Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lyukasbogrács
látszódnak azok, a többi üzenõfaladon lévõ cuccal együtt, de egygombos megoldás már nincs az új profilon, hogy csak azok látszódjanak. :]

Köszi a tippet és a weboldalt de arra lennék kíváncsi hogy nincs-e arra lehetõség hogy az üzenõfalamon látszódjanak a megosztott hivatkozásaim?

Lyukasbogrács
levélre: #884-ben a válasz
linkek: http://www.facebook.com/posted.php és bal oldalt a másodikba beírod az ismerõs nevét/kiválasztod

balolt = baloldalt

Sziasztok!

Nem velem történt de érdekelne hogy elõfordult-e már valakinél hogy a Facebook többszöri próbálkozás után sem küldi el a címzettnek az üzenetet ráadásul kitörli? A régi honlapon az üzenõfalon balolt fel voltak sorolva az összes közzétett hivatkozások. Ez jó volt mert pl. ismerõseim azonnal meg tudták nézni valamennyi YouTube-ról belinkelt videómat percekig tartó hosszas helyett. Van-e erre valami lehetõség a megújult Facebook-on?

Köszi.

Üdv!

matyi0323
Hali. Nektek nem lassú az fb? nekem mától.. pontosabban reggel 7-tõl nem nagyon csinál semmit.. egyik gépemen sem. Nem hinném, hogy nettel van problémám, mert más oldalak ugyan úgy, mint eddig, hibátlanul mûködnek..
Valami karbantartásról lehet szó, vagy valami ötlet???

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

PesSim
oks, böngészõ váltással megoldódott a probléma
az biztos, hogy meg kell küzdenem vele 😊 a chat sem mûködik rendesen 😞

smith09
Kérdés !

Mitõl van az hogy bejelöltem valakit ismerõsnek. Válasz nem érkezett h õ ismerõsnek jelölt volna, továbbá az ismerõsei közt sem vagyok jelen, de mégis látom mikor az üzenõ falon megjelenik hogy az adott személynek kik az új és újabb ismerõsei.
NOs ?
Sziasztok !

A Facebook-on a Híreknél, AZAZ--> ITT a News Feed-nél beírok valamit, amit meg szeretnék osztani a többi ismerõsömmel, meg mindenkivel, akkor ide beírom.

A problémám az, hogy miután beírtam, akkor nem marad itt meg a hozzászólásom, és a többi ismerõsöm sem látja itt a hozzászólásom, csak akkor, ha a saját oldalamon levõ üzenõfalamra mennek.

Tudtok ebben segíteni, hogy mi lehet a baj?
Más ismerõseim meg, ha ide írnak a Hírekhez, akkor az õ hozzászólásaik látszódnak itt.

A fenti képen ki is jelöltem piros nyíllal, hogy a News feed-en vagyok, oda szeretnék írni, és a Top News között szeretném látni a hozzászólásom.

Ha be kellene állítani valamit, akkor mi lenne az?

köszi
Üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Lyukasbogrács
szerintem a böngészõ a ludas, pl.: nekem volt, hogy a yt videókat nem akarta sehogy se benyelni, nyomkodtam mindent, hogy postolja. kiléptem, beléptem, töröltem már mindent, másik böngészõben meg jó volt egybõl. bár azóta már megjavult... meg egy jó ideig a képfeltöltés se mûködött, de érdekes módon csak pár embernek, viszont semmilyen böngészõbe, aztán ez is megjavult. úgy látom minden újoncnak meg kell szenvedni valamivel <#whatever>

#879: marad a törlés. én mindig visszanézem hetente/havonta, hogy miket irkáltam, miket linkeltem, mások miket írtak nekem, aztán, amit úgy hülyeségnek tartok, vagy épp orbitális baromságnak, vagy nem szeretnék az utókornak megõrizni, azt törlöm 😄 ha meg kérdezi valaki, hogy töröltem? hol van? akkor: hát biztos eltûnt <#nemtudom> tûntek már el eddig is nyom nélkül dolgok

