3646
www.facebook.com
-
Hogiii #2720 Sziasztok!
Segítségeteket kérném... tegnap óta nem jön be a facebook, csak tölt és semmi... semelyik böngészővel, de csak az. Néha ha 100x frissítek bejön de aztán ennyi, nem tudok semmit csinálni.
1x már csinálta mióta meg van az új gépem (win7) utána 1 hétig jó volt most megint behalt :S Minden vírusírtó ki van kapcsolva, mintha blokkolná valami. De másik gépen xp-n megy semmi gáz. Itt is ment aztán most megint nem... nem tudom mitől csinálja, nézelődtem facebookon aztán egyik percről a másikra már csak töltött. Néha bejön az a szöveg hogy "Nem lehet kapacsolódni a távoli kiszolgálóhoz" -
#2719 Belehet állítani mikor postolsz valamit, hogy ki lássa.
A srácot berakod a custom csoportba és beállítod, hogy barátok kivéve Kovács Pista.
És akkor Kovács Pista nem látja majd. -
#2718 rámegyxek egy ismerősnél arra a bizbaszra, és két lehetőség van
törlés az ismerőseimközül....
illetve jelentés\tiltás
ha az utobbira megyek, ott az első választási lehetősg, hogy törlöm
második hogy tiltom.
fail
miért nincs az hogy marad ismerősöm de nem láthatja a bejegyzéseimet, nem irhat, meg ilyenek?
nem akarom az adatvédelmi beállitásaimat összevissza állítani, jó ugy, ahogy van :D -
#2717 Állítólag, tegyél fel IE5-öt, jelentkezz be azzal fb-ra. És visszaáll.
Aztán tedd vissza IE mittomhányat, és jelentkezz be újra. Akkor megint írja, h elérhető az idővonal.
De passz, nem néztem, nem IE, meg firefox, meg mozilla szarokkal böngészek.
Am. szerintem sokkal átláthatóbb, értelmesebb, kézenfekvőbb, és kinézetre is sokkal szebb az idővonalas megoldás, mint a régi.
De ha nektek az kell. -
#2716 de. -
#2715 van rá megoldás... -
vg #2714 Soha nem lehetett visszaállítani. -
#2713 Régen egyébként valahogy vissza lehetett állítani, nem? -
#2712 Jobb is... Itt legalább nem teszi ki a ha hozzászóltam valaki hivatkozásához és nem azzal van tele az oldalam. -
#2711 én már akkor bekapcsoltam a timeline -t amikor földi halandónak lehetősége volt rá egy egyszerű kattintással
azóta már meg is szoktam... sőt, sokkal jobbnak tartom mint a régebbi kinézetet
úgy sem lehet ellenne mit tenni... :) nem tudom amikor emberek petíciót meg like -okat gyűjtögetnek ilyenek miatt, hogy "Vissza a régi Facebook -ot", azoknak ilyenkor hova gurult a gyógyszere? :D Komolyan el is hiszik, hogy bármit elérnek vele? :)
Ez van, meg lett mondva, hogy ilyen lesz. Akinek nem tetszik, delete account :D (vagy persze sírhat az üzenőfalon is, de jobb nem lesz)
Ezért kell mihamarabb megszokni és pozitívan hozzáállni a változásokhoz, nem félni tőlük. :) -
#2710 nem hónap hanem év végére, fokozatosan. -
#2709 fél éve ez a legenda kering. -
#2708 pont ma olvastam egy hírt hogy mostanában talán a hónap végéig mindenkinek olyan lesz azoknak is akik idáig megmenekültek tőle...nincs mese
-
kamionosjoe #2707 nekem már tavaly szeptember óta az van, emlékszem be kellett állítani, hogy facebook fejlesztő vagyok és csak utána tudtam használni :) -
#2706 Nekem ma állították be automatikusan az idővonalat... -
#2705 akkor bocsánat. én még csak most láttam először a profilom hirdetőjén.
amúgy a timelineról van vmi hivatalos nyilatkozás, hogy mi a francnak kellett? elvileg december óta van már, de sok embernek még mindig a régi sztíló van -
vg #2704 Ez már nagyon régi program, talán egy éves is van már. -
#2703 első értelmes újítás évek óta -
Dean Winchester #2702 hol tudom azt beállítani, hogy adott csoportba ha írok akkor csak a csoport tagok láthassák az üzenetemet? -
#2701 Hát ez akkor egy nagy szopás, a régi lapon ezeket mind meg lehetett nézni az ismerősöknél is.az online aktivitást meg nem tudom megnézni a chaten ha nem jelentkezik be ,de fennt van az oldalon,mert látom hogy postol ,de chaten nincs ott a zöld pötty és ha irok akkor is azt irja ki hogy nem elérhető,de majd megkapja.Egyáltalán hogy tudja elolvasni az űzenetet ha nincs bejelentkezve a chatre?
