3646
www.facebook.com
  • MaRee
    Azt nem tudjátok hogy lehet beállítani, hogy a like-jaim megjelenjenek az adatlapomon? Mert jelenleg nem mutatja őket, ha rámegyek hogy mutasd mindet akkor ott van egy szerkesztés gomb, de egyszerűen csak fel vannak sorolva az oldalak amiket kedveltem, semmi opció nincs.
  • kamionosjoe
    Csak nálad.
  • cargame
    Nalatok is valtozott a FB??? Tehat eltunk a chat met a ticker is joval kozepre kerult....
  • kamionosjoe
    Mi a francért osztanak meg normálisnak tűnő emberek ennyi retket?!?!
    Kezd már nagyon elegem lenni -.-

ezt csak példának, de csak óvatosan nyissátok meg mert agykárosodást okozhat, a kommentekkel együtt
  • xxdani
    tudtommal nincs. csak az oldható meg, hogy te tiltod le azt, hogy kinek a lájkolásait nem szeretnéd látni
  • xxdani
    vannak játékok amik randomszerűen ismerősök képét mutatja akkor is ha az speciel nem játszik vele. (nem tudom, hogy konkrétan a simcity ilyen-e)
  • tommygear
    valami beállítás létezik arra, hogy az ismerősök ne lássák miket lájkoltam? nem a lájkolt oldalakra gondolok, hanem a posztok vagy videók lájkolására
  • Jim Morrison
    szerinted azért törték fel hogy simcity zzenek?:D
  • n000rbi
    Nem tudom, jó helyen teszem-e, de megkérdezem:

Van ez a Simcity Social játék a facebook-on. Én nem játszom vele, de unokatesóm ma küldött egy screenshotot, hogy az ő University-jén student vagyok (vagy lehetek).

Ez így normális, vagy feltörték a szaros accom? :)
  • kamionosjoe
    ma néztem és nekem még működik a 0.facebook.com
  • Dean Winchester
    megújult az üzenetközpont részleg.. picit msn feelingje van , de fasza, tetszik
  • Ingman12
    Régen tudtam, most már valamiért nem. Elvileg kell valamilyen előfizetés, de lehet csak benéztem valamit. Itt vannak az infók.

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobilinternet/bongeszes_mobilon/facebook-zero
  • szabii98
    van itt olyan aki ingyen tud facebookozni 30as telóról?
  • davidka003
    Bejegyzések követése csak azt jelenti, hogy kapsz értesítést/emailt ha valaki kommentel.
  • jackoneill90
    Hol találom azokat a bejegyzéseket amiket megjelöltem, hogy "bejegyzés követése"? Feliratkozások között se mutatja. Akarok venni valamit és most nem találom emiatt.
  • xxdani
    Nekem ha nem youtubon keresztül osztom meg hanem a linket másolom be akkor jól mutatja. Gondolom majd megoldják.
  • Dean Winchester
    mi ez az újítás,hogy ha egy youtube linket szúrok be vagy más nyom be akkor nem látom, hogy miről is szól a lnk????
  • Peetboy
    Azóta rájöttem.
  • Jim Morrison
    Még mindig nem lehet kikapcsolni, hogy ne mutasson engem tickeren?
  • Peetboy
    Sziasztok!

Hogyan tudok profil képet feltölteni? Hiába megy fel a kép "Névtelen album"-ba, onnét se tudom beállitani profil képnek.
  • xxdani
    végre
  • Casillas
    csak kitiltották azokat, akiknek 100 alatt van az IQ-ja, lehet azért nem látod már
  • xxdani
    Becsődölt a FB teljesen megszüntetik azért van
  • Casillas
    sokaknál nem megy most.
  • Suffering
    "A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.facebook.com helyen." :( az összes többi honlap müködik
  • bcrics
    Helo, Töltöttem fel képeket de új albumot hozott létre neki, pedig én a profilképek mappában szeretném őket tudni.
    A képek szerkesztésénél hiába választom a mozgatás lehetőséget, a lenyíló opción semmi célalbum nem jelenik meg:O

