Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hajrá,lilák!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Csináltam egy F1-es fan oldalt, és mivel jobb nevet nem tudtam kitalálni, odaírtam,hogy Official, most mindenki azt hiszi h én vagyok az a személy, átnevezni meg már nem lehet,mert 1700 lájkja van.... szval itt elõfordulhat, mivel egy híres embernek "adom ki magam" ( am nem ,csak azt hiszik), akkor engem is törölhetnek? mert már tök mind1, mivel változtatni nem tudok rajta, kiírni meg hiába írnám ki,hogy fan oldal, akkor a fele dislikeolná, meg nem is lenne értelme...szerintem nem is jelentgetik az oldalam, csak parázok ettõl.... pedig nem állt szándékomban másnak kiadni magam... csak egyszerûen így alakult,az official mindenkit megtévesztett, pedig a bemutatkozásban leírtam,hogy fan oldal...😊
Tehát ha letörölnék az oldalam, vagy letiltanák,akkor a profilomat is letörlik?
HELP,
azt szeretném kérdezni, hogy tudom elérni azt, hogyha külsõ oldalra kommentelek, ne jelenjen meg a munkahelyem. Arra gondolok, hogyha egy blogra véleményt írok, ne legyen látható: "Gyuri itt dolgozok: Gyõri Gyufagyár".
Segítségeteket köszönöm.
Éva
valaki írja már le pontosan, mert mintha régen lett volna, de msot nem találom vagy lehet eltörölték...
1000 köszönet[/b
anno 1987
Felvettem pár ürgét egy játék miatt. Õket egy külön XY nevû csoportba tettem ott beállítottam a csoportban hogy csak játék értesítéseket kérek tõlük a bónusokért. namármost a sima kezdõlapon látom a dolgaikat, de ha viszont leiratkozok róluk a csoportban se látom a játék megostásaikat.
Röviden: Meg lehet oldani hogy tõlük csak a csoportban lássak akármicsodát? ki lehet zárni õket a kezdõlapról?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
mert amit a #2359 -ben javasoltak, nem igazán mûködik...
mármint, megcsináltam mindkét helyen, bepakoltam azokat az ismerõsöket akik elõl el akarom rejteni a falamat/tevékenységeket... és mégis, ha egy ilyen ember szemszögébõl nézem meg az adatlapom, akkor minden ugyanúgy látszódik 😊
Bazinga!
Mondjuk én nm tiltok senkit (max Unsubscribe), csak bennem lenne az a kérdés, h mivan, ha a facebook ki akar cseszni velem? V vhogy megtudja... 😄
Megnyugtatóbb, ha vki megnézi nekem, v bejelentkezek hozzá, és leellenõrzöm.
Csoport szerint meg szerintem tiltani nem lehet, h ne lássák, csak azt, h csak egy bizonyos csoport láthassa.
Legjobb, ha beállítasz vkit, akit meg tudsz kérni, h nézze meg miután Hide-oltad.
tiszta agyrém ez a fos....
A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC
avagy ha kreálok egy csoport és belerakok ismerõsöket, erre a csoportra lehet állítani ilyesmiféle korlátozást? és ezekrõl az illetékes ismerõsök kapnak e bármiféle notificationt?
Bazinga!
Elfelejtettem a jelszavam és nem tudom hogy tudnék kérni másikat.Ha tud segitsen nekem valaki köszönöm.
és spameli tele a fb-t (nem az üzenõfalamat, hanem a friss híreket tehát van hogy észre se veszem) hupikék törpikés képekkel. Már mindent csináltam: fiókbeállítások, letiltottam hogy kiírja, spam-nek jelöltem, de berakosgatja naponta vagy két naponta, hogy használom. A legdurvább múltkor ráakadtam egy ilyenre, hogy én már lvl2 vagyok benn amikor életemben nem játszottam vele. Hogy tudnám letiltani?
Kérjük try again pár óra múlva.
Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please próbáld újra in a few hours.
ötlet?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
üzenõfalon már megint mindenki szidja, van aki egyenesen le akarja magát törölni a FB -ról 😄DD annyira nevetséges 😊 nem veszik észre, hogy megint ugyanazt csinálják, újra és újra... 😊
nekem tetszik, nem kell lefelé scrolloznom ha látni akarom a hozzászólásokat.... szerintem sokkal jobban néz ki mint a régebbi
Bazinga!