Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1
Hol tudom azt beállítani, hogy ha megosztják a képemet, akkor idegenek is tudják Like-olni. Jelenleg úgy néz ki, hogy nyilvánossá tettem a képet, így bárki meg tudja osztani, de likeolni nem tudja sajnos... Van erre valami megoldás?
Köszi előre is!
ha engedélyezek egy képet az idővonalamon, amin pár napja tageltek be, akkor mások úgy fogják látni, mintha most került volna ki a kép, tehát feldobja nekik a feed megint?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hogy mikor megszeretnék osztani egy képet más nyitott közösségi oldalon, vagy éppen egy csoportban úgy,hogy ha feltöltöm a képet az idővonalára ,akkor csak a közösség,vagy éppen ha csoportba töltöm fel,akkor csak azok láthassák a képet,és a saját ismerőseim ne láthassák a kép megosztást.
Gondolok én itt olyan beállításra például,ha lenne ilyen funkció,hogy mikor feltöltöm a képet az adott oldal idővonalára,akkor lenne egy olyan kiválasztás,hogy ki láthatja? és ott lenne azon belül egy olyan lehetőség kiválasztás,hogy csak a azon fórumon lévők, vagy hasonló.
Ebben kérnék információt hogy meg lehet e ezt oldalni vagy sem,és ha igen akkor melyik részen ?.
Válaszokat előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Gonosz Ördög, 2015.02.10. 09:48:20
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vagy felesleges keresgélnem, merta fb spammelés miatt bannolna?
Yo, Bitch!
Szerintem ősrégi az android rajta és ezért nincs pl profil like se.
Már mondtam neki vegyen újat telefont azt lesz like<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
És nézd meg az időt a gépeden, hogy rendesen be van e állítva. Nekem nem ír ilyen problémákat.
Ezt ki lehet valahogy szedni/kerülni?
Facebookos mobil alkalmazásba pedig nem enged profil képeket like-olni, erre van valami megoldás ?
Next PC upgrade: 2022
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Letiltották a Facebookomat. Mit tehetek ezután?
köszi
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Itt arról van szó, hogy hogyan tudsz egy riportot, megoszátást jelenteni.
Egyiket sem találom ez a kettő közül.
A menüsorban nekem nincs olyan, hogy Vélemények.
A beállítások - alkalmazásoknál pedig csak Video és Események fül van.
How do I report a review to be removed from a Page?
You can report reviews that don't follow the Facebook Community Standards or focus on the product or service offered by the Page. We'll review your report and may remove reviews that don't follow our guidelines.
To report a review:
Hover over the review and click x in the top right
Click Report
Choose an option and follow the on-screen instructions
Ide mit lehet írni?
Megpróbálom, de nem tudom segít-e 😄
Vagy a menü sávban (Idővonal, névjegy....) van egy olyan fül, hogy Vélemények.
Vagy a Beállítások -> Alkalmazásoknál kell bogarászni.
Ide mit lehet írni?
Köszi, de ezt látom én is. A kérdésem is arra vonatkozna, hogy hogyan lehet ezt elérni, hogy legyen ilyen csillagos vélemény kifejtős lehetőség a saját Facebook oldaladon ?
Mármint egy sport klubnak létrehoztam a Facebook oldalát és szeretnék hozzáadni ilyen vélemény kifejtős részt, de nem találom, hogyan kell ilyet létrehozni.
köszi, ha tudtok segíteni.
ITT VAN EZ A FACEBOOK OLDAL
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet elérni, hogy úgy mint a fenti oldalnál legyen lehetőség vélemény hozzáírására és a csillagokkal értékelni ?
köszi
Viszont csak tőle nem... és, hát pont tőle kellene (oké, persze ott a viber, de szeretném, hogy a fb is menjen rendesen)
Utoljára szerkesztette: trident, 2014.09.13. 20:11:48
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Annyi volt, hogy adatkapcsolatot kapcsoltam be az irodámban, ahol TOR-on keresztül voltam belépve az FB-be, dobott is egy ablakot, de most az egyszer nem figyeltem....
Mit javasoltok, mit hol nézzek meg? Milyen beállítást basztam el?
Utoljára szerkesztette: trident, 2014.09.12. 20:40:10
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
szerk.: jah, csak printscreennél 😄
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2014.09.12. 13:49:07