3646
www.facebook.com
-
kamionosjoe #2800 :D -
#2799 Megvan!!!
Zoom-olni kell a böngészőben.
Értelemszerűen visszafelé. És kirakja jobb oldalra a chat ablakot! -
#2798 A chat ablak összement, vagy lecsukódott vagy mi. Eddig a jobb oldalt nyitva volt, felette a friss hírekkel stb. Ésláttam ki van fennt.
Most mindíg fel kell nyitni a chat ablakot. :S
Rettenetesen idegesítő lett így.
Hol, vagy hogy tudom ezt visszaállítani? Hogy mindíg látható legyen a chat lista, felette az értesítésekkel. Hogy ne kelljen "felnyitni" a chat panelt. ???
Pls. Köszi. -
Kiado #2797 unfriend finder másnál is elbaxódott?
várakozó kéréseknél el van csúszva minden -
#2796 It's a trap. -
hugopareiros #2795 Voltaképp
Írások
Régies,
Unalmas
Semmiségekről
-
gabko #2794 Sendscape és rapidshare linkeket tartalmazó linkeket kapok emailben
És mar tőlem is kaptak ismerőseim....
Mi lehet ez? -
hugopareiros #2793 vagy csak megnyitotta -
#2792 Igen. -
#2791 ha üzinél amit küldtem ott a pipa akkor elolvasta? -
#2790 Ez sokunknál így van. FB a hibás nem a timeline vagy a géped. -
#2789 Hali.
Mostanában szinte használhatatlan a cset, sőt az egész fb-m belassult. Van úgy semmit nem csinál, képeket nem tudok megnézni, de csetelni meg végképp, van amit 10x kell leírnom mire elküldi. Ez azóta van, mióta idővovalat csináltak, vagy 3-4 hete kb.
Ccleanert lefuttattam, vírusírtót is..sehol semmi.
Valami ötlet?
Más weboldat tökéletesen tudok használni most is.. -
#2788 találkozott valaki olyannal, hogy ír egy üzenetet aztán az
az eredeti üzenet helyett ez jelenik meg
egyszerűen átvált egy ilyen sendspaces linkre
http://www.sendspace.com/pro/dl/8c7crl?37p3xn77
-
#2787 Csak egyszer lehet megváltoztatni a felhasználónevet, le is van írva. -
#2786 account settings -> username - edit
ha ez nem működik mást nem tudok.. -
#2785 Hogyan lehet a felhasználónevet megváltoztatni? Egyszer még nagyon rég megváltoztattam, de azóta se engedi.. :/ nem tudja valaki, hogyan lehetne átírni? -
#2784 persze hogy belehet, nekem a fél ismerős lista így van:D 5-10 emberrel ha csetelek. -
#2783 Nem akar már tőled semmit. Keress új barátnőt. -
#2782 Az édesanyját akkor ha ezt csinálta velem. -
hugopareiros #2781 advanced settings > Turn on chat for all friends except... -
#2780 hs -
#2779 A csetről is lelehet tiltani úgy valakit, hogy lásson a csetlistáján, de azt ne lássa hogy be vagyok jelentkezve? -
#2778 néha kurva lassan frissít a facebook, volt hogy énis csak másnap láttam meg a kommentet, amit írtak egyik bejegyzés alá (tickerben egyből láttam hogy írta) -
#2777 miért van az hogy egy csoportba irt valaki egy bejegyzést, és csak 3 hozzászolást látok alá irva, pedig ennél jóbal több van? nbem vagyok letiltva senkinél -
Dean Winchester #2776 én visszasírom a hajdut mert régen gépet gyártottak és nem csak összetákoltak vmit mint most :)
a régi gépek működtek míg a mostaniak hamarabb behalnak :D
/off
ezt lehet kétértelműnek is venni :)
és engedd már meg,hogy mindenkinek saját véleménye lehet még ha az nem is egyezik a tieddel :)
én is azt mondom a régi jobb volt, de mivel megszoktuk így el van fogadva a timeline, tudunk ellene mit tenni? nem...
nagy bajom nincs vele mert annyira nem izgat :D -
kamionosjoe #2775 rákeresni én is rá tudok -
#2774 Én nemtudom, és nem értem mit sír itt mindenki ezért!?
Sokkal átláthatóbb, felhasználóbarátabb lett, és persze ezerszer szebb is.
