Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Letezik olyan, h tegnap meg 518 ismrosom volt es ma csak 515 ??? ez normalis? Hogy tudom megnezni, h ki szakitotta meg velem a baratsagot?

totti10
valaki aki ért a facebookhoz..mondja már meg hogy miért van az hogy pl egy kedvelést,vagy kapcsolat változást,posztot nem látok géprõl csak ha telefonról lépek be..

hajrá,lilák!

precision
és?

Bazinga!

Mert már 2500 lájkja van... az meg sok lenne,meg minden újra...

precision
mé nem törlöd le a "fan oldalt" és hozod létre új néven?

Bazinga!

Mert kérte 1 ember,de õ többször is!

Meg ha kérik a McLarent,hogy töröljék az oldalam,akkor lefogják?

Viszont annyi,hogy a Meki megosztásaihoz odaírom, hogy lájkolják az oldalam, és 1 csávó az már odaírta, hogy can someone block that idiot stb., szvaé innen a para...

Akkor ok, károsítani nem tudok,nem is akarok.

davidka003
Amíg nem károsítod meg a tagokat addig leszarják.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Biztos? 😄

davidka003
Leszarják szerintem. De profilt tuti nem törölnék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Ezért engem lefognak törölni FB-rõl?

Csináltam egy F1-es fan oldalt, és mivel jobb nevet nem tudtam kitalálni, odaírtam,hogy Official, most mindenki azt hiszi h én vagyok az a személy, átnevezni meg már nem lehet,mert 1700 lájkja van.... szval itt elõfordulhat, mivel egy híres embernek "adom ki magam" ( am nem ,csak azt hiszik), akkor engem is törölhetnek? mert már tök mind1, mivel változtatni nem tudok rajta, kiírni meg hiába írnám ki,hogy fan oldal, akkor a fele dislikeolná, meg nem is lenne értelme...szerintem nem is jelentgetik az oldalam, csak parázok ettõl.... pedig nem állt szándékomban másnak kiadni magam... csak egyszerûen így alakult,az official mindenkit megtévesztett, pedig a bemutatkozásban leírtam,hogy fan oldal...😊

Tehát ha letörölnék az oldalam, vagy letiltanák,akkor a profilomat is letörlik?

A legegyszerûbb, hogy ne kapj értesítést; deaktiválod magad minden kijelentkezéskor.

Köszi, így próbáltam, sõt még a weboldalak, alkalmazások által megosztható adatokból is kivettem. Viszont, ha kilépek a face-bõl, akkor a kommentem sem látszik.
N o N a m e
Ne tedd publikusra a munkahelyedet beállításokban. De lehet ha most is csak Te látod.
Hello! Hol lehet beállítani azt ,hogy idegen emberke ne láthasson rólam semmi adatot? Nem találom sehol sem 😞
Sziasztok,

HELP,
azt szeretném kérdezni, hogy tudom elérni azt, hogyha külsõ oldalra kommentelek, ne jelenjen meg a munkahelyem. Arra gondolok, hogyha egy blogra véleményt írok, ne legyen látható: "Gyuri itt dolgozok: Gyõri Gyufagyár".
Segítségeteket köszönöm.
Éva
Nem vagyok mesemondó.
meséld má el hogy lehet elbaszni egy félkövéritést 😄

Vagy ha másnem, akkor egy e-mailt, hogy fel tudjam venni a készítõkkel a kapcsolatot, sehol se találta meddig; hogy ne kapjak mindennap valami szar értesítõt.
Hogy lehet kikapcsolni, hogy ne említsenek meg egy hsz-ben, azaz ne tudjanak megjelölni???

valaki írja már le pontosan, mert mintha régen lett volna, de msot nem találom vagy lehet eltörölték...

1000 köszönet[/b
jhetedikj
Ez hülye. Fb-n rákattintok egy youtube linkre(amit ráadásul én raktam ki) erre kiírja, hogy a hivatkozás nem teljesen biztonságos! 😄

anno 1987

xxdani
helló.

Felvettem pár ürgét egy játék miatt. Õket egy külön XY nevû csoportba tettem ott beállítottam a csoportban hogy csak játék értesítéseket kérek tõlük a bónusokért. namármost a sima kezdõlapon látom a dolgaikat, de ha viszont leiratkozok róluk a csoportban se látom a játék megostásaikat.
Röviden: Meg lehet oldani hogy tõlük csak a csoportban lássak akármicsodát? ki lehet zárni õket a kezdõlapról?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

precision
megtaláltam... köszi! 😊

Bazinga!

precision
és megmondanád, hogy ezt hol találom?

mert amit a #2359 -ben javasoltak, nem igazán mûködik...
mármint, megcsináltam mindkét helyen, bepakoltam azokat az ismerõsöket akik elõl el akarom rejteni a falamat/tevékenységeket... és mégis, ha egy ilyen ember szemszögébõl nézem meg az adatlapom, akkor minden ugyanúgy látszódik 😊

Bazinga!

