3646
www.facebook.com
-
#2960 Csak miutàn visszaigazol, hiszen addig nem ismerősöd. -
vg #2959 Ha én ismerősnek jelölök valakit, de még nem igazolt vissza, az mit lát az én oldalamon, úgy, hogy nekem mindent az ismerősök látnak? Ilyenkor már mint ismerősként látja az oldalt, vagy csak miután visszaigazolt? -
Dean Winchester #2958 jó ezt vágom :D azt viszont én is most vettem észre,hogy a megjelenítésnél ki lehet választani a normális kinézetet xD tehát nem kell a keresztnévhez a vezetékneved írni,hogy "magyarként" nézzen ki a neved. -
Dean Winchester #2957 profi_hekkerek_tamadtak_a_facebookra/ -
#2956 Évek óta kb :D -
#2955 Fiókbeállítások, és ott általános-ban. (jobb felső sarok) -
Dean Winchester #2954 és hol van? -
#2953 ti tudtátok hogy már normális, magyar elrendezésü neveket is lehet hasznáni ? (Vezeték és keresztnév)
monjduk elég sokáig tartott mire megleltem hol lehet a nevet átírni -
#2952 Esélytelen ám kijátszani a korhatáros szűrést
Meg talán nem rég változtattak ezen valamit. -
#2951 régen nem úgy volt hogy face-re nem lehet 13 évnél fiatalabbknak regelnie? végüls az nem regel aki akar, de akkor is egy hír facebook komentjénél olyat olvasni hogy nem értem a hírt, mert 11 éves vagyok... -
#2950 Délután úgyis dolgozok este 10-ig, most meg aludtam meg játszottam úgyhogy velem nem basznak ki. :D -
#2949 eljött a valentin nap,és sajnálom azokat akiknek sok fiatal picsa ismerőse van FB-n,mert most aztán meglehet kapni az agyfaszt :DDDDD én úgy dontöttem ma csak telóról leszek fennt,messengerről,az üzenőfalra én ma rá nem nézek,az kurvaélet :D -
#2948 túl sok 12 éves kislány ismerőse van? :) -
#2947 ezeket honnan a szarból szeded? -
hugopareiros #2946 Előbb adná el jó pénzért, mint bezáratná.
+ alapból sokat kellene tejelnie a szponzoroknak, hisz velük is van szerződése.
Tehát csak úgy ukmukfuk nem fogja bezárni a bazárt. -
#2945 Nagyon hitelesen hangzik, főleg az utolsó mondat. -
#2944 "ez most igaz vagy hamis? :D
Túl sok viszontagsággal jár a Facebook üzemeltetése, ezért alapítója, Mark Zuckerberg bejelentette: februar 15-én leállítják az oldalt - a teljes cikk fordítását megtalálhatják alább. Cikkünk végén a legújabb fejlemények."A Facebook irányítása kicsúszott a kezünk közül” - nyilatkozta Zuckerberg a Palo Alton lévő irodájuk előtt tartott sajtótájékoztatón, valamint hozzátette: „A stressz, ami ennek a vállalatnak az igazgatásával járt, tönkretette az életemet. Véget kell vessek ennek az őrültségnek.” Zuckerberg végül bejelentette, hogy a felhasználók február 15-től fogva többé nem fognak tudni bejelentkezni Facebook- adatlapjukra. Február 15-től az egész oldalt lezárjuk” - nyilatkozta Avrat Humarthi, a Facebook technikai ügyekért felelős aligazgatója. „Szóval, ha szeretnétek, hogy a feltöltött képeitek ne vesszenek el, azt ajánlom, hogy töltsétek le azokat a gépeitekre, mert miután lezárjuk a rendszert, többé nem fogjátok tudni elérni őket"
-
#2943 Igen.Azért megy egy próbahívás,hogy megnézzék eredeti-e a szám(ahogy írtad is) és ez arra jó, hogy a cég akitől vették az adatbázist a telszámokkal mekkora hibafaktorral ad ki számokat. -
#2942 de kibasszák ha nincs meg a kvótája az embernek.Ezek többnyire diákok akik call centerbe mennek melózni.20an ülnek egymás nyakában 5négyzetméteren,szétmegy a fejed a hangzavartól,pisálni sincs időd elmenni mert a gép autómatán tárcsáz neked és meg kell lenni az óra/hívás átlagnak,a vezetőség folyamatosan figyeli a vonalakat és kiértékel. -
#2941 utolag szerkesztett manipulált képek, én ezért is hagytam ugymond abba az egész instagrammozást. elvileg arra lett kitaláltva hoy amatőről, nemprofik telefonnal csináljakank érdekes képeket, erre a sok fotóvadász a 4k-s gépével csinálja a tényle gjobbnál jobb képeket, de ne itt pbulikálják már. ami az amatőrökek lett kitalálva :( -
