Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
volt ez a mi az indián neved, 9gag mánia is volt, most amit írsz... meg amitõl hányok, hogy lányok írnak ilyeneket hogy "üzibe szám és leírom mit gondolok rólad vagy ilyesmi"... persze utána kírja a szerencsétlen barom hogy pl "374: jó fej vagy csak kár hogy rusnya vagy mint a disznó" és utána a delikvens aki írta a 374 -et az LIKEOLJA a posztot 😄 ennyit az anonimitásról, az unatkozó iqharcos kislányokról meg úgy egyébként az egész facebookról 😊 önimádók és feltûnési viszketegségben szenvedõk gyüjtõhelye akik már függnek attól hogy minden 5 percben leírják, hogy mit csinálnak 😊
ezért van az hogy én hetente max 2-3x lépek be, hátha van valami érdekes info vidéki és/vagy rég nem látott ismerõseimrõl 😊
Bazinga!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de mostanába ezek elkeztek posztolni ezer éves szar vicceket illetve viccesnek tünõ, szintén szakállas képeket az 5perc meg aztadomos fasságokról. szörnyû :_(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
köszi.
★★★★★
Cseten nyitsz egy új csoportot, belerakod azokat akikkel nem szeretnél beszélni és utána kiválasztod azt a lehetõséget, hogy nekik ne mutassa azt, hogy online vagy. Így õk nem tudnak írni neked / persze te se nekik. Az üzenõfalon minden ugyanúgy megmarad.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
am köszönöm
★★★★★
Vivimos por ti, vence por nosotros.
★★★★★
The Matrix has you...
ha csak akkor volt amikor írtad, akkor nekem is és minden online ismerõsömnek ezt csinálta. gondolom frissítenek ilyenkor vagy csak valami bug van egyszerûen. mostanában 2 hetente kb. nálam jelentkezik ez kis idõre ( 20 perc max )
ha máskor is, akkor a fentebb leírtak tárgytalanok. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Facebook guruk segítségét kérném. Valami nem frankó vele nálam, nem tölti be amit szeretnék. Fõoldal még bejön, aztán ha valamit szeretnék megnézni elkezd az egérnél jelezni, hogy Õ most ugyan végrehajtja az utasítást, de látszatja ennek nem nagyon van.
Valami ötlet erre?
The Matrix has you...
Irigyelem a mai tiniket a fb életükkel 😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
★★★★★
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
azt hagyod meg, amelyiket szeretnéd. ( mert szerintem csak egyesével lehet törölni)
és inkább a facebook.com-ot használd, a .hu-val gond volt korábban.
everything's better with music
Bazinga!
Ilyen Chrome alatt:
Ilyen firefox alatt még szarabb.
★★★★★
egy cégnek létrehozott "profilon" hogyan tudom meghívni, lájkolásra bírni az ismerõseimet? volt régen ilyen meghívó küldés, de sehol nem lelem.
#2549: youtube?
Olyan gondom van, hogy a facebookon a fiókomba az üzenõfalra ha videó linket beírok (mely egy videómegosztó portálon van fent péld a freevlog.hu-n , nem illegális -se zene se pórnó stb)ahogy beírom és enter abban a pillanatban már ki is írja jelenlezzek be mert nem vagyok bejelenkezve -(holott bent voltam )Ismét bejelenkezek illetve nék csak mert már nem enged be " A FIÓKOT ZÁROLTUK BIZTONSÁGI OKOKBÓL" ez az üzenet jön!? Már a 5-vagy 6. ik fiókot regelem és mindég így járok ha videolinket írok be abban a pillanatban kidob. Viszont vissza meg nem enged csak telszámmal de sajna azt meg csak 1x fogad el (azonos számot) Kérdésem az lenne hogyan lehet vagy milyen megosztóról lehetne belinkelni amit én töltök fel ? Már több vide..,megosztót is próbáltam (indavideo.hu) hasonlóan járok😞(
Elõre is köszönöm a segítõ szándékú javaslatokat : deanbarat
Ugye ennek segítségével tudok kedvenceket illetve csoportokat is létrehozni! Szám mentésekor kérdi, hogy telefonba vagy a gmailbe mentsem az adatokat és én mindig a telefonra mentem!
Szeretném a telefonról simre menteni a számokat, ezt hogyan tudom megtenni???
majd 200 nevet nem szeretnék egyesével újra begépelni.
találtam egy ilyen lehetõséget!
settings-> backup and recovery ->
itt van 3 lehetõség
import from sim card
import from sd card
export to sd card
mit válasszak? esetleg van valakinek más ötlete is a mentésre vagy simre való másolásra?
Csak nekem eddig nem volt gondom soha vele, azt hittem összefügg a teloról használattal.
Mindegy. Köszi 😊
Illetve újabb kérdést dobnék fel.. ugye ez egy andoridos feltöltõkártyás teló a T-nél. Ere elvileg akkor van a 0.facebbok ami ingyenes. Még most pénz is van rajta és így sem tudom elérni az fb.t a 0.fb.com-ról, csak wiifivel.
Valami ötlet?
everything's better with music
Az a problémám, hogy a cset mindig kilép. kiírja, hogy unable to connet to chat.
Ma vettem egy telot, arrol használtam wifivel az fb-t.
Eddig nem voltam telrol soha. Összefügghet a kettõ? Telón kiléptem, wifit is kinyomtam rajta.. és mégis.
Köszi