Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avastot használok és a számítógép átvizsgálásánál nem talált semmit. Lehet valami más ok is? Pl. a tûzfal vagy a vírusírtó tiltja az oldalt?
virus

Helló!
A következõ probléma akadt a facebookkal: a saját gépemrõl nem tölti be az oldalt, azt írja nem elérhetõ a cím. Ezt csak a saját gépem csinálja, amikor egy ismerõs laptopjáról próbálkoztam betöltött az oldal és be is tudtam jelentkezni. Mi lehet a probléma?
Erdekes, a Chrome meg megkapja de az Explorer es a Firefox nem. Miert van ez?

Azt nem hiszem, mert sem az asztali geprol sem a laptoprol nem tolti be az oldalt. Egyszeruen nem talalja.

davidka003
A hiba nálad van. Valami vírus lehet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Be akaorok lepni FB-re, de automaikusan a yahoora iranyit. Miert? Mi a turot csinaltak?

davidka003
Pont ezért mondtam, hogy inkább beszéljék meg.
Süssön valamit aztán üljenek le. Felesleges egymás háta mögött szervezkedni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

precision
egy lány kért itt segítséget, szóval feltehetõen pasi az illetõ aki után nyomozni kell 😊

Bazinga!

ha a csaj megcsalja akkor igenis megérdemli hogy lebukjon és rábasszon, ha meg nem, akkor nem lesz semmi baja. szedj le egy keyloggert, tedd fel éjjel, aztán nézd meg. a csaj nem fog rájönni. helo.

Casillas
És mi a 300/C. §-ban meghatározott bûncselekmény?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

precision
EZ szerintem egy elég nagy és közismert weboldal... még sincsenek porig égetve és behintve sóval a maradványuk 😄 pedig ez mi ha nem "terjesztés"

Bazinga!

Ezt is tegyük hozzá:

Btk.178. § (1) Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész, ha súlyosabb bûncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendõ.

(2) A büntetés egy évig terjedõ szabadságvesztés, közérdekû munka vagy pénzbüntetés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bûncselekményt foglalkozás vagy közmegbízatás felhasználásával követik el.

(3) A büntetés

a) két évig terjedõ szabadságvesztés, ha az (1) bekezdésben meghatározott bûncselekmény,

b) bûntett miatt három évig terjedõ szabadságvesztés, ha a (2) bekezdésben meghatározott bûncselekmény

jelentõs érdeksérelmet okoz.

★★★★★

300/E. §886 (1)887 Aki a 300/C. §-ban meghatározott bûncselekmény elkövetése céljából, az ehhez szükséges vagy ezt könnyítõ számítástechnikai programot, jelszót, belépési kódot, vagy számítástechnikai rendszerbe való belépést lehetõvé tevõ adatot

a) készít,

b) megszerez,

c) forgalomba hoz, azzal kereskedik, vagy más módon hozzáférhetõvé tesz,

vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
precision
a saját gépedre telepítsz egy olyan programot ami elmenti a leütött billentyûket... jó nyilván etikátlan így megszerezni más jelszavát, de nem bûncselekmény

egy fb jelszó megszerzése így szerintem nem büntethetõ, max kapsz érte egy verést az illetõtõl 😄
az már más kérdés, hogy az így megszerzett jelszóval mit csinálsz... pl megszered a netbankja jelszavát és lenyulod a pénzét a számlájáról az már büntethetõ
de nem hiszem, hogy lecsuknak mert elolvasod a párod leveleit fészbúkon 😊 nyilván etikátlan a dolog és én sem tenném... de egy módszert keresett én meg leírtam egyet 😊 még mielõtt az ilyen "facebookpasswordcracker.exe" -kkel próbálkozna és hazavágná a gépét

Bazinga!