Hogyan tudnám átmozgatni a képeket a profilkép mappába?
  • Kiado
    Ha idővonalról eltűntek az események, hogy lehet visszahozni? Hiába jelölöm be, hogy résztveszek egy eseményen nem mutatja a falamon.
  • bajgunar
    Adatlapodon belül a Fényképek -be belemész, ott van a Fényképek Rólad és a Fényképek mappa. Amik persze nyilvánosak, vagy mástól megosztott képek.
    Azokat hogy lehet 1 (egy) személy elől elrejteni? Sehol sem találom.
    De persze a profilképeket, meg a többit lehet állítani.
    ? Köszi.
  • tigeroo
    pff

a profilképemet megváltoztattam egy régebbire, és kitörölte az újat a face..sehol nem találom. ez normális?:DD
  • precision
    lál
  • kamionosjoe
  • davidka003
    Kedves Ismerőseim!
    Megtennetek valamit értem? Szívesen maradnék veletek privát kapcsolatban. Az FB utolsó változtatásaival sajnos a Nyilvánosság most minden aktivitást láthat. Ha a barátaink közül valaki a "Tetszik" vagy a "Hozzászólok" gombra kattint, az ö barátai automatikusan látják a mi üzeneteinket is. Sajnos a FB úgy alakította ki, hogy mi ezt a beállítást saját magunk nem tudjuk megváltoztatni (tipikus!). Ezert van szükségem a segítségetekre.
    Csak ti tudjátok ezt a számomra megtenni. Kérlek menj az egereddel a nevemre fönt (ne klikkelj), megjelenik egy ablak, most menj az egérrel az ""Ismerősök/Barátok feliratra (itt is klikkelés nélkül), ezután le a "Beállítások"-ra, ide klikkelj, és meg fog jelenni egy lista. Kérlek távolítsd el a pipát a "hozzászólások és kedvelések" mellől, miáltal ráklikkelsz.
    Ha ezt megteszed, akkor az aktivitásaim a barátaim és családom között fog maradni és többé nem lesz nyilvánossá téve. Nagyon köszönöm!
    Másold be a státuszodba, hogy a Te ismerőseid is meg tudják tartani a magán szférájukat, ha ez nekik fontos. Köszönöm.
  • sajtburger
    akkor megint valami gubanc van úgy néz ki.. :/ kitennék egy zenét, de a youtube főoldalt rakná ki
  • davidka003
    Nálam be sem tölti a facebook-ot.
  • sajtburger
    nálatok se lehet kirakni youtube linket?
  • bajgunar
    MSN-ből pl meg tudod nézni az email-jeidet. Ha azt használod.
    De ha csak 1-2 ismerősöd van msn-en, akkor teljesen felesleges h fusson a háttérben. TOtál törölheted a rendszerről. Már szinte mindenki fb-ozik, és ott legtöbbször, leghamarabb úgyis elérhető. Msn kezd nagyon kihalni.
    Nem rossz am. a fb messenger.
    Próbaképp felteheted, és úgyis meglátod, megtartod vagy sem.
  • oncomeon
    Sziasztok! Miként lehet visszaállítani iphonera a 4.0-ás verziót? Mindenhol a 5.0 van már csak:S
  • ntex
    Sziasztok. Facebook messengert használja valaki? Érdemes lecserélni az MSN-t rá?
  • tigeroo
    ha letiltod hogy az ismerőseid lássák az ismerőseidet.

akkor az új ismerettségedet a te hírfolyamod nem jelzi. de ha közös ismerős az illető, akkor az ő oldaláról kifogja írni h veled lépett kontaktba
  • Rohamsisak
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy lehetséges-e úgy ismerősnek jelölni valakit, hogy amikor az illető elfogadja a jelölést, akkor az ne jelenjen meg mások számára? Értem ezalatt, hogy senki ne lássa a falon, hogy "én és Xy mostantól ismerősök". Köszönöm előre is a válaszokat.