3646
www.facebook.com
-
Találkozott már valaki olyannal, hogy az elmúlt napok eseményei egyáltalán nem jelennek meg a fő hírfolyamon? Pár napig nem voltam fent és az utolsó belépés óta eltelt időnek nyoma sincs :) Csak addig amíg fent voltam és onnantól mikor újra felléptem. Ennyi van meg. -
Fészen az üzenetek ikonra kattintva, az "egyéb" fül alatt nézted? -
Hát vagy kamuzik vagy tényleg nem kaptad meg.
Nekem is volt már, hogy egyszerűen eltűnik. -
gabko #2997 Facen írtam egy emailt egy olyan személynek aki nem az ismerősöm... Ő megkapta a levelet, elmondása szerint válaszolt rá, de én nem kaptam meg... hol kereshetem meg ezt a levelet?
Email-en belül, se az inbox, se a other között nincs... elvileg nincs beállítva semmi levélszűrőm...
szerintetek? -
Dean Winchester #2996 az meg mi ? :D
-
kamionosjoe #2995 Megy nálatok a ticker? -
bambusz88 #2994 Sziasztok!
Szakdolgozatot írok a Facebook felhasználók cégek/márkák Facebook-jelenlétével kapcsolatos véleményéről. Kérlek szépen benneteket, hogy töltsétek ki az alábbi kérdőívemet, hogyha van egy kis időtök.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_7R36B6JyLEbBlqJ -
bambusz88 #2993 Sziasztok!
https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_7R36B6JyLEbBlqJ -
Dean Winchester #2992 ezer köszönet! -
hugopareiros #2991 kirúgsz minden tagot, és amikor te is ki akarsz lépni akkor kiírja, hogy "Mivel nincs több tag, ezért törölni fogom a csoportot, biztos hogy ki akar lépni?" -
Nincs még elég okleveles szar a facebook-on? Betiltanám mindet. -
Norbi779 #2989 Vagyis csak annyi kellene, hogy az alkalmazás csak akkor menjen, ha lájkolta az oldalt.
Azt megcsináltam hogy a kvíz végén leellenőrzi hogy mit töltött ki a százalékot is kiszámítja, meg minden, csak itt az kéne, hogy a végén küldjön egy oklevelet. -
Norbi779 #2988 Megcsináltam, megkaptam a kódot, működik. De hogyan lehet egy egyszerű Kvíz alkalmazást készíteni az oldalamra? Sehol nem találtam egy jó leírást... -
Megadod telszámod (adatvédelmi beállításoknál/fiókba, vhol ott), küldenek rá egy kódot, vissza beírod ;) és már "Tiszta" is vagy. Utána mehet a Tovább gomb. ;) és nem rinyál. -
gondolom ha valami spammer vagy hasonló appot csinálsz akkor tudják, hogy ki az illető -
Norbi779 #2985 Facebookra akarok alkalmazást csinálni, megnyomom a developers -nél hogy Create New App. kitöltöm ami ott van, megnyomom hogy tovább és ezt írja:
A fiókodnak ellenőrizettnek kell lennie, hogy meg tudd tenni ezt. Kérlek ellenőriztesd a fiókodat a mobiltelefon vagy a credit card adatok megadásával.
Most mi? Mert én nem akarok semmilyen adatot megadni, és mire mennek vele ha ezeket megadom? -
Dean Winchester #2984 +9000el nőtt :DDD
duvra,hogy poénnak szánták és ennyit kapott xD
csoportot,hogy lehet törölni?
-
kamionosjoe #2983 Miért van az, hogy valakinél mindig első helyen szerepel a képem, ha rámennek az adatlapjára?
Sok képemet lájkolta és beszélgettem is vele néha a chaten. Talán ezért? -
16.000 megosztás O.o -
hugopareiros #2981 meg lehetett adni bejelentkezős aliast, hogy ne kelljen megadni mindig az emailcímet
ha ezt megtetted, akkor ezek után az alias lesz a defaul címed -
cargame #2980 Tehat ket kulonbozo nev van lenyegeben mert a profil nev nem passzol a http facebook/ nev -vel. -
cargame #2979 Hello.