Durva vagy. <#nevetes1> Azért azt tegyük hozzá halkan, hogy ez keményen büntetendõ bûncselekmény.
davidka003
Szánalmas módszer ez. Én mindig megbíztam barátnõimben. Ha meg azt gondolnám megcsal a párom akkor elküldeném a picsába. Alacsony önértékelésed lehet ha ezen pörögsz, hogy megcsal-e. Mi értelme a kapcsolatnak ha azon gondolkozol, hogy vajon megcsal-e? Ez egy szar kapcsolat így. Lekéne ülni beszélni talán.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

precision
hát ha rájön, hogy van ilyen program telepítve akkor kellemetlen 😊

Bazinga!

Kicsit rossz helyzetbe vagyok mert reggel 9 kor a gép éllé ül és nem szál ki innen csak este és ha át nézi a gépet stb??

precision
telepíts fel a gépre egy keyloggert (szigorúan csak a saját gépetekre) ami feljegyzi egy txt -be a leütött karaktereket
így meglesz a párod jelszava és be tudsz lépni

máshogy nem fog menni, csak úgy, ha tudod a jelszavát 😊 "feltörni" nem lehet...

keress a neten ilyen programot, én nem ismerek egyet sem, nem használtam még ilyet

Bazinga!

Sziasztok egy hatalmas kérésem van aki tud legyen oly kedves és ha tud segiteni irjon !! szeretnék a párom facebookjába bejutni nagyon fontos lenne sõt muszály meg tudnom mert sõtétbe tapogatozok mindenki segitségét várom kõszõnõm ellõre is !!

hol tudom visszatenni a személyeket, hogy hirfolyamba megjelenjen ha pl képet tölt fel?

köszi.

matyi0323
Megnézem. Köszi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

N o N a m e
Nincs androidos telefonom, de ha Opera Mini-rõl facebookozom, akkor úgy kezeli, mintha géprõl nyomnám. Esetleg próbáld ki egy másik böngészõben.
matyi0323
Üdv.
Elég furcsán hangzik, de valahol azt ki lehet kapcsolni, hogy megjelenítse a nevem mellett illetve a hszeimnél vagy cseten, hogy telefonról vagyok? Androidról szoktam wifivel. Ha az fb appal írok akkor is és ha böngészõbõl lépek be fb-re akkor is kiírja. Szóval van erre valami mód, hogy ne jelezze, hogy telefonról írtam vagy épp ott vagyok?! Köszi

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

N o N a m e
Most ne milliókba gondolkozz, vannak olyanok akiknek megéri fizetni pár ezer forintot, hogy egy nagyobb oldalon megosszák a weboldalát/termékét. Igen, a YouTube is fizet egy bizonyos megtekintés felett, de vannak a YT által alkalmazott videobloggerek is, akik egyenesen abból élnek, hogy naponta videókat posztolnak, pl keress rá a CTFxC csatornára. Jól nyomják, az esküvõjük is fent van.
Akik magyarul használják a fb-t rendesen megy a ticker?

★★★★★

Amirõl én tudok az a "Mi az indián neved?" nevû játék volt, ott gyûjtötték az adatokat is a likeolókról. (de szép szó ez az utolsó😄 )

★★★★★

Tudnál ilyen magyar példát mondani? Én ezt egyszerûen elképzelhetetlennek tartom, hogy nálunk ez müködne. Azt még ok, hogy egy világszárnak, akinek több 10ezer rajongója van valóban fizetnek pár reklámért(óra, vagy papucs, vagy szemüveg, mittomén milyen dologgal a kezén/testén/fején pózolt képért, linkért), de mást aligha. A youtube videókért lehet jó pénzt kapni, nem?
N o N a m e
Pontosan. Már pénzért is csinálnak ilyen oldalakat, és a soklike-os oldalaknak fizetnek is 1-1 posztért, ha a megosztott link egy olyan weboldalra mutat. Kevés Facebook felhasználó tud errõl, hogy ennyire kihasználják és belõlük csinál pénzt valaki. Tökéletes pénzforrás fiataloknak, fizetéskiegészítés idõsebbeknek. Ha nagyban viszed simán megélhetsz belõle. 😊
Ha van egy termék amit el akarsz adni, akkor több rá a potenciális vevõ akik látják a "reklámot". Üzlet.

