Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szal nincs is olyan, hogy végleges törlés.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szokásomhoz híven, elfelejtettem a Facebook jelszómat. Okés, nem lenne gond mivel automata a belépés, de mi lenne ha újra raknám a gépet? Na de a gondom az, hogy telóról szeretnék FB-zni, viszont oda kell jelszó is. A jelszó emlékeztetõ nagyon be van halva, már 2 napja nemküld semmit...megoldás van?:S esetleg a mozzila fájljai közt meglehet találni a jelszót?
I met God. She's black
és nyilván ha már ennyire zavar a dolog (nem mondom azt, hogy nem bennem van a hiba) akkor felesleges egyáltalán fent lennem az oldalon
már eleve herótom van attól, hogy a "lájk" szó így kiejtés szerint leírva bekerült a köznyelvbe és haverjaim már élõ beszédben is használják
meg hát tényleg túl sok volt a teljességgel felesleges információ, ami engem egy picit sem tud érdekelni
a sok idióta már az fb -n éli a szociális életét, élõben már nem is nagyon találkoznak az emberek, csak megbökik egymást a fészbúkon meg lájkolják egymás posztjait a wallon, neadjisten bejelölik egymást ilyen naptáras meg kiscicás fotókon 😊
Bazinga!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
nem látszom sehol, mintha nem lennék regelve
de ha belépnék a jövõben a mail+pass párosommal akkor visszakapnám az accountomat, persze csontüresen, képek és ismerõsök nélkül, üres wall -al
Bazinga!
f*szomkilett már ettõl a "lájk" f*szbúkos nemzedéktõl, meg hogy mindenki mindenféle senkit nem érdeklõ dolgot kiposztolt a falra... a sokmillió hasztalan kvízrõl meg tesztrõl nem is beszélve (a "melyik ismerõsöd fingik a legnagyobbat volt a "legjobb" 😊)
szal letöröltem magam a francba
Bazinga!
Prody: Magyarországon nem elérhetõ.
amúgy ez lenne az url:
link
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a Photo Stalker alkalmazást ismeritek? mûködik? nem para a használata?
2 - Menj a quotationspage.com-ra, itt is Random Quotes. A legutolsó idézet utolsó 4-5 szava lesz az elsõ album címe.
3 - Következõ megálló: flickr.com.... Explore... last seven days. A harmadik kép, bármi is az, lesz az album borítója.
4 - Fotosoppal, vagy akármivel (Paint, Gimp, stb) készítsd el a borítót.
5 - Linkeld be/töltsd fel a kész képet
dixitque deus fiat lux
Egyenként meg elég sok idõ megnézni 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
everything's better with music