Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ez a "TÖRTÉNETÜNK"?
nem lehet hogy aki már látta, járt az oldalon akár lájkolja, akár nem, ezek után már az eredeti, idõrendi helyén fogja látni? mert én most a tetején látom kiemelve, de majd visszanézek késõbb, hogy hol látom.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Van egy Facebook oldalam.

A legelsõ bejegyzésként megírtam az oldal beköszöntõ-leíró szövegét, amit legelõre szeretnék tenni. Az ablakhoz tartozó módosító fülön beadtam, hogy "Rögzítés felül". Egy ideig ott is maradt, de azután elsüllyedt, az idõvonal elejére (merthogy ez a legrégebbi bejegyzés)Nincs olyan lehetõség, hogy az idõvonal fölé tegyünk egy teljes szélességû keretet?
Barnabyka
"Fiók letiltva
A felhasználói fiókodat letiltottuk. Ha bármi kérdésed vagy problémád felmerül, látogasd meg a GYIK oldalunkat az alábbi címen: itt.

Ha ezt írja ki az fb mit jelent? Hogy lehet visszaszerezni a fiókot?"

Ezt rakta ki a face-re egyik ismerõsöm segítsetek!

Mûködik mindenkinek rendesen a facebbok? Nálam nem frissíti magát.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

tommygear
jaja ez volt
Klon
Nalam igen.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Prince of Máté
Másnál is jelentkezett olyan (1 hónapja kb), hogy kb 6-7 emberen kívül az összes üzenete eltûnt? Ha újra beszélgetést kezdeményezek ilyen emberrel, akkor megint visszarakja a listába.

sziasztok

tommyknockers
Nálad is az van, hogy nem mutat fenn senkit a chat, és amit írsz másoknak, azt nem kapják meg?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

tommygear
nem igaz h hetente probléma van a chat-el ezen a hányadék oldalon, alap funkciót nem bírnak normálisan üzemeltetni
akyyy

van egy ismerõsöm aki folyton küld meghívásokat saját tudta nélkül mindenféle oldalra úgy hogy elvileg Õ azokat az oldalakt nem like-olta...
ezt hogy tudja megállítani?
köszi

precision
visszamenõleg csak egyesével lehet... használd a tevékenységnaplót ott azért egyszerûbb a dolog mint ha az idõvonaladon mászkálnál

a jövõbeni bejegyzések láthatósága pedig megnyomod a kis lakat ikont jobb felül, kik láthatják a dolgaimat részt lenyitod és beállítod amit szeretnél

Bazinga!

Evil
Én a visszamenõ dolgokat szeretném eltüntetni, és erre eddig egyetlen opciót se találtam és szerintem nincs is, kivéve az egyesével átrakosgatás, ami azért elég hosszadalmas.. ezért kérdeztem hogy tud-e vki vmit.. de max olyan opció van hogy ismerõsök ismerõsei ne lássák a dolgaim, de nekem olyan kell ahol az ismerõsök sem.. értelmezd mit kérdezek, és ha tudod a választ szívesen elfogadom.. De eddig se google, se itt nem találtam megoldást, hosszas értelmezés és keresgetés után sem..

precision
nyisd ki a szemed, nyomogasd meg az oldal. beállításait, ne csak nézz, láss is, értelmezd a teljesen magyar oldalt... egy kis önállóság esetleg?

Bazinga!

Evil
Nemtudja valaki hogy tudnám letiltatni a teljes idõvonalam képeim stb, bejegyzéseim hogy senki se láthassa még ismerõsõk se? Persze hogy ne ugy kelljen egyesével, hanem egybe hogy csak én láthassam..

Az új Facebook-oldalamon a normál "Képek és videok feltöltése" funkcióval felraktam 4 filmet. Ebbõl 3 rendben bekerült a videók közé, a 4. pedig nem. Már többször is próbálkoztam, de nem megy. Ha egy hozzászólásba szúrom be, akkor fel kerül az idõvonalra, ott le is hívható a gémkapocsra klikkelve. De ez nem kerül be a videotárba.

