Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy cégnek létrehozott klubbot szeretnék népszerûsíteni az ismerõseim körében. Ezt hol tudom megtenni? A régi felületen tudtam hol van, de most sehol sem találom 😞
Feltettem a mobilomra a facebook messenger-t és minden jól is mûködik, de néha egy spanyol üznetet küld annak, akivel beszélek. Gondolom valami leleményes vírust sikerült összeszednem...a kérdésem az lenne, hogy találkozott már valaki hasonlóval, illetve mi lehet a megoldás erre? (és igen, szeretném még használni az alkalmazást)
Elõre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
2 perce röhögök 😄DDDDDD
( bevagyok baszva lehet csak azért, de akkoris😄DDDDD )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ezt kaptam itt privátban:
"MIÉRT IS HÜLYE????MI A PROBLÉMÁD VELE KOMI????ZAVARJA VALAMI A LELKEDET????NYILATKOZZ IS NE CSAK KOMMENTÁLJ."
Válaszom:
- Mi a problémád?
Marhára nem tudom mivel kapcsolatban írsz. Adj linket vagy valami
"BELINKELTED H "EZ DE HÜLYE"A FACE OLDALAM MIATT,CSAK NEM ÉRTEM MIÉRT HÜLYE???MI ZAVAR TÉGED BENNE???NEM HISZEM H ZAVAROK VELE VALAKIT IS. AMUGY SEMMI GÁZ CSAK KÍVÁNCSIVÁ TETTÉL.CSÁ."
Kac kac.
everything's better with music
de akkor ezt más is látja?
everything's better with music
most ha írok valakinek ilyesmit akkor nem látom! Ez mindenkinél így van vagy csak be kell állítani ?(ha igen hol?)
Chrome vagy a Facebook sz@rozhat?
DE akárhányszor megcsinálom és kiirja hogy kész bejelnetkezésnél ujra és ujra ugyanaz kéri,10x megcsináltam már teljessen tanácstalan vagyok,ez eg ybug? vagy mit tudnék tenni? elõre is köszönöm.
www.icewebhu
Olyan problémám van,hogy minden postomhoz történõ hozzászólásról kapok egy e-mailt. Értesítéseknél tényleg mindent kikapcsoltam,de csak kapom az e-mailt. Hol lehet ezt végleg,teljesen kikapcsolni?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
amúgymeg igaza van 😊 mit kell ezen megszokni, hasznos újítás, eltér a többi tucat social networktõl
de amúgy semmit nem muszáj használni ha nem tudod megszokni, van alternatíva, és senki sem fog fegyvert a fejedhez, hogy neked bizony facebookot kell használnod 😊
ott van pl a google plus, ott nincs timeline, cserébe nincs rajta senki 😄😄
Bazinga!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
:3
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Egy csoportnak lehet ket adminja vagy csak egy? Es ha egy akkor az avalaki at tudja adni az admin jogot masnak?