3646
www.facebook.com
  • akyyy
    üzenőfalra feltöltöttem egy képet. most ujbol feltöltenék egy képet de ezt már albumba, és az előző feltöltött képet is oda akarom tenni annak áthelyezésével. lehetséges ez?
  • cargame
    Nem tudom, h miert, de mostanaban nem tudom megnezni az uzenet archivumomat. Tehat regebb ramentem, h message es ott egyenenkent meg volt minden beszelgetesem de most sehol semmi.
  • Met
    ez segített, thx
  • Tigristank
    Lehet ez segít:

Rámész az adatlapjára -> fent kiírja, hogy "Ismerősök", arra ráviszed az egeret és ott van 1 olyan opció, hogy "Mutatás a hírekben", alatta pedig a beállítások menüpontban lehet variálni, hogy milyen frissítéseket mutasson.
  • Met
    Akkor miért nem látom ha az az ismerős kiposztol valamit?
  • precision
    akkor nem tiltottál le senkit

én is letiltottam 3 embert, nálam itt vannak felsorolva és le is tudnám róluk szedni a tiltás ha akarnám (de persze nem akarom :))
  • Met
    You haven't added anyone to your block list.
  • precision
    azt nem mondtam, hogy oda kell menned...

az alatt van egy ilyen rész, hogy "Tilts le felhasználókat"
    ott listázza alatta a letiltott felhasználókat és van "Feloldás" gomb is
  • Met
    Adj hozzá ismerősöket a Korlátozott listádhoz > Lista szerkesztése
    Üres a lista
  • kamionosjoe
    már akinek magyar :P
  • precision
    pedig magyar az egész facebook... :PPP

kis nyíl jobb felső sarokban, adatvédelmi beállítások, tiltások kezelése
  • precision
    ezzel megoldható, de akkor sem fogja látni a dolgaidat ha rámegy az adatlapodra, csak azokat amik publikusak, szóval nem lehet priváttá tenni őket
    ilyen pl. a fő profilképed meg még 1-2 adat, nemtom már mik
    de ezen kívül semmi mást nem fog látni
  • Met
    Mármint, továbbra is ismerős csak a postjait tiltottam le.
  • Met
    Letiltottam egy ismerőst hogy ne jelenjen meg nálam amiket postolgat (azt hiszem foci wb volt és percenként nyomta a faszságokat) hogy tudom vissza állítani hogy megint lássam?
  • Klon
    ez engem is érdekelne...
  • szucsy89
    köszi. nekem az kéne, hogy van pár ismerősöm, aki ugyan szeretném ha maradna az ismerőseim között, viszont ne lássa azokat a dolgokat amit kirakok üzenőfalra, vagy a fényképeken bejelölésemet, vagy az oldalsó sávban a hozzászólásaimat, lájkjaimat. (max akkor, ha rámegy direkt módon az adatlapomra)

akkor ezzel megoldható?
  • kamionosjoe
    így van
  • precision
    ITT hozzá tudsz adni embereket a korlátozott listához, ami annyit jelent, hogy ha rámegy az adatlapodra akkor csak a teljesen publikus dolgokat látja, azon kívül semmit. Az ő üzenetei sem jelennek meg a te üzenőfaladon, de az adatlapján meg tudod nézni bármikor. Az ismerősök közül sem törlődik ki.
  • akyyy
    de ha letiltom semmit se lát tőlem, sőt, akkor törli is a ismerősim közül
  • davidka003
    Dehogynem. Lát mindent.
  • szucsy89
    ha leiratkozok valakinek mindenféle frissítéséről, akkor az a személy sem látja amit kirakok üzenőfalra?
  • mistermiskolcz
    Hali!

A profilomat korlátozta a Facebook. Most egy régi megadott telefonszámra küld el kódot, ami már sajnos nem él.

Hol tudnám ezt megváltoztatni egy élő telefonszámra, hogy végre betudjak lépni?
  • kamionosjoe
    szerintem azt az 1 embert kell előtte külön letiltani a beállításokban és utána úgy rámenni, hogy egyéni
  • akyyy
    azt h lehet h feltöltök egy jónéhány képet albumba, ezt meg akarom osztani, de csak olyat lehet hogy mindenki, ismerősök, ismersök ismerősei, csak én, egyéni.

egyéniben pedig szintén : ismerősök. ismerősök ismerősei, csak én, specific people or list....

de itt nincs olyan, hogy mindenki. de csak ebbe van olyan hogy letilthassak bizonyos személyt.

de én mindenkivel meg akarom osztani az albumot csak 1 embernek nem:|
  • tigeroo
    Népszerű videók · 1/2

iLab Factory : iPhone 5 Housings?
    Socialcam
    498 likes and 81 comments - YouTube Video | Socialcam: "Most talked about video app" - New York Times

ez vmi vírus lenne vagy mi a brant?
  • Zolmanxxx
    Igen, de nekem már néhány hete tart ez az állapot. :)
  • kamionosjoe
    Úgy hívják, hogy ticker. Nekem is volt, hogy eltűnt aztán fél nappal később újra megjelent.
  • Zolmanxxx
    Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. A facebook oldalam jobb felső részéről eltűnt az a kis szekció ahol az ismerőseim közelmúltbeli tevékenységei jelennek meg (pl. Gipsz jakab kedveli Kunta Kinte fényképét, vagy XY hozzászólt egy bejegyzéshez). Tudjátok, hogy lehet azt valahogy elővarázsolni?
    Válaszotokat köszönöm.
  • tigeroo
    tudom hogy káröröm de végre! facebookos közleményben volt hogy dec 18tól lesz "hivatalos" a timeline, azóta viselem el. ha tudom hogy ezcsak önkéntes hülyeség volt és fél év múlva is van olyan akinek a régi van nem állítom be akkor.
  • Casillas
    Gondolom igen, mert nekem is vannak, akiknek most váltott át.
  • sajtburger
    Napokon belül tényleg beállítják mindenkinél ezt a szr idővonalat, tud erről valaki pontos infót? ismerőseim dühöngenek, hogy magától átállt nekik..
  • Casillas
    Szerintem csak simán el van rejtve nekik a Profilképek album.
  • davidka003
    Ötlet: Berakod a profilképet aztán kitörlöd a képet.
  • bakkerman
    csáó,azt hogy tudom megoldani,hogy frissítem a profilképemet,de nem kerül be maga a kép a profilképek albumba,és az idővonalamra se,tehát nem lehet lájkolni se meg hozzászólni se? sok embernek látom,hogy így van megoldva
  • cargame
    koszontem :D
  • davidka003
    "a free inside look at jobs and companies"

Munkahelykereső app külföldieknek.
  • cargame
    Micsoda ez a Glassdoor?
  • tigeroo
    azt szeretném kérdezni hogy:

ha a kedvenceimnél beállítom hogy csak én lássam (pl. a zene részt) akkor ha belájkolok pár új oldalt amit oda fog pakolni (zenekart pl.) akkor azt kiírja az adatlap láthatóságtól a hírfolyamba ezt az aktivitást (hogy kedvelek xy oldalt)?
  • Hogiii
    Hát másik gépen tökéletesen megy... routeren van.
    Router nélkül se megy. És csak a facebook.
  • precision
    szolgáltató és/vagy facebook hiba
    nincs semmi baj a gépeddel

ha meg más weboldalakkal is csinálja akkor érdemes megnézni a hálókártyát (kipróbálni egy újjal) vagy az utp kábelt, hogy nincs e megtörve vagy ilyesmi