Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja :S velem is elõfordult már ilyen
tigeroo
erre senki?
köszi
chhaya
Profile > Edit profile > Featured people

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Sziasztok.az Unokatestvér ,testvér dolgot hogy kell feltüntetni.sehol se találom a beállítását!
Ez nekem is kellene.. 😄
tigeroo
ha bejelöltem valakit és már aktívkodik facebookon (látom az üzifalamon hogy rak ki pl. zenét) de a profilján még azt írja hogy ismerõsnek jelölés elküldve akkor wtf? nem fogadta el a jelölést vagy csak bug?
szucsy89
Biztos volt már kérdés, hogy lehet beállítani, hogy ne naplózza a chat beszélgetéseket az üzenetek között?
tigeroo
egy non-ismerõsnek küldtme 1 üzenetet, de a face kiírta hogy jelenleg nem elérhetõ blabla. na most , hol tudom megnézni hogy azóta elküldte-e vagy újra kéne küldenem? üzenetre rámegyek a profilján az illetõnek nem mutatja a "naplózást" csak írja hogy küldjön üzenetet sablon izé szöveg
hello.

nekem egy olyan problémám akadt, hogy beállítottam egy felhasználónevet múlt héten, és azóta az adatlapomat nem tölti be, mert nem találja. meg ha az értesítéseknél saját bejegyzésemre mennék, ami az adatlapomon lenne ugye, azt se tudja mindig betölteni, csak a kezdõlapon lévõ hírfolyamban láthatom a bejegyzéseimet, már amennyi ott van...

valakinek valami ötlet? próbáltam keresni ilyen hibabejelentõs oldalt, de annyit ír hogy nem elérhetõ (súgó -> hibaelhárítás)

Lyukasbogrács
3rd party cookie-k nincsenek engedélyezve talán?

Jim Morrison
Miert van az, ha likolni akarok egy oldalt, akkor mindig kidobja, hogy regisztracio vagy bejelentkezes? idegesit.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lol
fixon
A(z) faktyom kivan a(z) likecombat.com-ból

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

jhetedikj
rájöttem, hogy tényleg van Fb-n Nem tetszik gomb <#vigyor3>

anno 1987

jhetedikj
tiltsuk be!!

anno 1987

Sok barom allatja minden szarsagot elhisz...es tele van ezert mocskolva az egesz FB...szanalom

ajem kisa
De asszem csak ecce lehet!😊

cs1rk3
De mindenkinek IPhoneja van netán ingyen osztogatják?: D

JethroHUN
SPAM VIRUS SENKI NE ÍRJA BE LOL már!!!! nekem kb 20 ismerõsöm írta be az 20 oldal spam -.-"

Aki hülye volt és beírta az próbálja meg beírni a keresõbe Norton Safe Web és engedélyez, használd, hátha jó vmire. Nálam még mindig futtatja a keresés xd nem is csoda.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

matyi0323
Hééééé!

A Facebookon már van NEM Tetszik gomb is! Kattints a 'Bekapcsolom a NEM Tetszik gombot' linkre, hogy neked is legyen!

Ez mi? Mai nap kaptam vagy 15 ilyet az üzenõfalamra, angolul, magyarul egyaránt.
Mindhez azt írja, hogy Iphone használatával.
Az illetõk nem tudnak róla?
Vírus? hogy tudom leállítani?
köszi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ic3 m4n

N o N a m e
M. E? 😊)
Ic3 m4n
akkor ezt buKtam

szabii98
átverés 😄

I met God. She's black

jhetedikj

anno 1987

fixon
Profilom>fiókbeállítások>felhasználónév

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Ic3 m4n
jól gonndolod, a valami helyére szeretnék valami mást, pl www.facebook.com/envagyokakiraly

elsõre nekem se de aztán beugrott 😄
facebook.com/valami - a valami a neve lenne teszem fel beállítja,hogy
facebook.com/bugajozsi linkkel az õ adatlapját érhesse el a nagyérdemû de a bugajozsit megszeretne valtoztatni
nemtudom jól gondolom-e?
matyi0323
Ezt valahogy nem fogtam fel így elsõ (5) elolvasásra, leírnád másképp, bõvebben.😊
Mondjuk lehet mások értik😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ic3 m4n
Hali!