N o N a m e
Van Restricted lista, abba rakd bele azokat az ismerõseidet, amik elõl el akarsz rejteni dolgokat. Ezután csak a public bejegyzéseidet láthatják és a profilodban is csak azt, ami public, Tehát "ismeretlenként" láthatnak téged. Ha nem teszel ki semmit publikusnak akkor semmit. Értesítést nem kapnak róla, csak úgy vehetik észre, ha véletlenül az adatlapodra tévednek.
Mármint gondolod van egy jómunkásember valahol a meleg Californiában egy légkondis irodában és éppen arra vár, hogy megnyomja a "kicseszés" gombot a 800 millió felhasználóból pont nálad mert megtudta, hogy utálod az egyik szomszédod és letiltottad, hogy lássa a idõvonalad? Hát õõõ....
Tudom, d én abban vmiért nm bízom... 😄
Mondjuk én nm tiltok senkit (max Unsubscribe), csak bennem lenne az a kérdés, h mivan, ha a facebook ki akar cseszni velem? V vhogy megtudja... 😄
Megnyugtatóbb, ha vki megnézi nekem, v bejelentkezek hozzá, és leellenõrzöm.
Van egy olyan opció ahol meg lehet nézni, hogy a kívánt személy miként látja a profilunkat, nem kell megkérni.
precision
kösz szépen!

Bazinga!

Szerintem jobb felsõ sarok kis nyilacska, Privacy Settings-nél az alapot (Control Your Default Privacy-t) állítsd Costum-re, ott a Hide sorba beírod azokat, akiket ki akarsz vonni, és/vagy Privacy Settings, How You Connect-ben a legalsót (Who can see Wall posts by others...) átállítod Costum-re, és ott is a Hide-ban beírod, akik ne lássák.
Csoport szerint meg szerintem tiltani nem lehet, h ne lássák, csak azt, h csak egy bizonyos csoport láthassa.
Legjobb, ha beállítasz vkit, akit meg tudsz kérni, h nézze meg miután Hide-oltad.
georgesmatyas
Azt hogy állítsam be, hogy legalább az ismerõseim lássák a hozzászólásaimat és likelosásaimat az idõvonalon?
tiszta agyrém ez a fos....

A halat horoggal, az ostobát szavakkal fogják. Autodesk Inventor Spezialist, CAD/CAM/CIM/PLC

tommygear
az alkalmazásokat bal oldalról el lehet tüntetni? tehát ilyenek, hogy bökések meg zene minek van ott ha sose használom? viszont egyiknél sincs hide funkció
precision
azt be tudom állítani valahogy, hogy bizonyos ismerõseim ne lássák az üzenõfalamat és a tevékenységeimet?

avagy ha kreálok egy csoport és belerakok ismerõsöket, erre a csoportra lehet állítani ilyesmiféle korlátozást? és ezekrõl az illetékes ismerõsök kapnak e bármiféle notificationt?

Bazinga!

precision
Jó estét!

Elfelejtettem a jelszavam és nem tudom hogy tudnék kérni másikat.Ha tud segitsen nekem valaki köszönöm.
Szerintem inkább változtass jelszót.
VWfan
Sziasztok! Alkalmazást hogy lehet véglegesen kiirtani, törölni? A Smurf& Co játékot egyik napról a másikra (engedélyezés nélkül) berakta<#csodalk>
és spameli tele a fb-t (nem az üzenõfalamat, hanem a friss híreket tehát van hogy észre se veszem) hupikék törpikés képekkel. Már mindent csináltam: fiókbeállítások, letiltottam hogy kiírja, spam-nek jelöltem, de berakosgatja naponta vagy két naponta, hogy használom. A legdurvább múltkor ráakadtam egy ilyenre, hogy én már lvl2 vagyok benn amikor életemben nem játszottam vele. Hogy tudnám letiltani?

davidka003
Nem tudsz angolul vagy mi a gond?
Kérjük try again pár óra múlva.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Marci0115
A fiók ideiglenesen elérhetetlen.

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please próbáld újra in a few hours.

ötlet?

Casillas
köszi. érdekes 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
képet tudna csinálni errõl valaki légyszi? nálam még a régi, de kíváncsi vagyok.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

sehogy, meg kell várni a bünti végét
köszi. hogyan lehet megoldani, hogy újra jelölhessen embereket?
davidka003
Szerintem szar. De majd meglesz szokva.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rage47
ja, lopták a G+tól 😊
precision
nálam is!

üzenõfalon már megint mindenki szidja, van aki egyenesen le akarja magát törölni a FB -ról 😄DD annyira nevetséges 😊 nem veszik észre, hogy megint ugyanazt csinálják, újra és újra... 😊

nekem tetszik, nem kell lefelé scrolloznom ha látni akarom a hozzászólásokat.... szerintem sokkal jobban néz ki mint a régebbi

Bazinga!

Mindenkinek megvaltozott a kepnezet?