Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ probléma akadt a facebookkal: a saját gépemrõl nem tölti be az oldalt, azt írja nem elérhetõ a cím. Ezt csak a saját gépem csinálja, amikor egy ismerõs laptopjáról próbálkoztam betöltött az oldal és be is tudtam jelentkezni. Mi lehet a probléma?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Süssön valamit aztán üljenek le. Felesleges egymás háta mögött szervezkedni.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bazinga!
Bazinga!
Btk.178. § (1) Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendõ.
(2) A büntetés egy évig terjedõ szabadságvesztés, közérdekû munka vagy pénzbüntetés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bûncselekményt foglalkozás vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.
(3) A büntetés
a) két évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bûncselekmény,
b) bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény
jelentõs érdeksérelmet okoz.
★★★★★
a) készít,
b) megszerez,
c) forgalomba hoz, azzal kereskedik, vagy más módon hozzáférhetõvé tesz,
vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
egy fb jelszó megszerzése így szerintem nem büntethetõ, max kapsz érte egy verést az illetõtõl 😄
az már más kérdés, hogy az így megszerzett jelszóval mit csinálsz... pl megszered a netbankja jelszavát és lenyulod a pénzét a számlájáról az már büntethetõ
de nem hiszem, hogy lecsuknak mert elolvasod a párod leveleit fészbúkon 😊 nyilván etikátlan a dolog és én sem tenném... de egy módszert keresett én meg leírtam egyet 😊 még mielõtt az ilyen "facebookpasswordcracker.exe" -kkel próbálkozna és hazavágná a gépét
Bazinga!
így meglesz a párod jelszava és be tudsz lépni
máshogy nem fog menni, csak úgy, ha tudod a jelszavát 😊 "feltörni" nem lehet...
keress a neten ilyen programot, én nem ismerek egyet sem, nem használtam még ilyet
Bazinga!
köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Elég furcsán hangzik, de valahol azt ki lehet kapcsolni, hogy megjelenítse a nevem mellett illetve a hszeimnél vagy cseten, hogy telefonról vagyok? Androidról szoktam wifivel. Ha az fb appal írok akkor is és ha böngészõbõl lépek be fb-re akkor is kiírja. Szóval van erre valami mód, hogy ne jelezze, hogy telefonról írtam vagy épp ott vagyok?! Köszi
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
★★★★★
★★★★★
★★★★★
mint vatera -n a vásárló értékelés, olyantól szívesebben vásárol az ember akinek jó sok a pozitív értékelése
Bazinga!
A Facebooknak is van hirdetési rendszere, de mifelénk viszonylag drága és nem biztos, hogy megéri fizetni érte.
Adatlapodon és ott a profilképeden nyomj egeret/szerkesztés, és ott a feltöltés! 😉
Sok sikert!
Hogyan tudom a feltöltött képeim közül kiválasztani a profilképem, mert mindig csak újat enged feltöltni, de a feltöltött képek közül már nem enged választani.
everything's better with music
meg szobákrol is jó lenne pár kép, esetleg felszereltség, árak, akciók, kedvezhménsye, utalványok. esetleg ha van valami fejlesztéstervbe véve, azt iss zeretik, ha kiirják, hogy "haqmarosan free wifi, stb"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Létrehoztam a nemrég megnyitott vendégházamnak egy Facebook klubbot.
Új vagyok ebben, ha esetleg valaki eltudna látni hasznos tanácsokkal, hogyan tudnám színesíteni, népszerûsíteni azt megköszönném.
Ez lenne az oldal
★★★★★
★★★★★
most egy ideje bekussolt, majd kiderül...
Per Aspera Ad Inferi.