Egy erdekes jelenseggel talakozok mostansag. Az mennyire normalis hogy valaki akinek XY a neve, de fent a neve http.www.facebook.com/mzx ??? Ezek hamis profilok vagy mi? Mert 1 heten belul 4 ilyen felhasznaloval is "gazdagodtam" . Valami velemeny? -
kamionosjoe #2978 Na nekem most dobta ki ezt az ablakot, de nekem azokat az embereket rakta ki, akiket régebben letiltottam a hírfolyamról. Persze hülye lennék visszaállítani őket. :) -
bekkácska #2977 Most találtam rá erre a játékra! Ha szeretitek a Scrabble-t, akkor itt a helyetek! ;)
https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405 -
kamionosjoe #2976 Ha olyan van, hogy valaki sok hülyeséget rak ki a hírekbe, akkor én rámegyek az adatlapjára, ott arra hogy ismerősök vagyunk/mutatás a hírekben/beállítások/csak a fontosak. Ezt beállítom utána már nem látom, hogy miket rak ki. -
kipróbáltam, rányomtam az elrejtésre, kapásból el is tűnt, mindenféle kérdés nélül :D Amúgy nekem követés nincs is a listában :)) -
jobboldalt a fület lehozom a bejegyzésnél hogy elrejt, követés stb. és az elrejtre mész rá akkor jön elé ez a lehetőség. -
valamilyen mód nincs arra,hogy egy bizonyos személy ne lássa,hogy én egy másiknak lájkolom a képét? tehát a bizonyos személynek ne jöjjön fel az üzenőfalán real time,hogy én éppen belájkoltam XY képét -
én nem is látok olyat, hogy 'állítsd be kit látsz a hírekben'.. hol van ez?
amúgy én is kiváncsi vagyok a válaszra :D -
rámentem arra hogy 'állítsd be kit látsz a hírekben'
(1 ismerősöm bejegyzését tüntettem el)
és behozott 1 oldalt 8 ismerős ajánlásával, akiket el akarok-e tüntenti.
ők kikapcsolták a hírfolyamukon az én dolgaimat hogy lássák? vagy mi alapján "válogatta" ki őket? (mert érdekes módon tőlük sose látok bejegyzést se:D ) -
kamionosjoe #2970 Nem. Ha a listát beállítottad akkor nem fogják látni akkor sem, illetve ez nem 100%, mert én ezeket a listákat még nem használtam, de ha jól veszem ki abból a cikkből amit linkeltél akkor így van.
Az lenne a legbiztosabb ha valamelyik ismerősöddel le tudnád tesztelni, hogy miket lát rólad, ha berakod egy ilyen listába. -
once #2969 Tehát ha én korlátozott listára tettem bizonyos ismerőseim, attól függetlenül pl ha publikus képhez szólok hozzá ugyanúgy fogják látni az aktivitásom a híreik között mint eddig? De ha az adott pl képnél más állapot-variáció (nem a földgömb hanem a többi) jelenik meg a kép mellett akkor azt nem fogják? Eléggé bonyolult nekem ez a facebook...
-
ezt csinaltam, de megis jonnek a hozzaszolasok.
amugy irja is torlesnel a facebook, h attol meg, masnal latszodni fog, csak a sajat timelinerol torli... :( -
Rámész a saját profilodra és kitörlöd az idővonalról a bejegyzést. -
Hali!
azt be lehet allitani valahol, h cover photo cserenel, ne lehessen hozzaszolni? az se lenne baj, ha onnan a like-ot is ki lehetne kapcsolni... -
-
nálam is ígyvan,telón alkalmazásban se mutatja -
once #2963 Üdv! Olvastam itt hogy egy jópáran rajtam kívül, nem szeretik a facebook azon alaptulajdonságát hogy mindenki lát mindent a hírfolyamában ha kell, ha nem, (eddig csak az oldalamon tudtam elrejteni az aktivitásaimat, miután mindenkinél megjelent előtte a hírfolyamban) így keresgéltem a neten és találtam valamit ezzel kapcsolatosan.
Ha jól értelmezem az alábbi két oldalon megtalálható cikkeket, akkor elvileg készítek egy listát majd hozzáadok ismerősöket, ezt követően be tudom állítani hogy a listán lévő adott személyek milyen információkat lássanak rólam, valamint korlátozni tudom előlük a hozzászólásaimat és a lájkjaimat is?
http://www.biztonsagosinternet.hu/tippek/kepek-bejegyzesek-megjelenitesenek-korlatozasa
http://virusirto.blog.hu/2012/04/09/biztonsagosabb_lesz_a_facebook_ha_kihasznaljuk_a_listakat
A leírás szerint ha a Megjelenítendő frissítések alatt ha kikapcsolom (nem lesz vastagon szedett) azt hogy "Hozzászólások és kedvelések" akkor elvileg a listán lévő emberek egyáltalán nem fogják látni pl hogy lájkoltam egy képet? Beállítottam de még nem jöttem rá hogy működik-e a dolog. Valaki itt már kipróbálta ezt? Előre is köszi! -
Anonymusx #2962 Csak nálam van úgy már egy jó ideje hogyha egy ismeretlen ember lájkolja az egyik hozzászólásomat (amit egy másik oldalon kommenteltem a facebookal) akkor nekem nem jelzi, és nem is tudom megnézni hogy ki lájkolta? -
de ha engedélyezed a feliratkozókat akkor feliratkozik rád az ismerősnek jelölés mellett