Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez igaz, és azon taggelnek be akiét megnézted?

#1031-re valaki?

LoSA
Segítségeteket szeretném kérni!

Létrehoztam FB-n belül egy oldalt... Az a gondom, hogy NEM tudom ajánlani az ismerõseimnek. Hiába nyomok rá, hogy "Javasolom ismerõseimnek", kiválasztom õket, utána elküldöm a "meghívót", de az a gond, hogy meg SEM kapják! 😊 Mi van most? Miért nem? 😊 Tud errõl valaki, valamit?

tigeroo
a mások általi tagelést kéne valahogy kikapcsolni, akkor jó lenne. azt lehet valahol?
TommyC
épp ezzel a kérdéssel jöttem most én is ide :S

dixitque deus fiat lux

tigeroo
na már tagelnek befele ilyen "ki nézte az adatlapod" képeken :@@@

ezek ellen mit lehet csinálni?
nekem is ez van, ne csicskásodjon már el hogy nem lehet képeket nézegetni

no adatlapomra klikkelek nekem csak olyan van,hogy üres négyzet félét látok és kész ,de bezárom és ujra nyomom és jó szokott lenni
ajem kisa
Nekem legalább 2 hete van ez, 1x jó 10x nem! A kezdõlapra bármikor mehetek, de a saját adatlapom "nem elérhetõ, vagy elgépeltem", aha csak egy klikk volt az "adatlap" szövegre...pfff!

szucsy89
Mi most ez, hogy ha egy olyan embernek akarom megnézni a fényképeit akit nem ismerek, akkor be kell jelentkeznem újra?😮 Nektek is ez van?
hogy lehet valakinek a jogát elvenni attól, hogy irhasson a falamra? lehet ilyet egyáltalán? mert nem találtam.

nekem tegnap volt ilyenben részem, türelem. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

tigeroo
A fiók ideiglenesen elérhetetlen.
A fiókod pillanatnyilag nem elérhetõ az oldal problémája miatt. Reméljük hamarosan megoldódik. Kérjük próbáld újra pár perc múlva.

kurva annyát ... :S már fél órája
de miért akarod véglegesen törölni ? 😄 mi lehet ennek az oka ? :S
Jim Morrison
en ugy hallottam nem lehet :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DannyL
Segítsetek légyszives! Hogyan tudom véglegesen törölni az accountomat?
A deaktiválást megtaláltam, de én végleg törölni szeretném.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Jim Morrison
nevnapot nem hiszem, ilyen is csak nalunk van 😄 legalabbis akkor nem kapsz nagy ajandekokat, szoval folosleges... 😄D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jobb oldalt szokta.
Meg valahol be lehet állítani, hogy minden hét elején küldjön egy levelet, hogy kinek lesz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

olyan nincs facebookon,hogy oldalt vagy valahol írja ,hogy kinek van szülinapja vagy névnapja az adott napon?
N o N a m e
elvagy magaddal? forever alone effektus! 😄DD
jhetedikj
Látni nem látod. Írj ki valamit az adatlapodra és akkor a telefonról válaszolhatsz is egybõl rá és után megint írhatsz a géprõl stb..., tök jó én is így szoktam 😊

anno 1987

Szal akkor jelzi -e nekem mobilon ha géprõl bejelentkezek 😄
Mármint ha mobilról felmegyek.
Szasztok

Egy olyan kérdésem lenne hogy ha géprõl belépek facebookra be lehet állítani valahogy hogy a mobilomon kiírja ? Vagy ha éppen fent vagyok azt jelzi nekem ha valaki belép gépen a facebookomra ?
tigeroo
más:

van már megint valami buzi alkalmazás amivel tagelik aki nézte xy profilját

Check Who Views Your Profile http://bit.ly/ffLVR5

ezt valahogy meglehet elõzni? faszkivan amúgy az ilyen ismerõssel :@ törölném a gecibe legszívesebben, azért ennyi faces etikett már lehetne mo-n is
tigeroo
fú köszi
chhaya
Profil > Adatvédelmi beállítások > Beállítások megtekintése

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tigeroo
a mûvészetek és szórakozás résznél belehet valahogy állítani a láthatóságot?

pl. pár zenekart belájkolok, hogy kapjam tõlük a friss postokat, de nem akarom hogy az ismerõseim lássák ezt az adatlapomon (hogy pl. zenénél ottvan xy. zenekar), sõt, minimál adatlapot akarok és egyáltalán nem akarok kedvenc bandát/könyvet/filmet mutogatni, de ettõl függetlenül szeretnék tõlük ugyanúgy üzeneteket kapni.

ezt meglehet oldani valahogy?
Tigristank
Csak a célszemély, még te magad se fogod utána látni. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

ha megbökök valakit akkor azt mindenki látja vagy csak a célszemély? 😄
Yan
a másik:
ismerõs adatlapján bal lent, "ismerõs törlése", és alatta "személy jelentése/tiltása" ha azt akarod h többet ne is lássátok egymást 😉

nem kap róla, hacsak fel nem tett egy scriptet

¥ xfire: kistekila

ha kitörlöm, akkor õ észreveszi?
kap róla jelzést?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

ezt kérdeztem én is nemrég 😊
profilom -> ismerõs szerkesztése
Sziasztok !

