Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Facebook csetre nem vagyok belépve,de ismerõsöknek kijelzi,hogy online vagyok(zöld ikon világit cseten). Kilehet ezt kapcsolni,hogy ne mutassa,hogy online vagyok? 😊
REAL MADRID
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Google+,twitter,itt alig vannak magyarok mi?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Facebookon kívül még hova érdemes regelni,ahol sokan vannak?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Egy nagy segitséget szeretnék kérni: az értesítéseknél a bökéseket hogyan tudom kitörölni??😊
Visca El Barça!
De az is egy megoldás, hogy feltöröd a fiókját és ott már ugyan úgy mint a sajátodban az adatlap résznél, a tevékenységnaplóban láthatsz mindent a legrészletesebben! 😄
(de a korábban leírt dolgo is faszán mûködik😊)
beszélünk amúgy 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Feltételezem, hogy õ ebbõl semmit nem vesz észre..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Olyat be tudok valahol állítani, hogy egy személyrõl kb. mindent lássak amit csinál? Amiket keevel, hozzászól..szóval mindent?!
Ha igen, akkor hol, hogy? Köszi
Visca El Barça!
hírek
üzenetek
események....
failed to send üzit dob ki alkalomadtán mikor vkivel beszélek...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a géprõl léptem be és ott volt a két értesítés, rányomtam, gondolkodott egy picit majd kiírta hogy nincs értesítés és el is tûnt a jelzés 😊
Bazinga!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nem lehet az, hogy valaki mondjuk belike -olt valamimet és visszavonta?
vagy nem értem hogy mi lehet ez 😊
Bazinga!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Bazinga!

★★★★★
bár maradhatsz, legalább több jut nekem😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
?
★★★★★