★★★★★

precision
gondolom egyfajta "elismerés" mérce, hogy ezt már többezren lájkolták, biztos jó és megbízható...stb.
mint vatera -n a vásárló értékelés, olyantól szívesebben vásárol az ember akinek jó sok a pozitív értékelése

Bazinga!

Miért jó a több ezer like? Egyáltalán mi értelme van gyûjteni a like-ot?
N o N a m e
rosszul kezdted: csinálj egy fake profilt, amivel minden útba kerülõ embert bejelölsz ismerõsnek. Ha már vannak 1-2 ezren akkor csinálj egy új oldalt valami hivatalosnak tûnõ névvel, majd tölts fel egy iPhone 4S-s képet, hogy aki megosztja és likolja az oldalt az megnyerheti. Ezt a bejegyzést megosztod annak a pár ezer embernek, sok hülye meg megosztja aztán naponta 5-10 ezer likeot is begyûjthetsz. Persze ha már van több ezer likeod, akkor változtasd meg az oldal nevét, url címét, töröld az iPhone-os posztot, és töltsd ki a vendégház adataival, tölts fel képeket stb. A lényeg, hogy semmi se bizonyítsa a nyereményjátékodat, mert törölhetik az oldalt ha sok bejelentés érkezik. Mostanában mindenki így csinálja, így a legegyszerûbb like-ot gyûjteni.

A Facebooknak is van hirdetési rendszere, de mifelénk viszonylag drága és nem biztos, hogy megéri fizetni érte.
tommygear
minõsíthetetlen szar az egész chat hetek óta
bajgunar
Ne képet tölts fel!
Adatlapodon és ott a profilképeden nyomj egeret/szerkesztés, és ott a feltöltés! 😉
Sok sikert!
Hello, azt árulja el vki legyenszíves:
Hogyan tudom a feltöltött képeim közül kiválasztani a profilképem, mert mindig csak újat enged feltöltni, de a feltöltött képek közül már nem enged választani.

davidka003
Ne törõdj vele, úgysem nézeget téged senki.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Adaaam
Megnéztem hogy mit láthat az adatlapomból aki nem ismerõsöm, és most látom hogy a képeim amit a falamra raktam ki publikusak, pedig én nem is állítottam át, eddig csak az ismerõseim láthatták. Ha rámegyek a kis fogaskerékre akkor meg azt írja hogy egyenként állíthatom be a képek láthatóságát. De hiába állítom be, így is publikusak maradnak...

everything's better with music

akyyy
sztem érdemes kitenni helyi programokat néha, ajánlókat, hogy ide érdemes ellátogatni, stb, meg hogy miért oda menjek, és ne kurityánba.

meg szobákrol is jó lenne pár kép, esetleg felszereltség, árak, akciók, kedvezhménsye, utalványok. esetleg ha van valami fejlesztéstervbe véve, azt iss zeretik, ha kiirják, hogy "haqmarosan free wifi, stb"

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nektek megy upc-rõl az oldal?
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Létrehoztam a nemrég megnyitott vendégházamnak egy Facebook klubbot.
Új vagyok ebben, ha esetleg valaki eltudna látni hasznos tanácsokkal, hogyan tudnám színesíteni, népszerûsíteni azt megköszönném.

Ez lenne az oldal
na most meg visszajött, csak úgy magától 😄

★★★★★

nekem is eltûnt a ticker

★★★★★

megnéztem másik böngészõbõl és ott se müködik,de viszont más ismerõsömnél igen.akkor lehet megint rosszalkodik rendesen FB. :S
VWfan
Nálam a tevékenység napló halt be, tegnap óta nem jelez semmit.

sziasztok.nekem ma reggelre eltünt a jobb oldalról a percrõl percre hirfolyam.Másnál is?
Nem lehet chatelni facen nektek sem? Még az üzi mappát sem jeleniti meg !!!!
RatBaG
ja, ez az egy tippem van nekem is.
most egy ideje bekussolt, majd kiderül...

Per Aspera Ad Inferi.

Lehet valaki elírta a számot?