Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, kissé gáz, hogy nem tudom, mert ebben a tini világban a facebook nélkül az élet majdnem-hogy elképzelhetetlen xD, de mondom akkor elkezdek bökdösõdni, 1x élünk 😉.
Ez olyasmi, mint a "Ha meg vagy jelölve írd le... 1. Hol találkoztunk elõször? 😊
1. Hááát itt stb. stb."
Az italok jelentései pedig a #829-ben olvashatóak.
És ha valamelyiktek nem hagyja abba, végtelen ciklusba kerültetek.😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Megböktem valakit, erre ma reggel a nevével együt a "visszabököm" szót láttam.
Ez pontosan mit jelent?
Az adott illetõ megbökött, és nekem lehetõségem nyílt arra, hogy visszabökjem? VAGY azt, hogy az én bökésemet, amit én "indítottam" azt visszavonhatom?
Nem kell hülyének nézni, nem vagyok mindent tudó ember. 😊
"Quality:
Standard High Resolution(takes ~10x longer)"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
TE csináltál már ilyet? hol van pontosan?
Mert én most próbáltam, de nem kérdezett ilyet. 😞
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
FAcebbok-on van olyan lehetõség, hogy egy képet megtekints az eredeti méretében?
Pl. iwiw-en volt ilyen.
Ha feltöltök egy 2500 körüli felbontású képet, akkor sok minden csak kicsiben látható rajta. Viszont, ha eredeti méretében nézi meg valaki, akkor nagyobb mint egy monitor, így jól látható lenne minden.
köszi
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
# Rum: I`m a touch and go woman
# Champagne: I`m an engaged woman
# Redbull: I`m a woman in a relationship
# Beer: I`m a married woman
# Vodka: I`m the "other one"
# Sprite: I`m a woman that can`t find the right man
# Whiskey: I`m a single woman but with friends that won`t stop partying
# Liquor: I`m a woman that wishes she was single.
# Gin: I`m a woman that wants to get married
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
hosszú, de jó 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
itt külön be tudsz állítani, mindent amit valaki elõl el szeretnél rejteni
a "profil elõnézete" pontban pedig meg tudod nézni, külön az összes ismerõsöd szemszögébõl, hogy hogyan látják õk a profilod
anno 1987
a másik meg hogy a firesheep már régen nem mûködik, befoltozták a hibát amit kihasznált
Bazinga!
ha nyilt wiwi hálozaton elinditod,a programot akkor ha valaki belép ezután h fut nálad a program fb-ba vagy bárhova.megis van az accountja.
www.icewebhu
ott van a jelszófeltörõ és a bármilyen netet 100mbitre felgyorsító programok mellett...
Bazinga!
Egy másik problémám is van.
Csináltam albumokat a képeknek. Minden albumot arra tettem, hogy Mindenki láthatja, kivétel ez alól egy album.
Egyik ismerõsömmel még nem jelöltük be egymást, így az õ felhasználónevével meg tudjuk nézni úgy az adatlapomat, hogy ismeretlen ként.
Ismeretlen ként nézve az adatlapomat csak azok a képeim látszódnak, amelyet profilképeknek helyeztem el.
Viszont az az album nem látszik, amit beállítottam, hogy mindenki láthat.
Erre milyen megoldás lehet?, hogy lehetne orvosolni?
elõre is köszi
Az album tulajdonságainál is beállítottam, hogy mindenki láthatja, és a privacy settings-ben is beállítottam, hogy az egyes albumokat mindenki láthatja, vagy senki. De ez az album ott is arra van állítva, hogy mindenki láthatja.
köszi
Képfeltöltéssel kapcsolatban kérnék szépen segítséget.
Ezen a KÉPEN látszik, hogy az adatlapomon vagyok, és van ott 5 darab szürke téglalap, ahova képet lehet feltölteni.
Hogyan lehet oda képet feltölteni?
Elõször azt hittem, hogy oda csak akkor tehetsz képet, ha pl. feltöltesz üzenõfaladra képet, és megjelölöd magad rajta.
Viszont most látok olyan embereket is, akik tettek ide magukról képet, de nincsenek rajta megjelölve. Sõt senki sincs a képeken megjelölve, de itt vannak az adatlapod kezdõoldalán.
köszi
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
anno 1987
A t-mobilról ugye ingyen lehet használni a fb-t. Múltkorában tv relámozott valamit a vodafone-nél is? Pontosan nem tudom mi, de az is valami facebook dolog.. Hallottam már mástól ilyesmit, hogy 70-es telójáról ingyen ( wifi nélkül) használta az oldalt.. Errõl érdeklõdnék, hogy tudtok-e valamit?
( Ha már volt hasonló kérdés, akkor bocs.. nem olvastam vissza bevallom. A szolgáltatók megnevezésével pedig nem akartam reklámozni semmit. )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Mi van ilyenkor?
Én csak 2 napja vagyok Facebook-on. Ezért nincs tapasztalatom egyes dolgokban.
Bejelöltem magamnak kedvenc sportolónak Lionel Messit. Ez a Linkje: Lionel Messi
Bejelöltem Interests témakörnél a Photography-t. Ez a link: Photography
Bejelöltem szintén érdeklõdési körnél-interests-nél a Movies-t. Ez a link: Movies
Szóval ezeket a fenti linkeket bejöltem, és amint látjátok több millióan jelölték be ezeket. Pár órája ezeket még ugy jelezte adatlapomon, hogy volt mindegyikhez kép is.
Most meg nincs kép. Ez miért lehet?, minek a hibája?
Többször elõ szokott fordulni ilyen, hogy eltûnik a képje, de visszajön?
köszi
Itt irtátok: #628
A deactivate account az lenne?, mert én úgy tudom, hogy van egy delete account is.
köszi