Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán jönnek a: "Ezt meg minek küldted?" kérdések <#csodalk>#csodalk>
Vagy pedig egyesével törölheted az összes ismerõsöd üzifaláról. <#wow3>#wow3>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Akkor nem mutassa másnak ,hogy elfogadtam ?😊Remélem érthetõen írtam le😊köszi halli
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
nektek volt már olyan, hogy egy ismerõsötök számotokra eltûnt a facebookról? értem ezalatt, hogy olyan mintha kitörölte volna magát a rendszerbõl, csak az a gond, hogy nem törölte ki, de én mégse látom.. olyan mintha tényleg törölte volna magát.. már másodjára történik ez, ugyanazzal a személlyel, elsõnek még jó volt mert õ látott engem és vissza tudott jelölni, de most hogy eltûnt már õ se talál a facebookon, tehát számára is olyan mintha én töröltem volna magam facerõl.. de ha belépek egy ismerõsöm facebook accjával, akkor ha beírom a nevét a keresõbe elõhozza az adatlapját..
Yo, Bitch!
Mellette meg arra is lehet kattintani, hogy az összes születésnapost meg lehessen nézni.
rámegyek az összes szülinaposra, de csak az elkövetkezendõ születésnapokat lehet megnézni.
Azt hogyan lehet itt megnézni, hogy pl. az elmúlt 1-2 hónapban kinek is volt a születésnapja, és mikor?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Vicces ez a topik, tükrözi a topik elején, hogy még mennyire idegenkedett mindenki a Facebooktól...
Itt ezen az oldalon meg már minden arról szól, h Facebookon mi van😊
kattints rááá!!
Scientia potentia est.
https://www.facebook.com/friends/edit/?sk=requests
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Most latom, h vmi olyan cucc terjed, h kiposztolja h kik latogattak legtobbszor az adatlapjat....ez lehetseges??? Kii rja h xy 1500 szor, kj 5632 szor...meg ilyenek.
nem tudok belépni fészemre..beirom a jelszóm és semmi. nem fogadja el a jelszóm :S
feltörték volna?
hogy lehet megoldani,hogy ujra beléphessek?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
beszélgetsz valakivel folyamatosan akkor idõ után bedobja, hogy zaklatod a másikat mert tul gyorsan irsz és lehet kitiltanak -.-
sokáig irogatni kell a kódsort amit látok majd véletlen elkurtam mert hallgatás alapján akartma beírni és tessék xD
remélem nem sokáig tiltanak ki -.-
You are not permitted to do that.
visszaállítani nem lehet a régit és csak egyszer módosítható
anno 1987
megbököd xD
kap egy jelzést és csak õ kapja
ha ugy gondolja akkor visszabök xD
nyers fordításba sztem
mintha egy csaj melletted lenne és akarattal picit megbököd,meglököd XD
Nem látok,nem hallok,nem beszélek csak a véreteket akarom!