Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem egy olyan problémám akadt, hogy beállítottam egy felhasználónevet múlt héten, és azóta az adatlapomat nem tölti be, mert nem találja. meg ha az értesítéseknél saját bejegyzésemre mennék, ami az adatlapomon lenne ugye, azt se tudja mindig betölteni, csak a kezdõlapon lévõ hírfolyamban láthatom a bejegyzéseimet, már amennyi ott van...
valakinek valami ötlet? próbáltam keresni ilyen hibabejelentõs oldalt, de annyit ír hogy nem elérhetõ (súgó -> hibaelhárítás)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Aki hülye volt és beírta az próbálja meg beírni a keresõbe Norton Safe Web és engedélyez, használd, hátha jó vmire. Nálam még mindig futtatja a keresés xd nem is csoda.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A Facebookon már van NEM Tetszik gomb is! Kattints a 'Bekapcsolom a NEM Tetszik gombot' linkre, hogy neked is legyen!
Ez mi? Mai nap kaptam vagy 15 ilyet az üzenõfalamra, angolul, magyarul egyaránt.
Mindhez azt írja, hogy Iphone használatával.
Az illetõk nem tudnak róla?
Vírus? hogy tudom leállítani?
köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
facebook.com/valami - a valami a neve lenne teszem fel beállítja,hogy
facebook.com/bugajozsi linkkel az õ adatlapját érhesse el a nagyérdemû de a bugajozsit megszeretne valtoztatni
nemtudom jól gondolom-e?
Mondjuk lehet mások értik😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Hogy lehet a facebook.com/valami helyett valami mást írni? mert régen beírtam valami és le szeretném cserélni.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Vagy feltörték neki és nem.
Tegnap haverom küldött egy üzenetet. Minden címzett megkapta rendesen, de én nem látom az elsõ pár hozzászólást, és magát az eredeti üzenetet sem, ráadásul értesítést sem kaptam, hogy üzenet érkezett. Van valami magyarázat arra, hogy ez miért van így, ill. lehet valahogy orvosolni a problémát?
beszélgettem valakivel...üzenetben és egyszer csak tökre máshogy kezdett viselkedni, elküldött "melegebb éghajlatra". lehet kérni IP cím ellenõrzést, hogy õ írta-e a dolgot? naon fontos lenne (:
I met God. She's black
Ezt a wap dolgot nem tudom hogy mûködik, én úgy tudom, hogy a t-mobilnál alapból támogatott az ingyenes facebook használat ( persze a böngészésre alkalmas telefonokkal ) bármilyen külön kérés/beállítás nélkül. Más szolgáltatónál nem tudom hogyan is mûködik ez. 😊
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
így 😄
egyébként meg annyit kell tenni,hogy a wap elõfizetést rendelni 😄
van az alap ami 0 ft-os havidíja van és forgalmi díjat kér ha máshol böngészel...
//mert így elég béna, hogy csak a linket tudom kitenni :\
Nem tudom mi a problémád, mobilról csak annyi, hogy 0.facebbok.com
elvileg így mûködnie kell, legalábbis nekem minden ismerõsömnek így mûködik, nem kellett állítani semmit. ( azért nem azt mondtam, hogy nekem, mert nem 30-as vagyok.. )
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
egy ideje a facebook-os levelezésem felülete megváltozott, menti folyamatosan a chat beszélgetéseket is, mintha az is sima levelezés lenne. van valami mód rá, hogy visszaállítsam a régi felületet?köszönöm!
üdv!
"xy és zq mostantól ismerõsök."
Orionk -#1084: Külön nincsen erre lap, viszont amelyik e-mail címre regisztráltál, arra minden hét elején kapsz egy levelet, hogy az aktuális héten kinek van születésnapja.
ForzaInter - #1080: Olyan nekem még nem volt, hogy konkrét személy (adatlapja) ne jelent volna meg, de az ismerõseim száma rendszeresen szokott csökkenni eggyel, majd másnap amikor újra megnézem, ismét a megfelelõ számot mutatja a rendszer. Erre már többször is volt példa, egyértelmûen FB hiba.
Scientia potentia est.
De k*rvajó géped van istenem....