Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lehet hogy aki már látta, járt az oldalon akár lájkolja, akár nem, ezek után már az eredeti, idõrendi helyén fogja látni? mert én most a tetején látom kiemelve, de majd visszanézek késõbb, hogy hol látom.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A legelsõ bejegyzésként megírtam az oldal beköszöntõ-leíró szövegét, amit legelõre szeretnék tenni. Az ablakhoz tartozó módosító fülön beadtam, hogy "Rögzítés felül". Egy ideig ott is maradt, de azután elsüllyedt, az idõvonal elejére (merthogy ez a legrégebbi bejegyzés)Nincs olyan lehetõség, hogy az idõvonal fölé tegyünk egy teljes szélességû keretet?
A felhasználói fiókodat letiltottuk. Ha bármi kérdésed vagy problémád felmerül, látogasd meg a GYIK oldalunkat az alábbi címen: itt.
Ha ezt írja ki az fb mit jelent? Hogy lehet visszaszerezni a fiókot?"
Ezt rakta ki a face-re egyik ismerõsöm segítsetek!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
ezt hogy tudja megállítani?
köszi
a jövõbeni bejegyzések láthatósága pedig megnyomod a kis lakat ikont jobb felül, kik láthatják a dolgaimat részt lenyitod és beállítod amit szeretnél
Bazinga!
Bazinga!
Mi lehet az oka? Mit csináljak?
Olyan kérdésem lenne,hogy az egyik ismerõsõm eddig csak a mobilszámával a mobilján használta a facebook-ot tehát a mobilszámával lépett be.. (valami nagyon extrára butitott face van a telóján) de mostmár asztali gépen, és notin is szeretné elérni fiókját?
Erre milyen megoldás van? Új fiókot nem szeretne csinálni..
Köszi elõre is mindenkinek!
Üdv.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
van adatvédelmi beállítások, van letiltás rész... de akár az adott ember adatlapján is van letiltásra lehetõség
Bazinga!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Nem éppen olyan, mint amilyen emlékeztem, nyilván alakítottak rajta, mert már nem ír szöveget, csak hozzá lehet adni, hogy kivel, mikor szakítottál.
Köszönöm a választ!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nemrég este túl egy szakításon... Eléggé megviselt, de persze az ingyen reklám mindig jól jön:
- Hogy tudom elérni azt, hogy a Facebook kiírja az üzenetfalamra a szokásos szöveget, hogy " XY már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló"??
Bementem az adataim szerkesztésébe, ott a kapcsolatban-t átállítottam Egyedülállóra... Barátnõm szintén belépett, az õ adatlapján már nem volt ott az, hogy kapcsolatban XY-al, hanem csak hogy kapcsolatban... Õ is átállította egyedülállóra, de semelyikünknél nem jelent meg ez az üzenet.
Köszönöm elõre is, Üdv!
Most ez valami bug?? Vagy mi a ***??
Nem tud más belépni,mielõtt az jönne.
Mai nap reggel jelentkezett ez.
Glory, Glory Man. United!
q[*-*]p
NEM marad meg a beállítás! Azért kérdeztem, hogy hogyan lehet ALAPÉRTELMEZETTEN beállítani, ne kelljen minden belépésnél klikkelgetni!!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Rendben hogy konvertál és butít a fb, de hogy tudnám a jobb minõséget elérni?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Hogy tudom beállítani, hogy NE fontosság szerint rendezze a híreket alapértelmezettbe, hanem IDÕRENDBE!!!!
Ahányszor átállítom idõrendbe, mindig visszateszi az a szar fontosságra!
Köszi
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
q[*-*]p
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Az a problémám, hogy van egy oldalt amit Likeoltam és beállítottam, hogy küldjön értesítést ha azaz oldal újat posztol.
Pár hónapig küldte is rendszeresen, viszont 1-2 hónapja nem küldi pedig bevan állítva.
Szóval az lenne a kérdésem miért nem kapok attól az oldaltól értesítéseket ha be van állítva, hogy küldjön?
Másik pedig, hogy amikor rámegyek a "Fiókbeállításokra" akkor ott bal oldalt nem nincs olyan hogy "Követés" másnak ugy az a "Mobil" alatt van.
Valami tipp? 2. annyira nem fontos, inkább az 1.
- akikkel nemrég beszéltél
- akikkel sokat beszéltél (függetlenül attól, hogy mikor)
- akinek sokszor nézted az adatlapját
- random ismerõsök
No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo
Tanácsot szeretnék kérni facebook üzleti oldallal kapcsolatban, illetve kérdezni szeretnék!
Van egy wordpress oldalam, abban van egy olyan bõvítmény, aminek a segítségével egybõl ki tudom postolni a facebookra. Ehhez az alkalmazáshoz kellett persze egy titkos kulcs. Magyarul, hogy tudjuk kommunikálni a wordpress a facebookkal. A gond ott van, hogy csak a személyes oldalamon tudtam megcsinálni ezt az alkalmazás dolgot, mert az üzleti felületen csak hirdetni lehet, alkalmazást csinálni nem! Az adott postot viszont nem a saját magán profilomon akarom megosztani, hanem az üzletin!! Van erre valamilyen lehetõség, valamilyen átírányítás vagy hasonló, hogy a privát oldalamat ne használja a rendeszert viszont az alkamzást használja az üzletin? Nem tudom, érthetõ vagyok-e? Valahogy meg kéne találnom az üzletin profion keresztül az én alkalmazásomat.
Vagy valamilyen átiránytással? Ha legalább a privát oldalamon megjelenik a post akkor valahogyan automatás megjelenjen az üzletin..
Köszönöm,
q[*-*]p
Bazinga!
q[*-*]p
q[*-*]p