3646
www.facebook.com
  • tigeroo
    a facebook egy olyan vonat, amit menet közben javítgatnak/fejlesztgetnek. néha előfordulnak apróbb hibák pár napra, ez is ilyen.
  • akyyy
    azt is ütném vágám aki legelőször kitalálta (pontosabban, magyarra lefordítota és elsőként megosztotta, mint jó poén.
    nem különb a házaló cigányoknál akik időseket rabolnak ki, max annyi hogynem okoz anyagi kárt.
  • chhaya #3519
    A legrosszabb, hogy értelmes(nek tartott) ismerőseim is osztják. :|
  • akyyy
    Mostanába terjed hogy megszünik a facebook ha nem küldött tovább; lécci küld tovább, az iwiw is azért szünt meg mert nem kűtted tovább!!!négyö9tHAT
  • Zsoxx
    Nekem csak olyanok vannak chaten, akiket engedélyeztem a beállításoknál. Néha-néha 1-1 eltűnik ezekből is rövidebb időre, de akik nincsenek felírva, azok soha nem jelennek meg.
  • gotchaaa
    Helló,
    oldalt a chaten normál esetben azokat az embereket látom, akikkel a legtöbbet beszélek, még akkkor is, ha éppen nem onlineok, hanem mondjuk látom, hogy pár perce az volt. Néha viszont gondol egyet, és pár napig olyan embereket pakol oda, akikkel szinte soha nem beszélek, sőt még unfollowolt emberek is odakerülnek. Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy zuckerberg bácsi így próbál rávenni, hogy szóba álljak velük? :D
    Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2016.06.25. 17:40:55
  • TomBond
    Köszi! Így meglett! Remélem nem kapok több ilyet.
  • Zsoxx
    Lehet, hogy nem minden oldalnál van ilyen menüpont.

Esetleg a Tetszik mellett a ceruzára kattintva:

Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.06.24. 17:29:31
  • TomBond
    Az hol van? Nem találom.
  • Zsoxx
    "Bekapcsolva (minden bejegyzésről, élő videókról)" mellett van pipa?
  • TomBond
    Igen, de ott nem lehet kikapcsolni.
  • Zsoxx
    A "Tetszik" gombra lenyíló menüvel próbáltad már?
  • TomBond
    Ilyenekkel zaklat:

• Zsoxx
    Élő adás a Youtube-on van. A kettő hogy függ össze?
  • TomBond
    Folyamatosan zaklat a facebook hogy ez meg az élő adásban van. Ezt hol lehet kikapcsolni?
  • akyyy
    nálam is ezt csinálja. messenger.com is.
  • Toby0501
    Sziasztok!

Tudja valaki esetleg, hogy mi okozhatja azt a jelenséget, hogy a chat csak az oldal újratöltése után frissíti a kapott üzeneteket? Illetve ha telefonról küldök egy üzenetet, gépen az is csak refresh után jelenik meg. Firefoxot használok, de próbáltam már Chrome-mal is, illetve másik gépen is.
    Valakinek ötlet?
  • Doog
    Hali!
    Kicsit lemaradtam. Régebben volt olyan, hogy az ismerőseim telefonszámait, meg képeit letöltötte a teló a névjegyzékbe.
    Vagyis szinkronizálta.
    Most valahogy sehogy nem működik android alatt, csak fordítva a telefon könyvből vesz fel embereket, aki még esetleg nem ismerősöm facebook-on.
    Nemsokára váltok iOS-re ott is ez a helyzet?

Most ezt írhatnám még Android, meg iPhone fórumba, de talán elég lesz egy helyre.
  • Dzsí Pí
    Sziasztok, azt be lehet állítani az fb-n h ne lássák jelenlegi ismerőseim, hogy a jövöben ki lesz új ismerrösöm?
    persze, ennek gyakorlati értelme csak ugy van ha a jelenlegi ismeröseimet sem látják, de azt asszem tudom, hol lehet bekapcsolni
  • bertino
    youtube videót ha meg akarok osztani bizonyos perc/másodperc elindulással, akkor mi a kód ? ha a youtube-on kapott linket rakom be FB-ra, akkr az nem működik :(
  • Zsoxx
    Akkor vedd ki őket a listából (További beállítások).
  • El Gigante
    miért van az hogy a chat sávban olyanokat hoz fel az elejére akikkel nem is beszélek?
  • Zsoxx
    Azt, gondolom nem lehet kikapcsolni, hogy ha egy ismerősöm postjához írok kommentet, azt a többi ismerősöm is látja. Inkább ezt kéne kikapcsolhatóvá tenni.
  • chhaya #3498
    Gagyi. :(
  • Jim Morrison
    de jó is volt annó a dislike böngésző kiegészítő... kár hogy levették. amúgy ahogy Negritis mondja, dühítő gomb jó lesz dislikenak :)
  • Negritis
    van dühítő gomb
  • bajgunar
    Csudajó lett. Elégedjünk meg ezekkel.... Dislike miért nem lesz? Mirét erőltetik ránk ezt a "Ha tetszik", "Ha nem tetszik" = Akkor is csak tetszik-elhetsz opciót? Ha egyszer van olyan (~esetek 80%), amivel nem értek egyet, miért nem Dislike-olhatom? Vagy tetszhet, vagy sírhatok rajta. PFf. Vicces.
  • Jim Morrison
    Elért hozzánk is az 5-6 féle 'like gomb'.
  • Negritis
    én is kicsit módosítottam a nevem álláskeresés miatt, hálisten eddig nem volt gondom belőle
  • scyry
    Már elküldtem a panaszomat. Mikorra várható valami válasz?
  • Zsoxx
    Gondolom valaki bejelentette, hogy hamis nevet használsz. Ezt ugyanis a FB szabályzata tiltja. Így jártál. Mindenesetre küldd el a személyid fotóját, ennél rosszabbul már úgysem járhatsz.
    Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.02.18. 02:02:41
  • scyry
    Sziasztok. Nem tudok belépni a facebook-ra. Ezen a néven vagyok fent, és azt írja a rendszer, hogy küldjek személyazonosító okmányokról képet, hogy tényleg én vagyok-e az illető. biztonsági okok miatt vagyok álnéven fent, eddig semmi gond nem volt vele. sok ismerősöm van, akikkel csak a facebook-on tudom tartani a kapcsolatot. Már írtam a facebook problémajelentő oldalára is. Mit tegyek, hogy be tudjak lépni?
  • Jim Morrison
    jelszót változtatnék először is, megnézném a böngésző beépülőket. beállításokban meg lehet nézni hol vagy bejelentkezve, nézz körül hátha valaki szomszéd országban bűvészkedik.
  • cargame
    Hello.
    Mi lehet tenni abban az esetben, ha a profilom magától linkeket küld különböző csoportokba. Gondolom valami vírus.
  • Dzsabba
    Köszi.
  • Jim Morrison
    nem tudok ilyenről
  • Dzsabba
    Sziasztok.

Miután töröltem egy üzenetet a facebook-ból,akkor azt még valahogy visszatudom állítani?
  • Dexantreal2
    Igen, köszönöm, csak nem tudom hónapokra bontani, mint régen. Pl január, meg ilyenek, hanem oda kell görgetnem és az hosszú idő.
  • Acusio
    Közös ismerős esetén is message requestként jelenik meg az üzenet vagy rögtön az inboxban landol, mint a régi rendszerben?
  • gotchaaa
    Az activity logban(tevékenységnapló?) tudsz évszám szerint nézelődni.