#2940 szerintem itt is elfér a kérdésem,szóval felteszem itt:
-Látom ismerőseimnél,hogy instagramról tesznek fel úgy képet,hogy a képen több féle kép is van (példa ),de én nem jöttem még rá,hogy insagramon belül hogy lehet ezt megcsinálni...remélem értitek mire gondolok,és tudtok segíteni,esetleg ha valaki itt használja az instat az írhatna,hogy miújság :) Köszönöm! -
kamionosjoe #2939 Én egyszer másfél órát beszélgettem egy ilyennel. Épp egy joint után üldögéltem otthon a gép előtt, aztán ez a csaj felhívott és valami nyelviskolára akart rábeszélni, én meg minden dologáról kikérdeztem, habár mindig a nyelviskolára akarta ráterelni a beszélgetést. Másnap felhívott kérdezte, hogy akkor áll-e az ajánlat, mondtam neki ne hívogasson nem is emlékszem magára. :D -
#2938 de van amikor emeltdíjas sms + hívásfaszom van nem?
facebookon bevan jelölve a "feketelista álláskeresőknek" oldal, és ott volt egy olyan lehúzás, hogy emeltdíjas telószám pörgött, fake-adatbázis felvétel miatt és abból éltek -
Dean Winchester #2937 ha már telefon téma 1 hsz erejéig offolok :D
épp ma most délután hívott egy +40es hívószámú valaki xD lehet a topic olvasása miatt de kivételesen kinyomtam a telót fel se vettem :S
remélem holnap visszahív.... -
#2936 hagyjuk már ezt... ő felhívott, én felvettem, én pedig kinyomtam egy idő után
nem fogják kirúgni és nem fog éhen halni a családja -
#2935 mondjuk az ilyennel nem szórakoznék, mert másnak a megélhetése ez (jó az megint más hogy geci melót vállalt el) de nah... én mindig aztmondom hogy nem érek rá, odaég a kaja stb cső
-
Dean Winchester #2934 velem anno szórakozott valaki, meg csörgetett csak de 1 másodpercig kb de elég sokszor.
na aztán a teló gombján a kezem és folyamat nyomtam,hogy tuti feltudjam venni a telót (mivel nem volt másodperces számlázás tudtommal akkor így tuti 1 percet levont a számlájáról) . Sikerült felvenni ! másodikra mikor felvettem akkor bele is szólt.
másik eset mikor ismerősömmel szórakozott valaki aztán felvette a telót és nem szólt bele. ha ismeretlent ír ki meg nem veszi fel mire én ! "vedd fel max. lerakod a telót az asztalra így legalább fogy a pénze, ha neki ez jó akkor okozzunk örömet" :) ő azt mondta,hogy nem szereti az ilyet :D Oké akkor hagyjad had szórakozzon, de én ezt megjátszottam s lám aztán nem voltak szórakozó egyének -
#2933 valóban létezik ez a szám, engem is szokott hívni "rendszeresen", évente 3-4x
először tényleg megszakad a vonal amint felveszed... de ez csak azért van mert randomszerű telefonszámokat hívogatnak, és amelyik felveszi arról tudják, hogy létező szám
most már én sem veszem fel nekik... de amikor nem ismertem fel a számot és felvettem akkor valami soha ki nem csorbuló borotvát és bambuszfonálból készült zoknit akartak rámsózni
kb egy hónapja hívtak ezzel a bambuszos lószarral, kérdezi a csákó, hogy van 5 perce? mondom aha... elkezdi darálni a bambuszszálas zokni dolgait, persze akkor már nem hallgattam a dolgot mert a telót leraktam az asztalra, csak amikor hallottam 4 perc után a "halló? halló?" -t a kis hangszórón keresztül akkor nyomtam ki a telefont
mivel valóban nincs hívásfogadási díj, így az ő számlájuk pörgött... nyilván nem fogja hazavágni őket ez a 4 perces eredménytelen hívás, de hát na... nekem jól esett :D -
#2932 nekem meg egy ismerősöm profilkéet változtatott ahol egy fickó háttal ál csipaszon véres seglyukkal illeve pár elég ocsmány képet. tuti fetölrték az accát csak az a ban nemtudom hogy kié volt eredetileg:D -
kamionosjoe #2931 ezzel teljesen egyetértek, nálam is ez megy... -
Dean Winchester #2930 egy smile-t nyomhattál volna, akkor tudjuk egyből h te is poénként kezeled...
