Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
csak neked

Bazinga!

tigeroo
csak nekem nincs hírfolyam most?...
tommygear
poén hegyek
add meg e-mail címed és a jelszavad, megnézzük mi a gond vele

★★★★★

xxdani
letiltott mindenki

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

tommygear
mivan ezzel a nyomorult oldallal újabban? nézném vissza a hírfolyamot erre pár scrollozás után kiírja, hogy nincs több megjeleníthetõ bejegyzés, már napok óta ezt csinálja
Sziasztok!
Facebook csetre nem vagyok belépve,de ismerõsöknek kijelzi,hogy online vagyok(zöld ikon világit cseten). Kilehet ezt kapcsolni,hogy ne mutassa,hogy online vagyok? 😊
Az megoldhato, hogy RSS-en csak az oldalak hireit tudjam kovetni, ne pedig mindent? Taptu-t hasznalok es oda csak kedvelt oldalakat bejegyzeseit szeretnem megjeleniteni.

REAL MADRID

SzirmosSzisza
Vannak, csak meg kell õket találni. Twitteren / tumblr-n pl elég nagy magyar közösség van.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

videobaby
ezt honnan veszed? sok magyar van.

SpeedXHUN
Köszi a választ,és külfödi oldalak?
Google+,twitter,itt alig vannak magyarok mi?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

akyyy
myvip, iwiw, baratikor, itt még ingyen sms-t is tud küldeni meg keres az noret! 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

SpeedXHUN
Hali!

Facebookon kívül még hova érdemes regelni,ahol sokan vannak?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Gabor1990
Én is eltüntettem véletlenül, de még nem sikerült visszaállítanom<#falbav>

Sziasztok!
Egy nagy segitséget szeretnék kérni: az értesítéseknél a bökéseket hogyan tudom kitörölni??😊
Senkinek semmi ötlete, h lehet visszaállítani a percrõl percre sávot?

Visca El Barça!

Barnabyka
Nem hát 😄

De az is egy megoldás, hogy feltöröd a fiókját és ott már ugyan úgy mint a sajátodban az adatlap résznél, a tevékenységnaplóban láthatsz mindent a legrészletesebben! 😄
(de a korábban leírt dolgo is faszán mûködik😊)

matyi0323
Menj már tigris 😄DDD
beszélünk amúgy 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Tigristank
Inkább írj rá. Legfeljebb nemet mond. <#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

matyi0323
Köszi.
Feltételezem, hogy õ ebbõl semmit nem vesz észre..

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Barnabyka
Berakod "kedvencek/barátok" közé, azaz kiemeled és akkor így elkülöníti és nagyrészt megtudod majd mindig nézni a dolgokat😊

precision
nem

Bazinga!

Sziasztok4 Kell valakinek idõvonal eltüntetõ program?

matyi0323
Hali
Olyat be tudok valahol állítani, hogy egy személyrõl kb. mindent lássak amit csinál? Amiket keevel, hozzászól..szóval mindent?!
Ha igen, akkor hol, hogy? Köszi

Sziasztok! Jobb oldalt, ha el lett rejtve a percrõl-percre sáv, azt hogyan lehet visszaállítani? Nem találom egyszerûen. Olyannal már találkoztam, h bizonyos felbontás alatt, régebbi monitorokon eltûnik egy két dolog a facen, de ez egy 19-es széles Lg 1366*768-on...

Visca El Barça!

Valóban igaz, ha magamat nézem, de ha más felhasználóra gondolok...
bal oldalt elvileg
hírek
üzenetek
események....
Régen volt 1 olyan fül a felhasználóknál facen, hogy események. Ki volt listázva mikor min vesz rész vagy éppen nem. Na ez most hová tûnt, mert nem találom?
tigeroo
hogy de bényúlnál a bugyogója alá és nagyon megdádáznád csuhajja
benőmenő
Jah, hogy ez nem az a topig, kéretik törölni :S
benőmenő
Hálp!
Nagy crush-al végre sikerült viszonylag értelmes beszélgetést folytatni.
Zárásnak mit??
nekem meg újabban
failed to send üzit dob ki alkalomadtán mikor vkivel beszélek...
Panzeradler
Az mitõl lehet, hogy youtube videót nem tudok megosztani? Se a youtube-os megosztás("Hiba történt próbálja meg késõbb), ha pedig bemásolom az üzenõfalamra akkor csak kiteszi a linket, nem pedig olyan hallgathatós ablakba rakja. Ez már kb. 2 hete tart.
tommygear
köszi!
Barnabyka
Lépj bele az albumba, ahonnan át akarod rakni a képet-->Szerkesztés-->És ott ha a kiválasztott képen tartod a kurzort megjelenik a kép jobb felsõ sarkánál egy lefele mutató "nyíl" arra katt-->Áthelyezés másik albumba.

tommygear
képeket nem lehet áthelyezni egik albumból a másikba?
Barnabyka
Kitöltögettem, ha már erre jártam.

Sziasztok! Kérlek segítsetek a kérdõívem kitöltésében! Csak 2-3 percet vesz igénybe. Témám a facebook és a marketing kapcsolata. Köszönöm szépen mindenkinek! 😊 https://docs.google.com/forms/d/1l4eAQW4zWAVbKPbhWL3MV8ZdIsgwDxW_7NRNMvXR7-U/viewform
Jim Morrison
facebook átvette g+-ról ezt a : profilod 80%-ban kitöltve, és akkor ott egy kérdés, válaszokkal, stb... :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
én is gondoltam erre, de utoljára tegnap este léptem be mobilról, ma még nem
a géprõl léptem be és ott volt a két értesítés, rányomtam, gondolkodott egy picit majd kiírta hogy nincs értesítés és el is tûnt a jelzés 😊

Bazinga!

abban az esetben találkoztam még ilyennel, mikor mobilról is beléptem, aztán a géprõl

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

precision
megnéztem azóta már egy másik böngészõvel is, és nincsenek ott az értesítések 😊
nem lehet az, hogy valaki mondjuk belike -olt valamimet és visszavonta?

vagy nem értem hogy mi lehet ez 😊

Bazinga!

nálam a böngészõ cache ürítése megszokta oldani a problémát

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

precision
az mi a pöcsöm, hogy belépek FB -ra, ott figyel két értesítés, rányomok a "földgömbre" és nincs ott semmi, a kettes szám is eltûnik és az értesítési lista üres 😊 már nem elõször csinálja 😊

Bazinga!

Barnabyka
Candy Crash..ez fasza, bár nem hasonlít egyikhez sem.

★★★★★

7ágra süt a nap, javaslom menj kis futkározz a csajok után, minthogy fb elõtt poshadsz,
bár maradhatsz, legalább több jut nekem😊
SzirmosSzisza
Nem tud valaki valami jó FB játékot? Régen nyomattam WestWars-t meg volt valami fasza Dragon Ages is, valami hozzájuk hasonlót.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Amugy hol tudom beallitani, a fotofbejelolest, hogy akarhova ne tudjanak bejelolni
?

én látom a jelszavad<#gonosz1>

★★★★★