PesSim
az isten áldja meg ezt a rendszer!
szal, megint problémám van vele :] ugyebár lehet üzenetet írni levél formájában is, én teljesen jól megírtam a levele megcímeztem isminek és nem küldi el, a küldés gombot hiába nyomogatom 😞 , ez miért van?
pedig elõzõekben levélre válaszolni tudtam

Abbol csak baj van 😄 en mar kertem , h ne lajkoljon vki es nagyon besertodott xDxD

PesSim
köszi 😊

Lyukasbogrács
megkéred, hogy ne "lájkolja", vagy törlöd a bejegyzést :]

Blekk Síp
): Köszi a választ.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Lyukasbogrács
nem lehet

Blekk Síp
Ha vki "lájkolja" az egyik képemet, a like-ot nem lehet vhogy törölni? <#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Nem, csak a te adatlapodon nem fog látszódni, hogy oda írtál. Like se törlõdik, kép se. Kivéve persze, ha rendes üzenetet törölsz adatlapodról (vagyis inkább faladról) amit te írtál oda.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

PesSim
Biztos ismét egy nagyon értelmes kérdésem van 😄 de akkor is felteszem 😄
Ha van az adatlapomon, olyan bejegyzés, hogy az xy üzenõfalára a következõ bejegyzést írtam: blabal... , és én ezt törlöm az adatlapomon, akkor xy üzenõfaláról is törlõdik?

PesSim
lájkoljál csak! 😄

xxdani
régen volt egy olyan lap ahol volt rengeteg kedvenc (zenész,film,sorozat...stb) ami az ismerõseim kedvence és lehetett válogatni. Olyasmi mint a kit ismerhetek oldal. Azt hol találom?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Lyukasbogrács
zárt csoportnak pont az a lényege, hogy mások ne lássák, csak a csoport tagjai.

Lyukasbogrács
forcsenezz <#nevetes1>

N o N a m e
F*szom! Facebook addict lettem! Tudtok valami elvonót vagy ilyesmit? 😄
Sziasztok !

Ha kommentet írok valahova, pl. valakinek az üzenõfalára, vagy valakinek a képe alá, akkor ezek a hozzászólások megjelennek az én üzenõfalamon is, hogy az ismerõseim lássák, hogy én hol és kinek mikor mit szóltam hozzá.

Viszont én tagja vagyok egy zárt csoportnak is. Az egyetemen az infósok csoportjának.

Szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet beállítani azt, hogy ha ebben a csoportban hozzászólok valamihez, akkor ezek a hozzászólásaim is jelenjen meg az üzenõfalamon?

köszi
üdv.,

PesSim
ahan, hát nekem ilyen nincs és nem is lesz.
szerintem sem egy jó rendszer, dehát lájkoljuk 😄

Lyukasbogrács
lehet csinálni csoportokat (Group), beállítani, hogy kik legyenek adminok meg sima tagok, és akkor oda akárkit meghívhatsz, igazából nem is meghívod, hanem konkrétan beteszed õket, semmi kérdés nélkül 😄, külön üzenõfala van, ami lehet publikus, vagy privát, ugyanígy a tagok listája is, sõt a csoportnak még email címet is lehet adni -.- meg minden hülyeséget.
amúgy szar az egész, szebb kifejezés nincs rá :] szerintem attól top ha sokan írnak hozzá, vagy sokan kedvelik. de pl. most nézem, hogy nekem top között van olyan is, ami az összes között meg nincs <#wow3> szóval bajok vannak, voltak, lesznek.

PesSim
igen azt értem, hogy top hírek meg legfrissebb (bár azt nem , hogy mitõl lesz top egy hír?!) ezen belül, pl. most úgy néz ki: 8 perce, 2 órája, 1 órája 44 perce, 53 perce ... és az hogy xy ismerõse lett zv-nek az állandóan ott van, de a hivatkozások meg megjegyzések egyszer vannak, aztán meg frissítek és eltûnik egy kettõ. és mi az a csoportüzenet?