Mert azt viszon kijelzi ha látta az üzenetet.
Az márcsak hab a tortán, hogy az uj idövönalon a feltöltött képeket nem jeleniti meg teljes egészében csak akkor ha rákattintva megnyitom.
Minek csinálják a fejlesztéseket ha csak rosszabb lesz töle? a mobilos verzió is lassabb az uj verzió. -
#2700 Ezeket csak magadnak tudod megnézni, másét nem. Azt hogy online van-e meg a chat-ben tudod megnézni. -
#2699 Valaki el tudná nekem magyarázni, hogyha valaki ezt az uj idővonalat használja akkor, hogyan tudom megnézni, hogy mit mikor lájkolt vagy szólt hozzá ? ÉS hol jelzi ki ha online van?
A régi rendszerben egyből lehetett látni egy kis zöld pötty volt a neve melett az oldalon és honapokra visszamenöleg meg lehetett nézni, hogy kinél, mit szolt hozzá melyik képet lájkolta,de az ujnál szinte semmit nem lehet megnézni csak a megosztások vannak . -
#2698 persze hogy működnek, arra találták ki, hogy összegyűjtse az adatait azoknak akik használják és felhasználják őket a tudtod nélkül. tökéletesen működik -
#2697 tudomasom szerint, random! -
RYO21 #2696 Ezek a "Nézd meg kik nézték meg a profilom/képeim stb..." programok tényleg működnek? Vagy csak random válogat az ismerősök közül? -
vg #2695 Már változtattam dns címet, így jó lett. -
hugopareiros #2694 írd fel kis papírra az IP címét az oldalnak és arra csatlakozz -
vg #2693 Nekem mostanában többször is van/volt, hogy UPC alatt nem találja napokig a facebook.com oldalt, aztán egyszer csak jó lesz. Jelenleg sem megy. -
mcatka #2692 Próbáltam Chrommal, Firefoxxal és Explorerrel is, de egyikkel sem működik. -
hugopareiros #2691 Több böngészővel tesztelted? -
mcatka #2690 Avastot használok és a számítógép átvizsgálásánál nem talált semmit. Lehet valami más ok is? Pl. a tűzfal vagy a vírusírtó tiltja az oldalt? -
hugopareiros #2689 virus -
mcatka #2688 Helló!
A következő probléma akadt a facebookkal: a saját gépemről nem tölti be az oldalt, azt írja nem elérhető a cím. Ezt csak a saját gépem csinálja, amikor egy ismerős laptopjáról próbálkoztam betöltött az oldal és be is tudtam jelentkezni. Mi lehet a probléma? -
cargame #2687 Erdekes, a Chrome meg megkapja de az Explorer es a Firefox nem. Miert van ez? -
cargame #2686 Azt nem hiszem, mert sem az asztali geprol sem a laptoprol nem tolti be az oldalt. Egyszeruen nem talalja. -
#2685 A hiba nálad van. Valami vírus lehet. -
cargame #2684 Be akaorok lepni FB-re, de automaikusan a yahoora iranyit. Miert? Mi a turot csinaltak? -
#2683 Pont ezért mondtam, hogy inkább beszéljék meg.
Süssön valamit aztán üljenek le. Felesleges egymás háta mögött szervezkedni. -
#2682 egy lány kért itt segítséget, szóval feltehetően pasi az illető aki után nyomozni kell :) -
Narusco #2681 ha a csaj megcsalja akkor igenis megérdemli hogy lebukjon és rábasszon, ha meg nem, akkor nem lesz semmi baja. szedj le egy keyloggert, tedd fel éjjel, aztán nézd meg. a csaj nem fog rájönni. helo.