Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
linkek: http://www.facebook.com/posted.php és bal oldalt a másodikba beírod az ismerõs nevét/kiválasztod
Nem velem történt de érdekelne hogy elõfordult-e már valakinél hogy a Facebook többszöri próbálkozás után sem küldi el a címzettnek az üzenetet ráadásul kitörli? A régi honlapon az üzenõfalon balolt fel voltak sorolva az összes közzétett hivatkozások. Ez jó volt mert pl. ismerõseim azonnal meg tudták nézni valamennyi YouTube-ról belinkelt videómat percekig tartó hosszas helyett. Van-e erre valami lehetõség a megújult Facebook-on?
Köszi.
Üdv!
Valami karbantartásról lehet szó, vagy valami ötlet???
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
az biztos, hogy meg kell küzdenem vele 😊 a chat sem mûködik rendesen 😞
Mitõl van az hogy bejelöltem valakit ismerõsnek. Válasz nem érkezett h õ ismerõsnek jelölt volna, továbbá az ismerõsei közt sem vagyok jelen, de mégis látom mikor az üzenõ falon megjelenik hogy az adott személynek kik az új és újabb ismerõsei.
NOs ?
A Facebook-on a Híreknél, AZAZ--> ITT a News Feed-nél beírok valamit, amit meg szeretnék osztani a többi ismerõsömmel, meg mindenkivel, akkor ide beírom.
A problémám az, hogy miután beírtam, akkor nem marad itt meg a hozzászólásom, és a többi ismerõsöm sem látja itt a hozzászólásom, csak akkor, ha a saját oldalamon levõ üzenõfalamra mennek.
Tudtok ebben segíteni, hogy mi lehet a baj?
Más ismerõseim meg, ha ide írnak a Hírekhez, akkor az õ hozzászólásaik látszódnak itt.
A fenti képen ki is jelöltem piros nyíllal, hogy a News feed-en vagyok, oda szeretnék írni, és a Top News között szeretném látni a hozzászólásom.
Ha be kellene állítani valamit, akkor mi lenne az?
köszi
Üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
#879: marad a törlés. én mindig visszanézem hetente/havonta, hogy miket irkáltam, miket linkeltem, mások miket írtak nekem, aztán, amit úgy hülyeségnek tartok, vagy épp orbitális baromságnak, vagy nem szeretnék az utókornak megõrizni, azt törlöm 😄 ha meg kérdezi valaki, hogy töröltem? hol van? akkor: hát biztos eltûnt <#nemtudom>#nemtudom> tûntek már el eddig is nyom nélkül dolgok
szal, megint problémám van vele :] ugyebár lehet üzenetet írni levél formájában is, én teljesen jól megírtam a levele megcímeztem isminek és nem küldi el, a küldés gombot hiába nyomogatom 😞 , ez miért van?
pedig elõzõekben levélre válaszolni tudtam
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha van az adatlapomon, olyan bejegyzés, hogy az xy üzenõfalára a következõ bejegyzést írtam: blabal... , és én ezt törlöm az adatlapomon, akkor xy üzenõfaláról is törlõdik?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ha kommentet írok valahova, pl. valakinek az üzenõfalára, vagy valakinek a képe alá, akkor ezek a hozzászólások megjelennek az én üzenõfalamon is, hogy az ismerõseim lássák, hogy én hol és kinek mikor mit szóltam hozzá.
Viszont én tagja vagyok egy zárt csoportnak is. Az egyetemen az infósok csoportjának.
Szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet beállítani azt, hogy ha ebben a csoportban hozzászólok valamihez, akkor ezek a hozzászólásaim is jelenjen meg az üzenõfalamon?
