3646
www.facebook.com
-
KaBuTo666 #1600 Hali!
Hogy lehet facebookon rejtett lenni? Értve úgy, hogy nem látják ha én fb-zek...ilyen megoldást találtam: Chat jobb oldalon alul klikk >>lehetőségek >> beállítások >> kijelentkezés.
Gondolom ez csak a chat-re szól, hogy ott online vagyok e? Bal oldalt nem látom az ismerőseimet, szóval elvileg így lehet, de azért megkérdezem itt is. :-)
Régebben ezt a lehetőséget megtaláltam csak nem kellet használnom, most viszont persze újra átpaprikázták a beállításokat össze vissza. Egyéb helyen nem találtam. Előre is köszi! -
#1599 ugyan ott amit előbb írtam csak ezt nézd meg "How Tags Work"
-
#1598 adatvédelmi beállítások---> How You Connect---> legalsónál állítsd be. -
orangutan #1597 hali
nekem olyan gondom van, h nem tudom beállítani, hogy a képek amiken más megjelöl engem, azokat az ismerőseim is láthassák.jelenleg csak én látom, és már mindent végignéztem.köszi -
#1596 sziasztok. hol tudom beállítani hogy az üzenőfalamat ne láthassák azok akik nem az ismerőseim? :\ -
nyecsi #1595 Köszönöm, igy már müködik :) sosem jöttem volna rá ;D -
#1594 Az elején nekem sem működött a Facebookon. A YouTube-ról osztottam meg a videókat és akkor képet is rakott mellé. Most pár napja jól megy minden :) -
#1593 linket bemásolod és nyomsz egy entert, utána megosztás. -
nyecsi #1592 Sziasztok.Én operát használok, és abszolut nem müködik a megosztás nálam :( Ha bemásolok egy youtube-os linket,akkor nem tesz ki képet.Valaki tudna segiteni hogyan kell mégis linkelni az új profillal? -
#1591 tudom, tényleg elég egyértelműnek tűnik a cucc és nem is volt ezzel gondom, csak mióta frissítettek az új képnézegetőre, azóta nem működik a dolog.
Mármint amit te mondasz, működne, de akkor nálam méretre vág és ugye így megduplázza a profile pictures-ben a képet, mert már egyszer fel van töltve ugye és így elég maszek. Az lenne jó, ha a nélkül tudnám cserélgetni a képeket a mappán belül profilképnek, hogy ne kelljen megdupláznom őket aztán mindig törölgetni, meg ugye a kellemes kis hozzászólások is eltűnnek stb.
Régen meg lehetett úgy oldani, hogy képen jobb felső sarokban megjelent egy kis ceruza ikon (most is megjelenik, de nem lehet ráklikkelni) és ugye legördült egy menü, ami tartalmazta a képcserélési lehetőségeket, hogy gépről akarok feltölteni, vagy webcammal lőni egy képet, vagy méretre vágni, vagy az albumból már egy meglévőt ismét kitenni.
Most ha rámegyek, akkor bejön a képfeltöltés oldal gépről, vagy webcammal, ha pedig azt csinálom, amit te mondasz, akkor csak méretre vágni lehet és így megduplázza a képet, szal gagyi így az egész. Már mindent felkutattam a témában, de az új képnézegető túljár mindenkinek az eszén... a kis szemét.
De azért köszi és elnézést a hosszú kommentért! -
#1590 a Profil Pictures albumban van a kép, megnézed a képnézővel, majd jobb alul van egy olyan, hogy Make Profile Picture. Tovább tudod.. remélem :)
egy új válaszért nem jövök be a topikba :D -
#1589 Ezek szerint senki sem vágja a dolgot :) -
#1588 nagyon láma kérdés, de hogy lehet egy már régebben használt profilképet újra visszaállítani az albumból? szóval nem újra feltölteni, hanem ami már megvan az albumban, azt visszaállítani... régebbi fb-n könnyen ment, de most hiába klikkelek a kép jobb felső sarkában a kis ceruza ikonra, nem jelennek meg a lehetőségek... valaki valamilyen lehetőség? -
#1587 most láttam fb -on :)
-
#1586 thx :) -
#1585 nyilván a publicokat látja csak, de nem is ez a lényeg
hanem hogy FB -s regisztráció nélkül
gyanítom átírnak egy sort a forráskódban és javítva lesz ez a "bug" -
#1584 ja és király a logód:) az egyik legjobb amit láttam SG-n! -
#1583 ezért nem kell vadidegeneket visszaigazolni. mert sok közülük csak robotreg aki infót gyűjt.
amúgy ez egy fos:) semmit nem vissza.
