3646
www.facebook.com
-
#1400 áááá mi ez a fos frissítés?? hülye szmájlik meg minden loál. Hogylehet kikapcsolni? -
#1399 semmi, megvan. -
#1398 ha van egy facebook oldalam hogy tudom megjeleníteni oldaltulajdonosként ott magam? -
#1397 ”””””–‡————————————————————— —▌
”””––‡‡▌‡ €€€€Rajta ül az exem.€€€€€€ ▐
–––▌▐‡‡▌‡ €€€€ HÁHÁ€€€€€€€€€€€€€▐
‡‡‡‡‡‡‡▌‡––––––––––––––––––––– –▌
—(@)————(@)(@)————————————( @)————
Rakd ki te is....had guruljon tovább a picsába. -
BaliFF #1396 köszi,ez eddig úgy tűnik tényleg segített!;-)(kopp-kopp:D) -
#1395 én egy érdekes hírt találtam anyum falán:
"... installed the Facebook for iPhone application on her phone." - nincs is iPhone-ja. :O -
#1394 Vigyázzatok, a fácse a tudtotok nélkül szinkronizálja és tárolja a telefonotok címjegyzékét, ha használjátok az alkalmazásukat Androidon vagy iPhoneon! -
#1393 de attól még üzenetet küldhetnek neki -
#1392 Állítsd magad offlinera chatben. -
#1391 -
#1390 De igen! Töröld magad. -
#1389 Sziasztok!
Azt nem lehet valahogyan megcsinálni,hogy velem ne lehessen se Chatelni és se üzenetet küldeni..? -
#1388 Szia. Nekem is volt ilyen hogy megnézés után se tüntette el. Nekem megoldotta a problémát amikor az értesítések alján levő "see all notification" gombra kattintva megnéztem az összeset. Ezt csináltam pár hétig utána elért hozzám szerintem valami javítás és többet nem volt ilyen gond .(koppkoppkopp) -
BaliFF #1387 Sziasztok!
Nem tudja vki,hogy az miért van ,hogy kb.már vagy két hete nem tűnnek el az értesítések,hiába megyek rájuk,következő bejelentkezésnél mindig ugyanannyit ír ki,illetve ha valami történt akkor hozzáadódik. Állítani kellene valamit?Aki tudja a választ,annak megköszönném,végülis nem nagyon gáz,de egy kicsit zavaró.....köszi -
#1386 megtaláltam, de azt hiszem mégse az volt :| -
#1385 ha kikapcsolom az oldalon a chatet (offline megyek), akkor a kliensből is kilépik. Ez a baj... -
#1384 tegnap néztem pedig, de most nem találom sehol :D -
#1383 hol? -
#1382 bele lehet állítani, hogy ne lássanak facen csak te őket -
#1381 "jaj ha fentvagyok az a gyerek is állandóan"
én erer mindig azt mondom én nem mindig vagyok fennt, csak pont akkor amikor ő is:d -
#1380 Háhá! Kibasztam a rendszerrel! Beletettem a facebook chatet a messenger programomba! Egyetlen hátránya, hogy facebookon is online vagyok akkor amikor messengeren is. Tehát max 1-2 perces szünetetekkel majdnem 24/7 :D
Aki eddig nem gondolt facebook addictnak, az majd ezután fog! :D -
#1379 +1
/ezalatt most a google féle lájkot tessék érteni -
#1378 blikk.hu
eddig olvastam :DS:?DAS:d,as. -
#1377 ??!! -
#1376 megint alakítottak a chaten... nem találjátok ki, hogy milyen irányba ment a fejlődés :D -
#1375 nov 5, felni kell :D -
#1374 egyik oldalon láttam, sajnos már nem találom melyiken, de direkt megnéztem és gif volt a kiterjesztése -
#1373 nálam nem műxik -
#1372 ezt kipróbálom :) -
#1371 Most már gifeket is ki lehet rakni? :O ez már fejlődés :D -
#1370 a feladó semmit nem tud arról, hogy elolvasták e már az üzenetét, vagy hogy megérkezett e. -
#1369 elküldött üzeneteknél kiírja valahol hogy az üzenetet elolvasták-e már? -
Kiado #1368 Nem, direkt átállítottam múltkor megint, CSAK ismerősökre és így is bárki láthatja, amikor rámkeres, nemvágom :S -
#1367 Ha csak ismerőst állít, akkor ismerős ismerőse sem láthatja -
#1366 Nem lehet, hogy ismerős ismerőse és azt nem állítottad be ? -
Kiado #1365 Mitől lehet az, hogy bejelölöm, hogy az ismerőseim listáját CSAK az ismerősök lássák és leteszteltem, az is láthatja, aki nem az ismerősöm.
Ötlet? -
#1364 Bal szélső a mindenki :D -
#1363 én is itt keresgéltem... de ez a félig magyar-angol fasság megzavart... na mind1 állítottam valamit :D thx -
#1362 https://www.facebook.com/settings/?tab=privacy -
#1361 Hogy lehet azt beállítani, hogy ha egy ismeretlen rámkeres, vagy meg akarja nézni az adatlapomat, akkor az ismerőseimen és pár kedvenc film/zene stb.-n kívül még csak a profilképemet tudja megnézni nagyban (tehát az üzifalamat és a többi képemet amin bejelöltek nem)