Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marvel: Avangers Alliance a Facebook-on topic

Találkoztatok már olyan problémával, hogy az új idõvonalról egyik pillanatról a másikra minden eltûnt? Minden bejegyzés, minden megosztás...szó szerint minden. Nem állítottam semmit, nem lépett be senki, nem is töröltem. Próbáltam rákeresni, de sehol se láttam ennek a megoldását. Tudna valaki segíteni? Elõre is köszi!
Blekk Síp
Na igen... (=
VISZONT! Lenne még nekem problémám így is. Vettem egy T-mobil-os SIM kártyát, megrendeltem az adatforgalom alapú Net Start-ot és hiába a 0.facebook.com címet használom a beépített böngészõmmel (N95 8G😎 ígyis von le pénzt az egyenlegembõl. Arra gondoltam, hogy lehet azért von le, mert a SIM kártya vételekor kapott lebeszélhetõség van mindössze a kártyán. Tehát 2600Ft lebeszélhetõ a SIM kártya árából. Lehetséges, hogy ezért számol nekem díjat a facebook is?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

matyi0323
Chatnél van olyan, hogy csoportokra osztás.
Akit beteszel egy csoportba, ott van olyen lehetõség, hogy ha kikapcsolod, akkor olyan mintha nem lennél elérhetõ, persze csak azoknak látszik így, akik abban a csoportban vannak.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

JoeFromHun
Az is jó lenne 😊

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

matyi0323
Én olyat tudok csak, hogy kijelölt embereknél NE legyél.
De így is jó neked, nem?
A végeredmény ugyanaz.. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

JoeFromHun
Sziasztok!

Azt meg lehet valahogyan csinálni a face-n,hogy csak kijelölt emberek-nél legyek elérhetõ a Chaten?
Köszi elõre is!

Üdv:Joe!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

a kisbetûs részben mindig leírják 😄

★★★★★

Blekk Síp
Megoldódott, az volt a gond, hogy az elsõ hónapban amikor megvásároltam a SIM kártyát egy akció keretén belül ingyen netezhettem, most pedig az 1 hónap letelte után kikapcsolták, és újra meg kellett rendelnem jelen esetben a Net Start-ot. Ja és elfelejtettek tájékoztatni, hogy 1hónapig jár az ingyen net... :F

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Hali, T-mobilos vagyok és van egy Nokia N95-öm és az a gond, hogy nem tudom beüzemelni a facebookot. Mindig csak wlan-on neteztem eddig, úgyhogy nem is tudom miket kellene beállítani ahhoz, hogy bejöjjön a net. Mindig azt írja, connecting után, hogy: Packet data connection not available

Miket kellene beállítanom?
Elõre is köszi a válaszokat!

davidka003
Már megy.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

használjunk googlepluszt!
ertelmetlen, mert nem tudjak posztolni😄

http://gaborszantai.co.uk/

Na én be tudok lépni, de csak proxiról vagy az opera turbó segítségével az m.facebook.com címre.

★★★★★

Vajon hányan akartak már öngyik lenni? 😊

Kenny85
Telefonról belép, de csak üzenõfalat tölti be, meg vannak akik postoltak pár perce.

vizes
Mindegy, nekem nem nagy dráma, megvagyok nélküle. Majd kijavítják a hibát.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

A-a, az indexes cikk szerint beléptek, de azóta megint nem jó. Nekem Opera turbóval egész eddig mûködött.

★★★★★

vizes
Indexesek szerint nekik már hét óra körül sikerült belépniük.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Helyesbítek, eddig be lehetett de már azzal sem elérhetõ.

★★★★★

Opera turbóval be lehet lépni, de magyarországi címrõl nem elérhetõ.

★★★★★

Nekem is ezt csinálja. Be tudok lépni nagy nehezen, de ha frissítek, utána kiírja hogy nincs.

Miért nincs Facebook? azt irja hogy kiszolgáló nem található, más oldalak müködnek.