-
#1582 hát én beírtam egy párat, de nem találta meg... az adatvédelmi beállításokat kell jól beállítani, és szerintem nem kerül ki. Gondolom itt a Public megosztásokat látja... -
#1581 http://youropenbook.org/
Ennyit a Facebookról, meg az adatvédelemről... bárki személyes üzenőfalra kiírt üzenetére rá lehet keresni egy egyszerű algoritmus segítségével anélkül hogy regisztrációd lenne a facebookon... írjátok be az egyik ismerősötök üzenőfalra kiírt üzijére egy részletét és kiadja, sőt egyből lehet az adatlapjukra is ugrani... -
#1580 a csoport oldalán van egy olyan, hogy Edit Settings, ott a pipákat vedd ki. -
mistermiskolcz #1579 Hali!
Beléptem egy csoportba face-n. Most minden egyes hozzászólásról ami az oldalra érkezik e-mailt kapok. Hol tudom ezt megszüntetni? -
#1578 ezek az új adatvédelmi beállítások
most hogy kell letiltani, hogy ismerős ne adjon hozzá csoporthoz? -
#1577 Linkelni könnyebb :D -
Orionk #1576 Sziasztok !
Tagja vagyok 1-2 Facwbook-os csoportnak, mert ismerőseim meghívtak. 1-2 hasznos is, mert pl. utazással kapcsolatos, hogy kivel mikor merre tudsz utazni.
Hogyan lehet saját magadtól találni a Facebook-on csoportokat, hogy ne csak az ismerőseid által lehess tag?
köszi -
#1575 Tudom, hogy nem ide tartozik, de... A LinkedIN-t valaki használja? -
#1574 vannak. -
#1573 Nálam nem okoskodik a Windowsbácsi, mert én gyorsgombbal kapcsolom ki a gépet:D
csak az fura nekem, hogy egy ilyen (nekem jelentéktelen dolgot) is megerősített. A like-ot pl nem...
am... ha már FB... Most akkor vannak témák, vagy sem?:D
-
#1572 ez jó dolog amúgy, sokszor van hogy még épp tölti befele az oldalt és véletlenül nyomok a bökésre. párszor lett volna pár cink eset ha nem kérdez rá BIZTOSAN :D -
#1571 mi bajod van? a windows is megkérdezi, hogy tényleg kikapcsolod a gépet? :D -
#1570 Na megbökök már valakit, ha már olyan sokan mondják, hogy jó...
elkezdi (kb): "XY megbökésére készül! megböki?"
jó hogy nem visszaszámol: A megbökésig még: 10 .... 9..... 8..... 7.....
vagy netán két emberes legyen és egyszerre aktivizáljuk a bökést :) -
#1569 igen ezt énis vágom pont ezt írtam. ha ide beírom hogy "dubstep" akkor kihoz 8 találatot és csak abból válogathatok.
de ha felül írom be akkor bejön 620 oldal a dubstepről, de ha ott lájkolom akkor nem a zenéimhez rakja.
(és nekem 1 konkrét kellene, az ikonja miatt hogy jól fessen az adatlapomon) -
#1568 https://www.facebook.com/editprofile.php?sk=entertainment
Music-nál: What music do you like? rákattintasz, x, majd jön a listázás, kiválasztod amelyik kell, hanem a legalsó: Add "x".
Remélem segítettem. -
#1567 bármit beírhatsz -
#1566 más: zenének meg akarom adni hogy "x" (random zenekar) de csak ikon nélküli pageket ad be a profilom szerkesztésénél (tudjátok amikor kedvenc zenészeket akarok megadni)
de ha viszont rákeresek felül az x szóra akkor kiad egy csomó oldalt, de ha azokat likeolom csak a további oldalaimhoz rakja be és nem a zenéhez...
hogy tudom megoldani hogy akármilyen létező oldalt berakjak a kedvencek közé nagy ikonnal? -
#1565 bejelentkezett városnak nem lehet beírni valami faszságot? a "current city" részhez (mittomén mordor) -
#1564 Ha a jobb felső részen levő kiírásaidra gondolsz, akkor amikor belépsz valamibe, és megjelenik, rámutatsz, megjelenik a jobb oldalán egy kis X, arra kattintva pedig a "...don't publish..." lehetőségre kattintasz, és többet nem írja ki.
#1561: nincs ilyen a szabályzatban :) -
Dean Winchester #1563 máshol a bökést pókolásnak írják :DDDD
egyébként tudom volt már kérdés de végülis valaki összeszedhetné már FAQ-ba (vagy megteszem én) a kérdésekre a válaszokat mert elég gyakran kerül elő ugyanaz a kérdés :D
hol tudom beállítani azt , hogy az ismerősök ne lássák mikor lépek be adott alkalmazásokba?
-
#1562 -
#1561 hát ez nem tudom mennyire igaz, nem olvastam utána, de... :)
Facebook hivatalos angol nyelvű szabályzatában áll: A bökés gomb használata, diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra! A bökés elfogadása a kapcsolat elfogadását jelenti.