ideig, majd újra előhozom. Csak érdekelne, hogy más is találkozott-e ilyennel. -
#1309 be lehet állítani, hogy csak te lásd azokat a képeket, amiken megjelöltek. -
#1308 ezen én is agyaltam amikor megjelöltek pár olyan képen, amit nem szerettem volna, hogy mindenki lásson. Erre a drága Facebook kirakta mindenkinek, hogy milyen képeken lettem megjelölve. -
#1307 hát igen, de azt sem értem, miért nem megerősítősre csinálták ezt a megjelölést, konkrétan az illető engedélye nélkül kerülnek fel az adatlapjára képek. -
Dean Winchester #1306 ya mert ha megjelölnek téged akkor neked azt kiteszi a faladra mint kép :D tehát képek és ott globálba ugye? -
#1305 +1 -
#1304 kicsit
de már ezeket a divatképeket is meguntam, amin 100 millió embert bejelölnek (98%-ban picsák), és van 100 képem, ami buborék, nyalóka, szivecske, tökömtudjamilyen fb képgeneráló... -
#1303 durva volt a buli? :D -
#1302 megvan, thx. -
#1301 Képnél a neved mellett kéne olyasminek lennie, hogy "remove tag" -
#1300 ha vki megjelöl egy képen, akk én azt a jelölést letudom szedni, vagy törölni a fényképeknél? -
kozako #1299 hellósztok.az lenne a kérdésem hogy amikor belépek a facebookomra akkor a háttér fehér és amik vannak ilyen gombok hogy üzenetek,függő kapcsolatok azok függőlegesen vannak írva.ez mitől van?meg ha rámegyek nemcsinál semmit sem.olyan mintha telefonról nyomnám csak ez épphogy gépen van.ha tudjátok a megoldást akkor írjatok.előre is kösz a válaszokért. -
#1298 igen -
Ironman2 #1297 Lehet több regisztrációt csinálni a Facebookon? -
#1296 Szerinted zuhanyszex, vagy kádszex? :) -
#1295 Ezeket a likecombatos marhaságokat, hogy ki a jobb, tudja valaki hogy hogy lehet letiltani? -
#1294 Okés, csak erről én korábban nem tudtam és most már van egy csomó ismerős.
Így gáz lenne törölni a profilt és csinálni egy újat.
Ezért gondoltam, hátha lehet még valahogy módosítani rajta. -
#1293 Áhh, személyként hülyeség létrehozni, mert nem személy. Pageként / Oldalként kell. -
#1292 A Facebook regisztrációval kapcsolatban tud valaki segíteni?
Egy szervezet esetén lehet like-olni az oldalt valami social plugin -el, de személy esetén nem.
Ha személyként lett létrehozva a profil, utólag még át tudom módosítani? -
Aspyrin #1291 kurvajó! :DDDD -
#1290 A facebookról szóló film is sok bevételt hozott és a játékokban is lehet "támogatni" a facebookot, mindenhol ez a kék coinos bigyó van, és van olyan /hülye/ aki támogatja is őket. -
#1289 jobboldalt ott vannak a hirdetések :D -
#1288 engem az érdekel, h ha itt minden ingyér van és eleve nincs agyonpakolva reklámokkal, akkor honnan van ennek a kis vörös csókának pénze belőle? abból, h minimum 4 évig adta el a felhasználói adatokat? vagy mégis a reklámokból? abból, hogy telesütizi a géped és összeszedi az adatokat, h két kattintással előtte a Coca-Cola oldalán voltál és innen rögtön a gmail-re mész? honnan? még tőzsdén sincs! -
Dean Winchester #1287 ez jó :D -
#1286 Hulladékszállító kamion...:D Tedd ki te is hagy gördüljön tovább a két kis buzi:D
|^^^^^^^^^^^^^^| ||
| SP & Justin Bieber ||||| |||";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
..."(@)(@)""""**|(@)(@)*** **(@)
Fészen jobban mutatja. jaj, ezeken úgy vigyorgok... :) -
Narusco #1285 ez mér jó? -
#1284 1.:El kell mondjak egy titkot...olvasd az 5-öst!
2.:Ennyire sietsz?...olvasd a 8-ast!
3.:Nagyon kíváncsi vagy, nem igaz?...olvasd a 9-est!
4.:Szóval így...olvasd a 15-öst!
5.:Nincs még bátorságom...olvasd a 17-est!
...............6.:El kell mesélnem...de előbb olvasd a 16-ost!
7.:Elmesélném...de olvasd a 2-est!
8.:Ez olyan könnyű pedig...úgyhogy olvasd a 4-est!
9.:Ne légy ideges, egyszerű...olvasd a 18-ast!
10.:Még nem...de olvasd a 19-est!
11.:Elfáradtál?Pihenj!xD...olvasd a 13-ast!
12.:Majd később...olvasd a 3-ast!
13.:Nagyon közel vagy, hogy megtudd...olvasd a 20-ast!
14.: Szeretlek ennyi :]
15.:Ideges vagy?...olvasd a 6-ost!
16.:Te még nem jöttél rá, ugye?...olvasd a 12-est!
17.:Ó!Szégyellem!...olvasd a 7-est!
18.:Nem hiszem, hogy megértenéd, de...olvasd a 10-est!
19.:Nyugisan...olvasd a 11-est!
20.:Elmesélem...14-eset LASSAN -
#1283 Sziasztok!
Facebook-on hogyan lehet állítani,h ha likeolok valamit azt bizonyos személy ne lássa?Nem akarom letíltani,csak,h pl bizonoys dolgokat ne lásson.
Köszi! -
cargame #1282 LOOL... hogy nektek mekkora problemaitok van az eletben :))) -
#1281 mi ez, hogy félig angol már a fb?? szánalom
ezért is jobb a google plus!