Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Mostanában szinte használhatatlan a cset, sõt az egész fb-m belassult. Van úgy semmit nem csinál, képeket nem tudok megnézni, de csetelni meg végképp, van amit 10x kell leírnom mire elküldi. Ez azóta van, mióta idõvovalat csináltak, vagy 3-4 hete kb.
Ccleanert lefuttattam, vírusírtót is..sehol semmi.
Valami ötlet?
Más weboldat tökéletesen tudok használni most is..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
az eredeti üzenet helyett ez jelenik meg
egyszerûen átvált egy ilyen sendspaces linkre
http://www.sendspace.com/pro/dl/8c7crl?37p3xn77
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ha ez nem mûködik mást nem tudok..
everything's better with music
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
a régi gépek mûködtek míg a mostaniak hamarabb behalnak 😄
/off
ezt lehet kétértelmûnek is venni 😊
és engedd már meg,hogy mindenkinek saját véleménye lehet még ha az nem is egyezik a tieddel 😊
én is azt mondom a régi jobb volt, de mivel megszoktuk így el van fogadva a timeline, tudunk ellene mit tenni? nem...
nagy bajom nincs vele mert annyira nem izgat 😄
★★★★★
Sokkal átláthatóbb, felhasználóbarátabb lett, és persze ezerszer szebb is.
Ez akkor kb ugyanolyan, mint hogy NE vegyél új játékot pc-re, meg ne játsz vele, mert nem tetszik és nem ugyanojan a menü-je, mint pl a mario-nak. Ezért lehhurogjátok a battlefield-et, vagy starcraft -ot. Hogy de szaarr, huu de foos. PFf. Bakker.
Elkezdesz vele játszani, és halál megszokod, megérted és tök átlátható, érthetõ lesz számodra. Aztán visszanézed a mario menüjét és rájösz, hogy teljesen alaptalan volt ezidáig a rinyálásod/tok.
Vannak benne még rejtély-ek, és fekete lyukak, meg egy két dolog egy mezei user-nek érvágást okoz mire megtalálja. De nem egy eget rengetõ dolog.
Hidd el, 100x jobb. És hasonlítsd össze a régi adatlappal. 😉
Mint pl egy mosógépet. Egy 30 éves hajdút, meg egy mai directdrive-os.
Ég és föld! És itt meg sírjátok vissza a hajdút, hogy az mekkora istenkirály, és az kell nektek.
Na mind 1, nem értelek titeket. De okokat még senki sem tudott felsorolni, csak ócsárolni, hogy "sz@r"!!!
Na jöhet a flame, meg az off, esetleg kitiltás a topic-ból.
De ez akkor is így van, mondhattok bármit.
Üdv.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
★★★★★
Köszi, értem... akkor jobb megbarátkozni vele... :S
Amúgy igen, a fõ gond, hogy átláthatatlan, legalábbis elsõ ránézésre nem venni észre rajta a dolgokat, mint a régin.
Egyébként nem vagyok egy nagy FB-os, nem lógok rajta, csak nem tetszik az újításuk, ennyi. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Jah, és korábban azt is kiírta az üzenõfal, ha valaki másnak a falára postolt, esetleg lájkolt valamit, azóta ez átkerült a tevékenységi naplóba, amit persze te nem látsz. Nagyszerû! De legalább lehet berakni csili-vili borítóképet. 😊
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ott a kibaszott csík, lefelé az események, ennyi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Értem... De miért? Meg akkor miért van, hogy az ismerõseimnél (egy kivétel) még nem jelentkezett ez a "probléma"? :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hello.
Én nem járultam hozzá, nem engedélyeztem, nem kattintottam semmi ilyenre, erre mégis ma beléptem a Facebookra és látom, hogy idõvonalas lettem... Kiírta, hogy ezennel átálltam idõvonalra, és hogy augusztus 21-ig csak én látom így az adatlapom, azután mindenki... :S
Mit lehet tenni ez ellen? Tudok még egyáltalán valamit tenni ellene? Mert én nagyon ellene vagyok ennek az "újításnak", kerültem mindig is...
Köszi elõre is.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
2. ott edit album
3. ráviszed az egeret a képre amit akarsz
4. jobb felül lesz egy lefelé mutató nyíl arra katt
5. move to other album
Rámész az adatlapjára -> fent kiírja, hogy "Ismerõsök", arra ráviszed az egeret és ott van 1 olyan opció, hogy "Mutatás a hírekben", alatta pedig a beállítások menüpontban lehet variálni, hogy milyen frissítéseket mutasson.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
én is letiltottam 3 embert, nálam itt vannak felsorolva és le is tudnám róluk szedni a tiltás ha akarnám (de persze nem akarom 😊)
Bazinga!
az alatt van egy ilyen rész, hogy "Tilts le felhasználókat"
ott listázza alatta a letiltott felhasználókat és van "Feloldás" gomb is
Bazinga!
Üres a lista
★★★★★
kis nyíl jobb felsõ sarokban, adatvédelmi beállítások, tiltások kezelése
Bazinga!
ilyen pl. a fõ profilképed meg még 1-2 adat, nemtom már mik
de ezen kívül semmi mást nem fog látni
Bazinga!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
akkor ezzel megoldható?
★★★★★
Bazinga!