Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1031-re valaki?
Létrehoztam FB-n belül egy oldalt... Az a gondom, hogy NEM tudom ajánlani az ismerõseimnek. Hiába nyomok rá, hogy "Javasolom ismerõseimnek", kiválasztom õket, utána elküldöm a "meghívót", de az a gond, hogy meg SEM kapják! 😊 Mi van most? Miért nem? 😊 Tud errõl valaki, valamit?
ezek ellen mit lehet csinálni?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A fiókod pillanatnyilag nem elérhetõ az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük próbáld újra pár perc múlva.
kurva annyát ... :S már fél órája
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A deaktiválást megtaláltam, de én végleg törölni szeretném.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Meg valahol be lehet állítani, hogy minden hét elején küldjön egy levelet, hogy kinek lesz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
anno 1987
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha géprõl belépek facebookra be lehet állítani valahogy hogy a mobilomon kiírja ? Vagy ha éppen fent vagyok azt jelzi nekem ha valaki belép gépen a facebookomra ?
van már megint valami buzi alkalmazás amivel tagelik aki nézte xy profilját
Check Who Views Your Profile http://bit.ly/ffLVR5
ezt valahogy meglehet elõzni? faszkivan amúgy az ilyen ismerõssel :@ törölném a gecibe legszívesebben, azért ennyi faces etikett már lehetne mo-n is
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
pl. pár zenekart belájkolok, hogy kapjam tõlük a friss postokat, de nem akarom hogy az ismerõseim lássák ezt az adatlapomon (hogy pl. zenénél ottvan xy. zenekar), sõt, minimál adatlapot akarok és egyáltalán nem akarok kedvenc bandát/könyvet/filmet mutogatni, de ettõl függetlenül szeretnék tõlük ugyanúgy üzeneteket kapni.
ezt meglehet oldani valahogy?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ismerõs adatlapján bal lent, "ismerõs törlése", és alatta "személy jelentése/tiltása" ha azt akarod h többet ne is lássátok egymást 😉
nem kap róla, hacsak fel nem tett egy scriptet
¥ xfire: kistekila
kap róla jelzést?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
profilom -> ismerõs szerkesztése
Az ismerõsök közül hogyan lehet valakit kitörölni?, azaz eltávolítani az ismerõseim közül, mintha nem is jelöltük volna vissza egymást sosem?
köszi
üdv.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Szia!
Az egyik ismerõsömnek, Ádámnak meséltem, hogy épp irodabõvítés elõtt állok és jó kiállású, ambiciózus fiatalokat keresek, adatrögzítés, személyi asszisztens és középvezetõi munkakörök betöltésére. Ekkor elsõként a te neved merült fel és azt mondta, hogy nézzelek meg facebook-on mert szerinte alkalmas lennél valamelyik munkakör betöltésére.
Kb. 80-120 ezer Ft-os kereseti lehetõség és bármelyik munkakör végezhetõ egyetem/ fõiskola mellett is.
Amennyiben felkeltettem az érdeklõdésed akkor küldd át a számod és megbeszéljük a részleteket!
everything's better with music
kedina7: Nem reklamozunk vannak biztos ismerossok stb. facebookon akiknek ha elmondod meglehet szavazni is fognak, forum nem erre szolgal hogy sajat javunkra szolgaljon.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=186281024750362
Hogyan lehet Facebook regisztrációt törölni? Elõre is köszönöm a válaszokat.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Valami "Facebook Pad"-ot hallottam, de erre nem találtam semmit neten...
Hihetetlen, de igaz 😄 (helyesírásért bocs, telefonról vagyok 😄)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
FB adatlap alapján tudom, hogy melyik településen lakik, de konkrétan nem tudom az utcai/házszámot.
#991 Tudom, hogy nincs neki - ugyancsak FB adatlap alapján, amihez csak korlátozott hozzáférésem van hozzá ugyan, de a lényeget látom. A személyes adatok valszeg nem évültek el, mivel pénteken frissítette a profilját.
Scientia potentia est.