3646
www.facebook.com
  • precision
  • xxdani
    itt is kicsillagozza a fb jelszót?

• Aspyrin
    ja
  • cargame
    Nalatok is megvaltozott a FB a profiloknal ?
  • Tyler1
    Az miért van, hogy némelyik belájkolt oldal bejegyzéseit a falon nem jeleníti meg?
  • bcrics
    Hello,
    azt hol tudom beállítani aki nem ismerős az ne tudjon Üzenetet küldeni?
  • precision
    nálam minden ok
  • JoeFromHun
    Másnál is ilyen cefett lassú a feace? .. 100 Mbites neten egyszereűen meg sem akar nyílni :S Mi van most vele pár napja?
  • Fulgrim
    Üdv!

Valaki tudja, hogy azt hogyan lehet megoldani vagy meglehet e, hogy ne jelezze a chaten, hogy milyen régen voltam aktív chaten elég idegesítő. Már próbáltam, hogy kilogolok a facebook alkalmazásokból a telón de ismerős szerint akkor is ott volt minden vagy állítani kell valahol még valamit vagy meg se lehet ezt oldani?

Választ előre is köszönöm!!
  • precision
    nem a módszer a kérdéses hanem a középső válaszlehetőség...
  • kamionosjoe
    az összes nyelvet így fordítják le, nem csak a magyart
  • precision
    komolyan ilyenekkel szórakoznak a magyar userek? ...

• Blekk Síp
    Nálam jó.
  • kamionosjoe
    Működik nálatok ez a szar?
  • tigeroo
    be lehet állítani, tagelés előtt kéri az engedélyedet ha beállítod de már énse tom hogy pontosan hogylehet
  • chhaya #3025
    Sziasztok! Le lehet tiltani valahogy, hogy tageljenek a fotókon, vagy minden egyes alkalommal kézzel kell leszedegetni a bejelöléseket?
  • Blekk Síp
    Velem ezt a Malwarebytes Anti Malware játszotta el.
  • MaRee
    Nem tudja valaki mitől lehet az, hogy a faszkalap windows defenderem letörölte a fb messenger programot, és nem tudom vissza telepíteni? Pedig már letiltottam az egész windows defendert, meg átengedtem a tűzfalon az exet meg mindent, de nem telepíti fel. Kiírja, hogy install, aztán eltűnik a telepítő és ennyi.
  • Klon
    üdv!

a cover photo-rol el lehet tüntetni valahogy a nevet? egyáltalán mióta van ez az újítás?
  • tigeroo
    biztonsági hibával nem enged a facebookra lépni a chrome dafq?
  • Jim Morrison
    te naponta nézed mennyi ismerősöd van facebookon? :D am Facebook Friends Checker.
  • cargame
    Szerintem amugy nem toroltek, hanem megszuntek a felhasznalok. En is eszrevettem egy ideje, hogy csokken neha az ismerosok szama. Es megneztem h inaktivak lettek eleg sokan. Persze ha sok marhasagot posztolsz minden nap akkor nem csodalom, h valakik toroltek
  • bakkerman
    nincs valami program vagy hack arra,hogy lássam ki törölt le az ismerősei közül? elég zavaró,hogy ma reggel is felnézek face-re,és látom hogy 3-al kevesebb az ismerősöm,persze azt látnám ha egy számomra fontos ember törölne,azt észrevenném,de ígyis zavaró,és ilyenkor jólenne tudni ki miért törölt le...
  • davidka003
    Fos a twitterre akar hasonlítani.
  • extramagascsaj
    Ez sajna nálam szóba sem jöhet.

Egyébként tegnap elkezdtem törölgetni. Ahol volt ilyen tömbösített rész, ott gyorsabban haladt, de az anno munkanélküliként megélt időszakban...hát jujjj de gáz...de túl sokat lógtam ott, és hát most nem kevés idő lenne mindent kitörölni. Azért sokat sikerült már.
  • Tyler1
    Ez mi a pöcs, hogy a képek alatti hozzászólásokat tök random sorrendbe teszi? ez aztán mocskos nagy újítás lett-.-
  • akyyy
  • precision
    inaktiválod magad, regisztrálsz egy új fiókot, bejelölöd újra az embereket
  • kamionosjoe
    de azt is be tudod állítani, hogy ne láthassa senki csak te
  • extramagascsaj
    jujj
  • hugopareiros
    egyesével végigböksz rajtuk || törlöd a profilod
  • extramagascsaj
    Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy hogyan tudnám törölni az összes bejegyzést az idővonalamról?
  • Met
    Ma megnéztem egy ismerős idővonalát és van egy csomó bejegyzés ami nálam nem jelent meg, az hogy lehet?
    Régen láttam amiket közzétett.
  • tondi
    Egy olyan problémám lenne h mikor like-olok facebook-n 1 oldalt, nem engedi azt írja:
    Add Fan Status Failed, your attempt to become a fan was not successful. Please try again.
    Később megpróbálom, de nincs javulás. Ez van már harmadik napja. Valakinek valami ötlet vagy megoldás?
    Köszi! :)
  • hugopareiros
    ráböksz a képre
    alul van olyan hogy 'Options'
    azon belül 'Delete This Photo'
    Sziasztok!

A profilképek mappámban van egy fotó amit szeretnék törölni. Viszont abban a mappában sehol sem találom a törlés lehetőségét. Minden más mappából tudok törölni, de onnan egy képet sem.
    Hol lehet ezt megoldani?
  • Anonymusx
    Kamy - Facebook

http://www.youtube.com/watch?v=wUA-FN6aJts

• hugopareiros
    írja meg megint
  • gabko
    nem kamuzik... egy fórumon' beszéltünk mondta hogy válaszolt...
    na mind1 nem találom se az inboxba, se az otherbe és néztem az elküldött levelem végén... de ott sincs...

na mind1.... csak gondoltam hátha van valakinek vmi 5lete tapasztalata.