Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
Ha valaki tudná, biztos segített volna neked is.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Törölt felhasználó
Sziasztok!

Egy cégnek létrehozott klubbot szeretnék népszerûsíteni az ismerõseim körében. Ezt hol tudom megtenni? A régi felületen tudtam hol van, de most sehol sem találom 😞
Rage47
itt max kiröhögnek...
Gis80s
Sziasztok!
Feltettem a mobilomra a facebook messenger-t és minden jól is mûködik, de néha egy spanyol üznetet küld annak, akivel beszélek. Gondolom valami leleményes vírust sikerült összeszednem...a kérdésem az lenne, hogy találkozott már valaki hasonlóval, illetve mi lehet a megoldás erre? (és igen, szeretném még használni az alkalmazást)

Elõre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

precision
<#wink>

Bazinga!

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

én nem vagyok, de én is röhögök rajta rendesen 😄

davidka003
ööö hát ha egy idegen alkalmazásnak adsz mindenféle engedélyt akkor ESETLEG elképzelhetõ az ilyen de sosem hittem ilyen körüzeneteknek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tigeroo

ez a legalja bazmeg -.- 607 megosztás eddig
matyi0323
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2 perce röhögök 😄DDDDDD
( bevagyok baszva lehet csak azért, de akkoris😄DDDDD )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ic3 m4n
😄DDDDD

Rage47
kérdõjel lemaradt
precision
ok

Bazinga!

Rage47
Azt be lehet állítani, hogy a Twitterrõl postolt üzenetekre ne tudjanak kommentelni a FB ismerõseim
Uram atyám mennyi degenerált láma ember létezik 😄DDDDDDDDD
davidka003
Pont az a lényeg, hogy nincs elbaszva hanem ha rákattintasz akkor mindenkinek a saját odalát hozza be. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

akyyy
ezt amugy én se értem, mert el van baszva a linked kijavítva meg egy nigger nõ jön be :\

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

looool mekkorát nézhetett amikor rákattintott, és nem esett le neki semmi 😄

davidka003
Gyerekek napi fail:
Ezt kaptam itt privátban:

"MIÉRT IS HÜLYE????MI A PROBLÉMÁD VELE KOMI????ZAVARJA VALAMI A LELKEDET????NYILATKOZZ IS NE CSAK KOMMENTÁLJ."

Válaszom:
- Mi a problémád?
Marhára nem tudom mivel kapcsolatban írsz. Adj linket vagy valami

"BELINKELTED H "EZ DE HÜLYE"A FACE OLDALAM MIATT,CSAK NEM ÉRTEM MIÉRT HÜLYE???MI ZAVAR TÉGED BENNE???NEM HISZEM H ZAVAROK VELE VALAKIT IS. AMUGY SEMMI GÁZ CSAK KÍVÁNCSIVÁ TETTÉL.CSÁ."

Kac kac.

VWfan
Jah már késõbb gondoltam rá, hogy ez egyfajta láncreakció. Am. köszi 😊

Ic3 m4n
Ír neki valaki, azt meglátja más, ír az is > így nõ a lánc, egy idõ után meg kiírja, hogy xy+n ember írt z üzenõfalára

VWfan
Egy csomóan írtak neki köszöntõt. Vajon õk is fejbõl tudják?

Ic3 m4n
Elrejtette?

VWfan
Sziasztok! Az miért van, hogy egyik ismerõsömnek ma van a szülinapja, de én ezt nem látom jobb felül? Lehetséges az, hogy az illetõnél le vagyok tiltva?

köszi, figyelmetlen voltam!
Adaaam
Nem. Ha letiltottad akkor keresésnél se fog elõjönni neki a neved, ha korábban váltottál vele üzenetet akkor a nevedre nem tud rákattintani hogy lássa a profilod, olyan lesz mintha törölted volna magad.

everything's better with music

Adaaam
A timeline-os borító alatt pedig nekem ott van

ha én blokkolok valakit facebookon, akkor azt annak a személynek kijelzi?

