Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis figyeli,hogy az általad követettek közül kik azok akik közel állnak hozzád (persze csak találgat), és azoktól mutat több posztot a hírfolyamban, de tőlük sem mindet,
Erre ma vettem észre: Ha megnézed a sok ~fél óránkénti poszt-ot, mindegyik mellett ott a kis karika, hogy 'Egyéni' beállításon van.
És Te (meg én is) épp pont nem vagyunk rajta azon a listán, amitől láthatnánk.
:/
például tudom, hogy az egyik minden nap fixen 4-5öt postol, ehhez képest mostanában volt, hogy csak kettőt láttam a hírfolyamon, vagy egyet se.
most először ránéztem az oldal-hírfolyamra, aztán dugig van postokkal, amikről lemaradtam.
van valami beállítás, amivel fixen megint mindent láthatnék? én hiába kerestem...
Per Aspera Ad Inferi.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
3-4 arcot, akik éppen Minimax műsorszünetben köpködnek a neten, akarom hogy ne lássák a nyilvános commentjeim
de én lássam őket
how to do the settings? 😊
Just do it :)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
adott egy szakmai zárt fórum a facebook-on
milyen beállítással tudom elérni azt, hogy bizonyos emberek (3-4) ne lássa a commentjeimet
de én lássam az ő nyilvános posztjaikat?
Just do it :)
de már rájöttem dolgokra azóta .. de ez már magunügy 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A heavy cost. I pay it gladly.
I met God. She's black
I met God. She's black
A gyerek meg a szaros blogját akarta reklámozni, bár annak se látom semmi értelmét.
World Jelölj Lákolj Klub
Tagok (110 001)
jelöljetek mindenkit *-* lépjetek be ha mertek 😄
Tagok (110 463)
mondjuk ezeket a fos jelölõsöket én igazából sose értettem, mi értelme...
Vivimos por ti, vence por nosotros.
szerintem az a gondja.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nekem az lenne a problémám, hogy az egyéb kedveléseknél (other likes) jelenleg van kb. 450 oldal. Az a célom, hogy jelentõsen csökkentsem ezt a számot! Ez sikerült is egy ideig, mert vagy 200 felesleges likeolt oldalt töröltem! Azonban most nem tudok megjeleníteni az egyéb lájkok oldalán csak kb. 2-3 tucat oldalt! Nem jelenik meg a lap alján, hogy "továbbiak megjelenítése" ...
iPad-es FB-on még tudtam törölni párat, de most már ott sem jelenít meg többet! Ha szeretnétek, akkor tudok képet is feltenni róla, amennyiben esetleg nem volt elég érhetõ a mondandóm!
Ez a legkisebb probléma, de gondoltam kitörlöm azt, ami már nem kell... 😊
Elõre is köszönöm!
Azt hittem albumon belül kell beállítani, de ott nem találtam ilyen opciót 😮
elõre is köszi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
keresek valakit akinek nem tudom a nevét de tudom hol dolgozik
névre való keresés után tudom hogy lehet szûrni munkahely alapján de nem tudok nevet... buktam? 😊
Bazinga!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak