3646
www.facebook.com
-
#2640 tegnap este óta anyám mobiljára vagy 30 sms érkezett angolul és magyarul is, hogy regisztráljon/igazolja vissza a regisztrációt facebook mobilera.
természetesen anyám nem facebookozik, netet se használ azon a régi nokian.
mi a franc lehet ez? -
#2639 ok, kösz! :D -
#2638 Dehogy jelzi. Én is szoktam leiratkozni másról. -
#2637 Még annyi, hogy neki nem jelzi, hogy leiratkoztam a hírfolyamáról (pontosabban olyan van, hogy állapotfrissítések)? -
#2636 Köszi mindenkinek :) -
#2635 Persze.
Mielőtt posztolsz kiválasztod, hogy custom lista lássa csak és ott lesz olyan, hogy összes ismerős kivéve akit nem szeretnél. (public-ra kattintva adja be).
Aztán ha van valami kiírása akkor kattintsd rá és asszem van olyan, hogy leiratkozás a hírfolyamáról. -
#2634 blokkold. -
#2633 Tudtok valami jó megoldást, hogy valakit úgy tiltsak, hogy ne vegye észre és ne is lássa akármit posztolok (kiírások, képek, check-inek stb.) Ugyanakkor én se lássam az ő láma kiírásait? -
#2632 lúzer. :D -
Narusco #2631 MEKKORA ARC :DDDD -
#2630 nagyon ügyes vagy akkor -
kamionosjoe #2629 Hát nagyon luzer vagy, mit keresnek a bal oldalon a chatpartnerek? xD
Nekem a jobb oldal alján van a chat. -
vg #2628 Én már kétszer kitöröltem, de visszatér mint terminátor. -
#2627 nekem sehogy egyszerűen be vannak ragadva, ha a ceruzára kattintok ott is csak annyi van hogy hozzáadás a kedvencekhez -
#2626 nálam lehet őket törölni még hozzá így: #2566 -
#2625 ez már több a soknál, csak nyomatja folyamatosan baloldalra ezeket a szarokat, persze törölni egyiket se lehet, a csetpartnerek meg már lassan az oldal alján vannak
-
#2624 Oké, köszi! -
huti20 #2623 Már sok embernek átállt, 15ftnak kell lennie a kártyádon vagy mi.. -
#2622 T-mobilososk nektek jó a facebook? Egyik napról a másikra nekem sem és bnőmnek sem jön be telón a face, nekem azt írja hogy "Packet data connection not avalilable", bnőmnek pedig azt, hogy "Kapcsolódási hiba, ellenőrizze a beállításokat.".
Eddig minden működött és a T-mobil oldalán sem írja, hogy változás történt volna. Elvileg június 30-ig tuti ingyenesnek kellene lennie a facebooknak az oldal szerint. -
#2621 :DDDDDDDDD -
#2620 azt hogy mi van a képen :D -
johny902 #2619 Facebookon szeretnék megkeresni 1-2 képet az üzenetek között de sok idő mire megtalálom mit kell beírni a keresőbe hogy egyből kidobja a képeket? -
#2618 Nekem az üzenőfal vagy mi lett nagyobb betűtipusú. Valamikor meg az FB chat nem működött, és az üzeneteket se tudtam megnézni. -
#2617 nekem maradt a régi -
#2616 bebaszna... :DDD -
#2615 nem hiszem, különbn már irnának róla egy csomó helyen.
amugy másnakis megváltozott a fb oldan, vagy csak nekem lett ilyen fura, túlságosan leegyszerűsítet. baloldalon alig van valami. -
#2614 ez kamu vagy tényleg lesz ilyen? :DDDD
-
#2613 közben sikerült megoldanom, csak elfelejtettem írni.
valami klikkelős oldal volt és magától beépült, volt remove.. :) -
#2612 adblockkom van, évek óta nem találkoztam reklámokkal. -
#2611 Befagyasztotta a böngészőmet a fész ma. Töröltem oldalakat, állítottam le kiegeket, semmi. Mire kiderült a fész okozta a gondot.
win XP, FF13, flash+java friss (krómon jó).
win 7, FF13 szintén jó.
valaki másnak okozott gondot? esetleg megoldás? -
#2610 Egy ilyen nevű cucc van: PageRage Ad
én nem töltöttem le semmit, nem használok ilyen idióta alkalmazásokat se.. fogalmam sincs honnan lett vagy mi ez, de rohadt idegesítő. -
#2609 Nektek nincs reklám fb-n?
Vagy 2 napja kb. vannak ilyen rohadt hirdetések oldalt, meg a posztok közt is. Nagyon idegesítő.. pl egy beszúrt videó vagy kép..
El tudom valahogy tüntetni? Eddig nem volt ilyen.
Adblock segít? -
#2608 Üdv.
Baloldalról valahogy eltűnt az összes ismerős listám. Vissza lehet valahogy hozni? Vagy ez is egy "újítás"? -
#2607 Ez. -
#2606 ha hozzászólok a facen egy oldal állapotfrissítéséhez akkor utána nem jelez mint a személyeknél, hogy más is hozzászólt, vagy kedvelték a hozzászólásomat.. másnál is ez van? -
#2605 Nem ahhoz kért tanácsot, hogy lementse-e, hanem azt kérdezte, hogy mivel lehet. Nekem már töröltek régebbi üzeneteket, szóval még csak az sem állja meg a helyét, hogy "ha akarod, ott van". -
hugopareiros #2604 Vannak benne jelentéktelen dolgok, de vannak fontosak is.
Jobb szeretek mindent a gépemen tudni, mint valami netes szolgáltatón. -
#2603 De minek akarod lementeni lol?
Ha akarod ott van. Minek nézegetni azt, hogy miket írkáltok egymásnak? Gondolom ekkora hosszúságnál már teljesen jelentéktelen dolgok is vannak benne. -
hugopareiros #2602 kerestem már, sajnos nem sok sikerrel :/
A szám azért ekkora, mert én a hétköznapokon Debrecenben tanulok, barátnőm pedig 170 km-re van tőlem.
Sajnos nem szereti az MSN-t, így facen kell beszélgetni. Másra nem is használom ezt a kakit :D -
bocs, fogalmam sincs hogy kell, csak ez egy elég nagy szám... nem kicsit lehetsz addikt :D
amúgy meg guglizz rá szerintem, biztos más is találkozott már ilyen problémával... az sem lepne meg ha lenne vmi program vagy böngésző kiegészítő hozzá