3646
www.facebook.com
  • precision
    bezzeg régen a telefon és internet előtt is el tudták intézni az ilyesmit :) úgy hívják, hogy személyes találkozás és beszélgetés :P lassan már misztikus dolog lesz belőle...
  • Barnabyka
    2év után igazán meglepheted egy sms-el is a facebook helyett :D
  • matyi0323
    Telefonon se jelzi külön.
    Nekem volt, hogy csak hónapok múlva tűnt fel..
  • Mondeo19
    2 fészem van és újévkor azzal lepett meg hogy letíltott minden szó nélkül... Én írok neki de nem válaszol, pedig nagyon fontos nekem.. Most pedig megrpóbálnék weegy úgynevezett felesleges fészbukkot keraíteni amit nem most regisztráltak hogy valaki jelölje be, és idővel hetek vagy hónapok múlva csinálnék egy másikat és bejelölném. De addig is csendben nézném h mit művel... egy olyasvalaki akit 2 éve ismerek, és túl fontos nekem.
  • Mondeo19
    Én csak gépről szoktam lenni, nem tudom ez telefonról hogy müködik.
  • chhaya #3195
    Csak ha az üzenetek mappára kattint és külön megnézi, hogy az egyéb mappánál ír e valamilyen számot, mert amúgy értesítést nem kap róla. :/
  • dregnarr1 #3194
    Nekem volt, hogy hetek után vette észre valaki, szóval szerintem nem jelzi.
  • Mondeo19
    Sziasztok! :)
    Ugye hogyha valaki nem ismerősöm és küldök neki üzenetet és ki írja a rendszer hogy az egyébb mappába teszi mobilon azt is észre lehet venni ugye??

mert küldtem valakinek egy üzenetet és írta a rendszer hogy mivel nem ismerősöm ezért az egyébb mappába teszi? Azt telefonról is észre lehet venni?
  • Casillas
    még ha a betöltött változat ott is marad főoldalon az első frissítésig, nem tudják lájkolni, hibaüzenetet kapnak h ez a kép nem létezik, vagy valami ilyesmi szöveggel
  • Dizson
    Hali!

Ha letörlöm a nemrégiben feltőltött facebook képem, akkor az még mindig elérhető lesz a főoldalon illetve newsfeeden és tudják mások lájkolni, vagy teljesen eltűnik?
  • fifi
    Üdv!
    mitől van az, hogy sem kommentelni, sem lájkolni nem tudok semmit az FB-n? ha feleségem profiljával lépek be, azzal is ue. a helyzet, tehát a tiltás kizárható.

Firefoxot használok, IE-vel és mobilról is tökéletesen működik.
    mi lehet a böngészővel?
  • dregnarr1 #3189
    Android Messenger egy-két napja nem írja ki bizonyos emberek neve alatt az utolsó bejelentkezés dátumát (valakinél kiírja). Mitől függ, hogy kinél írja ki és kinél nem? Esetleg nem lehet az az oka, hogy szándékosan így hagyták, hogy frissítsen mindenki újabbra?
  • Jim Morrison
    pár napja? én a bétára feliratkoztam (asszem), már 1 hónapja igényli (nem tudtam hogy a végleges ezek szerint ilyen lassan jött), de azóta nem is frissítettem, nem értem minek nekik. Főleg úgy, hogy a messenger is kér, mert azzal lehet smst is küldeni, és szinte kötelező azt is használni ha fb üzenetet akarunk küldeni...
  • adam46
    Mert figyelnek ezek már mindent. Nem tudom miért kell a facebooknak a sms-eink között kotorásznia, de kicsit kezdünk túlesni a ló túloldalára.
  • Casillas
    vajon a pár napja kijött mobil fb app frissítés miért kér hozzáférési engedélyt az sms-ek olvasásához, és a wifi kapcsolat állapotának megváltoztatásához? eddig ilyen nem volt benne.
  • adam46
    Hogy kapná be az az okos aki kitalálta az üzenet megjelenítős okosságot. Eddig, ha rákattintottam felül a kis üzenet ikonra, majd egy beszélgetésre, akkor átdobott a beszélgetős belső oldalra, most meg felhozza kis ablakba. Nem tudom mi értelme volt ennek, mikor erre már volt egy funkció jobb oldalt.
  • acsati
    ja igen azt tudom, úgy szoktam, de akkor nincs egyszerűbb módja gondolom :)
  • akyyy
    kicsit vársz és betöli megosztósba, de ott lesz egy x is , arra katt, és akkor csak link lesz.

ha sima chatbe nem is jó, probáld üzenetekben, ott egyből ott kell lennie az xnek,
  • acsati
    sziasztok
    van arra beállítási lehetőség, hogy ha chat-en linket küldök, akkor ne tegyen index képet hozzá csak magát a linket?
  • dregnarr1 #3181
    Ha nem választottam Trusted Friends-eket, és account recovery-t akarok végrehajtani, akkor honnan veszi az ehhez a művelethez szükséges embereket? Random választ hármat, vagy előre kiválasztottak híján én döntöm el, hogy ki lesz az a három?
  • gabko
    ezt is próbáltam nem ez volt a gond...
    egyszerűen tényleg minden lehetséges dolgot próbáltam... de semmi...

