3646
www.facebook.com
  • RatBaG #2640
    tegnap este óta anyám mobiljára vagy 30 sms érkezett angolul és magyarul is, hogy regisztráljon/igazolja vissza a regisztrációt facebook mobilera.
    természetesen anyám nem facebookozik, netet se használ azon a régi nokian.
    mi a franc lehet ez?
  • VWfan
    ok, kösz! :D
  • davidka003
    Dehogy jelzi. Én is szoktam leiratkozni másról.
  • VWfan
    Még annyi, hogy neki nem jelzi, hogy leiratkoztam a hírfolyamáról (pontosabban olyan van, hogy állapotfrissítések)?
  • VWfan
    Köszi mindenkinek :)
  • davidka003
    Persze.
    Mielőtt posztolsz kiválasztod, hogy custom lista lássa csak és ott lesz olyan, hogy összes ismerős kivéve akit nem szeretnél. (public-ra kattintva adja be).
    Aztán ha van valami kiírása akkor kattintsd rá és asszem van olyan, hogy leiratkozás a hírfolyamáról.
  • N o N a m e
    blokkold.
  • VWfan
    Tudtok valami jó megoldást, hogy valakit úgy tiltsak, hogy ne vegye észre és ne is lássa akármit posztolok (kiírások, képek, check-inek stb.) Ugyanakkor én se lássam az ő láma kiírásait?
  • N o N a m e
    lúzer. :D
  • Narusco
    MEKKORA ARC :DDDD
  • tommygear
    nagyon ügyes vagy akkor
  • kamionosjoe
    Hát nagyon luzer vagy, mit keresnek a bal oldalon a chatpartnerek? xD

Nekem a jobb oldal alján van a chat.
  • vg
    Én már kétszer kitöröltem, de visszatér mint terminátor.
  • tommygear
    nekem sehogy egyszerűen be vannak ragadva, ha a ceruzára kattintok ott is csak annyi van hogy hozzáadás a kedvencekhez
  • aaasdd
    nálam lehet őket törölni még hozzá így: #2566
  • tommygear
    ez már több a soknál, csak nyomatja folyamatosan baloldalra ezeket a szarokat, persze törölni egyiket se lehet, a csetpartnerek meg már lassan az oldal alján vannak
  • Blekk Síp
    Oké, köszi!
  • huti20
    Már sok embernek átállt, 15ftnak kell lennie a kártyádon vagy mi..
  • Blekk Síp
    T-mobilososk nektek jó a facebook? Egyik napról a másikra nekem sem és bnőmnek sem jön be telón a face, nekem azt írja hogy "Packet data connection not avalilable", bnőmnek pedig azt, hogy "Kapcsolódási hiba, ellenőrizze a beállításokat.".
    Eddig minden működött és a T-mobil oldalán sem írja, hogy változás történt volna. Elvileg június 30-ig tuti ingyenesnek kellene lennie a facebooknak az oldal szerint.
  • matyi0323
    :DDDDDDDDD
  • Ic3 m4n
    azt hogy mi van a képen :D
  • johny902
    Facebookon szeretnék megkeresni 1-2 képet az üzenetek között de sok idő mire megtalálom mit kell beírni a keresőbe hogy egyből kidobja a képeket?
  • tommyknockers
    Nekem az üzenőfal vagy mi lett nagyobb betűtipusú. Valamikor meg az FB chat nem működött, és az üzeneteket se tudtam megnézni.
  • tommygear
    nekem maradt a régi
  • precision
    bebaszna... :DDD
  • akyyy
    nem hiszem, különbn már irnának róla egy csomó helyen.

amugy másnakis megváltozott a fb oldan, vagy csak nekem lett ilyen fura, túlságosan leegyszerűsítet. baloldalon alig van valami.
  • tommygear
    ez kamu vagy tényleg lesz ilyen? :DDDD

• matyi0323
    közben sikerült megoldanom, csak elfelejtettem írni.
    valami klikkelős oldal volt és magától beépült, volt remove.. :)
  • N o N a m e
    adblockkom van, évek óta nem találkoztam reklámokkal.
  • kisTekila
    Befagyasztotta a böngészőmet a fész ma. Töröltem oldalakat, állítottam le kiegeket, semmi. Mire kiderült a fész okozta a gondot.
    win XP, FF13, flash+java friss (krómon jó).
    win 7, FF13 szintén jó.

valaki másnak okozott gondot? esetleg megoldás?
  • matyi0323
    Egy ilyen nevű cucc van: PageRage Ad

én nem töltöttem le semmit, nem használok ilyen idióta alkalmazásokat se.. fogalmam sincs honnan lett vagy mi ez, de rohadt idegesítő.
  • matyi0323
    Nektek nincs reklám fb-n?
    Vagy 2 napja kb. vannak ilyen rohadt hirdetések oldalt, meg a posztok közt is. Nagyon idegesítő.. pl egy beszúrt videó vagy kép..
    El tudom valahogy tüntetni? Eddig nem volt ilyen.
    Adblock segít?
  • megas
    Üdv.
    Baloldalról valahogy eltűnt az összes ismerős listám. Vissza lehet valahogy hozni? Vagy ez is egy "újítás"?
  • matyi0323
    Ez.
  • ForzaInter
    ha hozzászólok a facen egy oldal állapotfrissítéséhez akkor utána nem jelez mint a személyeknél, hogy más is hozzászólt, vagy kedvelték a hozzászólásomat.. másnál is ez van?
  • Casillas
    Nem ahhoz kért tanácsot, hogy lementse-e, hanem azt kérdezte, hogy mivel lehet. Nekem már töröltek régebbi üzeneteket, szóval még csak az sem állja meg a helyét, hogy "ha akarod, ott van".
  • hugopareiros
    Vannak benne jelentéktelen dolgok, de vannak fontosak is.
    Jobb szeretek mindent a gépemen tudni, mint valami netes szolgáltatón.
  • davidka003
    De minek akarod lementeni lol?
    Ha akarod ott van. Minek nézegetni azt, hogy miket írkáltok egymásnak? Gondolom ekkora hosszúságnál már teljesen jelentéktelen dolgok is vannak benne.
  • hugopareiros
    kerestem már, sajnos nem sok sikerrel :/

A szám azért ekkora, mert én a hétköznapokon Debrecenben tanulok, barátnőm pedig 170 km-re van tőlem.
    Sajnos nem szereti az MSN-t, így facen kell beszélgetni. Másra nem is használom ezt a kakit :D
  • precision

bocs, fogalmam sincs hogy kell, csak ez egy elég nagy szám... nem kicsit lehetsz addikt :D

amúgy meg guglizz rá szerintem, biztos más is találkozott már ilyen problémával... az sem lepne meg ha lenne vmi program vagy böngésző kiegészítő hozzá