Mi lehet az oka? Mit csináljak?
precision
asztali verzióban is ott van hogy email vagy telefon a login felületnél

Bazinga!

JoeFromHun
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy az egyik ismerõsõm eddig csak a mobilszámával a mobilján használta a facebook-ot tehát a mobilszámával lépett be.. (valami nagyon extrára butitott face van a telóján) de mostmár asztali gépen, és notin is szeretné elérni fiókját?
Erre milyen megoldás van? Új fiókot nem szeretne csinálni..

Köszi elõre is mindenkinek!

Üdv.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

The Protector
Jobb felsõ sarok,fiókbeállítások,tiltás,ott beírod a nevet, és letiltod a gecibe.Ekko egyáltalán nem láthatjátok egymást,sem keresõben sem sehol.Késõbb ugyan itt tudod majd visszaállítani és visszaállításkor újra be kell jelölni imserõsnek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

precision
magyarul van az egész oldal, végig kéne nézni az opciókat.. 😊

van adatvédelmi beállítások, van letiltás rész... de akár az adott ember adatlapján is van letiltásra lehetõség

Bazinga!

akyyy
englis us-ra allitva mindenkinel kiprobalhato az "uj" keresõ

matyi0323
Üdv. Olyat tudok, hogy valakit letiltok ( vagy nemtudom fb-n mi a szó rá ), de késõbb ez visszaállítható?! Tehát olyat szeretnék, mintha egyáltalán ne lennénk ismerõsök, ( én se lássak semmit róla, õ se rólam) az se baj, ha a másik fél is így látja, de ez késõbb ismerõsnek jelölés nélkül visszaállítható legyen. ( röviden úgy írnám le amire gondolok: MSN-en volt anno olyan, hogy letiltás, de ez bármikor megszüntethetõ volt ugyanúgy egy kattintással, ilyen kellene nekem ha van )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

facebook oldalként hogy tudok más oldalakra kommentelni? lehet egyáltalán, vagy be kell állítani valamit
jan5650
Köszönöm, megtaláltam....
Nem éppen olyan, mint amilyen emlékeztem, nyilván alakítottak rajta, mert már nem ír szöveget, csak hozzá lehet adni, hogy kivel, mikor szakítottál.

Köszönöm a választ!
SzirmosSzisza
Profilodban nem olyat posztolsz, hogy Status, hanem Life event, bár itt nem tudom van-e egyedülálló.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jan5650
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy nemrég este túl egy szakításon... Eléggé megviselt, de persze az ingyen reklám mindig jól jön:
- Hogy tudom elérni azt, hogy a Facebook kiírja az üzenetfalamra a szokásos szöveget, hogy " XY már nincs kapcsolatban, hanem egyedülálló"??

Bementem az adataim szerkesztésébe, ott a kapcsolatban-t átállítottam Egyedülállóra... Barátnõm szintén belépett, az õ adatlapján már nem volt ott az, hogy kapcsolatban XY-al, hanem csak hogy kapcsolatban... Õ is átállította egyedülállóra, de semelyikünknél nem jelent meg ez az üzenet.

Köszönöm elõre is, Üdv!
N o N a m e
youtube, vimeo
Rash87
Eltûnt magától jó pár ismerõsöm,több ezres-tízezres üzenetváltásunk.

Most ez valami bug?? Vagy mi a ***??
Nem tud más belépni,mielõtt az jönne.

Mai nap reggel jelentkezett ez.

Glory, Glory Man. United!

nem lehet. mindig át kell állítani és egy ideig úgy marad.

q[*-*]p

Spészgószt
igen de minden új belépésnél visszateszi kibaszott top stories-re !!!
NEM marad meg a beállítás! Azért kérdeztem, hogy hogyan lehet ALAPÉRTELMEZETTEN beállítani, ne kelljen minden belépésnél klikkelgetni!!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

trident
Feltöltöttem videót a fb-re. Elég ratyi a minõsége, sõt, még talán a hd gombra kattintva sem az igazi.
Rendben hogy konvertál és butít a fb, de hogy tudnám a jobb minõséget elérni?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

