3646
www.facebook.com
-
#2880 Ezt mondjuk én se értem teljesen. Ha valaki képéhez hozzászólsz akkor barátnőd értesítései közt megjelenik, hogy XY (azaz te) hozzászólt YZ (haverod) képéhez? -
#2879 Tehát, ha valakit berakok ebbe a listába, akkor ha én egy olyan embernek írok/lájkolok akit ő nem ismer,nem hozza neki be newsfeedbe, posztként? Ez pl barátnőmnél is probléma, mert haver kirak egy képet pl egy csajról én csak egy kommentet írok alá, neki már notifikációba adja hogy én hozzászóltam egy képhez és már ott is van az üzenőfalán, holott fingja sincs ki az én ismerősöm valójában. -
#2878 szét kell nézni a régi és az új adatvédelmi beállítások között... szerintem ha a kommentek nem publikusak akkor nem látják a korlátozott listán lévő emberek
nekem minden "ismerősök" -re van állítva, semmit nem osztok meg a "publikummal" :) -
#2877 Jól van de az arra is hatással van ha én kommentelek haver képéhez? Nem fogja látni mondjuk anyám? -
#2876 vagyis egészen pontosan úgy működik ez ahogyan ott is írja:
"Ha ismerősöket adsz hozzá a Korlátozott listádhoz, csak azokat az adatokat és bejegyzéseket láthatják, amelyeket nyilvánossá teszel. A Facebook nem értesíti az ismerőseidet, amikor a Korlátozott listádhoz adod őket."
Magyarul állítsd be, hogy csak az ismerőseid láthassák a dolgaidat, így aki a korlátozott listán van nem fog látni semmit (kivéve a publikussá tett adatokat, amiket amúgy is mindenki láthat) -
#2875 adatvédelmi beállítások, majd bal oldali menüben tiltás -ra klikk, itt korlátozott lista - lista szerkesztése
itt tudsz hozzáadni embereket a korlátozott listához, ami annyit tesz, hogy az ismerősöd marad, csak nem látja a dolgaidat (persze ha később eltávolítod erről a listáról akkor visszamenőleg ugyanúgy fogja látni az üzenőfalad) -
#2874 régen ha rákerestem nyilvános beegyzésre, hogy neptun, kiirt pár magyar emberkét, hogy vagy szidják, vagy valamit hogy mi van a neptunnal
mmost ha rá keresek, görög embereket hoz csak ki, mitomén miket irnak, de szerepel benne a neptun szó:((( -
#2873 Tiszteletem! EGy kérdésem lenne amivel nem tudok mit kezdeni, visszaolvasva a fórumot nem találtam érdemleges megoldást, de hátha valaki tud segíteni.
Adott a szituáció! Munkahelyen vagyok, ahol eléggé kötetlen a munkaidő, tehát tudok internetezni telefonról, és mondjuk likeolok vagy kommentálok valahova, valakinek. A kérdés az, meg lehet e oldani azt, hogy ő ne lássa a news feeden hogy éppen kinek írok kommentet és kinek a képét lájkolom anélkül hogy letörölném. Észrevettem, hogy például ha édesanyám facebookozik akkor az őzenőfalán minden meg van jelenítve amit én csinálok. Például van egy harmadik ember aki az én ismerősöm, de neki nem, én írok ennek az emberkének a posztja-képe alá, s ekkor édesanyámnál telibe megjeleni az emberek képe-posztja, mintha az ő ismerőse is lenne. Visszatérve, ugyanezt szeretném megoldani, hogy a főnököm ne lássa az üzenőfalán, ha elejtek egy kósza lájkot vagy kommentet munkaidőben egy számára teljesen ismeretlen embernek. Előre is köszönöm a segítséget. -
#2872 Tárgytalan, megvan... -
#2871 Ha valaki megjelölt egy képen, hogy tudom törölni a jelölést? Vagy csak ő tudja? -
extramagascsaj #2870 Dettó így kezdődött nekem is...és tovább bombáztam őket. -
nyecsi #2869 hát, egy sablon levelet küldtek a szokásos szöveggel, súgó központba akar irányitani. sajnos az én problémámat nem oldja meg :S úgy hogy nincs ötletem ki segithetne. -
extramagascsaj #2868 nm
remélem neked több sikered lesz velük -
nyecsi #2867 Köszi! megpróbálom,hátha.
-
extramagascsaj #2866 én ide irogatok:
[email protected]
...de már több,mint 2 hete levelezgetek...és nem jobb csak rosszabb -
nyecsi #2865 Akkor megint valami nagy gebasz lehet :S Megirnád kérlek hogy hova irhatok nekik? -
extramagascsaj #2864 Nem. Nálam először azt kérte, hogy a bejelentkezéshez módosítsam a nevem, aztán, hogy azonosítsam a barátaimat képek alapján. Aztán be tudtam jelentkezni, de nem tudtam üzit írni, likeolni, kommentelni... Ezek után ki is tiltottak. Elkezdtem velük levelezni. Visszaengedtek, de a hibák megmaradtak...erre most megint kitiltottak.
