3646
www.facebook.com
-
Kiado #1640 #1633 ra valaki plz írja le pontosabban a választ -
#1639 Óh bazz... most akit beleteszek a sulis listába, az értesítést kap róla? :O
Csak mert a napokban kicsit meglepett, hogy sokan frissítették a tanulmányaikat. Erre most én is kaptam egy értesítőt, hogy valaki belerakott egy más néven futó, de az egyetemmel kapcsolatos csoportba.
Bazz, 100+ embert így végig spameltem? :O
Rohadék facebook, törlök mindjárt minden listát...
-
#1638 csinálj egy screenshotot plz, mert nem értem milyen lehet :D
-
bodajoci #1637 Az mért lehet, h jobbra fennt ahol eddig a "kezdőlap adatlap ismerősoök profilom" volt, most a profilképem van kicsiben, mellette a nevem( ez váltotta ki az adatlapot, mert ha rákatt, akkor az jön elő) utána a kezdőlap, ismerősök keresése eltűnt, a profilom helyén meg csak egy lefele nyilacska amit lenyitva megjelennek a profilom dolgai. Így is működik minden, csak kicsit fura, h nem vakertam semmit azt ilyen lett, bárhol nézem bármilyen böngészővel. -
Kiado #1636 Melyik list-nél? Nem találom :S :D -
#1635 a lists résznél bekell rakni "close friends"-ekhez.
aztán ha rámész arra a listára akkor ott tudod követni őket -
#1634 subscript.... -
Kiado #1633 Hallottam valakitől, hogy be lehet rakni a partnert valami "kedvencek" közé és utána mutatja, hogy mit tetszikezett, mihez szólt hozzá stb, részletesebben, mintha az adatlapját nézném, valaki ezt nem tudja hol lehet beállítani? -
#1632 tudja vki, hogy lehet saját oldalon fórumot létrehozni? -
#1631 már megtaláltam :) köszönöm :DDd -
#1630 via calculator
segítség -
ilyet hogy lehet? vagy fake?:D -
cargame #1628 A bokesrol kapunk ertesitest? Es hol lehet megnezni, h ki bokott meg? Csak ott oldalt? -
#1627 mi ez a Subscriptions amit lehet engedélyezni? -
#1626 mármint katt arra a csoportra amelyiket törölni akarod! -
#1625 azt tudom, hogy csoportot hogy lehet, de gondolom neked az kell hogy a csoport tagjait mind töröld az ismerősök közül.
csoport amúgy így kell:
kezdőlap> ilyenkor kattontasz az ismerősökre> jobb felső sarok manage fried lis> bal oldalt van a csoportok listája> katt és a legörgeted a lap aljára> delete list> mehetsz buliba pippantatattni -
#1624 csoportot hogy lehet törölni? sürgős -
#1623 #1612? -
Theine #1622 Erre én is kíváncsi lennék. Amúgy meg gáz hogy csak hogy nem lehet beállítani hogy a barátaid közül kiknek a képet tegye ki a rendszer.
-
#1621 amúgy jobboldalon mi alapján rakja be az online friendeket? mert hogy nem üzenetküldés alapján, az tuti (olyat is topra rak akivel 1-et sem váltottam)
-
Dean Winchester #1620 chat-et én is néztem ,nem lehet kilőni :D -
#1619 jól szétbaszták az adatvédelmi beállításokat
no meg a chatet
no meg most már reménytelen hogy magyar nyelven használjam
-
Tsityu #1618 Nincs mit. Remélem, másoknak is hasznos lesz. -
#1617 hello
nagyon király, köszi szépen (: -
Tsityu #1616 Hali!
Új Facebook sidebar a neve. Szart sem ér. Van rá gyógyír. FB Chat Sidebar Disabler a neve. Firefoxot használok, de letölthető más böngészőkhöz is..
FB Chat Sidebar DIsabler -
#1615 nekem is ilyen, nem tudom minek változtatták meg, semmi értelme -
Tsityu #1614 Szasztok!
Ma este megváltozott a Facebook chatem. Olyanok is látszódnak, akik nem online-ban vannak. Ablak alján meg: Hide sidebar lett. Kijelentkezni meg úgy tudok, hogy chat ablak alján a fogaskerék ikonra kattintva: Available to Chat elől kiveszem a pipát. Találkozott már valaki hasonlóval? Válaszokat előre is köszi! -
#1613 Hogy a fenébe lehet most az üzenőfalat elrejteni emberek elől? -
#1612 Most nézem, hogy variáltak rendesen a FaceBook-n. Eddig volt egy csoport, akik alig láttak rólam valamit, most már ők is mindent látnak rólam, és egyszerűen nem találom most, hogy mit hol lehet beállítani. Hihetetlen!! -
Kingnandi #1611 sziasztok. pár hete kihozott valami angol szöveget párszor behozta egyszer rámentem és azóta felül nincs link menüpont csak update status,ask question stb.. és amikor az állapotomba hozzabb szöveget akarok másolni nemküldi el.. szóval hogy tudnám visszaállítani? a válaszokat előre is köszönöm -
#1610 na, tesómat visszavontam majd újra bejelöltem, és így megvan.. 44 fali üzenet, hát nem sokat szoktam irkálni a falamra :) -
Dean Winchester #1609 egyébként meg ha elfogadod aztán simán lehet is törölni az ismerőst... -
#1608 Csak jelölj be, és meg mondom hány wall postod van. Nem igazolom vissza. (én is csak azokat fogadom el, akiket személyesen is ismerek) -
#1607 Fúj! "rohadt", bigott konzervatívok! -
#1606 Áh, csak olyan ismerősöm van fb-n akit személyesen is ismerek :) -
#1605 ismerőseim névsorát hogy tudom most elrejteni?
van olyan, hogy csak x ember elől rejtem el? -
#1604 jelölj be, és megmondom :D
-
#1603 Azt hol tudom megnézni hogy mennyi wall post-om volt? Mert ha bejelöl valaki akkor az e-mail üzenetben benne van hogy a jelölőnek mennyi van. -
KaBuTo666 #1602 thx -
#1601 igen, így most rejtett vagy.. de bugos és néha beléptet vagy belépettnek látszol úgyis.