igazából már azért lényegtelen mert csináltunk egy új fiókot neki. :)
  • chhaya #3179
    Nekem a fejlécem néz ki másképp attól függően, hogy magyarra vagy angolra van állítva a nyelv. :) Talán nála is ez lehet.
  • gabko
    az benne a poén' hogy egy estét töltöttem el azzal hogy mindent kipucoltam az oldaláról az összes like-olt dolgot... de mindent szó szerint... valamint letiltottam a Hír24/7 oldalt ami folyton postolt helyette...

de megvolt a jelszó sőt email csere is... ill. 3-4napig fel is volt függesztve... most újra aktiválta magát... kíváncsi vagyok a fejleményekre....

egyébként arra van vmi magyarázat hogy maga a profil odala is teljesen máshogy néz ki mint ahogy a többi ismerősömé és az enyém?
    próbáltam visszaállítani de sehol nem láttam ilyen menüt...
  • Fresh Duke
    Igen, olyan velem is volt. Használtam egy alkalmazást egy ideig, de semmi gond nem volt vele. Aztán 1-2 év múlva kitalálta, hogy úgy osztja meg a horoszkópomat, hogy az nálam meg se jelenik. :D (És köze nem volt az alkalmazásnak a horoszkóphoz.)
  • chhaya #3176
    Az pl. nem hátrány, ha törli és letiltja azokat az oldalakat és alkalmazásokat, amiket lájkolt és mindenféle engedélyt adott nekik, hogy a fiókjához hozzáférjenek. Ismerősöm közel fél évig osztotta meg napi szinten az aktuális horoszkópját úgy, hogy nem is tudott róla... Mert nem olvasta el, hogy mire nyomott okét.
  • Fresh Duke
    Nyitásnak változtasson jelszót.
  • gabko
    Tudtok segíteni?

Tesóm facebook fiókját felfüggesztette mert folyamatosan postolt likeolt és eseményekre invitált minden ismerősét úgy hogy tesóm be se volt jelentkezve.

viszont ennek ellenére, felfüggesztett fiókkal a is volt hirfolyamban olyan dolog amit megosztott, ill. új invitálás is volt.

a gép nem vírusos, valamint bnője is használja uazt a gépet és az Ő fiókjával nincs semmi gond.
    Tevékenységi naplója tele van like-olásokkal holott tegnap mindent kipucoltunk...

Mi lehet erre a megoldás? hagyja a csába' és csináljon új regisztrációt?

• Peter1
    kapsz üzeneteket. nekem is ki van kapcsolva a chat és kapok
  • dregnarr1 #3172
    Értem, kicsit körülményes a dolog.

No és ha kinyomom a chat-et, akkor attól még kaphatok Messages-be üzeneteket? A chatkinyomásnak csak annyi a lényege, hogy az állapotomat nem látják, vagy akkor a teljes üzenetküldés blokkolva van?

• videobaby
    egyik trükk, hogy kijelentkezel a csetből, majd belépsz egy játékba fbookon, aztán bejelentkezel. játék közben nem mutat online kapcsolatot a cset. te viszont látod, hogy kinek mi a státusza.
  • dregnarr1 #3170
    Nem szoktam kijelentkezni konkrétan, csak bezárom a böngészőt, vagy telefonon leállítom a Messengert.
    Ha gépről lépek ki (a böngészőből), akkor min. 5 percig még online mutat, aztán az ikonom ott marad beláthatatlan ideig, az online zöld négyzet nélkül.
    Ha gépen használom a Messengert, akkor kilépés után még 15-20 percig is online mutat.

Na mindegy.

Azt egyébként meg lehet valahogy nézni, hogy az adott pillanatban az ismerősök közül épp ki online anélkül, hogy én magam 'online' nem lennék? Afféle rejtett mód, vagy inkognitó, ilyesmi. A 'turn off chat' ugye nem megy, mert igaz, hogy mások nem látnak, de én sem őket.
  • videobaby
    ha telóról vagy, akkor pár percig. aztán offline, majd 3-4 perc után újból online mutat 2-3 percre. gépről amikor kijelntkezel máris offline mutat.
    telóról bejelentkezés után akár 15-25 percig is ott lehetsz online. aztán játssza el amit írtam. ill. ha frissít az illető előbb mutatja, hogy nem vagy fenn.

• Sippie
    hmm? ez most így mi? :D
  • mester1987
    Itt van a gyülekezetük...
  • dregnarr1 #3166
    Üdv!

Ha felmegyek FB-re és lejövök, akkor utána még mennyi ideig hagy "bejelentkezve", például chat-en? Másszóval mennyi ideig marad még ott az ikonom az ismerőseimnek, mintha online lennék?

Esetleg ha lelépek, akkor az ikon ott marad, de a zöld 'online' rublika eltűnik? Vagy az is ottmarad?

• Klon
    En meg lattam, szexi kis no volt...
  • SzirmosSzisza
    404
  • mester1987
    Reménytelen komolyan mondom...
  • precision
    nem létezik ilyen...
  • Sippie
    hogyne :D