köszi 😄 ilyet nem találtam 😞
de akkor ezt más is látja?
tommygear
te súlyosan félreértettél valamit
Adaaam
Profilodban felül van olyan hogy activity log, ott meg tudod nézni.

a timeline elõtt, az üzenõfalamon is megjelent az ha valakinek írtam valamit. (pl. boldog szülinapot).
most ha írok valakinek ilyesmit akkor nem látom! Ez mindenkinél így van vagy csak be kell állítani ?(ha igen hol?)
eddig nekem sem volt... kb. 1-2 hete csinálja ezt... bár ahogy figyelem más ablakkal nincs ilyen probléma csak a face szokott befagyni...

LoSA
Nekem nincsen semmi bajom a Chrome-al! 😉

Google Chrome-ot használok, mostanában nagyon sokszor befagy a facebook chat-elés közben, valaki tapasztalt vmi hasonlót? mi lehet a baj?
Chrome vagy a Facebook sz@rozhat?

rengeteg játékfelkérést kapok! hogyan tudom ezt tiltani úgy ,hogy személyt ne kelljen törölnöm?
fergusonpapa
üdv,érdekes problémám van, a facebook oldalam letiltoták egy alkamazás miat,ezzel még nem lenne gond kér megerösitést és kész,

DE akárhányszor megcsinálom és kiirja hogy kész bejelnetkezésnél ujra és ujra ugyanaz kéri,10x megcsináltam már teljessen tanácstalan vagyok,ez eg ybug? vagy mit tudnék tenni? elõre is köszönöm.

www.icewebhu

Üdv!

Olyan problémám van,hogy minden postomhoz történõ hozzászólásról kapok egy e-mailt. Értesítéseknél tényleg mindent kikapcsoltam,de csak kapom az e-mailt. Hol lehet ezt végleg,teljesen kikapcsolni?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

precision
szerintem arra gondolt, hogy attól még, hogy másnak még a régi profil van, nem kéne befolyásolnia abban, hogy megszokd a timelinet
amúgymeg igaza van 😊 mit kell ezen megszokni, hasznos újítás, eltér a többi tucat social networktõl

de amúgy semmit nem muszáj használni ha nem tudod megszokni, van alternatíva, és senki sem fog fegyvert a fejedhez, hogy neked bizony facebookot kell használnod 😊

ott van pl a google plus, ott nincs timeline, cserébe nincs rajta senki 😄😄

Bazinga!

tommygear
semmiben, magasról leszarom az üzenõfalad 😄
Casillas
miben befolyásolja az én üzenõfalam azt, hogy te megszokd a timeline-odat? <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

DJ RX7
azt hogy állíthatom be, hogy amin fotón meg vagyok jelölve azt ne láthassa más csak az ismerõsöm?

:3

tommygear
igazából meg lehetne szokni, csak van akinek még a régi kinézet van van akinek a timeline és így lehetetlen megszokni, álljon már át mindneki, december óta ígérgetik, hogy mindnekinél aktiválódik
mi átláthatatlan? középen a csik, azon a pontok, idõben visszafelé...

Willi Betz
Oké,megvan. Köszi!

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Ic3 m4n
persze hogy ki lehet, csak olvass vissza egy kicsit

Willi Betz
Ezt az idõvonal marhaságot ki lehet kapcsolni valahogy? Mert én csak meg akartam nézni,erre ez a szar beállította. Átláthatatlan az egész a régi jobban bejött.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Mi lett a facebook RSS import lehetõségével? Tudja valaki?
sajtburger
Valaki meg tudja mondani pontosan, mikor lesz mindenkinek timeline opciója, egységesen? vagy van aki át tér, van aki nem? Én bízok benne, mert a régi van és nekem az jön be inkább, csak elég sok pletykát hallani..

Hello!
Egy csoportnak lehet ket adminja vagy csak egy? Es ha egy akkor az avalaki at tudja adni az admin jogot masnak?