Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
3(4) variáció lehet:
1. két kis emberke alak: azt jelenti, hogy azt csak te látod és az õ barátai, de a te barátaid nem(ehhez nyugodtan hozzá lehet szólni, mert ez csak az látja aki az õ ismerõse vagy a közös ismerõseitek)
2. három kis ember figura:ezt a te barátod barátain kívül az õ összes ismerõsének az ismerõsei is látják( ha ehhez hozzászólsz akkor ezt a te összes ismerõsöd láthatja, az is aki nem közös ismerõsöd a barátodnak)
3. kis földgömb: ezt bárki láthatja (ha hozzászólsz, akkor az elõzõhöz hasonlóan az ismerõsödnél megjelenik)
(4.) csoport figura: ezt értelemszerûen csak a csoport tagjai látják
★★★★★
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
Mi köze az én haverom képéhez/kommentjéhez egy ismerõsömnek?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
nekem minden "ismerõsök" -re van állítva, semmit nem osztok meg a "publikummal" 😊
Bazinga!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Ha ismerõsöket adsz hozzá a Korlátozott listádhoz, csak azokat az adatokat és bejegyzéseket láthatják, amelyeket nyilvánossá teszel. A Facebook nem értesíti az ismerõseidet, amikor a Korlátozott listádhoz adod õket."
Magyarul állítsd be, hogy csak az ismerõseid láthassák a dolgaidat, így aki a korlátozott listán van nem fog látni semmit (kivéve a publikussá tett adatokat, amiket amúgy is mindenki láthat)
Bazinga!
itt tudsz hozzáadni embereket a korlátozott listához, ami annyit tesz, hogy az ismerõsöd marad, csak nem látja a dolgaidat (persze ha késõbb eltávolítod errõl a listáról akkor visszamenõleg ugyanúgy fogja látni az üzenõfalad)
Bazinga!
mmost ha rá keresek, görög embereket hoz csak ki, mitomén miket irnak, de szerepel benne a neptun szó😞((
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Adott a szituáció! Munkahelyen vagyok, ahol eléggé kötetlen a munkaidõ, tehát tudok internetezni telefonról, és mondjuk likeolok vagy kommentálok valahova, valakinek. A kérdés az, meg lehet e oldani azt, hogy õ ne lássa a news feeden hogy éppen kinek írok kommentet és kinek a képét lájkolom anélkül hogy letörölném. Észrevettem, hogy például ha édesanyám facebookozik akkor az õzenõfalán minden meg van jelenítve amit én csinálok. Például van egy harmadik ember aki az én ismerõsöm, de neki nem, én írok ennek az emberkének a posztja-képe alá, s ekkor édesanyámnál telibe megjeleni az emberek képe-posztja, mintha az õ ismerõse is lenne. Visszatérve, ugyanezt szeretném megoldani, hogy a fõnököm ne lássa az üzenõfalán, ha elejtek egy kósza lájkot vagy kommentet munkaidõben egy számára teljesen ismeretlen embernek. Elõre is köszönöm a segítséget.
remélem neked több sikered lesz velük
[email protected]
...de már több,mint 2 hete levelezgetek...és nem jobb csak rosszabb
Szerintem te még jól jártál...
Másnál is ezt csinálja?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Nem mondom hogy nem játszom facebook-on, de próbálok olyan alkalmazásokat találni, ami szórakoztat, de van értelme is.P éldául találtam egy olyan szó-kirakósat, ahol pénzügyi szavakat kell keresni, így tanulok minden nap valami hasznosat is! 😉 https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_387180568032405
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
adatvédelem, egyéni beállítások. ott kiválasztod ki az akik ne lássák a dolgokat és mindent ami van az fb oldaladon beállítod egyénire
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Illetve az adatlapja is olyan, mintha ismeretlenként mennék rá, a különbség annyi, hogy látom a kommenteket az üzenõfalán.
Erre ma reggel felkelek, és mindkét fiókomat letiltotta.
A facebookon, hogyan lehet egy mappába behelyezni (konvertálni) azokat a fotókat, amiket az üzenõ falamon osztottam meg. Fontos! ezek olyan fotók, amelyeket más facebook oldalról osztottam meg, tehát nem és töltöttem fel.
Jelenleg ezek a képek nincsenek a fotóim és a mappáim között.
Köszönöm.
I met God. She's black
Benne vagyok egy groupban, amit nem látok. Groupoknál rámegyek, hogy összes, nincs ott. Valaki bejegyzést ír azt látom, kidob notificationt, de nem tudok odamenni. Egy idõ után notificationbõl is kiveszi. Most akkor mivan??? Én csináltam a csoportot de nem látom egyáltalán. Mi a tök ütött ebbe?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
everything's better with music
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.