Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
ez a kiírom a számod és mi a véleményem rólad jópofa, az aranyosak alá mindig kiraktam egy szivet vagy de kedves vagy szöveget<#eplus2><#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
mindig van valami aktuális divat amit a sok gyökérarcú birkának muszáj követnie...

volt ez a mi az indián neved, 9gag mánia is volt, most amit írsz... meg amitõl hányok, hogy lányok írnak ilyeneket hogy "üzibe szám és leírom mit gondolok rólad vagy ilyesmi"... persze utána kírja a szerencsétlen barom hogy pl "374: jó fej vagy csak kár hogy rusnya vagy mint a disznó" és utána a delikvens aki írta a 374 -et az LIKEOLJA a posztot 😄 ennyit az anonimitásról, az unatkozó iqharcos kislányokról meg úgy egyébként az egész facebookról 😊 önimádók és feltûnési viszketegségben szenvedõk gyüjtõhelye akik már függnek attól hogy minden 5 percben leírják, hogy mit csinálnak 😊

ezért van az hogy én hetente max 2-3x lépek be, hátha van valami érdekes info vidéki és/vagy rég nem látott ismerõseimrõl 😊

Bazinga!

akyyy
ezzel vissza lehet állítanide csak úgy, hogy te látod visszaállítottnak.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
régebben lehetett lájkolni az ilyen "nem tudok aludni", szeretem a csokit, illetve hasonló marhaságokat, ami jópofa volt, nem zavart semmit.

de mostanába ezek elkeztek posztolni ezer éves szar vicceket illetve viccesnek tünõ, szintén szakállas képeket az 5perc meg aztadomos fasságokról. szörnyû :_(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

pff, az szopás-

davidka003
Nem lehet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Áh értem, mivel nem találom ésmár "olvastam lejjebb", ha megtennéd hogy leírnád, ha tudod az klafa lenne.
köszi.

Ic3 m4n
Olvass lejjebb és megtudod..

Hello, nem jön be ez az új idõvonalas profil, a régi felületet hogyan lehet visszaállítani?

danke schön, akkor úgy néz ki ezt csinálták velem 😊

★★★★★

matyi0323
Lehet.
Cseten nyitsz egy új csoportot, belerakod azokat akikkel nem szeretnél beszélni és utána kiválasztod azt a lehetõséget, hogy nekik ne mutassa azt, hogy online vagy. Így õk nem tudnak írni neked / persze te se nekik. Az üzenõfalon minden ugyanúgy megmarad.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

és olyant lehet, hogy a chaten ne tudjon írni, de amúgy én lássak mindent róla?

am köszönöm

★★★★★

Casillas
Rákattintasz a profiljára, jobb felsõ sarokban lenyitod a kicsi nyilat, aminek a legalsó pontja a Jelentés/Tiltás, rákattintasz, és a felugró ablakban kiválasztod, amit szeretnél (XY tiltása).

Vivimos por ti, vence por nosotros.

vigyori14
Üdv.
Régi dragon ball os kártyákat keresek. Akinek lenne ilyen és eladná az írjon privit.

Facebookon le lehet valakit tiltani, hogy ne tudjon írni nekem? és hogyan?

★★★★★

tigeroo
kép tagelést hogylehet letiltani az új beállítás felületen?
tommygear
azt hol tudom megnézni kirõl iratkoztam le eddig?
túl sokat nem nézem, többnyire nem is otthon teszem ezt, de ez most otthoni gépen történt, másnap bent, melóban mûködött rendesen. Szóval olyan mintha az otthoni gép szarakodna. Esetleg egy cache törlés vagy egyéb oldal-beállítás törlése lehet még megoldás? majd kipróbálom.

The Matrix has you...

matyi0323
nem vagyok az, de..
ha csak akkor volt amikor írtad, akkor nekem is és minden online ismerõsömnek ezt csinálta. gondolom frissítenek ilyenkor vagy csak valami bug van egyszerûen. mostanában 2 hetente kb. nálam jelentkezik ez kis idõre ( 20 perc max )
ha máskor is, akkor a fentebb leírtak tárgytalanok. 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Sziasztok.

Facebook guruk segítségét kérném. Valami nem frankó vele nálam, nem tölti be amit szeretnék. Fõoldal még bejön, aztán ha valamit szeretnék megnézni elkezd az egérnél jelezni, hogy Õ most ugyan végrehajtja az utasítást, de látszatja ennek nem nagyon van.

Valami ötlet erre?

The Matrix has you...

Tyler1
"Lájk és elküldöm a telszámom." (fiú)

Irigyelem a mai tiniket a fb életükkel 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Pedig nekem is úgy van, esetleg próbáld meg egy másik böngészõben.

★★★★★

tommyknockers
Én Chrome böngészõn így tüntettem el: Adblock - > Haladó beállításnál (nem biztos, hogy szükséges) - > Egy reklám blokkolása az oldalon, rákatt az Alkalmazásokra, és addig húzod a csúszkát, míg el nem tûnik.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

tommygear
semmi ilyen nincs sajna 😄 bejön a ceruza de ott annyi van hogy hozzáadás a kedvencekhez :S
matyi0323
rákattintasz az alkalmazások szó mellett az összesre, ott felhozza a listát, a lista bal oldalán mindnek lesz egy ceruza alakú "ábra" vagy hívd aminek akarod 😄 arra katt és alkalmazás eltávolítása.
azt hagyod meg, amelyiket szeretnéd. ( mert szerintem csak egyesével lehet törölni)

tommygear
még mindig nem tudom eltüntetni ezeket a szarságokat 😄 hónapok óta nem kattintontok kb egyikre se, de hiába, valakinek vmi ötlet?
Már semmi baja, gondoltam, hogy szerver oldali galiba lehet.
sajtburger
ááá köszönöm, én a profilban az elérhetõségeknél próbálkoztam :/