Hogy lehet a facebook.com/valami helyett valami mást írni? mert régen beírtam valami és le szeretném cserélni.

fixon
Már kíváncsivá tettél. Mi volt az ok?

Peetboy
Lehet más ült oda a géphez és az kezdett el írni, ha annyira megváltozott. De biztos nõ volt az illetõ.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

szabii98
köszönöm szépen a biztató válaszokat 😄D
sajnos megvan az ok...

I met God. She's black

Kly
Hidd el, csak jobban megismert.

Scientia potentia est.

fixon
Lehet csak megutált téged: )
Vagy feltörték neki és nem.

Hello!
Tegnap haverom küldött egy üzenetet. Minden címzett megkapta rendesen, de én nem látom az elsõ pár hozzászólást, és magát az eredeti üzenetet sem, ráadásul értesítést sem kaptam, hogy üzenet érkezett. Van valami magyarázat arra, hogy ez miért van így, ill. lehet valahogy orvosolni a problémát?

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szabii98
hali!
beszélgettem valakivel...üzenetben és egyszer csak tökre máshogy kezdett viselkedni, elküldött "melegebb éghajlatra". lehet kérni IP cím ellenõrzést, hogy õ írta-e a dolgot? naon fontos lenne (:

I met God. She's black

matyi0323
Igen úgy, elgépeltem, bocsi. 😄
Ezt a wap dolgot nem tudom hogy mûködik, én úgy tudom, hogy a t-mobilnál alapból támogatott az ingyenes facebook használat ( persze a böngészésre alkalmas telefonokkal ) bármilyen külön kérés/beállítás nélkül. Más szolgáltatónál nem tudom hogyan is mûködik ez. 😊

Peetboy
Honnét lehet feltenni olyan programot, hogy lássam mikor lépett be? És az üzenetét elolvasta-e???

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

0.facebook.com

így 😄
egyébként meg annyit kell tenni,hogy a wap elõfizetést rendelni 😄
van az alap ami 0 ft-os havidíja van és forgalmi díjat kér ha máshol böngészel...
PesSim
nincs valami alkalmazás, hogy gifet tudjak kirakni az üzi falra?
//mert így elég béna, hogy csak a linket tudom kitenni :\

matyi0323
Nem tudom..
Nem tudom mi a problémád, mobilról csak annyi, hogy 0.facebbok.com
elvileg így mûködnie kell, legalábbis nekem minden ismerõsömnek így mûködik, nem kellett állítani semmit. ( azért nem azt mondtam, hogy nekem, mert nem 30-as vagyok.. )

TommyC
ez a nyomjatok egy lájkot erre-arra idegesítõbb, mint a körlevelek -.-

dixitque deus fiat lux

szerintem csak akkor állítsd át, ha én már kaptam valami választ, hogy tudj szabadulni tõle, amennyiben nem tetszik 😊
Blekk Síp
Nekem meg pont fordítva kellene, be szeretném állítani, hogy így mentse. :o

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

üdv!

egy ideje a facebook-os levelezésem felülete megváltozott, menti folyamatosan a chat beszélgetéseket is, mintha az is sima levelezés lenne. van valami mód rá, hogy visszaállítsam a régi felületet?köszönöm!

üdv!
Kly
amdopteron - #1087: Az üzenõfaladon kitörlöd az automatikus bejegyzést:
"xy és zq mostantól ismerõsök."

Orionk -#1084: Külön nincsen erre lap, viszont amelyik e-mail címre regisztráltál, arra minden hét elején kapsz egy levelet, hogy az aktuális héten kinek van születésnapja.

ForzaInter - #1080: Olyan nekem még nem volt, hogy konkrét személy (adatlapja) ne jelent volna meg, de az ismerõseim száma rendszeresen szokott csökkenni eggyel, majd másnap amikor újra megnézem, ismét a megfelelõ számot mutatja a rendszer. Erre már többször is volt példa, egyértelmûen FB hiba.

Scientia potentia est.

Fülüke
csaaaa! Mobilra szerettem volna beállítani a facebook-ot, a beállításokhoz el is jutottam neten, de ott meg azt kéri egy legördülõ menüpont, hogy állítsam be az országot, és ott a szolgáltatót. De nincs is ott magyarország. Akkor hogy állítsam be a szolgáltatót?

De k*rvajó géped van istenem....