Ez akkor kb ugyanolyan, mint hogy NE vegyél új játékot pc-re, meg ne játsz vele, mert nem tetszik és nem ugyanojan a menü-je, mint pl a mario-nak. Ezért lehhurogjátok a battlefield-et, vagy starcraft -ot. Hogy de szaarr, huu de foos. PFf. Bakker.
Elkezdesz vele játszani, és halál megszokod, megérted és tök átlátható, érthető lesz számodra. Aztán visszanézed a mario menüjét és rájösz, hogy teljesen alaptalan volt ezidáig a rinyálásod/tok.
Vannak benne még rejtély-ek, és fekete lyukak, meg egy két dolog egy mezei user-nek érvágást okoz mire megtalálja. De nem egy eget rengető dolog.
Hidd el, 100x jobb. És hasonlítsd össze a régi adatlappal. ;)
Mint pl egy mosógépet. Egy 30 éves hajdút, meg egy mai directdrive-os.
Ég és föld! És itt meg sírjátok vissza a hajdút, hogy az mekkora istenkirály, és az kell nektek.
Na mind 1, nem értelek titeket. De okokat még senki sem tudott felsorolni, csak ócsárolni, hogy "sz@r"!!!
Na jöhet a flame, meg az off, esetleg kitiltás a topic-ból.
De ez akkor is így van, mondhattok bármit.
Üdv. -
#2773 kattints a képekre... -
kamionosjoe #2772 Tudtok ajánlani valami borítóképet így huszadika alkalmából? -
#2771 Mondjuk azt nem értem miért teszik kötelezővé -
Köszi, értem... akkor jobb megbarátkozni vele... :S
Amúgy igen, a fő gond, hogy átláthatatlan, legalábbis első ránézésre nem venni észre rajta a dolgokat, mint a régin.
Egyébként nem vagyok egy nagy FB-os, nem lógok rajta, csak nem tetszik az újításuk, ennyi. :) -
#2769 Számomra kevésbé átlátható. Régen középen volt minden, és ahogy lejjebb mentem, úgy jöttek a korábbi postok, tevékenységek. Most meg bebasztak 2 oszlopot, jóval több minden van besűrítve a képernyőre. Úgyhogy most már nem lefelé/fölfelé kell nézelődni, hanem oldalra is. Van olyan, ami duplán van kijelezve (most a szülinapra gondolok), görgetek le pár oldalt, és megjelenik ugyanaz... de mi a f*sznak, azt nem tudom. Arról meg ne is beszéljünk, hogy középen fut 1 csík, azokon belül vannak pontok, de van olyan, amit alapból nem jelenít meg, hogy micsoda, csak ha ráviszed az egeret... (Na persze ha jobb oldalt kiválasztom a hónapot, akkor megjeleníti alapból.)
Jah, és korábban azt is kiírta az üzenőfal, ha valaki másnak a falára postolt, esetleg lájkolt valamit, azóta ez átkerült a tevékenységi naplóba, amit persze te nem látsz. Nagyszerű! De legalább lehet berakni csili-vili borítóképet. :) -
#2768 nekem csak azért mert a rég névjegy jobban bejött. -
Narusco #2767 de miért zavaró a timeline, senki nem tudja megindokolni
ott a kibaszott csík, lefelé az események, ennyi -
#2766 kiis tehetnétek a cím alá hogy timeline van, nincs mit tenni stb. -
#2765 Szép lassan lesz mindenkinél. -
Értem... De miért? Meg akkor miért van, hogy az ismerőseimnél (egy kivétel) még nem jelentkezett ez a "probléma"? :S -
#2763 Mindenkinek aktiválva lesz, nincs mit tenni. -
Hello.
Én nem járultam hozzá, nem engedélyeztem, nem kattintottam semmi ilyenre, erre mégis ma beléptem a Facebookra és látom, hogy idővonalas lettem... Kiírta, hogy ezennel átálltam idővonalra, és hogy augusztus 21-ig csak én látom így az adatlapom, azután mindenki... :S
Mit lehet tenni ez ellen? Tudok még egyáltalán valamit tenni ellene? Mert én nagyon ellene vagyok ennek az "újításnak", kerültem mindig is...
Köszi előre is. -
hugopareiros #2761 1. bemész a photos > wall photos albumba
2. ott edit album
3. ráviszed az egeret a képre amit akarsz
4. jobb felül lesz egy lefelé mutató nyíl arra katt
5. move to other album