Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
★★★★★
Kezd már nagyon elegem lenni -.-
ezt csak példának, de csak óvatosan nyissátok meg mert agykárosodást okozhat, a kommentekkel együtt
★★★★★
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Van ez a Simcity Social játék a facebook-on. Én nem játszom vele, de unokatesóm ma küldött egy screenshotot, hogy az õ University-jén student vagyok (vagy lehetek).
Ez így normális, vagy feltörték a szaros accom? 😊
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
★★★★★
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobilinternet/bongeszes_mobilon/facebook-zero
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hogyan tudok profil képet feltölteni? Hiába megy fel a kép "Névtelen album"-ba, onnét se tudom beállitani profil képnek. <#conf>#conf><#conf>#conf>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A képek szerkesztésénél hiába választom a mozgatás lehetõséget, a lenyíló opción semmi célalbum nem jelenik meg😮
Hogyan tudnám átmozgatni a képeket a profilkép mappába?
Azokat hogy lehet 1 (egy) személy elõl elrejteni? Sehol sem találom.
De persze a profilképeket, meg a többit lehet állítani.
? Köszi.
a profilképemet megváltoztattam egy régebbire, és kitörölte az újat a face..sehol nem találom. ez normális?😄D
★★★★★
Megtennetek valamit értem? Szívesen maradnék veletek privát kapcsolatban. Az FB utolsó változtatásaival sajnos a Nyilvánosság most minden aktivitást láthat. Ha a barátaink közül valaki a "Tetszik" vagy a "Hozzászólok" gombra kattint, az ö barátai automatikusan látják a mi üzeneteinket is. Sajnos a FB úgy alakította ki, hogy mi ezt a beállítást saját magunk nem tudjuk megváltoztatni (tipikus!). Ezert van szükségem a segítségetekre.
Csak ti tudjátok ezt a számomra megtenni. Kérlek menj az egereddel a nevemre fönt (ne klikkelj), megjelenik egy ablak, most menj az egérrel az ""Ismerõsök/Barátok feliratra (itt is klikkelés nélkül), ezután le a "Beállítások"-ra, ide klikkelj, és meg fog jelenni egy lista. Kérlek távolítsd el a pipát a "hozzászólások és kedvelések" mellõl, miáltal ráklikkelsz.
Ha ezt megteszed, akkor az aktivitásaim a barátaim és családom között fog maradni és többé nem lesz nyilvánossá téve. Nagyon köszönöm!
Másold be a státuszodba, hogy a Te ismerõseid is meg tudják tartani a magán szférájukat, ha ez nekik fontos. Köszönöm.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De ha csak 1-2 ismerõsöd van msn-en, akkor teljesen felesleges h fusson a háttérben. TOtál törölheted a rendszerrõl. Már szinte mindenki fb-ozik, és ott legtöbbször, leghamarabb úgyis elérhetõ. Msn kezd nagyon kihalni.
Nem rossz am. a fb messenger.
Próbaképp felteheted, és úgyis meglátod, megtartod vagy sem.
akkor az új ismerettségedet a te hírfolyamod nem jelzi. de ha közös ismerõs az illetõ, akkor az õ oldaláról kifogja írni h veled lépett kontaktba
Azt szeretném kérdezni Tõletek, hogy lehetséges-e úgy ismerõsnek jelölni valakit, hogy amikor az illetõ elfogadja a jelölést, akkor az ne jelenjen meg mások számára? Értem ezalatt, hogy senki ne lássa a falon, hogy "én és Xy mostantól ismerõsök". Köszönöm elõre is a válaszokat.
★★★★★
Zoom-olni kell a böngészõben.
Értelemszerûen visszafelé. És kirakja jobb oldalra a chat ablakot!
Most mindíg fel kell nyitni a chat ablakot. :S
Rettenetesen idegesítõ lett így.
Hol, vagy hogy tudom ezt visszaállítani? Hogy mindíg látható legyen a chat lista, felette az értesítésekkel. Hogy ne kelljen "felnyitni" a chat panelt. ???
Pls. Köszi.
várakozó kéréseknél el van csúszva minden
Írások
Régies,
Unalmas
Semmiségekrõl
És mar tõlem is kaptak ismerõseim....
Mi lehet ez?