Játszik rajta valaki?
Szerintem nagyon jól összerakták! 😊

Korábbi cikk SG-n
Játéktopic

Ic3 m4n
Nem kéne annyit inni 😄D

Laaccoo
Hogyan tudom elrejteni azokat a fényképeket amiken be vagyok jelölve,hogy ne lássa senki?

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

Prody
Írnak az üzenõfalamra vagy kommentelnek valahova, és napok után sem jeleníti meg õket NEKEM a facebook...Mások mindent látnak :/ mi lehet ez? :S

totti10
megvaltozott csaladi allapotomat miért nem mutatja az idõvonalam?

hajrá,lilák!

ForzaInter
nálam olyan probléma van, hogy baloldalt eltûnt az, hogy chaten kik elérhetõek. ez eddig csak akkor nem jelent meg ha ki voltam jelentkezve, de ha be vagyok jelentkezve már akkor sem jelenik meg😞

próbáltam másik profilal firefoxban ott minden rendben volt.

hogy tudnám visszahozni?

Yo, Bitch!

Klon
én is kössz!

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Nagyon szépen köszönöm a választ! Tényleg ez lehet a megoldás!
Szép napot!
chhaya
A help centernél ennyit írnak: Who can poke me? Only a confirmed friend, someone that is in a shared network, or a friend of a friend can poke you. Szóval valszeg az egyik ismeretlen teljesen ismeretlen volt, a másik meg egy ismerõsöd ismerõse... más tippem nincs.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Klon
ez engem is érdekelne...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Sziasztok

Segítséget kérnék: Sony E. xperia m pro telón mit kell beállítani, hogy Németországban tudjon ingyen facebook-ozni?
Miért van az, hogy két ismeretlen esetében az egyiket meg tudom bökni, a másikat meg nem? Vagyis az egyiknél felhozza ezt az opciót, a másiknál meg nem...
totti10
miért van az h nem látok dolgokat géprõl (kapcsolat,hivatkozás),teloról meg igen..??

hajrá,lilák!

precision
költõi kérdés volt 😊

avagy az az értelme, hogy tudsz nekik üzenni

Bazinga!

Amelyik már idõvonalas,annak igen,de le lehet tiltani azt a funkciót...március 30-tól, ha akarod,ha nem idõvonalas lesz az oldalad is.

precision
tudsz nekik üzenni?

Bazinga!

Annak mi értelme van, hogy az oldalaknak is lehet majd üzenetet küldeni?

Jim Morrison
A facebook miért nem eszi meg a 3gp videót? még tegnap feltöltöttem, de még mindig encodeol... pedig egy megabájtos kis vidi... Vagy ha nem eszi meg legalább megmondaná feltöltéskor, hogy nem jó formátum...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tigeroo
na igen, meg nekem a memóát is kurvára eszi (10éves konfigom van és elég gáz h azóta a plugin fagyogat chrome alatt)
Valaki tud segíteni nekem alkalmazás készítésében?PLS fontos lenne! az írjon üzit, lécci! 😊

Adaaam
Nem lenne vele gond, engem csak az zavar hogy nem tudom megnézni a hozzászólásaimat, elég köcsögség.

everything's better with music

tigeroo
nem lehet, azért ingyenes a facebook😊

amúgy a timeline hivatalos start mikor is lesz? én azért aktiváltam dec 18elõtt mert írták hivatalosban hogy amúgyis 18tól kezdik fellõni, azóta eltelt 2 hónap és semmi....

vagy nnincs valami kezdeményezés/petíció hogy undozza ezt a szar timeline fícsört a facebook?
bajgunar
Ami van jobb oldalon az a kurvasok fizetett hirdetés, azt el lehet tüntetni valahogy???? Mert totál NEM érdekel egyik sem, és nem is vagyok kíváncsi egyikre sem!
Az események alatt.
Köszi
mind1,akkor a lényeg: nekem ebbõl nem lesz bajom,legfeljebb az oldalam bánja.

Lyukasbogrács
szerintem egyszerûen csak deaktiválta magát pár ember. ha jól emlékszem olyankor is csökken.

Ic3 m4n
unfriend finder