N o N a m e
Spészgószt
hi!
Hogy tudom beállítani, hogy NE fontosság szerint rendezze a híreket alapértelmezettbe, hanem IDÕRENDBE!!!!
Ahányszor átállítom idõrendbe, mindig visszateszi az a szar fontosságra!
Köszi

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Nem. Egy rendszer általi véletlen jelszót kapsz.

q[*-*]p

Sziasztok! Jelszó emlékeztetõt email címre lehet kérni úgy,hogy a régi jelszavunkat (amit elfelejtettem) azt küldje ki?
matyi0323
Értem, köszi 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Barnabyka
Azt a személyt írja elõre aki a te ismerõsöd.. ha mindkettõ az akkor nem tudom, hogy mûködik ez.

matyi0323
Az fb ugye jobboldalon kiírja, hogy X és Y mostantól ismerõsök lettek. És abban kit ír elõre? Tehát ki az X ? akit bejelöltek és elfogadta vagy aki bejelölte a másikat? vagy ez random?

Hogyan lehet az, hogy két facebook felhasználóhoz mondjuk Kis Gáborhoz meg Nagy Isvánhoz a facebook ugyan azt a facebook címet adja mondjuk mindkettõhöz "jó[email protected]?
Hello.
Az a problémám, hogy van egy oldalt amit Likeoltam és beállítottam, hogy küldjön értesítést ha azaz oldal újat posztol.
Pár hónapig küldte is rendszeresen, viszont 1-2 hónapja nem küldi pedig bevan állítva.
Szóval az lenne a kérdésem miért nem kapok attól az oldaltól értesítéseket ha be van állítva, hogy küldjön?

Másik pedig, hogy amikor rámegyek a "Fiókbeállításokra" akkor ott bal oldalt nem nincs olyan hogy "Követés" másnak ugy az a "Mobil" alatt van.

Valami tipp? 2. annyira nem fontos, inkább az 1.
SixPaths
Ha a TOP ismerõsökre gondolsz, akkor:
- akikkel nemrég beszéltél
- akikkel sokat beszéltél (függetlenül attól, hogy mikor)
- akinek sokszor nézted az adatlapját
- random ismerõsök

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni facebook üzleti oldallal kapcsolatban, illetve kérdezni szeretnék!
Van egy wordpress oldalam, abban van egy olyan bõvítmény, aminek a segítségével egybõl ki tudom postolni a facebookra. Ehhez az alkalmazáshoz kellett persze egy titkos kulcs. Magyarul, hogy tudjuk kommunikálni a wordpress a facebookkal. A gond ott van, hogy csak a személyes oldalamon tudtam megcsinálni ezt az alkalmazás dolgot, mert az üzleti felületen csak hirdetni lehet, alkalmazást csinálni nem! Az adott postot viszont nem a saját magán profilomon akarom megosztani, hanem az üzletin!! Van erre valamilyen lehetõség, valamilyen átírányítás vagy hasonló, hogy a privát oldalamat ne használja a rendeszert viszont az alkamzást használja az üzletin? Nem tudom, érthetõ vagyok-e? Valahogy meg kéne találnom az üzletin profion keresztül az én alkalmazásomat.
Vagy valamilyen átiránytással? Ha legalább a privát oldalamon megjelenik a post akkor valahogyan automatás megjelenjen az üzletin..

Köszönöm,
miért fontos ez?

q[*-*]p

Tudja valaki, hogy a chat (aktívak) ablakban mi alapján teszi sorrendbe az ismerõsöket?
precision
hát ha nem is közszereplõt jelez, de ismerõs gyûjtõ tini kislány plecsni biztos jár érte

Bazinga!

neked annyi van? kukázd ki a felét.

q[*-*]p

akyyy
ha valakinek 5000 ismerõse van, akkor annak jelez a facebook hogy oldal lesz a profilja ert közsszereplõ? 😄

szerintem állítsd át a legfrissebbre. ha azon volt, akkor a legfontosabbra. nekem az segített.

q[*-*]p

tigeroo
és hogytudom beállítani? mert zavar hogy nincs 😄