Szerintem te még jól jártál... -
nyecsi #2863 Sziasztok. Úgy 20 perce fogta magát fész,és kiirta hogy jelentkezzek be. Miután ezt megteszem ezt irja ki: A távoli kiszolgáló vagy fájl nem található.
Másnál is ezt csinálja? -
#2862 Eddig küldött emailben értesítést, ha üzenetet kaptam (nem minden egyes üzenetről nyilván, csak ha nem voltam bejelentkezve épp Facebookra, és akkor kaptam), de kb egy hete már nem kapok semmit. Ezt hol lehet visszakapcsolni? -
#2861 na takarodj -
plevii #2860 Az őrületbe lehet engem kergetni a játékfelkérésekkel..de még ha normális, értelmes játékokról lenne szó..de nem..
Nem mondom hogy nem játszom facebook-on, de próbálok olyan alkalmazásokat találni, ami szórakoztat, de van értelme is.P éldául találtam egy olyan szó-kirakósat, ahol pénzügyi szavakat kell keresni, így tanulok minden nap valami hasznosat is! ;) https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405 -
hugopareiros #2859 és a fészbuk chatnek is "mehet" gombja van? o.O -
Dean Winchester #2858 hol lehet beállítani, hogy csak a főoldalamra kirakott eseményeket lássák az ismerőseim ? tehát a tevékenységeimet ne! -
#2857 FAIL. -
bluesfool #2856 bocsi, ezt a facebook chat-be akartam irni , félre ment. ctrl+v -
bluesfool #2855 Nekem csobogsz kis patak , mire vered a nyálad. -
#2854 pár vessző kimaradt, bocsi. :D az éjjel nem aludtam -
#2853 Utolsó kettőre: igen, be lehet mindkettőt.
adatvédelem, egyéni beállítások. ott kiválasztod ki az akik ne lássák a dolgokat és mindent ami van az fb oldaladon beállítod egyénire -
#2852 De így lehet, hogy engem letilt, hogy az összes képe közül csak annyit lássak, mint egy idegen? -
Dean Winchester #2851 azt be lehet állítani, hogy pl. 1 személy ne lássa nekem semmi adatomat? :D (gondolom a letiltásán kívül más opció nincs rá) -
Narusco #2850 vagy csak elfogadta a suna és mivel ő nyomulásnak veszi letiltotta hogy lásd -
#2849 Mert lehet, hogy úgy állította be az albumait + adatvédelmi beállításokat, hogy csak ő lássa. Esetleg kérdezd meg valamelyik közös ismerősötöket, hogy ő látja-e a képeit, adatait. -
#2848 Az miért van, hogy bejelöltem egy ismerőst. Látszik, hogy visszaigazolt de mégsem látom a képeit de facebook kiírja, hogy van vagy 400?
Illetve az adatlapja is olyan, mintha ismeretlenként mennék rá, a különbség annyi, hogy látom a kommenteket az üzenőfalán. -
extramagascsaj #2847 Halihó! Nem tudom járt-e már vki hasonlóképpen, de semmi szabályt nem szegtem meg...és tátááám: először a nevemmel volt baja, ezért ahhoz hogy be tudjak lépni mindig módosítani kellett a nevemen, aztán nem hitte el, hogy én vagyok, szóval azonosítgatni kellett az ismerőseimet kép alapján szintén csupán ahhoz, hogy belépjek. Utána nem tudtam üzenetet küldeni, hozzászólni semmihez, lájkolni. Ezért csináltam másik fiókot (természetesen nem ugyanazzal a névvel), mert így a kapott levelekre se tudtam már reagálni. :S
Erre ma reggel felkelek, és mindkét fiókomat letiltotta. -
k53ta #2846 sziasztok,
A facebookon, hogyan lehet egy mappába behelyezni (konvertálni) azokat a fotókat, amiket az üzenő falamon osztottam meg. Fontos! ezek olyan fotók, amelyeket más facebook oldalról osztottam meg, tehát nem és töltöttem fel.
Jelenleg ezek a képek nincsenek a fotóim és a mappáim között.
Köszönöm.
-
#2845 nálatok is olyan a face most, hogyha egy nagyobb oldalt nyittok meg, ahova több százan írnak a képek alá, és lájkolsz valamit, vagy csak lejjebb mennél, akkor egyből felmegy az egész kép a szövegdobozig? -
#2844 Help !
Benne vagyok egy groupban, amit nem látok. Groupoknál rámegyek, hogy összes, nincs ott. Valaki bejegyzést ír azt látom, kidob notificationt, de nem tudok odamenni. Egy idő után notificationből is kiveszi. Most akkor mivan??? Én csináltam a csoportot de nem látom egyáltalán. Mi a tök ütött ebbe? -
#2843 ez engem is érdekelne... -
#2842 Ezen annyit röhögtem hogy muszáj megosztanom :D -
#2841 Engem inkább az érdekelne, hogy hova tűnt baloldalról a "Fényképek" menüpont? Vagyis ott van most is, de az alkalmazásokból átkerült a kedvencek közé, viszont ha rákattintok, már nem a mások által időrendben feltöltött képeket hozza be, hanem a saját képeimet, amik rohadtul nem érdekelnek. :D