köszi
üdv.,
amúgy szar az egész, szebb kifejezés nincs rá :] szerintem attól top ha sokan írnak hozzá, vagy sokan kedvelik. de pl. most nézem, hogy nekem top között van olyan is, ami az összes között meg nincs <#wow3>#wow3> szóval bajok vannak, voltak, lesznek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
jó, akkor keresek vagy megkérdezem a böngészõsök között 😊
csak a beszélgetés utolsó pár sora, de az is csak a gépeden, a fb nem tárolja a beszélgetéseket, bár ki tudja, nem bízok bennük ha mások személyes adatait pénzért adják el reklámcégeknek, vagy mi folyik ott 😄
amúgy van valami fb chat logger, vagy chat history manager plugin/kiegészítõ böngészõhöz, ami lementi a gépedre (vagy máshova), de sose használtam ilyet, csak annyit tudok, hogy létezik :]
- akkor itt félreértés van; a hírek között jelent meg, hogy az én ismerõsöm hozzászólt egy ismerõsének a képéhez(aki nekem nem ismerõsöm)
- étem
próbáld ki, aztán kiderül, és kérdezd meg, hogy látta e, hogy letöltötted tõle 😄
- ez számomra is meglepõ, hogy ha nem ismerõsöd, akkor hogy látod a te "üzenõfaladon" az õ írásait, erre értelmes magyarázatot nem tudok adni, csak azt, hogy vagy ismerõsöd (amit ugye kizártál), vagy azt, hogy összekevered a saját (üzenõ)faladdal :] persze ezt nem feltételezem 😄 szóval dunno <#nemtudom>#nemtudom>
- igen, sajnos nincs, csak a saját profiloldaladon a falad (azért hívom falnak, mert angolul használom és ott Wall-nak írják, nem Messageboardnak/üzenõfalnak), de az, hogy miket kedveltél (az oldalakon, meg csoportokon kívül), nem tudod visszakövetni...
fénykép letöltése - 😄 , csak mert gondoltam, mindenrõl készül bejegyzés vagy minek hívják, akkor errõl is 😊
normális : persze, oké hogy nem az én ismerõsöm, de megjelenik a híreim között és ha megoszthatom, akkor már lájkolhatnám is nem?
//mert a megosztás meg azt jelenti, hogy az én üzenõfalamra kerül ki, ugye?
miért nem látom: de ebben az értesítési listában is csak az van benne, hogy valakinek az ismerõse lettem, meghívott játszani, hozzászólt egy hivatkozásomhoz, ... , tehát akkor olyan lista nincs amiben megnézhetem, hogy én miket 'mûveltem'?! :]
fénykép letöltés: nem tudom, nem töltögetem még le más képét, vagy ha igen, nem szólt érte 😄
normális?: ha egyszer neked nem ismerõsöd, miért kéne tudnod "lájkolni", elvégre vadidegen vagy számára. persze mindent úgy lehet szabályozni, ahogy akarod. rengeteg beállítás van, hogy ki? (mindenki, ismerõsök ismerõsei, ismerõsök, csak én), mit? (születési dátum, érdeklõdési kör, hol tanultál, hol dolgozol, fényképeid, fényképeid, amin megjelöltek, ismerõseid, stb.) láthat. most így ennyi jutott eszembe, sõt, az alkalmazásokat, a játékokat is le lehet tiltani/ki lehet kapcsolni, azt is megtilthatod, hogy a keresõbe beírva a neved megtaláljanak. egyetlen egy dolgot nem rejthetsz el, a profilképed.
hogy miért nem látod?: mert hogy mit kedvelsz, az csak ahhoz a bejegyzéshez tartozik, ahol van/amit "lájkoltál". úgy mûködik, hogy amikor kedvelsz valamit, bejegyzi a bejegyzéshez tartozó listába a neved, és az addig a listában szereplõk kapnak egy értesítés + a bejegyzés tulajdonosa, hogy márpedig te is kedveled ezt, ugyanígy megy a hozzászólás, meg egyéb dolgok, de pl. ha valaki töröl egy bejegyzést, arról senki nem kap értesítést. van egy értesítés listád (http://www.facebook.com/notifications.php), ebben csak az utolsó hét értesítései vannak, a többi törlõdik. passz, hogy az adatlapodon miért nem látod, hogy mit "lájkoltál eddig". erre nem gondoltak a készítõk 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
facebookon új volnék és van egy két dolog amit nem értek:
- egy kép megtekintésnél van olyan , hogy 'fénykép megjelölése' - ez mi?
- és ha elkezdem letöltögetni a képeket, akkor arról is megy valami üzenet?
- és az normális, hogy egy ismerõsöm ismerõse (aki nekem nem ismerõsöm), õ feltölt egy képet, amit lájkol az én ismerõsöm, de azt én nem tudom lájkolni ?!
- és az adatlapomon miért nem látom, hogy miket lájkoltam?
bocsi, ha butaságokat kérdezek :]
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Hiába töltöm én fel nagy felbontásban, ha nem lehet késõbb abban megnézni. 😊
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
rossz napja lesz az illetõnek, ha beleélte magát, mert én nem vagyok szex mániás típus 😊.
Egyébként egy idegen lányról van szó 😊.
...akivel úgy látszik, hogy tényleg "végtelen ciklusba" (by: chhaya 😄 ) kezdtünk xD