3646
www.facebook.com
  • N o N a m e
    Fun. Én naponta bökdösök olyan embereket (lányokat offkorsz) akikkel jóban vagyok. Az elején megbeszéltük: megbököm-visszabök. Van már olyan akivel több mint 500 bökést csináltunk külön-külön (e-mailben megkapom az értesítőt, onnan tudom). :D
  • zsoltioregon
    na az jó kérdés...
    régebben azzal poénkodtam, hogy ha fiú bökött meg, mondtam neki, hogy nem vagyok buzi
    bohockodni jó, de csak a faces arcok értik/értékelik
    kikapcsolni meg nem tom hogy kell...
  • Willenbrock
    A bökés az mire jó amúgy? Mit fejez ki?
  • DJ RX7
    nem. ha belépek az adatlapomra akkor ott mutatja.
  • N o N a m e
    Nekem ugyan ott mutatja a bökéseket. Nem lehet, hogy nem bökött meg senki? :D
  • xxdani
    használd a billentyűzeten a balra jobbra nyilakat ;)
  • DJ RX7
    miért van az, hogy nem látom, hogy ki bökött meg? próbáltam más böngészővel ott se mutatja. (win7 32bit)
  • zsoltioregon
    A képnézegetőben hogy lehet visszafelé léptetni?????
  • zsoltioregon
    annyi újdonság van:)
    biztos van ilyen amit mondassz!
  • xxdani
    Adatvédelmi beállításoknál van egy olyan hogy ne látszódjon a régi postolás vagy mifene. nézz szét hátha segít. (Limit the Audience for Past Posts
    Limit the audience for posts you shared with more than friends. Vagy ez nem az? :$)
  • zsoltioregon
    ha levegőben is terjedni kezd az emberiségnek annyi.......
  • Dean Winchester
    no nekem most váltott át az új fajtára :D
  • zsoltioregon
    jah valszeg elvesztek a régebbi bejegyzéseid, más is így járt, vagy még nem találta meg a teljes visszaállítást.
  • zsoltioregon
    ilyen esetre én a deaktiválást szoktam csinálni, ha visszajöttem a küldetésből, majd írhatnak nekem.

babráld a adatvédelmi beállításokat meg a üzenőfalad beállításait, hogy semmi ne legyen "hide"
  • james69holden
    Sziasztok!

Mielőtt elindultam volna nyaralni előtte letiltottam az üzenőfalam, hogy addig senki ne postoljon rá míg haza nem érek. Ma értem haza és látom megváltoztak a beállítási lehetőségek, nem látom már azt az opciót ami visszaállítaná. Kattintottam már mindenhova, az üzenőfalam aktív is már, viszont csak az új postjaim látszódnak, a régiek közül egyik sem (csekkoltam egy ismerősöm accjával). Nálam a régi postok mellett jobbra feltűnő láthatósági opciókban mindenki "friends" alatt fut, tehát minden ismerősömnek kellene látnia őket...
    Van valami ötletetek, hogy láthatóvá tegyem a régi postjaimat is?
  • Yan
    Unfriends lesz a megoldás :) ilyen funkciója is van
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1200101640&no=1259]linkeltem régebben #1259[/URL]
  • snookiehoney
    azért köszi :(:)
  • N o N a m e
    én nem tudok segíteni, soha nem jelölök be senkit...
  • N o N a m e
    ha nagyban látod a képet, akkor az új (fehér) képnézőben a jobb alsó sarokban van.
  • snookiehoney
    Légyszi segítsetek... :(
  • totti10
    megtaláltam köszii
  • totti10
    és ezt a szöveget hol tudom megkeresni?(Remove Tag) nem törölni szeretném a képet hanem azis jolenne ha nem látszódna az én profilomon
  • N o N a m e
    Amelyik képet nem te töltötted fel, azt nem is tudod törölni. A megjelölést viszont tudod, a Remove Tag/Megjelölés törlése (vagymi) szövegre kattintva.
  • snookiehoney
    Sziasztok. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet megnézni azt, hogy kiket jelöltem be? Tudom,hogyha rámegyek az adatlapra akkor mutatja,hogy azt a személyt már megjelöltem.De tegyük fel, hogy nagyon sok embert jelölök meg és elfelejtem,hogy kiket.. ezekről nincs lista valahol?:O
    Nagyon fontos lenne nekem! :(
  • totti10
    sziasztok. valaki legyen szíves mondja már el hogyan tudom törölni azokat a képeket amin engemet megjelöltek..már 3-4 hónapos képek kb és üzifalamon nincs már ott a kép ahonnan kitudnám törölni a "megjelölést"
  • Jim Morrison
    na már nekem is új post optionok vannak meg kepnezegeto. Az utobbiert kar... :(
  • HUNKamiKaze
    Valaki nem tudja, hogy lehet véglegesen letörölni az önmagát folyton bejelölő facebook-aloldalakat? Hiába nyomogatom hogy "nem tetszik", magától visszajön folyamatosan.
    Pl: "Free Video Downloader & Converter" nevű kamus oldal folyton bejelölődik, hiába jelentgetem meg törölgetem. Vírus nincs a gépen.
  • N o N a m e
    én birom az újat, a képek végre jó nagyban látszanak, nincsenek lekicsinyítve nagyon :)
  • precision
    én meg ezt használom greasemonkey -hoz (de sztem chrome vagy opera is megeszi)

a nevében benne van a lényeg, nagyon régen láttam már az undorító "theatre" képnézőt a facebookon :)
  • toysoldier
    nekem semmi problémám nem volt a régivel, de ez az új nagyon zavaró szerintem
  • jhetedikj
    pfff szerintem meg sokkal jobb lett, a régin volt olyan, hogy a képeket egyáltalán be se töltötte csak fekete kockákat láttam
  • xxdani
    akarom mondani tetszik...mármint lájk....úgy van ahogy mondod NA!
  • xxdani
    +1
  • toysoldier
    úristen de kurvaszar ez az új képnézegető
  • xxdani
    sziasztok. az oldalak üzenetei alól eltűnt a hide all. lett rá valami más megoldás mint [x] hide all ? mert az ismerősöknél ott van de az oldalaknál csak az adott postot lehet törölni illetve unlikeolni lehet
  • zsoltioregon
  • DJ RX7
    van valami ötletetek, hogy hogyan állítsam vissza??
  • zsoltioregon
    nekem még lehet TOP vagy friss...
    érdekes ez a Facebook mostanában :)))))
  • DJ RX7
    az hogy lehet? én már nem tudom állítani, hogy a top híreket mutassa vagy időrendi sorrendben.
    gondolom úgy csinálja ha be vagyok jelentkezve akkor időrendi sorrendben mutatja ha meg nem akkor a legközelebbi bejelentkezésnél a top híreket mutatja.
  • N o N a m e
    nálam nincs ott