94
-
hpteso #14 Ez nem vicc. Tenleg nagyon jo fejnek tartom Bill Gates et. Ha megnezitek ti is hogy viselkedik... mint egy normalis ember. Egy csaladi apakent. Nem vag fel azzal h a vilag 1 ik leggazdagabb embere. -
hpteso #13 Az apple nek igen kivalo termekei vannak. De csunya dolog ien konkurenseket marhara serto reklamokkal eloretorni. -
Su0my #12 Na jó én elég naiv vagyok, bevettem, hogy komolyan mondod... De ez ugye csak vicc? -
Su0my #11 Abban egyetértek, hogy igen szimpatikus volt, hogy méltatta az Apple-t.
Avval is egyetértek, hogy ez a mai tendencia, hogy egy cég reklámjában sértegeti a konkurenseit (mellesleg ugyanúgy a buta menedzserek 'szellemi' "terméke"), elég gusztustalan-ugyanúgy az Appletől is, bárha én velük szimpatizálok a legjobban.
Erre csak egy példa: ha jól emléxem az XBOX360 bemutatóján (fassetudja, hol volt) kapott ingyen eredeti XBOX360-at az, aki ott mindenki szeme láttára kalapáccsal megsemmisítette a PS3-mát... (mivel rossz a memoriám, lehet, hogy a Sony csinálta ezt az XBOX360 megsemmisítése esetén.. és lehet nem kalapáccsal?:) )
Avval nagyon nem értek egyet, hogy a Microsoft a legszimpatikusabb cég.. Nekem pl a Dean Guitars Company:) [illetve informatikában a Nintendo és az APPLE->utóübbi nem a marketingje miatt] -
#10 dőlök, borulok -
#9 Ha masert nem is de ezekert a kommentekert erdemes volt ide benezni... -
hpteso #8 A Windows Vista pedig egy csodalatos operacios rendszer. Es a vilagon most a legjobbnak tartom. Megfelelo rendszerrel kivaloan mukodik es iszonyu gyors. HAJRA MICROSOFT!!!!!! -
Su0my #7 Bill Gatesről meg annyit, hogy amíg nem tájékozódtam a témában, nekem is ellenszenves volt, de már jópár éve úgy gondolom, hogy ő egy igenis szimpatikus ember (és most nem a leköszönését övező jajderendessrácezabillgates.exe-szerű kampány miatt), arról nem tehet, hogy a cégét sok BUTA menedzser (hmm kevés menedzser nem az :) ) irányítja.. Ő, mint a cég arca és tulajdonosa nem egyenlő azzal, aki miatt a Windows olyan, amilyen. SZVSZ olyan, mint Angilában a királyi család: ami döntést a kormány hoz, nekik azt kell támogatni. Ami döntést a szarszagú Microsoftos menedzserek hoznak, ahhoz kell BG-nek jó arcot vágni. Ennyi. -
hpteso #6 Szerintem a Microsoft a vilag legjobb cege. Bill Gates pedig a legszimpatikusabb uzletember szamomra. O igazan adott valamit a vilagnak, es nem a penzert csinalta. Masik dolog h emliti az Apple(konkurens) ceget mint nagyszeru ceg. Ez igazan figyelemre melto. AZ APPLE PEDIG SZANALMAS ES UNDORITO A MICROSOFT-OT SERTO REKLAMAIVAL. POCSEK CEGNEK TARTOM EZERT OKET, MERT IEN JELLEGU REKLAMMAL PROBALNAK ELORETORNI. Ennek ellenere Bill Gates meg emliti is oket. pfff nem semmi:) -
roliika #5 A Firefoxos Noob nak nem indul az IE-je épp, 1 hete lassan. Eredeti szoftver valódi előny... (Origin XP-m van.) -
Su0my #4 az az igazság, hogy az élethez meg úgy általában emberileg a linuxos és firefoxos emberek nagy része tényleg béna ;)
mondom ezt úgy, hogy Firefoxról írom ezt a bejegyzést és ubuntuval is fogok próbálkozni újra... -
medawo #3 Ez mekkora LOL: "Eddig is csak röhögni tudtam a sok noob firefoxos meg linuxos kocka gyereken"
Beszarok! :D:D noob firefoxos és linuxos
LOL -
Alec #2 köszi a felvilágosítást, hülyén haltunk volna meg
szerintem senki nem képzelte, hogy Gates egyedül írta az oprendszert, ő a Microsoftot testesítette meg mint annak vezetője
sokan sok mindenért szidták a MS-t részben okal részben ok nélkül -
#1 Eddig is csak röhögni tudtam a sok noob firefoxos meg linuxos kocka gyereken, amikor a windows kapcsán mindíg előjött hogy bill így bill meg úgy. Bill Gates valójában egy szerencsés üzletember nem pedig programozó. Ha mégis az, vagy az lett idővel , ez akkor sem azt jelenti hogy ő csinálta volna az oprendszert. A windows eddig is az a sokezer ember csinálta aki a microsoft név mögött van. És nem Bill Gates.