Lyukasbogrács
mert vannak top hírek, meg vannak a legutóbbi hírek, nem erre gondolsz? meg a legutóbbi híreknél a kis háromszögre kattintva beállíthatod, hogy mit akarsz látni (állapot üzenetek, képek, linkek stb.) meg felcserélõdik a sorrend? idõpont szerint van minden, egyedül a csoportüzeneteknél van az, hogy a bejegyzések az utolsó hozzászólás szerint vannak rendezve. Nekem csak olyan problémáim vannak, hogy néha kétszer kell minden linkre kattintani, mert elsõre meg se moccan, vagy csak tölti a nagy semmit 😄 olyankor kell egy ctrl+f5

PesSim
Az miért van, hogy a hírek között egyes bejegyzések eltûnnek, meg felcserélõdik a sorrend ?!

PesSim
jah, néha érezni is a birka feelinget

bakkerman
full igaz,van egy pár cím,ami megtalálható az én haveri körömben is 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lyukasbogrács
talán mert most ez a divat? vagy valami különös bolygóegyüttállás van, franc tudja 😄 nekem bõven elég napi 2x 10 perc.

PesSim
nagyszerû , csak tudnám miért szeretik annyian?!
jó, akkor keresek vagy megkérdezem a böngészõsök között 😊

Lyukasbogrács
szivesen 😊
csak a beszélgetés utolsó pár sora, de az is csak a gépeden, a fb nem tárolja a beszélgetéseket, bár ki tudja, nem bízok bennük ha mások személyes adatait pénzért adják el reklámcégeknek, vagy mi folyik ott 😄
amúgy van valami fb chat logger, vagy chat history manager plugin/kiegészítõ böngészõhöz, ami lementi a gépedre (vagy máshova), de sose használtam ilyet, csak annyit tudok, hogy létezik :]

PesSim
ó, köszi 😊

és ha chaten beszélgetek valakivel, akkor az tárolódik valahol?

Lyukasbogrács
örök rejtély marad. visszatérve még annyit, hogy nem kap értesítést az, akitõl letöltesz képet. 😊

PesSim
- köszi 😄
- akkor itt félreértés van; a hírek között jelent meg, hogy az én ismerõsöm hozzászólt egy ismerõsének a képéhez(aki nekem nem ismerõsöm)
- étem

Lyukasbogrács
-
próbáld ki, aztán kiderül, és kérdezd meg, hogy látta e, hogy letöltötted tõle 😄
- ez számomra is meglepõ, hogy ha nem ismerõsöd, akkor hogy látod a te "üzenõfaladon" az õ írásait, erre értelmes magyarázatot nem tudok adni, csak azt, hogy vagy ismerõsöd (amit ugye kizártál), vagy azt, hogy összekevered a saját (üzenõ)faladdal :] persze ezt nem feltételezem 😄 szóval dunno <#nemtudom>
- igen, sajnos nincs, csak a saját profiloldaladon a falad (azért hívom falnak, mert angolul használom és ott Wall-nak írják, nem Messageboardnak/üzenõfalnak), de az, hogy miket kedveltél (az oldalakon, meg csoportokon kívül), nem tudod visszakövetni...

PesSim
fénykép megjelölés -étem
fénykép letöltése - 😄 , csak mert gondoltam, mindenrõl készül bejegyzés vagy minek hívják, akkor errõl is 😊
normális : persze, oké hogy nem az én ismerõsöm, de megjelenik a híreim között és ha megoszthatom, akkor már lájkolhatnám is nem?
//mert a megosztás meg azt jelenti, hogy az én üzenõfalamra kerül ki, ugye?
miért nem látom: de ebben az értesítési listában is csak az van benne, hogy valakinek az ismerõse lettem, meghívott játszani, hozzászólt egy hivatkozásomhoz, ... , tehát akkor olyan lista nincs amiben megnézhetem, hogy én miket 'mûveltem'?! :]

Lyukasbogrács
itt találsz róla leírást és itt kell elkezdeni.