Adaaam
Felül kis nyíl - account setttings-username
és inkább a facebook.com-ot használd, a .hu-val gond volt korábban.

everything's better with music

sajtburger
hol lehet megváltoztatni a facebook.hu/ utáni nevet? :S

Érdekes probléma, valószínû nálam valami nem jó. Nem igazán értem mi a gond, csak a timeline oldalak esnek szét(régi még jó), chrome alatt még a nyitóképernyõ is ilyen, be sem tudok lépni úgy szétesik... minden más létezõ oldal rendben, melóból belépve viszont tökéletes facebook. Olyan mintha tanúsítvány hiba lenne fûzfalnál, de hát az nem lehet. Te is upc-s vagy, lehet az upc szerver oldallal van valami?
precision
+ esetleg facebook -os sütiket is törölheted

Bazinga!

precision
törölj cachet, ctrl+f5 -el frissítsd az oldalt, töröld le az esetleges gondot okozó kiegészítõt, telepítsd újra a chrome -ot, nemtudom.

Bazinga!

Hát nem tudom mi lehet, esetleg valaki ötlet? UPC kábel.

Ilyen Chrome alatt:

Ilyen firefox alatt még szarabb.

Opera 12 alatt semmi baja.

★★★★★

FZoleee
Chrome alatt az elõbb nem akart betölteni semmi, betöltõdött a felsõ menüsor és ennyi, de frissítésre jó lett
Teljesen szétesik az oldal Firefox 12 alatt, nektek nem?
Üdv

egy cégnek létrehozott "profilon" hogyan tudom meghívni, lájkolásra bírni az ismerõseimet? volt régen ilyen meghívó küldés, de sehol nem lelem.

amint bejött az fb és az fb chat abbahagytam az msn-t. kell a bánatnak külön programba az egész

#2549: youtube?

matyi0323
Elég jó. Használtam vagy 3 napig, de végülis ha más dolgokat is csinálsz fb-n, ( kép nézegetés, értesítések..stb.) akkor teljesen felesleges, mert úgyis nyitva a böngészõ 😊

Van már facebook messenger is skacok. Nem kell állandóan böngészõbe lenni, lehet még a végén utóléri az MSN-t. Sosem lehet tudni 😊
Szevasztok
Olyan gondom van, hogy a facebookon a fiókomba az üzenõfalra ha videó linket beírok (mely egy videómegosztó portálon van fent péld a freevlog.hu-n , nem illegális -se zene se pórnó stb)ahogy beírom és enter abban a pillanatban már ki is írja jelenlezzek be mert nem vagyok bejelenkezve -(holott bent voltam )Ismét bejelenkezek illetve nék csak mert már nem enged be " A FIÓKOT ZÁROLTUK BIZTONSÁGI OKOKBÓL" ez az üzenet jön!? Már a 5-vagy 6. ik fiókot regelem és mindég így járok ha videolinket írok be abban a pillanatban kidob. Viszont vissza meg nem enged csak telszámmal de sajna azt meg csak 1x fogad el (azonos számot) Kérdésem az lenne hogyan lehet vagy milyen megosztóról lehetne belinkelni amit én töltök fel ? Már több vide..,megosztót is próbáltam (indavideo.hu) hasonlóan járok😞(
Elõre is köszönöm a segítõ szándékú javaslatokat : deanbarat
közben most nézem, hogy a kérdést rossz helyre raktam be...
Jrex
Ha valakit bejelöltem egy fényképen, és õ leíratkozik róla, vagy elrejti az idõvonalán, akkor én még látom megjelölve a fényképen?(idõvonalam van)

matyi0323
elvileg most kaptam 100 mb(? asszem ennyit ), "vásárlási" ajándékként.

nekem lenne egy kérdésem! felraktam egy go contact vmi nevezetû telefonkönyv alkalmazást.
Ugye ennek segítségével tudok kedvenceket illetve csoportokat is létrehozni! Szám mentésekor kérdi, hogy telefonba vagy a gmailbe mentsem az adatokat és én mindig a telefonra mentem!
Szeretném a telefonról simre menteni a számokat, ezt hogyan tudom megtenni???
majd 200 nevet nem szeretnék egyesével újra begépelni.
találtam egy ilyen lehetõséget!
settings-> backup and recovery ->
itt van 3 lehetõség
import from sim card
import from sd card
export to sd card

mit válasszak? esetleg van valakinek más ötlete is a mentésre vagy simre való másolásra?
tippem van ! a telón van internet elõfizetés aktiválva? akár az 0 ft- havidíjas is jó csak egy ilyennek sztem lennie kell.
matyi0323
Egy órával késõbb már jó lett. 😊
Csak nekem eddig nem volt gondom soha vele, azt hittem összefügg a teloról használattal.
Mindegy. Köszi 😊

Illetve újabb kérdést dobnék fel.. ugye ez egy andoridos feltöltõkártyás teló a T-nél. Ere elvileg akkor van a 0.facebbok ami ingyenes. Még most pénz is van rajta és így sem tudom elérni az fb.t a 0.fb.com-ról, csak wiifivel.
Valami ötlet?

Adaaam
Nálam is ezt csinálta ma, nincs összefüggés a kettõ között, idõvel meg fog javulni.

everything's better with music

matyi0323
Hali
Az a problémám, hogy a cset mindig kilép. kiírja, hogy unable to connet to chat.

Ma vettem egy telot, arrol használtam wifivel az fb-t.
Eddig nem voltam telrol soha. Összefügghet a kettõ? Telón kiléptem, wifit is kinyomtam rajta.. és mégis.

Köszi