én azt utálom mikor valami csúnya képet osztanak meg (pl. sérült kutya vagy ember), sok barom meg osztogatja is!
legújabb volt amikor egy szemműttére lehet adakozni és ott a bankszámlaszám és oszd meg mert sokba kerül a kutyus szemműtétje... gondolom sok barom meg utal is rá pénzt :S a durva meg,hogy ismerőseim osztogatják ezt a szart.
-
#2929 tudom töki, azért linkeltem hogy röhögjetek ti is:D facepalm az egész főleg az utolsó mondat nevetséges "még jó, hogy kiírta a mobil,
hogy "NE VEDD FEL""
ezen visítok most is:D -
#2928 Az ilyen szarokat hanyagold please.
Magyarországon NEM fizetsz a hívásfogadásért.
"Ennek a telefonodban semmi nyoma nem lesz!!!! csak a számlákat kapod jó vastagon, és lemondani sem fogod tudni a "szolgáltatást""
A számlákat kapod jó vastagon? Nyilván az első számla sem gyanús. lol
Ha lenne is ilyen akkor is egy számla után feltűnne, hogy itt valami nem stimmel. Annyira tudnak zavarni a hiszékeny emberek. Ilyen szeméttel van tele spammelve a net. -
#2927 fiók/adatvédelmi beállításokat fésüld át, lehet hogy tiltólistára tetted, vissza lehet azt állítani tuti valahogy -
#2926 sehogy, azt ő szabályozza hogy a te ismerőseid mit látnak. ha az van beállítva hogy csak az ő ismerősei látják, akkor a tieid nemfogják a hírfolyamban. (de a közös ismerősök igen) az időbélyegnél van egy kis jelecske, ha ráviszed az egeret megmutatja hogy mivan beállítva neki (ha földgömb, akkor nyilvános és mindenki is látja aki rátéved a profiljára) -
#2925 Már megint? Azért félelmetes, mert ez egy fővárosi számnak tűnik!
ÚJRA TÁMAD A 36-1-814-7848 TELEFONSZÁM!!!
Erről a számról kapsz egy hívást a mobilodra
Felveszed, nem szól bele senki, bontják a vonalat, de a következő hónapban kapsz egy
szép 40-60.000. Ft.-os telefonszámlát, mert megrendeltél egy SMS szolgáltatást. Ennek a telefonodban semmi nyoma nem lesz!!!! csak a számlákat kapod jó vastagon, és lemondani sem fogod tudni a "szolgáltatást".
Írjátok be a telefonotokba a : 36-1-814-7848 számot és
névnek rendeljétek hozzá, hogy "NE VEDD FEL"
Én már 2 ilyen feljelentést vettem fel, akit megszívattak ezek a szemét trógerek, és láss csodát ma már kétszer kerestek erről a számról, még jó, hogy kiírta a mobil,
hogy "NE VEDD FEL" -
marek666 #2924 Hali!
Az f1-live.hu oldal nézője vagyok és kb még nyáron megjelentek a kezdőlapomnál ennek az oldalnak a hírei. Fölöslegesnek tartottam, mert úgyis npaonta többször fölnézek hozzájuk, ezért rámentem hogy hír elrejtése, és hogy mégsem követem. Na azóta nem tudok a honlapjukon a facebook-os fórumra írni, se mások írását olvasni. Ezt hogy tudom visszaállítani? Egyszer már visszasikerült rakni a kezdőlapra őket, hogy mutatja az f1 híreit, de a honlapon továbbra sem tudom nézni a fórumot. Mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszi! -
#2923 Nekem lenne 1-2 kérdésem a facebookkal kapcsolatban.
Hogyan tudom megoldani, ha valakinek elfogadom az ismerős kérését és ha "kedvelek" valamit, az ne lássa más, csak én.
A másik kérdésem, hogy-hogyan tudom megadni, hogy milyen adatok látszódjanak az adatlapomon, ha egy ismeretlen nézi, akkor persze nem akarom, hogy minden megadott adat látszódjon az adatlapomon.
Előre is kösz a segítséget! -
kamionosjoe #2922 Én voltam fent ma, minden az eddigiek szerintem működött. Nálad lehet a probléma. :) -
kamionosjoe #2921 Nem fog róla értesülni.