Lyukasbogrács
fénykép megjelölése: megjelölhetsz rajta egy/több személyt, alatta ki fogja írni, hogy kit/mit jelöltek meg rajta, a megjelölt személyek pedig kapnak róla egy értesítést, hogy megjelölték, ami megjelenik az illetõ falán (Wall) is (tehát az õ ismerõsei között is), kivétel ha letiltod, hogy a veled megjelölt képeket nem láthatja senki.
fénykép letöltés: nem tudom, nem töltögetem még le más képét, vagy ha igen, nem szólt érte 😄
normális?: ha egyszer neked nem ismerõsöd, miért kéne tudnod "lájkolni", elvégre vadidegen vagy számára. persze mindent úgy lehet szabályozni, ahogy akarod. rengeteg beállítás van, hogy ki? (mindenki, ismerõsök ismerõsei, ismerõsök, csak én), mit? (születési dátum, érdeklõdési kör, hol tanultál, hol dolgozol, fényképeid, fényképeid, amin megjelöltek, ismerõseid, stb.) láthat. most így ennyi jutott eszembe, sõt, az alkalmazásokat, a játékokat is le lehet tiltani/ki lehet kapcsolni, azt is megtilthatod, hogy a keresõbe beírva a neved megtaláljanak. egyetlen egy dolgot nem rejthetsz el, a profilképed.
hogy miért nem látod?: mert hogy mit kedvelsz, az csak ahhoz a bejegyzéshez tartozik, ahol van/amit "lájkoltál". úgy mûködik, hogy amikor kedvelsz valamit, bejegyzi a bejegyzéshez tartozó listába a neved, és az addig a listában szereplõk kapnak egy értesítés + a bejegyzés tulajdonosa, hogy márpedig te is kedveled ezt, ugyanígy megy a hozzászólás, meg egyéb dolgok, de pl. ha valaki töröl egy bejegyzést, arról senki nem kap értesítést. van egy értesítés listád (http://www.facebook.com/notifications.php), ebben csak az utolsó hét értesítései vannak, a többi törlõdik. passz, hogy az adatlapodon miért nem látod, hogy mit "lájkoltál eddig". erre nem gondoltak a készítõk 😄

akyyy
hol van ez a facebook email?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PesSim
üdvi!

facebookon új volnék és van egy két dolog amit nem értek:
- egy kép megtekintésnél van olyan , hogy 'fénykép megjelölése' - ez mi?
- és ha elkezdem letöltögetni a képeket, akkor arról is megy valami üzenet?
- és az normális, hogy egy ismerõsöm ismerõse (aki nekem nem ismerõsöm), õ feltölt egy képet, amit lájkol az én ismerõsöm, de azt én nem tudom lájkolni ?!
- és az adatlapomon miért nem látom, hogy miket lájkoltam?

bocsi, ha butaságokat kérdezek :]

Tigristank
Ha nagyfelbontású képet töltesz fel, akkor lesz alul 1 olyan hivatkozás, hogy letöltés, ha arra kattintasz, akkor letölti a gépedre a nagyobb méretû képet.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Igen, azt láttam, de a késõbbiekben hol van olyan lehetõség, hogy eredeti méretben nyissa meg a képet?

Hiába töltöm én fel nagy felbontásban, ha nem lehet késõbb abban megnézni. 😊

chhaya
"Honnan veszed észre, hogy Facebook függõ vagy? Hogy még a diliske szót is 'dislike-nak' olvasod."

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Tarajos Sül
Akkor...
rossz napja lesz az illetõnek, ha beleélte magát, mert én nem vagyok szex mániás típus 😊.
Egyébként egy idegen lányról van szó 😊.
...akivel úgy látszik, hogy tényleg "végtelen ciklusba" (by: chhaya 😄 ) kezdtünk xD
ajem kisa
Nehogy félreértsék, mert van aki azt hiszi, hogy meg akarod "babonázni"!😉
Régebben ment egy olyan sztori, hogy az azt jelenti, hogy szexuális kapcsolatot akarsz létesíteni az illetõvel! Szóval akik ebben a tudatban vannak...lehet, hogy lesz egy jó napod!😄