Az ismerõsök közül hogyan lehet valakit kitörölni?, azaz eltávolítani az ismerõseim közül, mintha nem is jelöltük volna vissza egymást sosem?

köszi
üdv.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Adaaam
Itt is jönnek már a spamek... egy ismeretlentõl kaptam:

Szia!
Az egyik ismerõsömnek, Ádámnak meséltem, hogy épp irodabõvítés elõtt állok és jó kiállású, ambiciózus fiatalokat keresek, adatrögzítés, személyi asszisztens és középvezetõi munkakörök betöltésére. Ekkor elsõként a te neved merült fel és azt mondta, hogy nézzelek meg facebook-on mert szerinte alkalmas lennél valamelyik munkakör betöltésére.
Kb. 80-120 ezer Ft-os kereseti lehetõség és bármelyik munkakör végezhetõ egyetem/ fõiskola mellett is.
Amennyiben felkeltettem az érdeklõdésed akkor küldd át a számod és megbeszéljük a részleteket!

everything's better with music

nandorb
Facebook Keyboard Shortcuts Gyors billentyuzetek.

kedina7: Nem reklamozunk vannak biztos ismerossok stb. facebookon akiknek ha elmondod meglehet szavazni is fognak, forum nem erre szolgal hogy sajat javunkra szolgaljon.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sziasztok! Szükségem lenne a segítségetekre! Egy menyasszonyi ruhát szeretnék megnyerni! Nagyon nagy szükségem lenne a szavazatokra!!
http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=186281024750362
king82
Már nem aktuális!

www.bundesliga.de www.kicker.de

king82
Jó reggelt!

Hogyan lehet Facebook regisztrációt törölni? Elõre is köszönöm a válaszokat.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Amúgy ték <#lookaround>

Ez már lenn van, de nem látom ennél, hogy ki mikor lépett be meg hasonlók, annál a facebook pad-nál pedig ilyenek is vannak.

AntiHero
ez, hogy mûködik? Elvileg telepítettem. (firefox)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

jhetedikj

anno 1987

Nemtudjátok mi a program neve, amivel meg lehet nézni, hogy pl. ki mikor lépett be facebookra stb.
Valami "Facebook Pad"-ot hallottam, de erre nem találtam semmit neten...

N o N a m e
ez igaz! én is aktívan csevegek egy csajjal, akit egyik ismerõsöm bejegyzésénél "ismertem meg". A baj csak annyi, hogy 200 km a különbség kettõnk között...
AntiHero
Az van, hogy pár hete tök véletlen egyik ismerõsöm postjánál írogattam és felfigyeltem egy csajra aki szintén irt ott kommentet. Elkezdtem viccesen reagálni a kommentjeire. Aztán már PÜ-be folytattuk a társalgást. Majd õ felvett msn-re. 2 hétig kb húztuk egymás agyát. Majd pont most pénteken találkoztunk is (másik városba lakik /10km/). Eddig tökéletes minden. A lényeg, hogyha magadat adod Fb-n, akkor nem lesz csalódás az elsõ találkozásotok se.

Hihetetlen, de igaz 😄 (helyesírásért bocs, telefonról vagyok 😄)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PesSim
Jelöld be ismerõsnek nyugodtan, max nem fogadja el, ne csinálj belõle nagy ügyet. Írj rá nyugodtan, mit veszthetsz, ha úgysem találkozol vele?

Kly
<#banplz>

FB adatlap alapján tudom, hogy melyik településen lakik, de konkrétan nem tudom az utcai/házszámot.

#991 Tudom, hogy nincs neki - ugyancsak FB adatlap alapján, amihez csak korlátozott hozzáférésem van hozzá ugyan, de a lényeget látom. A személyes adatok valszeg nem évültek el, mivel pénteken frissítette a profilját.

Scientia potentia est.

üdv mindenkinek.valaki nem tudja hogy mért nem tudok facebookra fellépni sony ericsson-on?(ingyenes verziora)kössz
Tigristank
Azt tudod egyáltalán, hogy van-e pasija?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.